Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

OΜΟΛΟΓΙΑ: Ανακοινωσαμε και παληοτερα, αλλα, μολις και προσφατα οτι ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΝ. Ιδου που ηλθε το πρωτο κυμα απο το ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ και θα ακολουθηση και δευτερο και τριτο, που θα παρασυρη ολους τους προδοτες στα ταρταρα. Οι ξεπουλημενοι δεσποταδες που παριστανουν τους ορθοδοξους, θα τρεχουν και δεν θα φτανουν. Πατερες και Αδελφοι. Μην τους φοβαστε. Δεν ..."ποιμαινουν" κανενα λαο. Δεν εκκλησιαζεται ουτε το ΜΙΣΟ τοις % του Ελληνικου λαου. Αυτοι απαξιωσαν τον λαο, τον αφησαν ακατηχητο, αλλα και ο λαος τους απαξιωσε και μαλιστα οριστικα και αμετακλητα και απο ....κομπλεξ πιστεψαν οτι ειναι ....αυτοκρατορες και φορεσαν μεχρι και τα .... γελοια λιλια του αυτοκρατορα, οι μωροι και ανοητοι και ουτε μεσα σε εναν πεινασμενο και δυστυχουντα λαο, εχουν την ευαισθησια να τα ...πεταξουν αυτα τα ....λιλια απο επανω τους στα σκουπιδια. Ουτε τον εαυτο τους δεν "ποιμαινουν". Οι ποινες τους δεν ισχυουν. Οι ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΜΕΝΟΙ ειναι ΑΞΙΟΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΙΜΗΣ και ΕΠΑΙΝΩΝ και οχι τιμωριων και ποινων. Ειναι ασφαιρες, αναποτελεσματικες και ακινδυνες οι "ποινες" που σας επιβαλλουν. Μην τις λαμβανετε καν υποψιν σας. Μετατρεπονται σε ουρανια βραβεια και σε χρυσα στεφανια του Θεου. Αυτοι χρειαζονται ποινες. Η αποδοκιμασια τους με την παυσι του μνημοσυνου τους, αλλα ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ΟΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, απο τον κληρο και τον λαο, ειναι το μονο που τους στοιχιζει. Παρτε τους με τις ...πετρες, ειναι ανυπαρκτοι, δεν εχουν καμμια σχεσι με τον Ιησου τον Ναζωραιο και με την Πιστι Του, που την ερριψαν εις τους ...ΧΟΙΡΟΥΣ τους Αιρετικους και ακολουθησαν και οι ιδιοι αυτους τους ....ΧΟΙΡΟΥΣ. Ετσι τους αποκαλουν οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ της Ορθοδοξιας μας. Ο Αγιος Μαρκος ο Ευγενικος, ΑΤΛΑΝΤΑΣ της Ορθοδοξιας, λεει οτι ΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ τοσο ΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ. Στην απομακρυνσι αυτη απο τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, αρεσκεται και αναπαυεται ο Θεος και οι Αγιοι Του.

Οι πατέρες της Ρουμάνικης Σκήτης διέκοψαν το μνημόσυνο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.






Ανώνυμος Έκτακτο:

Οι πατέρες της Ρουμάνικης Σκήτης του Τιμίου Προδρόμου στη  περιοχή Βίγλας στο Άγιον Όρος, διέκοψαν το μνημόσυνο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.


 

Με πληροφορίες από τους ερημίτες πατέρες της βίγλας ενημερώνουμε τούς αγαπητούς μας αναγνώστες ,ότι κατόπιν ψηφοφορίας στην Σκήτη και σε σύνολο 50 πατέρων αποφάσισαν τη διακοπή του μνημόσυνου. 

Η Ιερά Σκήτη πληροφόρησε την κυρίαρχο Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας και οι πιέσεις είναι φοβερές και πλέων εντατικές ,η αγωνία των Λαυριωτών  δε, είναι, να μην ανακοινωθεί προς τα έξω, στον κόσμο δηλαδή αυτή η απόφαση της Σκήτης!

 Ήταν τέτοιο το μένος του Ηγουμένου Προδρόμου της Μεγίστης Λαύρας, ,που με φασιστικό το τρόπο καταπατώντας την χιλιόχρονη τυπική δημοκρατική διαδικασία είπε, ότι ,από σήμερα καταργώ την μορφή διοικήσεως της Σκήτης! 

 Άξιο λόγου είναι επίσης πως τις μέρες αυτές αποστάλθηκε από το Πατριαρχείο της Ρουμανίας 
ο επίσκοπος Ανδρέας μητροπολίτης Σκλούζ για να δει την κατάσταση από κοντά και να λειτουργήσει ,οι πατέρες του ανακοίνωσαν πως δεν γίνεται δεκτός εκτός εάν αποκηρύξει την Σύνοδο του Κολυμπαρίου .



Το οργανετο του Αιρεσιαρχου Βαρθολομαιου ο αγραμματος και αστοιχειωτος Προδρομος αφηνιασε και απειλει τα συμπαντα ο Αναισχυντος.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.
ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.

2 σχόλια:

  1. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!
    Πατέρες,σας ευχαριστούμε.
    Η χαρά που μας δώσατε μεγάλη,οι προσευχές μας μαζί σας.
    ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη βρε παιδιά αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος, ξέρετε να μου πείτε σίγουρα ένα e-mail της Μεγίστης Λαύρας που θέλω να πω σε αυτόν τον μικρό Φύρερ της Λαύρας αυτά που πιστεύω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου