Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΑΛΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΥΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣEIΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ (ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ).

ΑΛΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΥΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣEIΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ (ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ).


Ο πατηρ Σπυριδων Δαμανακης απο τα Σφακια που αποτειχιστηκε απο τον επισκοπο του. Η εντολη του επισκοπου Σφακιων για την παυσι επιτελεσης των εφημεριακων του καθηκοντων, δεν τον εμποδισε απο το να συνεχιζη κανονικοτατα να τα επιτελει, υπακουοντας στους Ιερους Κανονες και στην Πρακτικη των Αγιων μας. Αλλα και ο λαος ειναι μαζι του και απειλουνται ακομα και επεισοδια και δημοσιες αποδοκιμασιες του επισκοπου Σφακιων. Και εκει κατω στα Σφακια, ο λαος δεν αστειευεται.


Ως γνωστον, στην Κρητη ειχαμε δυο αποτειχισεις απο τους επισκοπους, που ειτε υπεγραψαν, ειτε αποδεχθηκαν φανερα, ειτε σιωπηλα τα πεπραγμενα της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ του Κολυμπαριου.
Του π. Παναγιωτη Κιρτσινακη και του π. Σπυριδωνα Δαμανακη. Τωρα εχουμε αλλες τρεις νεες παυσεις κοινωνιας και παυσεις μνημοσυνου, των πατερων Γαβριηλ Μαζανακη, Εμμανουηλ Σαρρη και Παυλου Μαζανακη.
Αλλα και στην Μακεδονια εχουμε μια νεα παυσι κοινωνιας και παυσι μνημοσυνου. Του π. Φωτιου Βιζυνια.
Το κυμα των Αποτειχισεων συνεχως αυξανει. 
Και οι επισκοποι δεν κανουν τιποτα για να σταματησουν αυτην την καταστασι. Τι εννοουμε;
Οχι βεβαια τιμωριων και ...καθαιρεσεων, αφου δεν προβλεπονται ποινες οσοι εφαρμοζουν τον ΙΕ΄Κανονα της Πρωτοδευτερας συνοδου, αλλα προβλεπει μονο ΕΠΑΙΝΟΥΣ και ιδιαιτερες διακρισεις.
Οπως γραψαμε και πιστευουμε, οι τιμωριες αυτες ειναι ΑΚΥΡΕΣ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ εκ προοιμιου. Γιατι δεν προβλεπονται.
Περιμενουμε μια και μονο μια ενεργεια των Επισκοπων που θα κατασιγαση το κυμα των Αποτειχισεων και θα ...θεραπευση τα πραγματα. Την αποδοκιμασια των πεπραγμενων της συναξης του Κολυμπαριου. Μια συναξι που θα μεινη στην ιστορια ως ΛΗΣΤΡΙΚΗ συναξι πονηρευομενων. Και παραγωγος διαιρεσεων και σχισματων. Και αυτων των σχισματων, δεν θαναι υπαιτιοι οι κληρικοι και οι ακολουθουντες αυτους λαικοι, αλλα οι πρωταιτιοι επισκοποι και οι αρχιεπισκοποι και οι πατριαρχες.  
Φοβουμαστε δε οτι θα εχουμε ανεξελεγκτες καταστασεις. Ο λαος παρακολουθει τα τεκταινομενα και ολο και αυξανει η οργη και ο θυμος του. Επαναλαμβανουμε οτι φοβουμαστε ανεξελεγκτες καταστασεις.  Και αμα ξυπνηση αυτος ο γιγαντας λαος, τοτε αμαρτωλοι  ....ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΩΜΕΝ;
Οι περισσοτεροι επισκοποι δεν φοβουνται τιποτα, αφου δεν ελπιζουν τιποτα. Και τολμουν τα παντα. Σαν αδιστακτοι αριβιστες, σαν αθεοι εν τω κοσμω.
Με πρωτο και καλυτερο τον χειροτερο μητροπολιτη Αθηνων που περασε μεχρι σημερα, τον Ιερωνυμο Λιαπη, που εξ αιτιας του χαθηκαν ολες οι μαχες της Εκκλησιας, με την ανικανοτητα του, την απραξια του και τον ωχαδελφισμο του. Αυτος ο ανεκδιηγητος ρασοφορος που ειναι ο εφευρετης της παραγραφου, που ΤΑΥΤΙΖΕΙ τις Αιρεσεις με την Εκκλησια του Χριστου, σαν Αιμοβορος και Μηνυος Αχιλλευς, ζητησε απο τους επισκοπους, ολες οι υποθεσεις των Αποτειχισμενων κληρικων, να σταλουν εις εκεινον για να τους περαση απο την ...Χαντζαρα του ή απο την ....Λαιμητομο του. Μαθημενα τα βουνα στα χιονια. Υπαρχει και το προηγουμενο ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ των Αρχιερεων της Αισχυνης των ημερων μας, που σφαγιασαν ως νεοι Καϊν τους 12 μητροπολιτες,  που δεν εμοιαζαν με τους αλλους, αλλα ηταν καπως διαφορετικοι. Δεν παρακαλεσαν για να γινουν επισκοποι, δεν εγλυψαν, δεν κολακεψαν, δεν εσκυψαν την σπονδυλικη τους στηλη, αλλα ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ απο τον μακαριστο ευσεβεστατο αρχιεπισκοπο Ιερωνυμο Κοτσωνη. Γι αυτο και στην νεωτερη ιστορια μας, ειναι οι μονοι λαοπροβλητοι και οι μονοι θεοπροβλητοι. Δεν αντεχαν οι αρχιερεις της Αισχυνης των ημερων μας, να υπαρχουν καποιοι ανωτεροι και διαφορετικοτεροι απο αυτους, που εγλυφαν σε ολοκληρη τη ζωη τους ...καθε λερωμενη ποδια και αναρριχηθηκαν στους επισκοπικους θρονους σαν συχαμενοι ....σαλιγκαροι!!!
Εμεις ευχομαστε καποια μερα αυτος ο υπνωτισμενος και μαλλον μακαριως κοιμωμενος λαος, να ξυπνηση για να υπερασπιση τα δικαια Κυριου Παντοκρατορος και της Αγιας Του Εκκλησιας, που αυτος ο λαος, το μικρο ποιμνιο, αποτελει την ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΤΗΣ.
Ο αγων συνεχιζεται και ....οψομεθα εις ...ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ απο τους παθητικους ή τους ενεργητικους Οικουμενιστες επισκοπους. Και οι μεν και οι δε, ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΙ της διαφαινομενης θλιβερας εικονας της Καταταλαιπωρουμενης Εκκλησιας μας, απο την ΤΕΤΑΡΑΓΜΕΝΗΝ, κατα Σπυριδωνα Καλλιαφαν, Αγαμιαν.... Αυτοι ...ΟΨΟΝΤΑΙ...

6 σχόλια:

  1. Για πληρέστερη ενημέρωση να πούμε, ότι ο π. Φώτιος Βεζύνιας είναι εφημέριος στον Ασκό Λαγκαδά, με μητροπολίτη του τον π. Ι. Τασσιά, ο οποίος, την πρώτη μέρα κιόλας, του έδωσε το απολυτήριο στο χέρι!
    Έτσι, για ''αναγνώριση'' των αγώνων του πατρός Φωτίου υπέρ της ορθοδοξίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσεξε φιλε και μην ακους τα ιστολογια του ΜΙΣΟΥΣ και της ΜΟΧΘΗΡΙΑΣ.
      Αλλη ειναι η πραγματικοτητα με τον π. Φωτιο και μαλλον θα κανουμε αποκαλυψεις για να δητε ποιος ειναι ο Λαγκαδα και οχι ασφαλως σαν καποιους κακοψυχους και μοχθηρους.

      Διαγραφή
    2. Νικολαος -Λάρισα9 Μαρτίου 2017 στις 1:18 μ.μ.

      Αυτά τα γράφουν ο "Παιδ/ος''και η''Κατ/ις''.Δεν υπάρχει ντροπή κ.Τσολογιάννη;Πόλεμο κάνεις στους αποτειχισμένους κληρικούς και λαϊκούς(παλαιούς και νέους); Θα φας το κεφαλι σου! Τον αγώνα τον συντονίζουν οι ποιμένες μας και ΟΧΙ εσύ το πρόβατο.Για σφαλιάρες είσαι!

      Διαγραφή
    3. Δεν καταλαβα ανεγκεφαλε Νικολαε απο τη Λαρισα που μου κανεις και τον γενναιο ομολογητη και εισαι ανωνυμος καιδεν ντρεπεσαι.
      Αν ειναι τετοιοι και οι αλλοι Αποτειχισμενοι ζητω να πνιγουμε.
      Ονομα, δειλε κυριε και επωνυμο, αλλοιως πανε και κρυψου σε τιποτα πουρναρια.
      Και που βλεπεις ανεγκεφαλε οτι εγω πολεμω τους αποτειχισμενους κληρικους;
      Πες κατι συγκεκριμμενο.
      Σημερα μολις δικαιωθηκα, δεν παρακολουθειος τα γεγονοτα;
      Εισαι καλα ή για ψυχιατρειο;
      Γεμισαμε με παρδαλους και ανεγκεφαλους.
      Και ποιος σου ειπε οτι εγω θελω να συντονισσω τιποτα;
      Και παλι αμφισβητω την νοημοσυνη σου.
      Τετοιοι χαφτες ερχονται στους Αποτειχισμενους;
      Αει στα πουρναρια ρε ψοφιμια, που θα μου κανετε και τον εξυπνο.
      Γραφω αυτα που πιστευα και πιστευω. Δεν σας μοιαζω ρε ΖΟΜΠΙ.
      Και γιατι θα φαω το κεφαλι μου δεν καταλαβαινω.
      Εχεις κοτσια να μας πης ποιος εισαι ρε σαυρα;

      Διαγραφή
  2. Kύριε Οδυσσέα.
    Είδαμε οτι ο π. Ευθύμιος σας ζωγράφισε στην ομιλία του την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Επιτέλους καταλάβετέ το. Σας θεωρεί πλέον ΚΙΝΔΥΝΟ γιά την Ορθοδοξία. Γιατί είστε ο μόνος που γράφετε ολόκληρες και καθαρές αλήθειες. π.χ. γιά τα Ψευτοχαράγματα που ακολουθούν όλοι οι οπαδοί του, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ, που και δικαιολογείτε απόλυτα την διαφοροποίησί σας, με τις θαυμάσιες και ορθοδοξότατες μελέτες που δημοσιεύετε, ιδιαίτερα την τελευταία της μονής της Βοστώνης που διαψεύδει όλους τους γέροντες και τους Συνωμοσιολόγους. Εγώ ομως τώρα θα σας αποκαλύψω και ότι σας επιτέθηκε ο π. Ευθύμιος γιατί τα βάλατε και με τους ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ. Είστε ο μονος που το τόλμησε. Θίχτηκαν ολοι εκείνοι που είναι δούλοι και υποτακτικοί του, αλλά και οι ΕΞΩ, ενώ εσεις ειστε ο μόνος που εμφανίζεστε σε πολλά διαφοροποιημένος. Για το ζήτημα μάλιστα αυτό των ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ, θα επεσαν επανω του πολλοί για τον πείσουν οτι αποτελείτε ΑΠΕΙΛΗ πραγματική της...ορθοδξίας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον806,πολλύ αέρα έχει στην ομιλία του ο π.Ευθύμιος.Τα βάζει καθαρά με τον κ.Τσολογιάννη.Ήρθε ο καιρός να έρθει γνήσιος κληρικός στην Σουρωτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου