Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΠΛΕΡΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ". ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΝΗΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ. Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΡΑΣΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΜΕ!!!! ΚΥΡΙΟΙ, ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ. Πατερα Νικολαε, αυτοι οι ανωνυμοι που διαχειριζονται το ιστολογιο Κατανυξι ειναι ...πονηροι και γοητες πλανωντες και πλανωμενοι. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ.

ΠΛΕΡΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ".

 ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΝΗΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ. 

Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΡΑΣΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΜΕ!!!!

ΚΥΡΙΟΙ, ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ.
Πατερα Νικολαε, αυτοι οι ανωνυμοι που διαχειριζονται το ιστολογιο Κατανυξι ειναι ...πονηροι και γοητες πλανωντες και πλανωμενοι.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ.
Ιδου το κειμενο οπως το απομαγνητοσκοπησε το ιστολογιο Πατερικη παραδοσι, αλλα και οσα αναγκαζομενο απο τα πραγματα, κατεγραψε γι αυτο:

Αναμένουμε κάποιες διευκρινίσεις από τον π. Νικόλαο (Βίντεο)

Πρόσφατη ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
   

   Στὸ παρακάτω βίντεο ἀκούγονται κάποιες θέσεις τοῦ π. Νικ. Μανώλη ποὺ χρήζουν διευκρινίσεων, ἀφοῦ ἔχουν σχέση μὲ τὴν στάση τῶν πιστῶν ἀπέναντι στοὺς αἱρετικούς.  
    Ἂν ὁ π. Νικόλαος, δὲν μιλοῦσε ὡς ἱερέας καὶ διδάσκαλος, θὰ εἶχε ἄλλη βαρύτητα ὁ λόγος του. Τώρα ὅμως, ποὺ ἔκανε τὸ ἡρωϊκὸ βῆμα τῆς Διακοπῆς τοῦ Μνημοσύνου, πολλοὶ περιμένουν νὰ πάρουν ἀπ’ αὐτὸν κατεύθυνση στὰ θέματα τῆς Πίστεως, γι’ αὐτὸ πρέπει ὁ λόγος του νὰ εἶναι ἀκριβὴς καὶ σύμφωνος κατὰ πάντα μὲ τὴν ἁγιοπατερική μας Παράδοση. Ἐξ  ἄλλου ὁ ἴδιος λέγει στὸ παρακάτω βίντεο: «Μὲ παίρνει κόσμος ἀνήσυχος ἀπ’ ὅλα τὰ πέρατα τῆς γῆς· θέλουν κι αὐτοὶ νὰ κάνουν κάτι γιὰ τὴν Ἐκκλησία, πῶς νὰ ἀντιδράσουν· καὶ σὲ ὅλους δίνω κατεύθυνση».
   Ὅμως, οἱ κατευθύνσεις ποὺ δίδει, ἔχουμε τὴν ἐντύπωση διαφοροποιοῦνται κάπως, ἀπὸ ἐκεῖνες ποὺ βλέπουμε νὰ ἐφαρμόζουν οἱ Ἅγιοι Πατέρες. Γιατὶ εἶπε στὴ συνέχεια:
   «Σήμερα θὰ σᾶς πῶ, τί θὰ κάνουμε  ἀπὸ ’δῶ καὶ πέρα. Ὅπως κάνω ἐγώ, ἔτσι θὰ κάνετε κι ἐσεῖς… Γιὰ πολλοὺς (ἡ διακοπὴ μνημοσύνου) δὲν εἶναι δικαίωμα ἁπλῶς, ἀλλὰ ὑποχρέωση. Ἐγὼ ὅμως μένω στὴ θέση –τὴν πατερικὴ κι αὐτή– ὅτι εἶναι δυνητικὸς ὁ Κανόνας…
    »Σήμερα πῆγα, φυσικά, στὸ Ναό μου κι ἐκεῖ, κάθισα στὴν ἄκρη καὶ λειτουργήθηκα…
    –Καὶ τί θὰ ἔκανες ἐσύ, λένε, ἂν δὲ σὲ τιμωρούσανε;
  Ἂν δὲν μὲ τιμωρούσανε, τὴν ἐρχόμενη βδομάδα ποὺ εἶναι ἑβδομάδα (τῆς ἐφημερίας μου) θὰ ἐρχόμουνα, θὰ πήγαινα στὸν ναὸ μέσα, χωρὶς ταραχή, θὰ ἔκανα μιὰ λειτουργία ποὺ δὲν θὰ μνημόνευα τὸ Δεσπότη –όπως τὸ λένε οἱ Κανόνες– καὶ θὰ ἔφευγα. Ποιό εἶναι τὸ πρόβλημα τῆς Μητρόπολης, ἂν δυὸ καὶ τρεῖς μέσ’ στὴν μητρόπολη δὲν μνημονεύουνε τὸν Ἐπίσκοπο;… Λένε·
     –Καὶ τὸ Πάσχα τί θὰ ἔκανες;
    Τὸ Πάσχα θὰ ἔκανα αὐτὸ ποὺ κάνω σήμερα. Θὰ ’ρθῶ μαζί σας στὴν ἐξέδρα, δὲν θὰ εἶμαι ντυμένος, δὲν θὰ φοράω πετραχήλι, δὲν θὰ φοράω τὴν ἱερατική μου στολή, θὰ φοράω τὸ ράσο μου καὶ θὰ ψάλω κι ἐγὼ «Χριστὸς Ἀνέστη», χωρὶς νὰ ἱερουργήσω. Αὐτὸ λένε οἱ Κανόνες(!), αὐτὸ θὰ κάνω, ὅπως κάνει κι ὁ κόσμος. Αὐτὸ λέω νὰ κάνετε κι ἐσεῖς. Καταλάβατε;». 
 
    Σύμφωνα μὲ τὶς κατευθύνσεις αὐτὲς ποὺ ἔδωσε, ὁ κάθε πιστὸς μπορεῖ νὰ πηγαίνει στοὺς Ναοὺς ποὺ λειτουργοῦν καὶ κηρύττουν αἱρετικοί, ὁπότε ἡ ἔννοια, ἡ σημασία καὶ ὁ σκοπὸς τῆς ἀποτειχίσεως ἀλλοιώνεται.
    ναμένουμε διευκρινίσεις ἀπὸ τὸν π. Νικόλαο, ἀφοῦ ἡ ὁμιλία του αὐτὴ ἔγινε κάτω ἀπὸ τὸν κόπο καὶ τὴν πίεση τῶν ἡμερῶν· διευκρινίσεις ποὺ νὰ μὴν ἔρχονται σὲ ἀντίθεση μὲ τὴν διδασκαλία (ἐν λόγοις καὶ ἔργοις) τῶν Ἁγίων Πατέρων.  
Σημάτης Παναγιώτης
 -----------------------------
ΟΙ παληες δημοσιευσεις με το νεο συρραμενο βιντεο. 
Αν ηταν το ιδιο θα εβγαινε και στο ιστολογιο μας:
Πρόσφατη ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη. 
Παρακολουθείστε το βίντεο:

Από τις 19 Φεβρουαρίου 2017, ο π. Νικόλαος έκοψε το μνημόσυνο του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, για θέματα Πίστεως, καταγγέλλοντας τον μητροπολίτη για την παράδοση της Θεσσαλονίκης, στην παναίρεση του Οικουμενισμού μέσω κυρίως της αποδοχής των αποφάσεων της ψευδοσυνόδου της Κρήτης.
Με παλαιότερη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, απαγόρευσε εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Δείτε σχετικά:
-Ένα δώρο στους πρωτοσύγκελο π.Στέφανο Τόλιο & αρχιερατικό π.Ιάκωβο Αθανασίου της ΙΜΘ για να μη ψεύδονται [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

11 σχόλια:

  1. Επειδή σας διαβάζω με στεναχωρεί κάτι: Ωραίες οι διακοπές μνημοσύνου προσέξτε όμως μην φαγωθείτε μεταξύ σας για λεπτομέρειες και καταντήσετε όπως οι παλαιοημερολογήτες που έχουν γίνει 15 μερίδες. Αυτό που βλέπω είναι οτι ο ένας ζητά διευκρινήσεις από τον άλλο για διάφορα θέματα (ο Σημάτης απο τον π. Νικόλαο). Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε οτι το πρώτο ζητούμενο είναι η διακοπή μνημοσύνου. Αυτή έγινε και δεν ήταν εύκολο πράγμα. Μείνετε ενωμένοι γιατί αν διασπαστείτε μεταξύ σας ένα πράγμα θα πούν: ``Δεν υπάρχει πνεύμα Θεού σε αυτές τις ομάδες. Είδατε τρώγονται μεταξύ τους``. Λοιπόν κοιτάξτε να τους διαψεύσετε ομονοώντας μεταξύ σας. Διαφορετικά όλα όσα κάνετε δεν θα είναι τίποτε περισσότερο από ένα εγωϊστικό μπαϊράκι του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ θεατα ποιος εισαι που μας κανεις υποδειξεις;
    θελεις να αποτειχισθης και δισταζεις;
    ΔΕν σε απασχολει;
    Υπαρχουν καποιοι ή καποιες, που ο καθενας για διαφορους λογους ο καθενας, μας λενε διαφορα φαιδρα ή αφαιδρα και δικαιολογουνται γιατι δεν αποτειχιζονται και προβαλουν διαφορους λογους.
    Λες και εμις ειμαστε εκεινοι που αθροιζουμε τους Αποτειχισμενους και φτιαχνουμε καποια Μαντρα να τους βαλουμε μεσα.
    Ρε ανεγκεφαλε, η Αποτειιχσι γινεται απο σενα, για ΣΕΝΑ και οχι για μας.
    Μα ειναι δυνατον;
    Τι χριστιανοι ειναι αυτοι;
    Εκρηγνυσαι μετα ή οχι;
    Θελεις να αποτειχισθης, καλως ποιεις.
    Δεν θελεις, μεινε με τους Αιρετικους.
    Χαρι θα μας κανεις να μεινης εκει, γιατι για εδω δεν κανεις.
    ΟΥΦ ΠΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΤΙ ΕΙΝΑΙ η αποτείχιση το διδάσκει η 2000 χρόνων εκκλησιαστική μας παράδοση Απο την μία μεριά του τείχους είναι ο Χριστός και εμείς οι χριστιανοί και απο την άλλη οι ενάντιοι, ο αντίχριστος και οι δικοί του .
    Στους αιρετικούς όχι μόνο δεν αναγνωρίζουμε την χριστιανική ιδιότητα αλλά τους αναθεματίζουμε ως εργάτες του σατανά. Ο χωρών χωρείτω !
    Το τι κάνουμε το ΠΑΣΧΑ το διδάσκει ο άγιος Ερμινίγγελδος που εορτάζει 01/11/2017 που σιχάθηκε και αποστράφηκε ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ και εξ αιτίας αυτού θανατώθηκε απο τον Βασιλέα πατέρα του . ΚΑΙ ΚΑΤΈΒΗΚΑΝ ΆΓΓΕΛΟΙ εξ ουρανού να κηδεύσουν το σώμα του . Και βλέποντας το θαύμα όλο το έθνος τους ματανόησε και αποτάχθηκαν τον σατανά και επέστρεψαν στον Κύριο μας Ιησού Χριστό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ο π Μανώλης έκανε δήλωση διακοπής μνημοσύνου αλλά στη πραγματικότητα δεν αποτειχίστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποτειχίστικαν απο τον πάπα οι προτεστάντες αλλά οχυρώθηκαν όχι στο τείχος της ορθοδοξίας αλλά το δικό τους της εθελοθρησκείας .Πλήν όμως με τον πατέρα Μανώλη πρέπει να έχουμε ΥΠΟΜΟΝΗ . Και ο κ.Σημάτης στην αρχή της αποτειχίσεως του δεχόταν βραβεία απο τον Πειραιώς στα πλαίσια λειτουργίας όπου μνημονεύτηκαν οι ακατανόμαστοι . Υπομονή μέν Επιμονή δε . Ελαίο και οίνο να γιάνει η πληγή .Δεν φταίει ο π Μανώλης αλλά ο σατανάς που τον καβάλησε . Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός , ο άγιος Ερμινίγγελδος και πάντες οι άγιοι ομολογητές που μαρτύρησαν στα χέρια των αιρετικών προσφέρουν τον μυστικό ΟΙΝΟ της Θείας κοινωνίας ... το τίμιο ΑΙΜΑ τους για την θεραπεία μας . Και αυτό τον Οίνο θέλει το τραύμα του π Μανώλη .Πήγε π Μανώλη ο κύριος μας να προσφέρει θυσία στο όρος Γαριζίν που θυσιάζανε οι αιρετικοί ? Αν πήγε να πας και συ και να με διδάξει να πάω και εγώ . Πήγε και κοινώνησε το Πάσχα ο αγ Ερμινίγγελδος Αν πήγε να πας και συ και να με διδάξει να πάω και εγώ ... Και το ίδιο θα μπορούσα να σου πώ για κάθε ομολογητή . Το λοιπόν ? Μετανόησε !

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ κάνει για Ομολογιτής ο άνθρωπος!Κοροϊδεύει τον εαυτό του και τον ίδιο τον Θεό!!Ο κ.Σημάτης θέλει λέει διευκρινίσεις(δεν ακούει καλά ή δεν το πιστεύει)!!!Εκκλησιολογία μηδέν π.Νικόλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ''Παλαιός'' γιατί δεν εορτάζεις με το παλαιό ημερολόγιο;

      Διαγραφή
    2. Ακολουθώ το Νέο Ημερολόγιο διότι,αυτό καθ'εαυτό,δεν μας προσεγγίζει με τους αιρετικούς,όπως απεδείχθη από την πορεία της αλλαγής του μέχρι τώρα και,όπως αποδεικνύεται σαφώς από τους πέντε και πλέον αιώνες μετά το σχίσμα με τους Παπικούς,(συγκεκριμένα από το σχίσμα του 1054 έως το 1580)που υπήρχε σαφώς διαχωρισμός εκκλησιαστικός Ορθοδόξων και Παπικών,ενώ συγχρόνως υπήρχε το ίδιο ημερολόγιο και κυρίως το ίδιο εορτολόγιο κινητών και ακινήτων εορτών!Ακολουθό το Ν.Η. διότι,επειδή δεν αποτελεί θέμα Πίστεως,ούτε με βλάπτει ως πρός την ευσέβεια,με βοηθά συγχρόνως να μην χρησιμοποιώ δυο ημερολόγια(άλλο για την εκκλησιαστική ζωή και άλλο για την πολιτική,καθημερινή κλπ.),το οποίο αναγκάζονται να κάνουν οι ακολουθούντες το Π.Η.!!Ακολουθώ το Ν.Η.,διότι στην πάροδο του χρόνου από της αλλαγής του ΔΙΕΣΤΡΑΦΗ και ΕΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗ,τρόπον τινά,από τους Γ.Ο.Χ. με την ΔΟΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙ του,την ταύτησί του με το εορτολόγιο,την ιερότητα την οποία του προσέδωσαν,με τους μύθους που περιέπλεξαν ότι δήθεν το θέσπισε η Α' Οικουμενική Σύνοδος κλπ.!!!Ακολουθώ το Νέο Ημερολόγιο για να μην δώσω αφορμή πρός κατηγορία στους Οικουμενιστές και διά του ημερολογίου με ονομάσους σχισματικό Παλαιοημερολογίτη.Επειδή,καλώς η κακώς,έτσι έχει επικρατήσει να θεωρήται σήμερα το Π.Η!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Γράφει ο Αμέθυστος κ.Τσολογιαννη:
    Η αποτείχιση που πρεσβεύει ο Τσολογιάννης είναι δαιμονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτας ισως που το ξερει;
      Μα το ξερει απο ////μεσα.
      Η φωνη του προερχεται απο τον αρχοντα του σκοτους. Αλληλογνωριζονται καλα.

      Διαγραφή
  7. Αγαπητε ΠΑΛΑΙΕ,Χριστός Ανέστη.Η μεγαλύτερη αίρεση των αιώνων είναι ο νεοημερολογιτισμός.Το νέο ημερολογιο κατεδικάσθη και αναθεματίσθη υπό των Πανορθοδόξων Συνόδων του 16ου αιώνος,με φρικτά αναθέματα.Η αλλαγή του ημερολογίου έγινε για οικουμενιστικούς λόγους.Διάβασε την εγκύκλιο του 1920,την οποίαν εξέδωσε το Πατριαρχείο Κων/πολεως,στο πρώτο από τα δέκα σημεία της ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΉ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΊΟΥ,ώστε να γίνη η οικουμενιστική ενωσις.Η Α'Οικουμενική Σύνοδος θέσπισε τον Πασχάλιο και εορτολογικό Κανόνα με βάση το Ιουλιανό Ημερολόγιο.Τώρα,ψάξε να βρείς την Εκκλησία του Χριστού,και απομακρύνσου από τον νεοημερολογιτισμό και τους παλαιοημερολογιτες αυτούς που χειροτονήθηκαν από νεοημερολογίτες και δεν έχουν Ορθόδοξη Ομολογία.Αποστολική Διαδοχή και Ομολογία.Αυτά δεν έχει ο νεοημερολογιτισμός ΚΑΙ ΤΟ 99 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΏΝ.Και στους σχισματικούς και αιρετικούς δεν ενεργεί η Σώζουσα Θεία Χάρις.Φύγε ,λοιπόν,γρήγορα απ'αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου