Τετάρτη 12 Απριλίου 2017


ΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙ

ηγουμενου της Δοχειαριου ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 

 

Αυτές τις μέρες ψάχνω και ερωτώ σε ποιόν ναό θα παρίσταται ο άγιος Αμβρόσιος επίσκοπος Μεδιολάνων. Να ιδώ την ιερά αυτή κεφαλή να αναφωνή από του Βήματος την θύρα: «Μη προχωρήσης, Θεοδόσιε· τα χέρια σου στάζουν αίμα, είσαι ανάξιος των θείων μυστηρίων».

Να τον ιδώ να μην επιτρέπη στους άπιστους άρχοντες κάθε μερίδας και παρατάξεως να συνοδεύσουν τον Επιτάφιο, να παραστούν οι σταυρωτές του Χριστού στον υπνούντα Βασιλέα. Ποιος δεσπότης θα τους απομακρύνη από αυτήν την εκφορά; Ποιος δεσπότης θα στερήση από τους κρατούντες το φως της Αναστάσεως; Με τα έργα τους και με το στόμα τους έδειξαν ότι είναι άπιστοι και παρίστανται στις εκκλησιαστικές τελετές μόνον να θολώσουν τα νερά στην ορθόδοξη Ελλάδα. Δεν μπορούμε πιά να πίνουμε θολό νερό. Δεν είναι η Εκκλησία ο κλεισμός του Μεσολογγίου. Δεν μπορεί ο ανύμφευτος πρωθυπουργός με τα αβάπτιστα παιδιά του ούτε τα κράσπεδα της Εκκλησίας να προσεγγίζη. Δεν μπορούνε αυτοί που θέσπισαν συμβίωση που προσβάλλει τον Δημιουργό, να εισέρχωνται στην Εκκλησία που διαβάζει στην Γένεση: «Άρσεν και θήλυ εποίησεν ο Θεός». Στην Εκκλησία δεν λατρεύεται ο Ονοήλ, αλλά ο αναστημένος Χριστός. Όλες οι αποχρώσεις των κομμάτων υπέγραψαν αυτόν τον επικατάρατο νόμο, για να επαυξηθή το γένος της θηλυδρίας. Νόμο που δεν θέσπισαν ούτε οι άθεοι στην Σοβιετική Ένωση, τον θέσπισαν οι ορθόδοξοι Έλληνες και είναι πλέον θεσμός, κατά την πολιτεία των αντιχρίστων, η ομοφυλοφιλία. Ενέπαιξαν τον Χριστό, ελόγχευσαν τον Χριστό, ποδοπάτησαν την εικόνα Του και τώρα θα παρασταθούνε την νύχτα της Αναστάσεως ότι τάχατες πιστεύουν στην Ανάσταση;
Ορθόδοξοι Έλληνες, ούτε ο καλημερισμός δεν τους πρέπει. Δεν διάβασα στο Ευαγγέλιο ότι οι σταυρωτές του Χριστού παραστάθηκαν στην ταφή Του. Είχαν κάποια ευαισθησία μέσα τους.
Δέξου, Κύριε, και εισάκουσε την προσευχή μου. Όποιον δεν πιστεύει στον σταυρό Σου, στην ταφή Σου και στην ανάσταση εξολόθρευσον έως εβδόμης γενεάς. Λυπήσου μας επιτέλους και εξαπόστειλε σ᾽ αυτήν την χώρα βασιλείς και άρχοντες να προσκυνούν αληθινά τα άχραντα πάθη Σου. Έχουν υπογράψει τόσα αντίχριστα διατάγματα, που ταπεινώνουν το Γένος μας και εξουθενώνουν την πίστη των πατέρων μας.
Βρε, όπου και να περπατάτε τον σταυρό θα ιδήτε να υψώνεται· στα βουνά, στα ακρογιάλια, στις πεδιάδες. Δεν θα τον απαλείψετε! Θα ᾽ρθη καιρός που θα απαλειφθήτε, θα λιχνισθήτε. Δεν πειράζει· ας μείνη λίγο σιτάρι κάτω, αλλά το άχυρο πρέπει να φύγη και να κατακαή. Δεν θέλουμε άρχοντες αχυρένιους. Τον Ιούδα κάνουν αχυρένιο σε πολλά μέρη του αγίου τόπου μας και τον καίνε με το Χριστός ανέστη.
Άχου, λαέ, αν άφηνες ελεύθερες τις λεπτές χορδές της καρδιάς σου, τις ελληνικές ορθόδοξες χορδές να παίξουν, πόσους Ιούδες θα ᾽καιγες την νύχτα αυτή της θείας Αναστάσεως. Ο Ιούδας κρεμάστηκε αφ᾽ εαυτού του κι εμείς τον κάψαμε τον Ιούδα. Κάψτε, μη φοβάστε. Από αυτήν την τέφρα θα φυτρώση ο πιστός κρατών, που θα σταυροσημειούται και θα λέη: «Με την βοήθεια του αναστάντος Χριστού θα αναστηθή και η Ελλάδα. Θα εξακολουθήση να είναι ο φωτοσημαντήρας της γης. Μην υποστέλλετε τον ζήλο σας. Ανάστα ο Θεός· αναστηθήτε κι εσείς. Κροτήσατε χείρας λευτεριάς. Έως πότε πλάνοι; Έως πότε νόθοι; Έως πότε συμπορευτές με ανόμους και παρανόμους;»

9 σχόλια:

  1. Βρε τάλα γιατί μνημονεύεις τον αντίχριστο Βαρθολομαίο;Ξύπνα ωρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διότι φρονεί ότι η Εκκλησία βασίζεται στους παπάδες οι οποίοι λειτουργούν στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος και όχι του επισκόπου. Μνημον0εύει διοικητικώς τον επίσκοπο, τον οποίο ἠ άλλοι (π.χ. επί Τουρκοκρατίας οι Σουλτάνοι) ή η Εκκλησία με όχι σωστό τρόπο (επιλογή όχι των ικανοτέρων και αξιοτέρων) όρισαν στη θέση του. Αρχηγός της Εκκλησίας είναι ο Χριστός και η Σύνοδος, δεν είναι ο επίσκοπος.

      Διαγραφή
    2. Και όμως, έχουμε πολυχρόνιο προς τον Σουλτάνο, κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας! Στον τελευταίο Σουλτάνο: "Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός, τον Μεγαλειώτατον, Κραταιώτατον, Γαληνώτατον και Ευσπλαχνικώτατον ημών Άνακτα Αβδούλ Χαμίτ Χαν, Εφένδην ημών. Κύριε φύλαττε Αυτόν εις πολλά έτη..........".
      Τώρα ποιός Θεός να φυλάττει τον Σουλτάνο; Ο Τριαδικός ή ο Αλλάχ;

      Διαγραφή
  2. ... και δωρησαι μοι του οραν τα εμα πταισματα και μη κατακρινειν τον αδελφον μου.Σιγουρα ποναμε που δεν εχουμε αρχοντες που να αγαπανε τον Χριστο και την αγια Του Εκκλησια.Αραγε ποναμε για την ψυχη μας ? Ευκολο να κρινουμε τους αλλους που δεν μπορουνε να μας το ανταποδωσουν.Ομως δεν εδιαβασα καποιο παρομοιο αρθρο του Γεροντος Γρηγοριου οταν ο οικουμενικος πατριαρχης εδινε δωρο το κορανι.Ουτε παλι οταν οι αδελφοι του αγιορειτες τιμουσαν αυτους τους Ιουδες εβαλε να κτυπανε πενθιμα οι καμπανες στου Δοχειαριου.Μηπως εστειλε καμια επιστολη στον πατριαρχη για να μιλησει κατα των σατανικων εκτρωσεων? Η μηπως κατεβηκε στην Βουλη να διαμαρτυρηθει στους ηθικους αυτουργους χιλιαδων αυτοκτονιων ? Πολυ παρακαλω ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να αφησουμε τα κειμενα -βεγγαλικα ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ τον Αορατο πολεμο ,το Νεον Μαρτρολογιον ,την Κλιμακα και τα αθανατα εργα των Αγιων Πατερων και να τα "φαμε" κυριολεκτικα.Ας εχουμε την ευχη του Γεροντα Γρηγοριου αλλα θα τον παρακαλουσα να δαπανησει ενα α ποσο για να μιμηθει τον αγιο Νικοδημο.Εκεινος πολεμησε τον κατακτητη τουρκο τυπωνοντας ΟΡΘΟΔΟΞΑ βιβλια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ χαρτοπολεμο και "ευγενεις" καταρες.κΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ταπεινα σε ολα τα μοναστηρια του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΑ.Παρτε καθε μονη απο 2000 τμχ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑ και να την δινετε ΔΩΡΕΑΝ σε καθε πρσκυνητη.Ετσι με μετανοια και συντριβη να ξεκινησει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΓΙΑ τις κατακρισεις-υποδειξεις μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασυγχώρητος διότι δεν μας συνιστάς να αρχίσουμε νυχθημερόν να διαβάζουμε Αγία Γραφή. Τί ωφελιμότερον από το Κατά Ιωάννην και τις Πράξεις των Αποστόλων για αρχή; Και μας συνιστάς αόρατο πόλεμο και έργα ανθρώπων;

      Συγχωρεμένος όμως αδελφέ διότι δεν έχεις συνείδησι ότι λόγω άγνοιας των δυτικοτραφών μοναχών ουκ ολίγες παπικές κακοδοξίες ἐχουν περάσει στο Πηδάλιο και στον αόρατο πόλεμο και φαντάζουν ως ορθοδοξότατες. Μέχρι και αιρετικές σύνοδοι. Ούτε εμεἰς τα γνωρἰζαμε μέχρι που μας ενημέρωσε ερευνητής άγιος αδελφὀς πατήρ και διδἀσκαλος.

      Διαγραφή
    2. εαν εχεις την ορθόδοξη καλοσύνη μπορεις να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για τις δυτικές λαθροχειρίες στο Πηδάλιο και για τις συνόδους που αναφέρεσαι;

      Διαγραφή
  3. https://www.imp.gr/2012-03-27-20-22-23/1154-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%82-%CE%BA-%CE%BA-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA-%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%AD%CF%80-%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CF%80-%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%AC%CE%BD.html

    Στην αντιαιρετική ανοικτή επιστολή του αγίου Πειραιώς έχουμε να διερωτηθούμε μήπως εάν δεν ήταν ανοικτή, αλλά μυστική και κλειστή μόνον προς τον αποδέκτη, πιθανώς να είχε αποτελέσματα.

    Αλλά γιατί παίρνει ο επίσκοπος Πειραιώς την παρακάτω μή Ορθόδοξη θέσι;

    Γρἀφει: "... τόν Παναγιώτατο Οἰκουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαῖο, τόν πρῶτο Ποιμένα τῆς Ὀρθοδόξου Καθολικῆς Ἐκκλησίας καί Πρωθιεράρχη τοῦ Ζῶντος Ἀληθινοῦ Τρισυποστάτου Θεοῦ, τόν Διάκονον τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου..." Πώς προκύπτει ότι το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως είναι Οικουμενικό; Έλληνες είναι όλοι οι Ορθόδοξοι του Κόσμου; Ισότιμα δεν είναι όλα τα Πατριαρχεία; Πώς προκύπτει, όταν οι ίδιοι οι Απόστολοι ήσαν ισότιμοι και μεταξύ τους δεν αναγνώριζαν κάποιον "πρώτο" ότι είναι πρώτος και ... πρωθιεράρχης ο επίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως; Εισάγουμε όρους Βατικανού περί πρωτείου στην Ορθοδοξία; Είναι πλέον πρωτεύουσα του Κράτους η Κωνσταντινούπολη; Όχι! Είμεθα πλέον υπό Οθωμανική κυριαρχία, ώστε ο πατριάρχης της τέως πρωτευούσης του Κράτους (Κων/λεως) να διεκδικεί και εν έτει 2017 και τον ρόλο του εθνάρχη των Ορθοδόξων που του απένειμε ο Μωάμεθ ο Β ο πορθητής; ΟΧΙ! Ούτε εμείς, ούτε οι Ρώσοι, ούτε οι Σέρβοι, ούτε οι Βούλγαροι Ορθόδοξοι. Λοιπόν;

    Γιατί συνέχεια προωθούν τον "παπισμό" του πρωτείου του Κωνσταντινουπόλεως στην Ορθοδοξία; Ένας επίσκοπος άνευ ποιμνίου είναι ο άνθρωπος. Έλεος.

    Τα διαβάζουμε όσοι έχουμε στοιχειώδεις γνώσεις εκκλησιαστικής Ιστορίας και θλιβόμεθα για τις παρατυπίες που θέλουν να επιβάλουν στην Εκκλησία μας.

    Οι Χριστιανοί αντιοικουμενιστές κοιμούνται με τις Βυζαντινολατρείες τους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Ανάσταση! Ευκαιρία να αναπτερωθεί το ηθικό και με νέες δυνάμεις να επανέλθει η Εκκλησία στο Ορθόδοξο Κάλλος της.

    Εξήλθε Νικών και ίνα νικήση.
    Τεθνήκασι οι εχθροί οι ζητούντες την ψυχήν του παιδίου.
    Ει ο Θεός μεθ'ημών τἰς καθ' ημών; Ουδείς.
    Ούτοι εν άρμασι και ούτοι εν ίπποις ημείς δε εν τω Ονόματι Κυρίου του Θεού ημών μεγαλυνθησόμεθα.
    Αδελφός υπό αδελφού βασταζόμενος ως πόλις οχυρά και τετειχισμένη.
    Ει τις την διδαχήν ταύτην της Ορθοδόξου Πίστεως ου φέρει, ανάθεμα έστω.
    Εξέλθετε εκ μέσου αυτών και αφορίσθητε και ακαθάρτου μη άπτεσθε.
    Πάντα μοι έξεστι αλλ΄ ου πάντα συμφέρει.
    Ου μη φάγω κρέα εις τον αιώνα ίνα μη τον αδελφόν μου σκανδαλίσω.
    Τί ζητείτε τον Ζώντα μετά των νεκρών; Ανέστη. Ουκ έστιν ώδε.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ κύριε Οδυσσέα, και σε όλους τους αδελφούς, ΝΗ και ΠΗ, αντιοικουμενιστές ανθενωτικούς. Ο Αναστάς Κύριος είναι ένας, μία η Εκκλησία Του και ας υπάρχουν επί μέρους διαφοροποιήσεις, αντιπαραθέσεις, χαρακτηρισμοί, αφορισμοί από τους οικουμενιστές και λοιπούς θρησκειαστές. Ας μας αρκεί το ότι ο Αρχιποιμήν γνωρίζει τα παιδιά του. Μία ποίμνη εις ποιμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καιρός είναι να ορίσει και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία επιτέλους ποιοι είναι μέλη της. Μπάτε σκύλοι αλέστε είναι οι Ορθόδοξοι Ναοί, όποιος θέλει, αιρετικός, παπικός, μουσουλμάνος, άθεος, μπορεί να μπει, να εκκλησιασθεί ακόμα και μετά το "οι κατηχούμενοι προέλθετε, μή τις των κατηχουμένων" και ακόμα και να κοινωνήσει ή και να εξομολογηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου