Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΟΙ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΟΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (στο συγκεκριμμενο ζητημα), ΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΑΥΤΟΙ EINAI ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΟΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ;

ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (στο συγκεκριμμενο ζητημα), ΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  
Οσοι τολμουν και ερμηνευουν την Ιερα Αποκαλυψι Συνωμοσιολογικα, μπορουν να μας πουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαινει, ιππος λευκος και ιππος πυρρος και ιππος μελας και ιππος χλωρος; Η Ιερα Αποκαλυψι εγγραφη τον α΄αιωνα και λεει: Ιδου ερχομαι ταχυ (κεφ.κβ΄7), ο καιρος εγγυς εστιν (κεφ.κβ,10); Και σημερα εχουμε 2017 μετα Χριστον. Που και για ΠΟΤΕ, αναφερεται το ΤΑΧΥ και το ΕΓΓΥΣ;
Τ

26 σχόλια:

  1. Πριν να φτάσουμε στο 22ο κεφάλαιο της Αποκαλύψεως που παραθέτετε, εάν αρχίσουμε την ανάγνωση από την αρχή της Αποκαλύψεως θα διαβάσουμε:

    Αποκ.:1,1 Ἀποκάλυψις ᾿Ιησοῦ Χριστοῦ, ἣν ἔδωκεν αὐτῷ ὁ Θεός, δεῖξαι τοῖς δούλοις αὐτοῦ ἃ δεῖ γενέσθαι ἐν τάχει (συντόμως, γρήγορα).

    Αποκ.1,3 μακάριος ὁ ἀναγινώσκων καὶ οἱ ἀκούοντες τοὺς λόγους τῆς προφητείας καὶ τηροῦντες τὰ ἐν αὐτῇ γεγραμμένα· ὁ γὰρ καιρὸς ἐγγύς (διότι ο καιρός πλησιάζει).

    Αποκ. 1,6 "καὶ ἐποίησεν ἡμᾶς βασιλείαν, ἱερεῖς τῷ Θεῷ καὶ πατρὶ αὐτοῦ" (όλοι οι πιστοί είμαστε ιερείς ενώ κάποιοι εξ ημών, που έχουν φτάσει σε μεγάλη ηλικία, όχι απλώς πρεσβύτες αλλά ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΙ (οι μεγαλύτεροι σε ηλικία) αφού έχουν ολοκληρώσει τη δημιουργία οικογένειας και ανατροφή των τέκνων, μπορούν ψήφω των μελών της εκκλησίας και χειροτονίας να αναλάβουν για μια δεκαετία τα τελεστικά ιερατικά καθήκοντα. Επίσκοπος είναι ο μεταξύ πρεσβυτέρων συντονιστής, ο επιβλέπων).

    Αν θα συνεχίσουμε την ανάγνωση όλης της Αποκαλύψεως και όλης της Αγίας Γραφής, θα βρούμε δεκάδες παρόμοιες αναφορές και για τα "έσχατα" που έρχονται σύντομα και για το "Βασίλειον ιεράτευμα". Δεν είναι δυνατό σε ένα πρόχειρο σχόλιο ούτε να απαριθμήσουμε όλα τα χωρία, ούτε να θεολογήσουμε ερμηνεύοντας πως για τον Θεό και τη θεία οικονομία εκατοντάδες χιλιάδες αιώνες είναι εξουδένωμα, διάστημα μικρότερο από ένα δικό μας δευτερόλεπτο, ότι όλη η περίοδος της Καινής Διαθήκης είναι οι έσχατες μέρες, ενώ, είναι εγγύς για τον καθένα ο χρόνος και ο καιρός της εσχάτης μέρας διότι η ημέρα και ώρα του θανάτου μας πλησιάζει απροσδόκητα και πάντως γρήγορα.

    Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος γέροντας ή κληρικός για να κάνει καθημερινή ανάγνωση της Καινής Διαθήκης και να κατανοήσει αυτά τα απλά. Για τους λαϊκούς διαβάζουμε σε άρθρο στην ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Ελλάδος: "στην Εκκλησία που ζει την συνοδικότητα, όλοι οι βαπτισμένοι είναι υπεύθυνοι όχι μόνο για τη διοίκηση, αλλά και για την πίστη τής Εκκλησίας. Ασκούν κατ' αρχήν το υπούργημα της προάσπισης της πίστης, γιατί το σύνολο Σώμα του Χριστού αποτελεί την υπέρτατη αρχή ως προς την δογματική παράδοση. Αυτή η αντίληψη έχει σαφώς διατυπωθεί στο γράμμα των Ορθοδόξων πατριαρχείων που συντάχθηκε το 1848, ως απάντηση στην εγκύκλιο του Πίου του 9ου. «Παρ' ἡμῖν», διαβάζουμε εκεί, «...ὁ ὑπερασπιστής τῆς θρησκείας ἐστίν αὐτό τό σῶμα τῆς Ἐκκλησίας, ἤτοι αὐτός ὁ λαός... τό σῶμα τῆς Ἐκκλησίας, τ.έ. ὁ λαός αὐτός φύλαξ καί φρουρός Ὀρθοδοξίας».

    Οι πιστοί λαϊκοί, Φύλακες της Ορθοδοξίας, ιερείς στη Βασιλεία του θεού, θεολόγοι, χαρισματούχοι με ποικίλα χαρίσματα, εντεταλμένοι κατηχητές, χειροθετημένοι αναγνώστες, απεσταλμένοι στον αντιαιρετικό αγώνα υπό της Εκκλησίας, απολογητές, ερμηνευτές των Γραφών, σύμβουλοι των επισκόπων και πατριαρχών ή και συντάκτες των λόγων και εγκυκλίων των, έχουν στην εκκλησία έκαστος εφ ώ ετάχθη και ως σύνολο, ρόλο και λόγο. Λόγο που όταν είναι ο λόγος του θεού, ου δέεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση του ιστολογίου και για το σχόλιο 6-3-17 7:46 μ.μ. Όσοι σε κάθε εποχή επί 20 αιώνες μ.Χ. αλλά και σήμερα ερμηνεύουν τα "ο καιρός εγγύς", "έρχομαι ταχύ", "ά δει γενέσθαι εν τάχει" κ.λπ. ως επικείμενα στις μέρες, στα χρόνια, στον αιώνα μας και ιδίως όσοι επί 20 αιώνες μ.Χ. δήθεν "μετά βεβαιότητος"!!! προσδιορίζουν ἐτη και ημέρες και διαβεβαιώνουν πως δήθεν ζούν στις έσχατες των εσχάτων ημέρες, διαψεύδονται παταγωδώς, ωσάν οι Ορθόδοξοι να είναι Χιλιασταί. Με αυτά και με τα άλλα η Εκκλησία διακωμωδείται τοις έθνεσι. Οι σοβαροί άνθρωποι απομακρύνονται όταν δίνεται η εντύπωση ότι οι ψευδοπροφητείες απηχούν (άπαγε της βλασφημίας) την επίσημη διδασκαλία της Εκκλησίας. Πώς γνωρίζουν "χρόνους και καιρούς ούς έθετο ο Πατήρ εν τη ιδία αυτού εξουσία" (Πράξ.1,7) όπως ο ίδιος ο Αναστάς Κύριος είπε ως τελευταία παρακαταθήκη προ της Αναλήψεώς Του, και όταν προ της Αναστάσεως ο ίδιος ο Κύριος είχε πει ότι "δεν γνωρίζει κανένας πότε θα ἐλθη η Δευτέρα Παρουσία, ούτε Άγγελοι εξ ουρανού, ούτε ο Υιός παρά μόνο ο Πατήρ".

      Διαγραφή
  2. Σ' αυτό το θαυμάσιο κείμενο των ΓΟΧ προς τους απανταχού της γης Ορθοδόξους συνωμοσιολόγους, παρατηρήσαμε τη σύνοψη του κειμένου στο ρηθέν υπό του αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου: "... εξάλειψον τα γράμματα, μάλλον δε τα χαράγματα, άπερ ο διάβολος ενετύπωσέ σου τη ψυχή...". Αυτό με απλά λόγια σημαίνει: "μην αφήνεις να σου χαράξει ο διάβολος την ψυχή". Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόπαστες, κατά την λαϊκή ρήση.
    Ευχαριστούμε θερμά τους συντάκτες του θαυμάσιου αυτού κειμένου, για την ανάλυση, την τεκμηρίωση και την παράθεση πλήθους πατερικών κειμένων, που καθησυχάζουν τις ανησυχίες των πιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν άραγε όλοι οι ΓΟΧ σήμερα την ίδια αντίληψη με το θαυμάσιο κείμενο των συγκεκριμένων ΓΟΧ του 1986; Διότι από τις επιστολές του αειμνήστου Βασιλείου Σακκά, που πρόσφατα ανάρτησε η "Αποτείχιση" (Ομολογία) προκύπτει ότι τουλάχιστον μερικές παρατάξεις των ταυτίζονται με τους "τριεξάρηδες" ψευδοπροφήτες.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχως οι περισσοτεροι απο τους ΓΟΧ, ειναι Συνωμοσιολογοι.
    Αλλα τωρα τελευταια, οι περισσοτεροι Συνωμοσιολογοι βρισκονται στους λεγομενους νεοημερολογιτες.
    Ακομα και γεροντες και θεολογοι, ακομα και Αποτειχισμενοι εχουν παθει την παρακρουσι του 666.
    Δεν ακολουθουν την ορθοδοξη λογικη της μελετης που αναρτησαμε πιο πανω, αλλα ακολουθουν τις γελοιοτητες καποιων γεροντων, που τους παρεσυραν οι βλαμμενοι περιεργοι τυποι με τα ερωτηματα τους και εκεινοι παρασυρομενοι απο κεκτημενη ταχυτητα, εκφρασθηκαν θετικα και τοποθετηθηκαν αντορθοδοξα και τα κειμενα τους εμειναν και τα εμφανιζουν οι 3εξαρηδες σημερα σαν το ....ευαγγελιο τους, π.χ. του π. Παισιο (βιβλια Σουρωτης) που ειναι γραμμενα απο προφορικες απομαγνητοφωνησεις ή και φανταστικες αποδοσεις, (ποιος γνωριζει, μονο οι ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΟΥΧΕΣ ΚΑΛΟΓΡΗΕΣ της Σουρωτης που θησαυρισαν απο τα βιβλια του) και τους αλλους γεροντες που τους βεβαιωναν στα ερωτηματα τους οτι υπαρχει το 666 και εκεινοι το επαιρναν ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
    Παρακολουθειστε τα καταγεγραμμενα ερωτηματα τους και δητε τον ΔΟΛΟ ΤΟΥΣ, απο τον οποιο παρεσυραν ακομα και αγιους γεροντες.
    Η Ορθοδοξη τοποθετησι ομως στα εσχατολογικα ειναι εκπεφρασμενη απο την Αγια Γραφη και απο ολους τους Πατερες με τα ερμηνευτικα τους εργα.
    Οσοι προσεχουν ιδιαιτερα τα Πατερικα κειμενα ειναι ...σωφρονες και ιματισμενοι και οχι ρακενδυτοι εμφανιζομενοι με τα ενδυματα της Κουρελιαρας Δυσεως,(εκ ΔΥΣΜΩΝ ΤΟ ΦΩΣ;), αλλα εμμενουν σταθερα στην σοβαροτητα των Αγιων Πατερων της Ορθοδοξιας.
    Οι σημερινοι μοναχοι που ακολουθουν τα ερμηνευτικα της ΡΕΛΦ(και ας μη το ομολογουν;)(ποιος ειναι εκεινος ο βλαξ που εδειξε στον π. Παισιο, οπως ομολογει ο ιδιος στα βιβλια της Σουρωτης, το γνωστο ψευδες σχημα του μπαροκουντ με τις 3 γραμμωσεις, που μας λεει η ΡΕΛΦ οτι ειναι το 666, γιατι δεν εμφανιζεται αυτος ο ανεγκεφαλος να μας το πει;), ειναι ασυζητητει κακοδοξοι, μαλλον αθελα τους.
    Μπλεκουν το καθε τι με την Αγια Γραφη και τα ερμηνευουν συμφωνα με τους Δαιμονισμενους της Δυσεως και της Ευρωπης.
    Καπου εδω χανεται το τραινο της Ορθοδοξιας, δυστυχως.
    Οσοι θελουν να μεινουν σοβαροι προσεχουν πολυ τα οσα γελοια ακουν και ειναι παντοτε συγκρατημενοι, δεν παρασυρονται απο τους γελοιους και επιπολαιους ψευτοχριστιανους της δεκαρας, που γεμισε ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ7 Μαρτίου 2017 στις 7:05 μ.μ.

      Πράγματι γέμισε ο τόπος από χριστέμπορους ψευδοπροφήτες ψευδοχριστιανούς έτοιμους να προσκυνήσουν τον αντίχριστο 666 που προετοιμάζουν οι αιρετικοί οικουμενιστες πανθρησκειαστες ως τον Σιωνιστή παγκόσμιο ηγέτη τους και να λάβουν το αντίχριστο χάραγμα του "666" που είναι "αριθμός ανθρώπου" σύμφωνα με την Αποκάλυψη, κεφάλαιο 13, στίχος 18: "ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666", που κάνουν πως δεν βλέπουν οι αιρετικοί γιατί δήθεν δεν την κατανοούμε την Αποκάλυψη εμείς οι αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί που δεν διαβάζουμε τις ψευδοπροφητείες τους (ιεχωβάδες χιλιαστές, ρέφλ εξ Αμερικής, μοναχός Μάξιμος και άλλοι ψευδοπροφήτες ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ δήθεν "αποτειχισμένοι" μάλιστα ορισμένοι από αυτούς τους αιρετικούς οικουμενιστές πεμπτοφαλαγγίτες της Συνομωσιολογίας της Σιωπής) «Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν ὅθεν γινώσκωμεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν» (Καινή Διαθήκη, Α΄ Ιωάν. 2, 18).

      Ισχυρίζονται μάλιστα ελάχιστοι χριστέμποροι με "περίσσεια σοφία" ότι "δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε ούτε να υποτιμούμε το χάραγμα 666 του αντίχριστου και να μην είμαστε των άκρων" ενώ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666.
      Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

      Έρχεται "γρήγορα" ο Άγιος Θεός για τον καθένα από εμάς για να μας "κρίνει" με τον Θάνατό μας ανάλογα με τις πράξεις και την πίστη μας και μάλλον είμαστε πολλή εγγύτερα στους Εσχάτους Καιρούς 2017 έτη μετά Χριστού που βλέπουμε όλοι μοναδικά εσχατολογικά γεγονότα που περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη να πραγματοποιούνται σήμερα… Ελάχιστοι μάλιστα σιωνιστές παριστάνουν ότι είναι κατά της Κάρτας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ του Πολίτη-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ αλλά δεν βλέπουν καμιά σχέση με τον αντίχριστο 666 γιατί προφανώς δεν βλέπουν ούτε το νέο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ που ιδρύθηκε το 1948 και αναμένει τον αντίχριστο μεσσία του.
      Δεν θέλουν να βλέπουν την μοναδική στην ιστορία σήμερα πολιτική, οικονομική και θρησκευτική Παγκοσμιοποίηση και διακυβέρνηση που προετοιμάζουν με την αντίχριστη Παναίρεση του Οικουμενισμού και την μία οικουμενική πανθρησκεία για τον έναν παγκόσμιο σιωνιστή ηγέτη αντίχριστο που αναμένουν. Δεν βλέπουν την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Δεν προσεύχονται και δεν λένε ποτέ το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ "ΑΛΛΑ ΡΥΣΑΙ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ" ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ "ΣΥΧΝΑ" ΣΤΟΝ "ΠΟΝΗΡΟ" ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ…
      Συνεχίζεται το κείμενο...

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ7 Μαρτίου 2017 στις 7:06 μ.μ.

      Η συνεχεία του κειμένου...
      Ο Άγιος Θεός λοιπόν ζητά από τον Ιωάννη να μην κρατήσει μυστικά τα προφητικά λόγια του Βιβλίου της Αποκάλυψης που του δόθηκε γιατί όλοι πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις πανουργίες του διαβόλου και τον αντίχριστο και να δεχθούμε την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού καθώς ο Καιρός Γαρ Εγγύς για τον καθένα από εμάς που δεν ξέρουμε πόσο θα ζήσουμε σε αυτή την ζωή και επιπλέον πρέπει να γνωρίζουμε τα σημεία των Εσχάτων Καιρών που μας αποκαλύπτει για την Σωτηρία μας ο Άγιος Θεός και να μην κλείνουμε υποκριτικά τα μάτια στην Αλήθεια Του λέγοντας δήθεν ότι δεν μπορούμε να Την "κατανοήσουμε", Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 22, στίχοι: 10 Καὶ λέγει μοι· Μὴ σφραγίσῃς τοὺς λόγους τῆς προφητείας τοῦ βιβλίου τούτου· ὁ καιρὸς γὰρ ἐγγύς ἐστιν. 11 ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καὶ ὁ ῥυπαρὸς ῥυπαρευθήτω ἔτι, καὶ ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι, καὶ ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι. 12 Ἰδοὺ ἔρχομαι ταχύ, καὶ ὁ μισθός μου μετ' ἐμοῦ, ἀποδοῦναι ἑκάστῳ ὡς τὸ ἔργον ἔσται αὐτοῦ. 13 ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος, ἀρχὴ καὶ τέλος. 14 Μακάριοι οἱ ποιοῦντες τὰς ἐντολὰς αὐτοῦ, ἵνα ἔσται ἡ ἐξουσία αὐτῶν ἐπὶ τὸ ξύλον τῆς ζωῆς, καὶ τοῖς πυλῶσιν εἰσέλθωσιν εἰς τὴν πόλιν. 15 ἔξω οἱ κύνες καὶ οἱ φαρμακοὶ καὶ οἱ πόρνοι καὶ οἱ φονεῖς καὶ οἱ εἰδωλολάτραι καὶ πᾶς ὁ φιλῶν καὶ ποιῶν ψεῦδος. 16 Ἐγὼ Ἰησοῦς ἔπεμψα τὸν ἄγγελόν μου μαρτυρῆσαι ὑμῖν ταῦτα ἐπὶ ταῖς ἐκκλησίαις. ἐγώ εἰμι ἡ ῥίζα καὶ τὸ γένος Δαυῒδ, ὁ ἀστὴρ ὁ λαμπρὸς ὁ πρωϊνός. 17 Καὶ τὸ Πνεῦμα καὶ ἡ νύμφη λέγουσιν· Ἔρχου. καὶ ὁ ἀκούων εἰπάτω· Ἔρχου. καὶ ὁ διψῶν ἐρχέσθω, καὶ ὁ θέλων λαβέτω ὕδωρ ζωῆς δωρεάν. 18 Μαρτυρῶ ἐγὼ παντὶ τῷ ἀκούοντι τοὺς λόγους τῆς προφητείας τοῦ βιβλίου τούτου· ἐάν τις ἐπιθῇ ἐπὶ ταῦτα, ἐπιθήσει ὁ Θεὸς ἐπ' αὐτὸν τὰς πληγὰς τὰς γεγραμμένας ἐν τῷ βιβλίῳ τούτῳ· 19 καὶ ἐάν τις ἀφέλῃ ἀπὸ τῶν λόγων τοῦ βιβλίου τῆς προφητείας ταύτης, ἀφελεῖ ὁ Θεὸς τὸ μέρος αὐτοῦ ἀπὸ τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς καὶ ἐκ τῆς πόλεως τῆς ἁγίας, τῶν γεγραμμένων ἐν τῷ βιβλίῳ τούτῳ. 20 Λέγει ὁ μαρτυρῶν ταῦτα· Ναὶ ἔρχομαι ταχύ. Ἀμήν, ναὶ ἔρχου, Κύριε Ἰησοῦ. 21 Ἡ χάρις τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ μετὰ πάντων τῶν ἁγίων· ἀμήν.

      Διαγραφή
    3. ὁ καιρὸς γὰρ ἐγγύς ἐστιν7 Μαρτίου 2017 στις 9:45 μ.μ.

      Δειλέ σατανιστή δεν έχεις το θάρρος να δημοσιεύσεις την Αλήθεια του Θεού που σε αποστομώνει και φανερώνει την υποκρισία σου και νομίζεις ότι δεν την γνωρίζει ο Ορθόδοξος Πιστός Λαός του Θεού και ότι δεν αναδημοσιεύεται παντού και όχι μόνο στο διαδίκτυο;;;

      Πράγματι γέμισε ο τόπος από χριστέμπορους ψευδοπροφήτες ψευδοχριστιανούς έτοιμους να προσκυνήσουν τον αντίχριστο 666 που προετοιμάζουν οι αιρετικοί οικουμενιστες πανθρησκειαστες ως τον Σιωνιστή παγκόσμιο ηγέτη τους και να λάβουν το αντίχριστο χάραγμα του "666" που είναι "αριθμός ανθρώπου" σύμφωνα με την Αποκάλυψη, κεφάλαιο 13, στίχος 18: "ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666", που κάνουν πως δεν βλέπουν οι αιρετικοί γιατί δήθεν δεν την κατανοούμε την Αποκάλυψη εμείς οι αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί που δεν διαβάζουμε τις ψευδοπροφητείες τους (ιεχωβάδες χιλιαστές, Ρεφλ εξ Αμερικής, μοναχός Μάξιμος και άλλοι ψευδοπροφήτες ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ σατανιστές δήθεν "αποτειχισμένοι" μάλιστα ορισμένοι από αυτούς τους αιρετικούς οικουμενιστές πεμπτοφαλαγγίτες της Συνομωσιολογίας της Σιωπής) «Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν ὅθεν γινώσκωμεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν» (Καινή Διαθήκη, Α΄ Ιωάν. 2, 18).

      Ισχυρίζονται μάλιστα ελάχιστοι χριστέμποροι με "περίσσεια σοφία" ότι "δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε ούτε να υποτιμούμε το χάραγμα 666 του αντίχριστου και να μην είμαστε των άκρων" ενώ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666.
      Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

      Έρχεται "γρήγορα" ο Άγιος Θεός για τον καθένα από εμάς για να μας "κρίνει" με τον Θάνατό μας ανάλογα με τις πράξεις και την πίστη μας και μάλλον είμαστε πολλή εγγύτερα στους Εσχάτους Καιρούς 2017 έτη μετά Χριστού που βλέπουμε όλοι μοναδικά εσχατολογικά γεγονότα που περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη να πραγματοποιούνται σήμερα… Ελάχιστοι μάλιστα σιωνιστές παριστάνουν ότι είναι κατά της Κάρτας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ του Πολίτη-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ αλλά δεν βλέπουν καμιά σχέση με τον αντίχριστο 666 γιατί προφανώς δεν βλέπουν ούτε το νέο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ που ιδρύθηκε το 1948 και αναμένει τον αντίχριστο μεσσία του.
      Δεν θέλουν να βλέπουν την μοναδική στην ιστορία σήμερα πολιτική, οικονομική και θρησκευτική Παγκοσμιοποίηση και διακυβέρνηση που προετοιμάζουν με την αντίχριστη Παναίρεση του Οικουμενισμού και την μία οικουμενική πανθρησκεία για τον έναν παγκόσμιο σιωνιστή ηγέτη αντίχριστο που αναμένουν. Δεν βλέπουν την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Δεν προσεύχονται και δεν λένε ποτέ το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ "ΑΛΛΑ ΡΥΣΑΙ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ" ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ "ΣΥΧΝΑ" ΣΤΟΝ "ΠΟΝΗΡΟ" ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ…
      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    4. ὁ καιρὸς γὰρ ἐγγύς ἐστιν7 Μαρτίου 2017 στις 9:45 μ.μ.

      Η συνέχεια...
      Ο Άγιος Θεός λοιπόν ζητά από τον Ιωάννη να μην κρατήσει μυστικά τα προφητικά λόγια του Βιβλίου της Αποκάλυψης που του δόθηκε γιατί όλοι πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις πανουργίες του διαβόλου και τον αντίχριστο και να δεχθούμε την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού καθώς ο Καιρός Γαρ Εγγύς για τον καθένα από εμάς που δεν ξέρουμε πόσο θα ζήσουμε σε αυτή την ζωή και επιπλέον πρέπει να γνωρίζουμε τα σημεία των Εσχάτων Καιρών που μας αποκαλύπτει για την Σωτηρία μας ο Άγιος Θεός και να μην κλείνουμε υποκριτικά τα μάτια στην Αλήθεια Του λέγοντας δήθεν ότι δεν μπορούμε να Την "κατανοήσουμε", Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 22, στίχοι: 10 Καὶ λέγει μοι· Μὴ σφραγίσῃς τοὺς λόγους τῆς προφητείας τοῦ βιβλίου τούτου· ὁ καιρὸς γὰρ ἐγγύς ἐστιν. 11 ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καὶ ὁ ῥυπαρὸς ῥυπαρευθήτω ἔτι, καὶ ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι, καὶ ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι. 12 Ἰδοὺ ἔρχομαι ταχύ, καὶ ὁ μισθός μου μετ' ἐμοῦ, ἀποδοῦναι ἑκάστῳ ὡς τὸ ἔργον ἔσται αὐτοῦ. 13 ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος, ἀρχὴ καὶ τέλος. 14 Μακάριοι οἱ ποιοῦντες τὰς ἐντολὰς αὐτοῦ, ἵνα ἔσται ἡ ἐξουσία αὐτῶν ἐπὶ τὸ ξύλον τῆς ζωῆς, καὶ τοῖς πυλῶσιν εἰσέλθωσιν εἰς τὴν πόλιν. 15 ἔξω οἱ κύνες καὶ οἱ φαρμακοὶ καὶ οἱ πόρνοι καὶ οἱ φονεῖς καὶ οἱ εἰδωλολάτραι καὶ πᾶς ὁ φιλῶν καὶ ποιῶν ψεῦδος. 16 Ἐγὼ Ἰησοῦς ἔπεμψα τὸν ἄγγελόν μου μαρτυρῆσαι ὑμῖν ταῦτα ἐπὶ ταῖς ἐκκλησίαις. ἐγώ εἰμι ἡ ῥίζα καὶ τὸ γένος Δαυῒδ, ὁ ἀστὴρ ὁ λαμπρὸς ὁ πρωϊνός. 17 Καὶ τὸ Πνεῦμα καὶ ἡ νύμφη λέγουσιν· Ἔρχου. καὶ ὁ ἀκούων εἰπάτω· Ἔρχου. καὶ ὁ διψῶν ἐρχέσθω, καὶ ὁ θέλων λαβέτω ὕδωρ ζωῆς δωρεάν. 18 Μαρτυρῶ ἐγὼ παντὶ τῷ ἀκούοντι τοὺς λόγους τῆς προφητείας τοῦ βιβλίου τούτου· ἐάν τις ἐπιθῇ ἐπὶ ταῦτα, ἐπιθήσει ὁ Θεὸς ἐπ' αὐτὸν τὰς πληγὰς τὰς γεγραμμένας ἐν τῷ βιβλίῳ τούτῳ· 19 καὶ ἐάν τις ἀφέλῃ ἀπὸ τῶν λόγων τοῦ βιβλίου τῆς προφητείας ταύτης, ἀφελεῖ ὁ Θεὸς τὸ μέρος αὐτοῦ ἀπὸ τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς καὶ ἐκ τῆς πόλεως τῆς ἁγίας, τῶν γεγραμμένων ἐν τῷ βιβλίῳ τούτῳ. 20 Λέγει ὁ μαρτυρῶν ταῦτα· Ναὶ ἔρχομαι ταχύ. Ἀμήν, ναὶ ἔρχου, Κύριε Ἰησοῦ. 21 Ἡ χάρις τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ μετὰ πάντων τῶν ἁγίων· ἀμήν.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16, ΣΤΙΧΟΙ: 2 ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν αὐτοῖς· Ὀψίας γενομένης λέγετε· εὐδία· πυρράζει γὰρ ὁ οὐρανός· 3 καὶ πρωΐ· σήμερον χειμών· πυρράζει γὰρ στυγνάζων ὁ οὐρανός· ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι θα πάρετε την απάντησή σας ὑποκριταί.

      Η απάντηση είναι, να διαβάσετε τα άρθρα και τα σχόλια σε αυτή και στις προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις, ώστε να ξεστραβωθήτε. Δε θα χάνουμε το χρόνο μας με ηλίθιους.


      Διαγραφή
    2. ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ7 Μαρτίου 2017 στις 11:41 μ.μ.

      https://norfid.wordpress.com/bar-code/

      Διαγραφή
    3. Υποκριταί είναι οι γεροντάδες γκουρού που πριν είκοσι χρόνια απάγγελλαν ποιήματα για δήθεν σφραγίσματα αντιχρίστου σε bar-codes ενώ σήμερα, οι ίδιοι και οι οπαδοί τους αγοράζουν άφοβα προϊόντα με γραμμικούς κώδικες, στρέφοντας πλέον την τρομολαγνεία τους σε ... τσιπάκια και ... κάρτες όπου εκεί κατά τη νοσηρά φαντασία τους μετακόμισε ο ... 60άρης πλέον "αντίχριστος".

      Υποκριταί είναι εκείνοι που μας αποκρύπτουν τί λέγει για τα ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ η Αποκάλυψις κι εν γένει η Αγία Γραφή. Αν η ἀγνοια Γραφών δεν δικαιολογείται, η σκόπιμη επιχείρηση παραπλάνησης των αφελών είναι δαιμονικής ή γεροντικής αιτιολογίας.

      Το "σφράγισμα" ή "χάραγμα" στην Αποκάλυψη είναι συμβολικό. Όπως οι αφέντες, "σφράγιζαν" με πυροσφραγίδα ή με στίγματα (δερματοστιξία) τα αρχικά του ονόματός τους στα μέτωπα, στους ώμους, στους βραχίονες, στα χέρια των εκατοντάδων δούλων τους ώστε να κατοχυρώνεται ότι αυτοί είναι οι δικοί τους δούλοι, και όπως οι ιδιοκτήτες ζώων σφράγιζαν με πυροσφραγίδες, σημάδια, τατουάζ, με το όνομά τους τα ζώα που τους ανήκαν, έτσι συμβολικά, αόρατα, οι Χριστιανοί που ανήκουμε στον Θεό, οι δούλοι του θεού, είμαστε σφραγισμένοι, σημαδεμένοι, χαραγμένοι, με την συμβολική αόρατη ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (σφραγίς δωρεάς Αγίου Πνεύματος, εκφωνείται στο Χρίσμα μετά το Βάπτισμα). Στον καιρό της Δευτέρας Παρουσίας, οι πιστοί Χριστιανοί θα σφραγιστούμε εκτάκτως με συμβολική νοητή ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ώστε να μην μπορεί να μας βλάψει κανένας αντίχριστος ή κανένα άλλο κακό της Αποκαλύψεως. Διαβάστε Αποκάλυψι ζ΄2 κ.ε. "Είδα άλλον άγγελο, που είχε ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ και φώναξε με δυνατή φωνή... μη αδικήσητε την γη μήτε την θάλασσα μέχρι ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ τους ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ) ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΥΤΩΝ... και είδον ... τόσες χιλιάδες ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ...κλπ.

      Μας την κρύβουν αυτή τη σφραγίδα οι τριεξάρηδες, τη σφραγίδα του Θεού, την αόρατη (όπως αόρατη είναι και η Σφραγίδα του Θεού που έχουμε, εκ του Χρίσματος και Βαπτίσεως) με την οποία θα είμαστε σφραγισμένοι οι Πιστοί, σφραγίδα που θα ακυρώνει κάθε σφραγίδα αντιχρίστου όσον αφορά τους Χριστιανούς και θα τους προστατεύη από κάθε κακό που θα συμβή στη γη και στη θάλασσα στους χρόνους της Δευτέρας Παρουσίας.

      Όσοι και σήμερα ανήκουν στο Διάβολο, είναι σφραγισμένοι με την αόρατη σφραγίδα του Διαβόλου. Και όσοι λίγο προ της Δευτέρας Παρουσίας, όποτε αυτή θα συμβῆ, θα προσκυνήσουν τον τελικό Αντίχριστο (σημ. η λέξη Αντίχριστος δεν υπάρχει πουθενά στην Αποκάλυψη) θα έχουν το σφράγισμα του Αντιχρίστου, νοητό και συμβολικό, στο μέτωπό τους και στο δεξί τους χέρι... και τι θα είναι αυτό; Θα είναι αριθμός ονόματος, πραγματικός ή συμβολικός, θα είναι "εξακόσια εξήκοντα έξ". Έτσι, ολογράφως, γράφεται στην Αποκάλυψη και όχι 666 ή χξστ΄. Θα συμβολίζει πως όσοι είναι σφραγισμένοι με αυτό το σφράγισμα (όχι όσοι έχουν γραμμικά, κάρτες ή τσιπάκια) θα ανήκουν στον Αντίχριστο και στο Διάβολο. Βέβαια το σφράγισμα θα είναι, συμβολικά, αόρατα, στο μέτωπο και στο δεξιό χέρι του προσκυνούντος τον αντίχριστο και όχι σε γραμμικά ή κάρτες! ΔΕΝ νοείται επίσης, σφράγισμα και χάραγμα πριν να έλθη ο Αντίχριστος. Εκείνοι που υποδεικνύουν "εδώ" κι "εκεί" δήθεν σφραγίσματα και χαράγματα του Αντιχρίστου, δήθεν δυσώνυμους αριθμούς, αν δεν υποδείξουν τον Αντίχριστο (πέρασαν 30-40 χρόνια ωρέ αφιλότιμοι από τότε που αρχίσατε τις εσχατολογίες σας) είναι το λιγότερο θεομπαίκται.

      Τα δε υποτιθέμενα σημεία των καιρών που δήθεν "βλέπουν" σήμερα κάποιοι, κάποιοι άλλοι, ευσεβείς, εκλεκτά μέλη της Εκκλησίας, με έγκυρο για την Ορθόδοξη συνείδησί τους όνομα, δεν τα βλέπουν. Επαναπαύονται στο ότι γνωρίζει μόνον ο Πατήρ. Και με προσδοκία αναστάσιμη περιμένουν, όχι τον Αντίχριστο, αλλά τον Χριστό. Ἐρχου Κύριε!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ7 Μαρτίου 2017 στις 11:56 μ.μ.

      ΔΕΙΛΕ Delirium 666 tremens OF YOUR FATHER SATAN

      ΔΕΣ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ BAR CODE 666 http://norfid.wordpress.com/bar-code/

      Διαγραφή
    2. Με ποιό δικαίωμα λες, ότι έχω πατέρα μου τον Σατανά; Σου έδωσε ο Θεός το δικαίωμα να με κρίνεις, πρίν με κρίνει Εκείνος;
      Τις έχω δεί τις αρλουμπολογίες που λες και που είναι φτιαγμένες από σκουπιδοεπιστήμονες, για να σε αποχαυνώνουν!

      Διαγραφή
    3. αρλουμπολογίες Delirium tremens8 Μαρτίου 2017 στις 8:20 μ.μ.

      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΟΡΙΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ...

      ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: "ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ:

      Ο Απόστολος Παύλος
      ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".

      Διαγραφή
    4. Σε μερικές περιπτώσεις κάνει "μπαμ" η δαιμονική επιρροή, η σατανική επήρεια ακόμα και η πλήρης κατοχή του νοός τινος από δαιμόνια. Και όταν πρόκειται για αυταπόδεικτες περιπτώσεις, δεν είναι "κρίση πριν να κρίνει Εκείνος" το να διαπιστώσει κάποιος ότι ένα μέντιουμ, ένας σατανιστής, κάποιος ψευτοπροφήτης, ένας αμετανόητος αιρετικός, ένας που έχει δαιμόνια, έχει καταληφθεί υπό ακαθάρτου πνεύματος. Είναι απλώς μια προσωπική διαπίστωση. Δεν φταίει ο διαπιστώσας. Η διαπίστωση αυτή μπορεί εύκολα να γίνη υπό ενός εμβριθούς μελετητή της Βίβλου, των Πατέρων, καθαρού και πνευματικού ανθρώπου. Και, υποθέτω πως είναι υποχρέωση του πνευματικού ανθρώπου να προειδοποιήσει τα άλλα μέλη της Εκκλησίας, ὠστε να μην υποκύψουν στις ψευδοδιδασκαλίες των δαιμονόπληκτων. Γι΄ αυτό, δοξάζουμε τον Κύριο, που κάποιοι πνευματικοί άνθρωποι, πατέρες και διδάσκαλοι, όπως ο άγιος Νικοπόλεως Μελέτιος, ο π. Δανιήλ Αεράκης, ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, ο κος Ιωάννης Καρδάσης, ο Δρ. Κων/νος Σιαμάκης, ο αείμνηστος Βασίλειος Σακκάς, ο κος Οδυσσέας Τσολογιάννης, για να αναφέρουμε μόνο κάποιους, κείμενα των οποίων φιλοξένησε το ιστολόγιο "Αποτείχιση", διέγνωσαν και ανέφεραν σε κείμενά τους ως έχουσαν επήρεια εκ του πονηρού την προτεστάντισσα οραματίστρια και ψευδοπροφήτιδα που αναστάτωσε την Ορθοδοξία με τα ψεύδη και τα δήθεν οράματά της περί των δήθεν "σφραγισμάτων 666" σε bar-code , δήθεν επικειμένης ελεύσεως του ...Αντιχρίστου κ.α.

      Και τώρα μια αποκάλυψη για τα τεχνάσματα του πονηρού:

      Στον αόρατο πνευματικό πόλεμο, είναι φυσικό οι Χριστιανοί να μάχονται το Σατανά και τα ενεργούμενά του αποκαλώντας τα με το όνομά τους, ήτοι παιδιά του διαβόλου, προειδοποιώντας τους άλλους Χριστιανούς να μην τα εμπιστεύονται. Αλλά, ώ του παραδόξου γεγονότος, και τα (καμουφλαρισμένα) παιδιά του Σατανά, πολεμούν τους Χριστιανούς αποκαλώντας τους ... παιδιά του Διαβόλου ή συκοφαντώντας τα ότι ενεργούν υπό την επήρεια του Διαβόλου! Συκοφαντώντας τους, ώστε να μην τους πιστεύουν και να μην τους ακολουθούν οι άλλοι άνθρωποι της Εκκλησίας, με απώτερο σκοπό να τους δυσφημήσουν, να τους απομονώσουν, να υποστή βλάβη ο Χριστιανισμός και η Εκκλησία και να μη σωθούν αρκετοί εύπιστοι. Αυτό επιχείρησε ουκ ολίγες φορές να το πετύχει ο Διάβολος, υποβάλοντας στα πιόνια του να διαβάλουν ακόμα και τον Κύριο ότι "εν τω άρχοντι των δαιμονίων βγάζει τα δαιμόνια" κλπ.

      Συνεπώς δεν είναι περίεργο, ο κάθε οπαδός των δαιμόνων ή δαιμονισμένων ή οπαδών δαιμονισμένων (και δεν είναι λίγοι οι σύγχρονοι πατέρες της Εκκλησίας και εκ των ΓΟΧ που διέγνωσαν ως δαιμονισμένη την ψευδοπροφήτιδα το βιβλίο της οποίας προκάλεσε τόση κακοδαιμονία για το 666) να συκοφαντή τον κάθε Ορθοτομούντα τον λόγο της αληθείας πιστό, ως "έχοντα πατέρα τον ... Σατανά". Στα πλαίσια αυτά, υποθέτω, απεκλήθη συκοφαντικώς όπως απεκλήθη ο Ορθοδοξότατος Σχολιαστής Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2017 - 9:12 π.μ. (υποθέτω ο ίδιος είναι ο Ανώνυμος 7 Μαρτίου 2017 - 10:45 μ.μ.). Αγαπητέ Ορθοδοξότατε συκοφαντηθέντα, οι σύγχρονοι αντιχριστολόγοι, ακολουθούν "σκουπίδια θεωρίες" και σκουπιδοεπιστήμονες όπως οι σπατόμυγες που πηγαίνουν στα σπατά, ενώ οι πεταλούδες και οι εργατικές μέλισσες εμπνέονται από τα άνθη. Μην πτοείσθε.

      Διαγραφή
    5. ἐσχάτη ὥρα ἐστίν9 Μαρτίου 2017 στις 8:43 μ.μ.

      ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... Ας επιμένουν δαιμονικά οι σατανιστές μην πτοείστε από τους υποκριτές που χωρίς ορθόδοξα επιχειρήματα και με ύβρεις ονομάζουν σκουπίδια την Αλήθεια και χαρακτηρίζουν συκοφαντικά όποιον δεν μπορούν να αντικρούσουν γιατί η ένδεια των επιχειρηματιών τους είναι ίδια με την ένδεια της ανορθόδοξης πνευματικής ζωής τους... Γιατί προδίδουν τον Χριστό όπως ο Ιούδας με τις ψευδοπροφητείες τους περί "συμβολισμών του 666" ενώ βλέπουμε καθαρά την αλήθεια του Αγίου Θεού για το χάραγμα 666 του αντιχρίστου... Πράγματι πάλι πρέπει να το επισημάνουμε ότι γέμισε ο τόπος από χριστέμπορους ψευδοπροφήτες ψευδοχριστιανούς έτοιμους να προσκυνήσουν τον αντίχριστο 666 που προετοιμάζουν με την παγκοσμιοποίηση οι αιρετικοί οικουμενιστες πανθρησκειαστες ως τον Σιωνιστή παγκόσμιο ηγέτη τους και να λάβουν το αντίχριστο χάραγμα του "666" που είναι "αριθμός ανθρώπου" σύμφωνα με την Αποκάλυψη, κεφάλαιο 13, στίχος 18: "ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666", που κάνουν πως δεν βλέπουν οι αιρετικοί γιατί δήθεν δεν την κατανοούμε την Αποκάλυψη εμείς οι αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί που δεν διαβάζουμε τις ψευδοπροφητείες τους (Ιεχωβάδες Χιλιαστές, Ρεφλ εξ Αμερικής, μοναχός Μάξιμος και άλλοι ψευδοπροφήτες ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ σατανιστές δήθεν "αποτειχισμένοι" μάλιστα ορισμένοι από αυτούς τους αιρετικούς οικουμενιστές πεμπτοφαλαγγίτες της Συνομωσιολογίας της Σιωπής) «Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν ὅθεν γινώσκωμεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν» (Καινή Διαθήκη, Α΄ Ιωάν. 2, 18).

      Διαγραφή
    6. καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν ὅθεν γινώσκωμεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν

      έγραφε ο Ευαγγελιστής Ιωάννης πριν από 2000 χρόνια.

      Μετάφραση: Και τώρα υπάρχουν πολλοί αντίχριστοι, έτσι γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία ώρα, "η εσχάτη ώρα".

      Συμπέρασμα: Χρειάζεται να ερμηνευτεί τί σημαίνει "εσχάτη ώρα". Εκτός από την ώρα του θανάτου εκάστου, εσχάτη ώρα και έσχατοι καιροί είναι όλη η περίοδος της Καινής Διαθήκης με την ίδια σημασία που Καινή (=καινούρια) είναι και σήμερα (2017) η Διαθήκη του Θεού με τους Χριστιανούς, που έγινε πριν από περίπου 2.000 χρόνια. Όσοι όμως δεν κατανοούν την ορολογία της Καινής Διαθήκης, νομίζουν ότι ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής λέει ψέμματα στους Χριστιανούς του πρώτου Αιώνα πως ζουν στους έσχατους καιρούς, για τους λόγους του. Δεν λέει ψέμματα, δεν καταλαβαίνουν "γρι" από Ερμηνεία της Νέας (2.000 ετών) Διαθήκης ούτε το ότι για τον Θεό χίλιες χιλιάδες αιώνων είναι μικρότερο εξουδένωμα από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου του χρόνου των ανθρώπων.

      Όσο για την Παγκοσμιοποίηση, αυτή είναι οικονομική και αποτέλεσμα της ανάπτυξης της τεχνολογίας, των μεταφορών και των επικοινωνιών. Η Εκκλησία αν και δεν έχει λόγο, μάλλον θα επωφεληθή διότι η ελεύθερη επικοινωνία των ανθρώπων μέσω της παγκοσμιοποίησης της δίνει την ευκαιρία της διαδόσεως του Χριστιανικής Αλήθειας σε όλους τους ανθρώπους, τα πλάσματα του ενός αληθινού θεού.

      Διαγραφή
    7. τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;10 Μαρτίου 2017 στις 11:01 π.μ.

      φυσικά όλοι οι ορθόδοξοι κατανοούμε εύκολα ότι τα 2000 χρόνια δεν έχουν "σημασία" για τον Αχρονο Θεό και ο καιρός γαρ εγγύς όχι μόνο γιατί δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε αλλά και γιατί βλέπουμε τα σημεία των καιρών αν δεν κλείνουμε τα μάτια και θα αναμένουμε τους 2 προφήτες που αναφέρει η Αποκάλυψη για να αναγνωρίζουμε μαζί τους και να καταγγείλουμε το κράτος του αντίχριστου 666 με ορθόδοξη ομολογιακή συνείδηση.

      Δεν έχει νόημα λοιπόν να ορίσουμε το πότε ακριβώς θα γίνουνε όλα αυτά σαν τους ψευδοπροφήτες χριστέμπορους αλλά πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι γιατί ο καιρός γαρ εγγύς (εγγύτερος 2017 έτη μετά Χριστού) και πολλά είναι πλέον τα μεγάλα και πρωτόγνωρα σημεία των καιρών … Γιατί σήμερα για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ανθρωπότητας βλέπουμε την προσπάθεια για οικονομική, πολιτική και θρησκευτική παγκοσμιοποίηση ταυτόχρονα με την πρωτόγνωρη μεγάλη αποστασία της ανθρωπότητας με την αντίχριστη παναίρεση πανθρησκεία του Οικουμενισμού και ενώ το νέο Σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ ιδρύθηκε το 1948 και αναμένει τον αντίχριστο παγκόσμιο πολιτικοθρησκευτικό ηγέτη του που σύμφωνα με τα σημεία των καιρών από την αποκάλυψη θα ζητήσει να τον προσκυνήσουμε ως Θεό και να λάβουμε το χάραγμά του 666, την αντίχριστη ταυτότητα τού κράτους του για να μας επιτρέπει να κάνουμε οποιαδήποτε συναλλαγή και να επιβιώσουμε.

      Σήμερα λοιπόν με την μεγάλη τεχνολογική ανάπτυξη για πρώτη φορά είναι εφικτή μια ενσωματωμένη χαραγμένη στο χέρι ή στο μέτωπο, με το ηλεκτρονικό τσιπάκι, ταυτότητα-καταδότης του αντιχρίστου 666 με την οποία θα ελέγχει και παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές και τις φυσικές μετακινήσεις μας το κράτος του αντιχρίστου χωρίς καν να γνωρίζουμε τα προσωπικά και άλλα δεδομένα που θα είναι καταχωρημένα στη Κάρτα Πολίτη, στο τσιπάκι -ταυτότητα είτε στο Χέρι ή στο Μέτωπο, μάλλον αργότερα, και θα κληθούμε να την υπογράψουμε αρχικά πριν χαραχθεί στο χέρι ή στο μέτωπο ως εμφύτευμα… Θα ήταν ψευδοπροφητεία, σαν αυτές τις πολλές κατά καιρούς διαψευδόμενες των χιλιαστών ιεχωβάδων, να πούμε ότι την τάδε ημέρα και ώρα θα εμφανιστεί ο αντίχριστος και μετά θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του κυρίου αλλά θα ήταν επίσης προδοσία και φιλί του Ιούδα να μην είμαστε προετοιμασμένοι με όσα τρανά σημεία των καιρών βλέπουμε και να προδώσουμε, το δώρο του Θεού, την ελεύθερη βούλησή μας αποδεχόμενοι την αντίχριστη ταυτότητα, κάρτα παρακολούθησης του πολίτη με τσιπάκι καταδότη του αντιχρίστου 666 που το ηλεκτρονικά κωδικοποιημένο περιεχόμενο της δεν θα γνωρίζουμε! ενώ θα κληθούμε να την υπογράψουμε με τυφλά μάτια δήθεν για την ασφάλειά μας και την καταπολέμηση της διαφθοράς και φοροδιαφυγής και που όπως φαίνεται θα είναι το μελλοντικό εργαλείο της αντίχριστης παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και σφραγίδα, ταυτότητα της σιωνιστικής δικτατορίας του 666 όποτε και αν αυτή ξεκινήσει επίσημα ως χάραγμα του αντιχρίστου που πρέπει να αρνηθούμε και να μην τον προσκυνήσουμε ως Θεό.

      Διαγραφή
    8. Πού λέει η Αγία Γραφή για αποσία;Θα μας ζουρλάνεις κ.Ευστάθιε;;Γιατί φωνάζεις για την κάρτα ;;;

      Διαγραφή
    9. «Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν ὅθεν γινώσκωμεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν» (Καινή Διαθήκη, Α΄ Ιωάν. 2, 18).

      Διαγραφή
    10. Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8).

      Διαγραφή
    11. Ακόμα και ένας "τρελός" δεν θα υπέγραφε την Ταυτότητά του χωρίς να μπορεί να δει το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι=μικροεπεξεργαστή!...

      Διαγραφή
    12. Για την αποστασία που γράφεις,κ.Ευστάθιε,υπάρχουν χωρία της Αγίας Γραφής;Ρωτάς αν ο Υιός του Ανθρώπου θα βρεί πιστούς ανθρώπους στη γη;Ζωντανούς δεν θα βρεί γιατί θα τους αποκεφαλίσει ο Αντίχριστος.Την εποχή του Αντιχρίστου θα υπάρχουν χιλιάδες πιστοί που θα πελεκηθούν από τον 666.
      Η κάρτα δεν είναι σφράγισμα.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου