Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Καταγγελουμε οτι ο εν λογω ρασοφορος Δαμασκηνος, εκαμε μεταμοσχευσι σηκωτιου απο ζωντανο ανερωτητο δοτη, δηλαδη ξεριζωσε απο ζωντανο ασθενη το σηκωτι του και μετα εκεινος ....πεθανε....Ο πατηρ Δαμασκηνος δεν εχει κανενα ελεγχο συνειδησεως γι αυτο το κανιβαλικο εγκλημα..Eιναι δυνατον αυτος ο βολεμενος δεσποτογατος να σεβεται τις ενστικτωδεις ευαισθησιες του μικρου ποιμνιου, της Συνειδησεως της Εκκλησιας, στις προδοτικες πραξεις των Μετασχηματιζομενων Ποιμενων σε Λυκους; .

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Καταγγελουμε οτι ο εν λογω ρασοφορος Δαμασκηνος, εκαμε μεταμοσχευσι σηκωτιου απο ζωντανο ανερωτητο δοτη, δηλαδη ξεριζωσε απο ζωντανο ασθενη το σηκωτι του και μετα εκεινος ....πεθανε....Ο πατηρ Δαμασκηνος δεν εχει κανενα ελεγχο συνειδησεως γι αυτο το κανιβαλικο εγκλημα...Eιναι δυνατον αυτος ο βολεμενος δεσποτογατος να σεβεται τις ενστικτωδεις ευαισθησιες του μικρου ποιμνιου, της Συνειδησεως της Εκκλησιας, στις προδοτικες πραξεις των Μετασχηματιζομενων Ποιμενων σε Λυκους;

---------------------------- 

Απίστευτη γλώσσα από Ηγούμενο: Φανατικοί παράφρονες Χριστιανοί



Δριμεία επίθεση κατά όσων αντιδρούν στα οικουμενιστικά ανοίγματα εξαπέλυσε κατά την ομιλία του κατά την διάρκεια του Β Κατανυκτικού Εσπερινού την Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, ο Καθηγουμένος της Ι.Μ. Αγάθωνος π. Δαμασκηνός Ζαχαράκης.

Ο π. Δαμασκηνός στην θαυμάσια ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στην ιστορία της Αναστηλώσεως των Ιερών Εικόνων, στη μεγάλη αυτή Νίκη της Ορθοδοξίας, καθώς και στην διαφύλαξη της Ενότητος της πίστεως μας.
Συγκεκριμένα ο π. Δαμασκηνός ανέφερε μεταξύ άλλων πως:
«Μια χριστιανική κοινότητα που δεν πιστεύει ορθόδοξα στον Θεό, έχει νοθεύσει την ταυτότητα και την αποστολή της. Κάνει το μεγάλο λάθος να διδάσκει στους ανθρώπους μια πίστη που δεν παραπέμπει στον τριαδικό Θεό, όπως αυτός είναι, αλλά όπως εκείνη τον φαντάζεται. Ένα ρητό λέγει: «Να μην πιστεύεις στον Θεό που εσύ δημιούργησες, αλλά στον Θεό που δημιούργησε εσένα». Για έναν αληθινά ευσεβή χριστιανό το πρώτιστο αγαθό στη ζωή του είναι η ορθή πίστη, όλα τα άλλα, που λογίζονται ως ανθρώπινα, έπονται. Η προάσπιση της ορθόδοξης πίστης είναι κάτι στο οποίο η Εκκλησία αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου της και του δυναμισμού της».
Μέχρι εδώ καλά, αλλά στην πορεία η ομιλία παίρνει άλλη στροφή….
Όταν σε κάποιο σημείο ανέφερε πως «Ο επίσκοπος που δεν εκφράζει την ορθή πίστη, παύει να είναι επίσκοπος της εκκλησίας. Κανένας κληρικός ή λαϊκός δεν έχει το δικαίωμα να ερμηνεύει την πίστη σύμφωνα με τις δικές του αντιλήψεις» κάποιοι θεώρησαν πως μιλάει για τις οικουμενιστικές τάσεις που κορυφώθηκαν με την Σύνοδο του Κολυμπαρίου.
Φευ όμως άλλο εννοούσε…
«Μεγάλο πρόβλημα μέσα στην εκκλησία δημιουργούν κάποιοι φανατικοί χριστιανοί, που ταυτίζουν, την πίστη της εκκλησίας και την αλήθεια, με τη δική τους πίστη και τον εαυτό τους. Αυτοί θεωρούν πως είναι οι μόνοι μέσα στον κόσμο, που κρατάνε την πίστη, την αλήθεια και την ορθοδοξία και πως όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους, είναι ασεβείς και άθεοι και αυτή την αρρωστημένη πεποίθησή τους προσπαθούν να την περάσουν και στους άλλους συνανθρώπους τους.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σήμερα στον τόπο μας. Κάποιοι κληρικοί και λαϊκοί πάσχοντες από το παραπάνω σύνδρομο του εγωκεντρισμού τους, αυτοονομάστηκαν «φύλακες» της ορθόδοξης πίστης και κάποιοι άλλοι «γνήσιοι χριστιανοί» και χωρίς ταπείνωση και υπακοή στην εκκλησία διασπούν την ενότητά της.
Είναι τόσο τυφλωμένοι από το πάθος τους, που δεν διστάζουν ακόμα και να αποτειχιστούν, δηλαδή να φύγουν από την εκκλησία, αγνοούντες ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο από τα κακά που μπορεί να συμβεί σε ένα χριστιανό στον κόσμο αυτό.
Αποδομούν με τα αλλοπρόσαλα και φανατικά κηρύγματά τους τον Πατριάρχη μας, τον Αρχιεπίσκοπο, τους Επισκόπους μας, και κάθε απλό χριστιανό, που σέβεται την εκκλησία και τα όργανά της. Αντί να υπακούσουν αυτοί στην εκκλησία, ζητάνε η εκκλησία του Χριστού, να υπακούσει σε αυτούς. Αν αυτό δεν είναι παραφροσύνη, πείτε μου, εσείς, τι άλλο είναι;» τόνισε ο ηγούμενος και κατακλείοντας την ομιλία του ο π. Δαμασκήνος ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι αποφάσεις της Εκκλησίας έχουν Αγιοπνευματικό κύρος, αφορούν όλους τους ορθοδόξους χριστιανούς και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τις αμφισβητήσει.
Είναι σαφές πως όσο οι αντιδράσεις κατά των Οικουμενιστών κορυφώνονται και με διακοπές μνημόνευσης πλέον, οι καλοθελητές του Φαναρίου θα παλεύουν να παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο και θα υβρίζουν όλο και περισσότερο τους αντιδρώντες…

6 σχόλια:

  1. Κάποιοι, συνήθως μισθωτοί κληρικοί Δημόσιοι Υπάλληλοι και δη Δεσπότες, θεωρούν, διότι έτσι τους συμφέρει, πως μόνον εκείνοι είναι η Εκκλησία! Και ότι, δεν είναι Εκκλησία άρα δεν έχει λόγο ο αφιλοκερδής λαϊκός πιστός που μαθήτευσε παρά τους πόδας αγίων Προφητικών Ορθοδόξων μορφών, σπούδασε θεολογία, μελέτησε τα Ιερά Γράμματα και παραμένει διά βίου άμισθος λαϊκός ιεραπόστολος, αφιερωμένος στο Έργο του Ευαγγελίου, στον Ευαγγελισμό ψυχών, στην απολογητική της Εκκλησίας και στην προάσπιση και υπεράσπιση της Ορθοδοξίας! Και ο αντίστοιχος έγγαμος πιστός και ο κληρικός! Δεν νομιμοποιούνται όμως Ορθοδόξως, αυτά τα φυντάνια με τους παχυλούς μισθούς όχι μόνο να αποφασίζουν πως... μόνο εκείνα εκφράζουν την γνήσια Χριστιανική Διδασκαλία Πίστεως αλλά και να ... αφορίζουν στην πράξη (ξεχωρίζουν από την Εκκλησία) τους ομολογητές και υπερασπιστές της Πίστεως, λαϊκούς αλλά και μοναχούς και κληρικούς διότι δήθεν "σε εκείνους δεν πέφτει λόγος"! Ὀταν όμως γράφουν τους λόγους και τα βιβλία των επισκόπων, ή όταν ως καθηγηταί θεολογικών Σχολών και ερμηνευταί των Γραφών τους διδάσκουν τα ιερά γράμματα, τότε τους πέφτει λόγος! Ώ της υποκρισίας!. Και ποιος έδωσε το χάρισμα του παπικού αλαθήτου στους οικουμενιστές ενωτικούς φιλοπαπικούς πως εκείνοι έχουν δίκαιο και να αποφαίνονται ότι οι Ανθενωτικοί Ορθόδοξοι σφάλλουν;

    Μήπως τα ράσα κάνουν τον παπά και ο τίτλος "επίσκοπος" σημαίνει οπωσδήποτε ορθοφροσύνη Πίστεως; Ή μήπως μια σημερινή φαινομενική συνολική τοποθέτηση της "εκκλησίας" (παρά τις λόγω δειλίας μη εκδηλωνόμενες αντίθετες απόψεις Ορθοδόξων Επισκόπων)σημαίνει ότι θα είναι η αυτή και αύριο; Δεν γνωρίζουν από την Εκκλησιαστική Ιστορία ότι υπήρξαν εποχές που η Επίσημη Εκκλησία (π.χ. επί Βυζαντίου) συνέπλε με τις αιρέσεις, δεν γνωρίζουν ότι επί αιώνες επικρἀτησαν οι Εικονομάχοι, δεν γνωρίζουν ότι τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο τον εξόρισαν, καταδίκασαν, αφόρισαν και δολοφόνησαν με βασανιστήρια διωγμών οι Επίσκοποι της Επίσημης εκκλησίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν όντως η καταγγελία με τα κόκκινα γράμματα είναι αληθής νομίζω ότι είναι θέμα του εισαγγελέα και όχι των μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε
      καθε μερα γινονται οι Κανιβαλικες μεταμοσχευσεις εν μεση μεσημβρια και μαλιστα με την εγκρισι της Ανιερης Συνοδου και ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ. Σφαγιαζονται ανθρωποι ζωντανοι και μαλιστα ΑΣΘΕΝΕΙΣ και ουδεις μιλαει και ουδεις ανοιγει το στομα του.
      Το αιμα Χιλιαδων ανθρωπων εφτασε στο θρονο του Θεου και η οργη του Θεου ολο και επαυξανει.
      Το αυριο μας δεν το ξερω.
      ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

      Διαγραφή
  3. Μήπως πάει για Επίσκοπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ίδιο είχαν κάνει ο Μωυσής ο αγιορείτης το 1997 και αργότερα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμεινατε στο ακουστικο σας για να δητε την αλληλογραφια που ειχα μαζι του με τον μεγαλοαββα που μεχρι τελους δεν μετανοιωσε για το εγκλημα του αυτο.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου