Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ την διστακτικοτητα, για να μην πουμε το σαμποταζ, καποιων "εξυπνων" - μαλλον επικινδυνων διασπαστων, που συνεχως εμφανιζονται σε ολα τα ζητηματα απολυτοι και ....βασιλικοτεροι του βασιλεως. Ανοχη, κυριοι, ανοχη χρειαζεται και οχι σκληροτητα και ατεγκτοσυνη σε τετοια ζητηματα. Τα ορια που επιλεγετε κρατηστε τα για τους εαυτους σας, μην παρασυρετε και τους αλλους. Δεν ειστε πια παντογνωστες και αυθεντικοι διδασκαλοι σε ολα. Παραμερειστε να περασουμε.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ειναι πανθομολογουμενα το πιο ελευθεροστομο και απροσκυνητο ιστολογιο μη κατευθυνομενο απο ρασοφορους ή μη. 

Η θεσι μας ειναι να παμε ΟΛΟΙ σε αυτη την συγκεντρωσι και να συμπαρασταθουμε στον Αποτειχιστικο απο τους Αιρετικους ΙΕΡΟ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Ειναι τα πρωτα βηματα των αδελφων μας αυτων και ολα με τον καιρο ελπιζουμε να τακτοποιηθουν επι το ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΕΡΟ. Η εξελιξι των πραγματων θα δειξη

Το ΘΗΡΙΟ του Φαναριου ηδη βρυχαται σαν Λιονταρι αγριεμενο και ωρυομενο και λυσσαλεο και ΑΠΕΙΛΕΙ ....θεους και δαιμονες, επωνυμους και ανωνυμους. Του αποδωσαμε τον δικαιο χαρακτηρισμο του, σαν ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πατριαρχη της Ιστοριας

 Αντι η Εκκλησια να τον καθαιρεση και να τον αφοριση ΑΜΕΣΑ τον δεδηλωμενο αυτον Αρχιαιρεσιαρχη και να τον ενταξη επισημα στους Αιρετικους της Ιστοριας, ο θρασυτατος ρασοφορος απειλει ....καθαιρεσεις των κληρικων και .....αφορισμους των λαϊκων που αγωνιζονται για την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ της Πιστεως των Ορθοδοξων, που εκεινος και τα ...κοπελια του, ριπτει εις τους ΧΟΙΡΟΥΣ....οτι ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΕΧΕΙ!!!!

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ  την διστακτικοτητα, για να μην πουμε το σαμποταζ, καποιων "εξυπνων" -  μαλλον επικινδυνων διασπαστων, που συνεχως εμφανιζονται σε ολα τα ζητηματα απολυτοι και ....βασιλικοτεροι του βασιλεως.  Ανοχη, κυριοι, ανοχη χρειαζεται και οχι σκληροτητα και ατεγκτοσυνη σε τετοια ζητηματα. Τα ορια που επιλεγετε κρατηστε τα για τους εαυτους σας, μην παρασυρετε και τους αλλους. Δεν ειστε πια παντογνωστες και αυθεντικοι διδασκαλοι σε ολα. Παραμερειστε να περασουμε.





15 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και πρόταση συνάμα. Μήπως επειδή ο όρος "αποτειχισμένος" δημιουργεί (ηθελημένα ή αθέλητα) παρερμηνείες, είναι δοκιμότερος ο όρος αποτειχίζων;
    Άλλωστε και στο Ασπιλε, διαβάζουμε γιατην Παναγία: τας των εναντίων εφόδους αποτειχίζουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φιλε να μαθουμε τους ορους που χρησιμοποιουν οι Ιεροι Κανονες.
      Το Αγιο Πνευμα αυτους τους ορους επελεξε δεν το διορθωσουμε εμεις οι ψευτοαντιαισθησιακοι ακομα και στις ιερες λεξεις.

      Διαγραφή
  2. Γιατί δεν συμμετέχει ο πατήρ Παίσιος, ο πρωτοστάτης του αγώνα; όλοι από αυτόν έμαθαν και όμως τον αγνοούν.......κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι τον αγνοουν;
      Ο ιδιος διαχωρισε τον εαυτο του οπως και καποιοι αλλοι που κανουν τους ...μεγαλους πατριωτες!!!

      Διαγραφή
  3. εγραψα και προ ολιγων ημερων οτι, ο π Αγγελος δεν θα μιλησει
    διοτι ο Πειραιως δεν τον αφηνει
    εαν παραβη την εντολη του υποχρεουται να εγκαταλειψει την μητροπολι οσοι γνωριζομε τον σεραφειμ δεν δεχεται ανυπακοη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρολογειτε;
      Αν ο Πειραιως απλωσει χερι σε Αποτειχισμενο θα τον καταραστει ολη η Χορεια των Αγιων Πατερων.
      Δεν φτανει που ο ιδιος περιμενει την ιντερκομουνιο ενω ολα εχουν μολυνθη απο τους Αιρετικους, θα τολμηση να τιμωρηση αποτειχισμενο;
      Θα παθη στη συνεχεια πολλα αν το κανει.
      Και ολοι οι φιλοι του θα τον εγκαταλειψουν και κυριως θα τον εγκαταλειψουν οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο Π. ΕΥΘ. ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτησατε τον απευθυνομενοι στο ιστολογιο που τον εκφραζει κατα παντα.
    Εμεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι οικουμενιστές ετοιμάζουν μεθοδικά τη δική τους συγκέντρωση συναδέλφωσης και συνεργασίας παπικών και ορθοδόξων. Λαοθάλασσα αφελών θα προσέλθη και πάλι, για να γεμίσει τα καλάθια και πανέρια με χαρτονομίσματα και τις ψυχές με υποκατάστατα της πίστεως, που δήθεν όσο πιο μικρά είναι τόσο μεγαλύτερη χάρι μεταδίδουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/stin_ellada_gia_proti_fora_to_leipsano_tis_agias_elenis-65093808/

      "Με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων του έργου της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, με την ευλογία και την έγκριση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και της Ιεράς Συνόδου"..."Η ανταπόκριση της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στο σχετικό αίτημα της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, «δείχνει την πολύ καλή σχέση των δύο Εκκλησιών, σε επίπεδο πολιτιστικής συνεργασίας», αναφέρει στο «Εθνος» ο γενικός διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας, επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος".

      Τόσο ο δημοσιογράφος όσο κι ο επίσκοπος χαρακτηρίζουν τους Παπικούς "Εκκλησία". Τι να συζητήσει πλέον ο π. Θεόδωρος Ζήσης στην ημερίδα, όταν η πράξη βοά. Εκκλησία οι παπικοί. Συνεργασία άριστη! Λείψανα επί λειψάνων αμφιβόλου γνησιότητος ως δώρα τών Λατίνων "Δαναών". Κι εμείς "ορθόδοξοι" χαρούμενοι για τα καθρεπτάκια που μας μοιράζουν και για να πάρουμε από αυτά την "θεία χάρι" (!!!) απαρνούμαστε τα πολύτιμα μαργαριτάρια μας. Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος επέλεξε να εορτάση τα 80 χρόνια του Έργου της συνεργαζόμενη με τους παπικούς.

      Ας σχολιαστούν και οι φράσεις "όσο πιο μικρό είναι το λείψανο τόσο μεγαλύτερη έχει τη Χάρη του Θεού" και "το ιερό λείψανο θα μεταφερθεί στην Αθήνα την Κυριακή 14 Μαΐου, μαζί με τμήμα του Τιμίου Ξύλου με τα Αχραντα Πάθη του Χριστού" διότι είναι αθεολόγητες.

      -Πώς προκύπτει ότι "η θεία Χάρις" υπάρχει σε ένα λείψανο και μάλιστα εξ Εσπερίας (αμφιβόλου γνησιότητος) και όσο πιο μικρό το λείψανο τόσο πιο μεγάλη η "χάρις"; Οι μαθηταί, Απόστολοι, θεόπνευστοι πλήρεις Πνεύματος Αγίου μετά την Πεντηκοστή, εκτάκτως ενδυναμωμένοι με Χαρίσματα, άγιοι, απαγόρευαν να τους προσκυνούν και λατρεύουν. Σήκω πάνω, άνθρωπος είμαι κι εγώ, επέπληξε ο Πέτρος τον Κορνήλιο όταν εκείνος πήγε να τον προσκυνήση. "῾Ως δὲ ἐγένετο τοῦ εἰσελθεῖν τὸν Πέτρον, συναντήσας αὐτῷ ὁ Κορνήλιος πεσὼν ἐπὶ τοὺς πόδας προσεκύνησεν. ὁ δὲ Πέτρος αὐτὸν ἤγειρε λέγων· ἀνάστηθι· κἀγὼ αὐτὸς ἄνθρωπός εἰμι".

      -Άχραντα Πάθη είναι οι βασανισμοί, οι κολαφισμοί, οι εμπτυσμοί, οι ύβρεις, οι ειρωνείες, ο εμπαιγμός, η ταπείνωσις, η Σταύρωσις, ο λογχισμός κ.α. Δεν είναι Κύριος οίδε τι υλικά αντικείμενα, που συνήθως περιφέρονται προς προσκύνηση, κάλαμος, σπόγγος, όξος, και άλλα αυθαίρετης γνησιότητος αντικείμενα.


      Σχετικές Ορθόδοξες θέσεις:

      http://www.youtube.com/watch?v=Fd-3se8OFM8
      http://apotixisi.blogspot.gr/2011/04/blog-post_30.html
      http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_13.html
      https://fdathanasiou.wordpress.com/2013/11/30/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%88%CE%B1%CE%BD/

      Διαγραφή
    2. Με τόσα εκκατομύρια Τιμίου Ξύλου φτιάχνονται εκατοντάδες σταυροί. Το θέμα είναι αν υπάρχει ο Σταυρός του Κυρίου επί της γης. Υπάρχει όμως; Δεν υπάρχει λέει ο Χρυσόστομος: "ουκ αφήκεν αυτόν είναι επί της γης, αλλά ανέσπασεν αυτόν και εις τον ουρανόν ανήγαγεν. Πόθεν δήλον τούτο; Μετ' αυτού μέλλει έρχεσθαι εν τη δευτέρα παρουσία" (PG. 49). Αλλά και ο Ιεροσολύμων τα ίδια λέγει στην 13η κατήχηση (PG. 13. 39-41). Παρόμοια λέγει και άγιος Εφραίμ ο Σύρος ("εις τον Σταυρόν και την δευτέραν Παρουσίαν"). Τότε τι προσκυνάμε; Αλλά θα μου πεις, ότι αυτοί οι άγιοι δεν ήξεραν τι τους γινότανε, ενώ εμείς ξέρουμε καλύτερα από αυτούς!

      Διαγραφή
    3. Τι προσκυνάμε; Φτερά αγγέλων...

      Διαγραφή
    4. Οχι μόνο φτερά αγγέλων, που δυστυχώς, απεδείχθη ότι ήταν φτερά παγωνιού, αλλά και οστά της αγίας Τριάδος! Ναι, οστά της αγίας Τριάδος. Το είδαμε κι' αυτό!

      Διαγραφή
  7. ναι σοβαρολογουμε ο π αγγελος δεν ειναι αποτειχισμενος
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΗ
    κοντος ψαλμος Αλληλουια
    εφ οσον ειναι φιλος σας ο πειραιως ρωτηστετον κ οδυσσεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Π.Ευθὐμιος θα παρευρίσκεται στην Σύναξη ως ακροατήριο.Το ανακοίνωσε και στο κήρυγμά του την Κυριακή του ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ.Το γιατί ο Π.Ευθύμιος ,ο οποίος έχει διακόψει το μνησόνυνο εδώ και 20 χρόνια,δεν βρίσκεται στους ομιλητές η γιατί δεν εκαλείτο στις συνάξεις τηςΓατζέας παλαιότερα αποτελεί για εμένα προσωπικά ένα μεγάλο ερωτηματικό.Προφανώς δεν γνωρίζει καλά τα της αποτειχίσεωςκαι θα πρέπει να τα μάθει εκ νέου από τους ειδικούς.Τα παραπάνω γραφόμενα ,είναι προσωπική άποψη και εκφράζει μόνο εμένα.Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Γκότσης Θωμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου