Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Εντατικοποιουνται οι εκδιωξεις Πατερων στο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ Αγιο Ορος. ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ που υπεραμυνονται της Πιστεως των Ορθοδοξων, ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ απο Αγιορειτες Οικουμενιστες εντολοδοχους του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΟΥ Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου.

"Πρότυπο" Πρακτικό ...εκδίωξης Αγιορειτών μοναχών!!



 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ .





ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ 
ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ 
ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ:



ΓΕΡΩΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. 
ΓΕΡΩΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΦΙΛΟΘΕΟ. 
ΓΕΡΩΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ. 
ΓΕΡΩΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ. 
ΓΕΡΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΟΝΑΧΟ. 
ΓΕΡΩΝ ΤΑΡΑΣΙΟ ΜΟΝΑΧΟ.




  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ "ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ", ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ.



  ΕΑΝ ΜΕ ΕΚΔΙΩΚΑΤΕ ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ
ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΓΝΩΜΩΝ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΟΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΤΑΝ ΑΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΕΠΡΑΤΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΚΑΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΦΕΡΑ ΣΧΙΣΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.



  ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΜΩΣ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΚΔΙΩΚΕΤΕ ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΓΝΩΜΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΑΥΤΗ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΩΡΑ ΚΑΚΩΣ ΕΠΡΑΤΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΧΙΣΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Φωτογραφία του χρήστη Μοναχός Μακαριος Κουτλουμουσιανος.


Φωτογραφία του χρήστη Μοναχός Μακαριος Κουτλουμουσιανος.
Φωτογραφία του χρήστη Μοναχός Μακαριος Κουτλουμουσιανος.
Φωτογραφία του χρήστη Μοναχός Μακαριος Κουτλουμουσιανος.
Φωτογραφία του χρήστη Μοναχός Μακαριος Κουτλουμουσιανος.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ 
ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΑΝΟΣ 

 ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4 σχόλια:

  1. Με θλίψι διαβάζουμε το κείμενο της μονής και τα διαδραματιζόμενα...

    Όψεται ο αίτιος, όψεται το παποκεντρικό καθεστώς που επιχειρούν να εφαρμόσουν στην Ορθοδοξία, όψονται οι πολλοί αυτόφωτοι, αδέσμευτοι ισότιμοι και ισόκυροι επίσκοποι που δεν διεκδικούν το υψηλό αξίωμα της ποιμαντικής αποστολής τους, ανεχόμενοι να αναγκάζονται να υπακούουν και υποκύπτουν δίκην δυτικού παποκεντρικού συστήματος σε έναν ισότιμο και ισόκυρό τους, με συνέπεια να εμπαίζονται από μη συνοδικές ψευτοσυνόδους και παρά τη φωνή της συνειδήσεώς τους να μην διατυπώνουν δημοσίως ξεκάθαρη θέσι κατά των αιρετικών, κατά των ενωτικών και κατά της ψευτοσυνόδου.

    Η μεν ψευτοσύνοδος απέθανε και ετάφη, διότι δεν θεωρείται έγκυρη από κανέναν, οι συνέπειές της όμως θα ταλανίζουν την Εκκλησία μάλλον για αρκετό καιρό διότι οι ελάχιστοι υποστηρικτές της θεωρούν εαυτούς ιδιοκτήτες της Εκκλησίας. Και οι λείχοντες αυτούς ή οι κύπτοντες τους αυχένες για να εξασφαλίσουν ή διασφαλίσουν κάποιο προσωρινό θρόνο ή αξίωμα, σιωπούν αφωνότεροι ιχθύων εάν δεν εμφανίζονται ως διχασμένες προσωπικότητες. Όπως σχεδόν όλοι μας, πλην των ελαχίστων ομολογητών, που χωρίς καθοδηγητή, πλην του Κυρίου, χωρίς ενιαία γραμμή, χωρίς υλικά μέσα, για άλλη μια φορά θα αποδείξουν ότι η Εκκλησία πολεμουμένη νικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκαιο , δικαία δίκη κλήση προς απολογία , κατηγορητήριο , απολογία , ΚΑΙ ΕΦΕΣΗ !!! τι έννοια έχουν όλα αυτά στους αντίχριστους ?
    Αυτά προϋποθέτουν οτι υπάρχουν οι ελάχιστες έστω αρχές δικαίου ....αρχές ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑΣ Πάλι καλά που σας δώσανε και ένα αντίγραφο απο τα πρακτικά ...

    Την έφεση (πάλι καλά που την πήραν ) οπως την πήραν την βάλανε στη καλύτερη περίπτωση στο αρχείο αν δεν την βάλανε στο σκουπιδοτενεκέ .
    Τι έφεση σου λένε .... δεν κάναμε δίκη ... ξουτ ανευ δίκης !!

    Καλά περιμένετε απο αντίχριστους τυράννους δικαία δίκη ?

    Καλά περιμένατε να σας απαντήσουν σε όσα τους λέτε ?

    Δεν είστε καλά ! Η μνημονεύεται και όλα μέλι γάλα ή ξουτ ανευ δίκης και λοιπών ...και να είστε ευχαριστημένοι αν αρκεστούν στο ξουτ

    Κρατάνε και το καρπούζι και το μαχαίρι απόλυτοι εξουσιαστές ...
    απόλυτοι τύραννοι ....

    Καλά πατέρες τι περιμένατε ? τι περιμένετε ? Δεν ξέρετε τι έχετε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ? Τζάμπα αξία τους δίνεται με εφέσεις και ενστάσεις και χαρτούρα ....

    Αλλά και να κάνανε δίκη αδικη θα είναι .... Αχ πατέρες ! δεν βλέπετε την περίπτωση του πατριάρχη Ειρηναίου ? Τού πατρός Τρικαμηνά ? Των άλλων αποτειχισμένων ?

    Η δικαίωση σας θα είναι απο τον Θεό .Μόνο απο Αυτόν ζητάμε δικαίωση .

    Πάτε κοντά σε ορθόδοξο επίσκοπο , τον π Αρτέμιο , τον Πατριάρχη μας Ειρηναίο η όποιον άλλο της επιλογής σας και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ στην μάχη με τις οδηγίες του επισκόπου . Πρέπει να αναδιοργανώσουμε τις δυνάμεις μας , να ανασυστήσουμε την παράταξη μάχης ....
    Μη χάνεται χρόνο άσκοπα σε ανούσια διαβήματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς ευλογημενε ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα γίνει τίποτα και δεν προσδοκούν και τίποτα. Κινούν όμως τις διαδικασίες για να μαθευτεί στον λαό η πνευματική τους κατάντια και έτσι να μπορέσουν οι άνθρωποι να ανοίξουν τα μάτια τους και να κινητοποιηθουν πνευματικά για την σωτηρία της ψυχής τους.

      Διαγραφή
  3. Ο Θεός που φώτισε τον π Μακάριο και τους άλλους μοναχούς να αποτειχιστούν θα τους βοηθήσει στον ομολογιακό δρόμο που επέλεξαν .
    Θα βρούν την περπατησιά τους . Το γιατί μας το λέει ο πρώτος ψαλμός :

    ΜΑΚΑΡΙΟΣ ἀνήρ, ὃς οὐκ ἐπορεύθη ἐν βουλῇ ἀσεβῶν καὶ ἐν ὁδῷ ἁμαρτωλῶν οὐκ ἔστη καὶ ἐπὶ καθέδρᾳ λοιμῶν οὐκ ἐκάθισεν. ἀλλ᾿ ἤ ἐν τῷ νόμῳ Κυρίου τὸ θέλημα αὐτοῦ, καὶ ἐν τῷ νόμῳ αὐτοῦ μελετήσει ἡμέρας καὶ νυκτός. καὶ ἔσται ὡς τὸ ξύλον τὸ πεφυτευμένον παρὰ τὰς διεξόδους τῶν ὑδάτων, ὃ τὸν καρπὸν αὐτοῦ δώσει ἐν καιρῷ αὐτοῦ, καὶ τὸ φύλλον αὐτοῦ οὐκ ἀποῤῥυήσεται· καὶ πάντα, ὅσα ἂν ποιῇ, κατευοδωθήσεται. οὐχ οὕτως οἱ ἀσεβεῖς, οὐχ οὕτως, ἀλλ᾿ ἢ ὡσεὶ χνοῦς, ὃν ἐκρίπτει ὁ ἄνεμος ἀπὸ προσώπου τῆς γῆς. διὰ τοῦτο οὐκ ἀναστήσονται ἀσεβεῖς ἐν κρίσει, οὐδὲ ἁμαρτωλοὶ ἐν βουλῇ δικαίων· ὅτι γινώσκει Κύριος ὁδὸν δικαίων, καὶ ὁδὸς ἀσεβῶν ἀπολεῖται.

    Ο Θεός και η Παναγιά

    Οπως λέει ο Θεολόγος κ Πανταζής "... η Παναγία η Αποτειχίζουσα, η “τας των εναντίων εφόδους αποτειχίζουσα, και προς σωτηρίαν καθοδηγούσα ημάς” (“Άσπιλε αμόλυντε”, Μικρόν Απόδειπνον) είναι το Τείχος των Πιστών, η Αποτείχισις των Ορθοδόξων, το Απόρθητον Τείχος της Αποτειχίσεως, ο τρυγμός των οδόντων και ο τρόμος των Οικουμενιστών.... “Άρρηκτον Τείχος και προστασίαν”, “Τείχος απροσμάχητον, καταφυγήν, σκέπην κραταιάν, Όπλον Σωτηρίας”, “χαίρε Όπλον και Τείχος απόρθητον, Αγία Πόλις, Δωδεκάτειχε Πόλις” (Μικρός και Μέγας Παρακλητικός Κανών)...Τί είδους “Όπλο” ειν’ η Παναγία; Όπλον Πολεμικόν, Όπλον Αμυντικόν αλλά και Όπλον Επιθετικόν! Όπλον Θεϊκόν, Όπλον Αγιοπατερικόν και Αποτειχισιακόν! Δική μας Οπλήτρια η Παναγία η Οδηγήτρια, η Παναγία η Αποτειχίζουσα!"

    Οσο για σας κυρία μου .... http://www.wallingoff.com/what-is/%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%83/






    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου