Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ: ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ στη Μακεδονια. Μια Μονη της Μακεδονιας και ενας εγγαμος κληρικος. ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ, ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ Το ειπαμε. Η λυσις ειναι μια: Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Και οχι απλα η λεκτικη ή και η εγγραφη μετανοια, αλλα και η εμπρακτη ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΙ. Δηλαδη ανακλησι των υπογραφων, αποδοκιμασια και καταδικη της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ, αλλα και παυσι συμμετοχης της Εκκλησιας εις το Παγκοσμιο Συνονθυλευμα των Αιρεσεων. Δηλαδη Ζακχαιϊκη επανορθωσι. Εις τετραπλουν επανορθωσι.



ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ: 

ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ στη Μακεδονια.
Μια Μονη της Μακεδονιας και ενας εγγαμος κληρικος.

ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ, 
ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ
Το ειπαμε. 
Η λυσις ειναι μια: Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ. 
Και οχι απλα η λεκτικη ή και η εγγραφη μετανοια, αλλα και η εμπρακτη ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΙ.
Δηλαδη ανακλησι των υπογραφων, αποδοκιμασια και καταδικη της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ, αλλα και παυσι συμμετοχης της Εκκλησιας εις το Παγκοσμιο Συνονθυλευμα των Αιρεσεων.
Δηλαδη Ζακχαιϊκη επανορθωσι. 
Εις τετραπλουν επανορθωσι.

2 σχόλια:

  1. Θα τους ξυρίζει άμεσα ο Άνθιμος(δεν είναι σαν τον Φλωρίνης).Άυριο θα έρθει και το ραβασάκι στον π.Θ.Ζήση.
    Δεν θα προλάβουν να μην μνημονεύσουν τον Άνθιμο.
    Μπράβο στον π.Νικόλαο Μ.,στον π.Θεόδωρο Ζ.,στον π.Φώτιο Β.,στον π.Ιγνάτιο(στον ηγούμενο και τους μοναχούς της Ι.Μ.Μηλοχωρίου),στον π.Παΐσιο Π.,στους Κρήτες αποτειχισμένου κληρικούς.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θεμέλιο λίθο της αποτείχισης από τον Οικουμενισμό ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑ(το καμάρι της Ορθοδοξίας σ'αυτά τα έσχατα χρόνια του αντιχρίστου Οικουμενισμού)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο π.Νικόλαος πάντως, όπως ομολογεί σε βίντεο που ανήρτησε στο ιστολόγιό του, εξακολουθεί να λειτουργείται εκεί που μνημονεύεται ο επίσκοπος από τον οποίο αποτειχίστηκε. Διέκοψε το μνημόσυνο αλλά συγχρόνως το αποδέχεται με την παρουσία του. Τώρα τι είδους αποτείχιση είναι αυτή, αυτός ξέρει...

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου