Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Αγωνιστες αδελφοι, της μητροπολεως Ηλειας, εχουμε με τον μητροπολιτη σας καποια παληα .....ιστοριουλα. Εκει στο εφετειο Πατρων οπου κατηγορουνταν ο διαβοητος Αθανασιος Βασιλοπουλος για αδικηματα.... σεξ και παρεστη ως υπερασπιστης του, στο ερωτημα ενος φοβερου προεδρου προς τον αρχιμανδριτη Γερμανο Παρασκευοπουλο, τι εννοουσε ο μοναχος Χαραλαμπος Κορυζης οταν εγραφε " μου ζητουσε ο αδιαντροπος σωμα", απαντησε ο Παρασκευοπουλος: Μπορει να εννοουσε .... σωμα καλοριφερ!!! Επισυναπτουμε το δημοσιευμα της εποχης εκεινης.Τι απαντησι πιστευετε οτι θα παρετε και με τα καυτα ακανθωδη ερωτηματα σας; Αφου ηδη πηρε θεσι και αποφανθηκαν ομαδικα και με μοναδικη ταχυδακτυλουργικη μαεστρια οτι "οι Αιρεσεις κατα την ιστορικη τους ονομασια αποτελουν Εκκλησια"!!! Τι επιπλεον αυτης της Οικουμενιστικης ομολογιας του, ζητειτε; Θα σας απαντηση κατα παρομοιον ή παραπλησιον τροπον που να διαφαινεται η επαμφοτεριζουσα ερμηνεια σε μορφη .... Πυθιας!!! Ειναι η μοδα της σημερινης ιεραρχιας της ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, απομιμουμενοι την Βαρθολομαιϊκη γλωσσα, καταλαβετε το. Ξερετε τι σημαινει ....Διαφορετικοτητα; Απευθυνθειτε στον ....Περγαμου Ιωαννη Ζηζιουλα του Φαναριου, που γνωριζει καλα τας ....οδους και ρυμας των ....διαφορετικων και της διαφορετικοτητας!!!


Eυχαριστως δημοσιευουμε το παρακατω κειμενο που λαβαμε απο αδελφους μας της μητροπολεως Ηλειας:

Σεβασμιώτατε 'Αγιε Ηλείας


Αποστέλλουμε προς την πατρική σας αγάπη την παρούσα επιστολή,με την παράκληση όπως ευαρεστηθείτε να μελετήσετε το θέμα της 
παναιρέσεως του Οικουμενισμού και ειδικότερα τις αποφάσεις της λεγομένης Αγίας και Μεγάλης Συνόδου η οποία συνήλθε στο Κολυμπάρι της Κρήτης (26/06/6016).Η εν λόγω Σύνοδος δια των δεσμευτικών
αποφάσεών της έχει αμέσους σωτηριολογικές επιπτώσεις επί του όλου σώματος της Εκκλησίας και της σωτηρίας των ψυχών,υπέρ ών Χριστός απέθανε.
Παρακαλούμε και πάλι,με αγάπη Χριστού,όπως συντόμως λάβετε ξεκάθαρη θέση επί των αποφάσεων της Συνόδου.Εαν δηλαδή είναι Ορθόδοξες ή αιρετικές, εαν συμφωνούν με τα Δόγματα και την Θεολογία των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας και εαν ο Πάπας και οι λοιποί αιρετικοί αποτελούν Εκκλησίες.
Το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας των ευσεβών και Ορθοδόξων Χριστιανών της Μητροπόλεως Ηλείας αναμένει με ιδιαίτερη αγωνία να  ακούσει την φωνή σας. Σας υπενθυμίζουμε την  απάντηση της Συνόδου των Ορθοδόξων Πατριαρχών εν έτει 1848 προς τον Πάπα Πίο ότι:
<<υπερασπιστής της Θρησκείας είναι το σώμα Εκκλησίας,ήτοι αυτός  ο λαός,ο οποίος θέλει το Θρήσκευμα αυτού αιωνίως αμετάβλητον και όμοιον με αυτό το των Αγίων Πατέρων αυτού>> 
Μετά τιμής Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Μητροπόλεως Ηλείας. Ακολουθούν ονόματα και υπογραφές. Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται.

4 σχόλια:

  1. Και τι περμένετε να ακούσετε από τον -κατά εσάς- "Σεβασμιώτατο"; Μήπως να σας δικαιώσει; Μόλις λακίσει κάποιος από εσάς, αρχίζουν οι διώξεις, δηλ. η γνωστή τακτική. Τα υπόλοιπα υπονοούμενα δεν έχουν καμία αξία στο προκείμενο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὀταν με κοιτάζεις στα μάτια, με ξεκουράζεις, σε αγαπώ, σε λατρεύω, έχω πάθει ψύχωσι με σένα, θέλω σώμα. Σώμα καλοριφέρ. Αντιγράφω από τις καταθέσεις.

      Υπονοούμενα ή κυριολεκτούμενα, η Χριστιανική Ηθική είναι κεφάλαιο της Δογματικής και τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με Ορθόδοξο φρόνημα.

      Επί πλέον, ενδιαφέρει και το "περί ηθικής δόγμα" εκείνων των ετεροδόξων με τους οποίους χθες χαριεντίζονταν, σήμερα τους αποκαλούν εκκλησίες με έγκυρα μυστήρια και αύριο θα ενωθούν, οι δικοί μας, διότι πρόκειται για αποδοχή της ανηθικότητος ως δόγμα (χιλιάδες υποθέσεις παιδεραστείας έχουν αποκαλυφθεί και η θρησκεία τους τους καλύπτει πληρώνοντας τα πρόστιμα από το θρησκευτικό ταμείο).

      Διαγραφή
  2. Μνήσθητι, Κύριε, πάσης Επισκοπής Ορθοδόξων, των ορθοτομούντων τον λόγον της σης αληθείας,...................
    Tους εσκορπισμένους επισυνάγαγε, τους πεπλανημένους επανάγαγε,
    και σύναψον τη Αγία σου Καθολική, και Αποστολική Εκκλησία, ..........
    παύσον τα σχίσματα των Εκκλησιών, σβέσον τα φρυάγματα των εθνών, τας των αιρέσεων επαναστάσεις ταχέως κατάλυσον, τη δυνάμει του Αγίου σου Πνεύματος, Πάντας ημάς πρόσδεξαι εις την βασιλείαν σου, υιούς φωτός και υιούς ημέρας αναδείξας, Την σην ειρήνην, και την σην αγάπην χάρισαι ημίν, Κύριε ο Θεός ημών, πάντα γαρ απέδωκας ημίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραγε, ποιός αποτειχισμένος Επίσκοπος λέγει το ανωτέρω;

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου