Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Οι πρωτοι ανθρωποι της γης που διεψευσαν τον αγιο Αποστολο Παυλο οτι ...Κρητες αει ψευτες, κακα θηρια, γαστερες αργαι. ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. Και Δευτερος Λεβεντοπαπας επαψε το μνημοσυνο του θαλαμοφυλακα μητροπολιτη του Σφακιων Ειρηναιου. Ειναι ο Σφακιανος πατηρ Σπυριδων Δαμανακης





Οι πρωτοι ανθρωποι της γης, που διεψευσαν τον αγιο Αποστολο Παυλο, οτι ...Κρητες αει ψευτες, κακα θηρια, γαστερες αργαι.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.

Και Δευτερος Λεβεντοπαπας επαψε το μνημοσυνο του ...θαλαμοφυλακα μητροπολιτη του Σφακιων Ειρηναιου.
Ειναι ο Σφακιανος πατηρ Σπυριδων Δαμανακης

12717334_955546777854752_5226986900680498819_n


Η ...Μαγια των θρυλικων Σφακιανων παπαδων εμεινε και ριζωσε στην Κρητη και αφησε και εφερε ιδιους απογονους.
Μια νεα ομαδα δημιουργειται σημερα στην Κρητη απο εκεινη την στοφα των Επαναστατων παπαδων, που θελουν και ποθουν να δουν να υπαρχει παντοτε στην πατριδα μας μια ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΖΩΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΩΣΑΪΚΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ.

Εμεις νομισαμε οτι τα παντα στην Κρητη ειχαν πεθανει και εμειναν μονο οι φτηνοι δουλοι και υποδουλοι  της Οικουμενιστικης Παναιρεσεως. 
Μια νεα, ευστοχη και σοφη λεξι και εκφρασι, μας την ανεφερε πρωτος ο ενας απο τους δυο ΝΕΟΣΦΑΚΙΑΝΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ της Κρητης.
Εκει που οι αρχιερεις θα επρεπε να ηταν επισκοποι, μας απαντησε ο θαραλλεος μας πρεσβυτερος, που θα επισκοπουσαν και θα ασφαλιζαν τα τειχη της Εκκλησιας απο τους εχθρους, οι ιδιοι καταντησαν απλοι ....θαλαμοφυλακες! και ταυτιστηκαν μαζι με τους εχθρους και το ιδιο προσπαθησαν να κανουν και σε ολοκληρο το Σωμα της Αγιας μας Εκκλησιας.
Και επειδη εχασαν και απωλεσαν την αξια και την οντοτητα του επισκοπου, τοποθετησαν το επιχρυσο κολοκυθι στο κεφαλι τους και αυτοανακηρυχτηκαν σε δεσποτες, σε δεσποταδες. 
Ομως ενας ειναι ο δεσποτης, ο Δεσποτης Κυριος και Θεος μας, ο Ιησους Χριστος.

Ναι, ειναι αληθεια, οτι εκει που περιμεναμε, οπως γραψαμε παληοτερα, καποιο πνιγμο ή καταποντισμο ολοκληρης της νησου Κρητης, αιφνιδια και ξαφνικα ηρθε το νεο θαυμα: Δυο απο αυτην την μαγια των Σφακιανων παπαδων, ειδαν και αποειδαν την λεηλασια των Οικουμενιστων επανω στο Πανασπιλο Σωμα της Εκκλησιας και μαλιστα μεσα στην καταχειμωνια που μας πλακωσε, σαλπισαν συναγερμο, μεσα απο την ιδια την Αγιασμενη νησο Κρητη, αρνηθηκαν να συμπραξουν και αρνηθηκαν να ξεπουλησουν τα αγια και τιμαλφη θησαυρισματα της Αμωμητου Πιστεως μας.
Και ειναι οι πρωτοι αυτοι οι Νεοσφακιανοι ΛεβεντοΠαπαδες, απο την ηρωϊκη μας Κρητη, που τολμησαν και επαψαν το μνημοσυνο των .... θαλαμοφυλακων τους.
Δοξα τω Θεω παντων ενεκεν.
Δεν πεθανε το παν, οπως νομισαμε, εις αυτην την πατριδα και εις αυτην την Εκκλησια, που εδω και χρονια ειχε διαβρωθει και ειχε καταμολυνθει απο τους Αιρετικους Οικουμενιστες, που σαν βδελλες και σαν λυσσασμενοι κυνες, επεπεσαν επανω στο Αγιο Σωμα Της και της κατετρωγαν τις σαρκες Της και της κατεπιναν το αιμα Της.
Πρωτος, πρωτευων προδοτης ...αρχιθαλαμοφυλακας, ο Βαρθολομαιος Αρχοντωνης, το ...κοπελι των Δολοφονων των λαων Αμερικανων, της Νεας Ταξης Πραγματων και του Παμπαλαιου Αιρεσιαρχη Παπα, που τον προσεχουν και τον φυλαγουν παντοτε, για να μην παθει τιποτα ο εκλεκτος τους ...κανακαρης, που εκτελει πιστοτατα  τα θεληματα τους.
Γι αυτο και στην συναξι του Κολυμπαριου, εστειλαν καποιες μαυρες κορακοφατσες για να τον επιτηρουν, ολα τα πειθηνια οργανα τους και οι υπακουες εις αυτον και εις αυτους, ....μαριονεττες του.
Αλλα εστειλαν και την υπηρετρια της γνωστης CIA, την Ελισαβετ Προδρομου, για να ειναι σιγουροι οτι διαφεντευουν και στα ενδοτερα του καταπετασματος.

Εχουμε την πληροφορια οτι, ακολουθουν και αλλοι, που δεν μνημονευουν, αλλα δεν κοινοποιησαν ακομα την αποφασι τους στους καταντησαντες ....θαλαμοφυλακες τους!!!
Και εχουμε αυτην τη στιγμη, το εξης φαινομενο:
 

Νησος Κρητη - Νομος Χανιων.
Ιερεις που δεν δεχθηκαν να γινουν ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ στον Οικουμενισμο και στην Παγκοσμιοποιησι του Αντιχριστου. 
Γι αυτο και δεν μνημονευουν τον Ψευτοπατριαρχη και τους Ψευτοεπισκοπους.
Πολι ΧΑΝΙΩΝ. 
Πατηρ Παναγιωτης Μητριτσακης.
Δεν μνημονευει απο 1ης Μαϊου 2016 (πριν ακομα συνελθει η Συναξι του Κολυμπαριου) και επισημα απο 20 Οκτωβριου 2016, Σκαλωτη Σφακιων.

Πατηρ Σπυριδων Δαμανακης.
Δεν μνημονευει απο Σεπτεμβροιο του 2016 και επισημα απο 13 Ιανουαριου 2017.

ΔΥΟ ΑΤΡΟΜΗΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΠΑΤΕΡΙΚΟ ΒΡΥΧΗΣΜΟ, που θα διωξη μακρυα και θα εξαφανιση ολους εκεινους που πιστεψαν οτι ολα ισοπεδωθηκαν εις αυτην την πατριδα και εις αυτην την Εκκλησια, που επαψαν να την φυλαγουν οι ποτε επισκοποι, που οικειοθελως μετατραπηκαν σε απλους ....ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΕΣ!!! ή μαλλον σε Λυκους βαρεις μη φειδομενους του Ποιμνιου. 
Και εμεις, διπλα σε εκεινους και μαζι με εκεινους, βροντοφωναζουμε: ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

4 σχόλια:

  1. O Aπ.Παύλος το είπε για τους άπιστους Κρήτες και όχι για τους πιστούς. Διαβάστε την επιστολή και θα καταλάβετε το νόημα από τα συμφραζόμενα. Το ίδιο λέει για τους Ρωμαίους που έκαναν ομαδικά όργια και είχαν πολύ διαδεδομένη την ομοφυλοφιλία στην προς Ρωμαίους επιστολή, όπως και για τους Εφεσίους (τους χαρακτηρίζει θηρία) κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι ο Απ. Παύλος αναφέρει μια παροιμιώδη έκφραση που κυκλοφορούσε ευρέως από την αρχαιότητα ως τις μέρες του, ως "τοπικό ελάττωμα" των μη Χριστιανών Κρητών και κυρίως επικεντρώνεται στους Ιουδαίους Κρήτες της τότε εποχής και στους εξ Ιουδαίων Χριστιανούς. Διαβάστε τα σχόλια στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση του ιστολογίου και το ίδιο το κείμενο της Καινής Διαθήκης (προς Τίτον) που εντοπίζεται σε ιουδαϊκούς μύθους. Σωστά τα παραδείγματά σας.
      Ο πραγματικά Χριστιανός Κρητικός δεν μπορεί να είναι ψεύτης ούτε κακός, αποβάλλει αυτά και τυχόν άλλα του ελαττώματα, ο μή Χριστιανός όμως, οποιασδήποτε καταγωγής, μπορεί να είναι και ψεύτης και κλέφτης και θηρίο κακό. Είμαστε όμως Χριστιανοί; Χριστιανοί δεν ήσαν οι Κρήτες που στις προηγούμενες δεκαετίες είχαν το αντιχριστιανικό έθιμο της βεντέτας ὁφθαλμόν αντί οφθαλμού" που οδήγησε σε ξεκλήρισμα οικογενειών ή στην επιβολή του δίκιου του ισχυρού; Επιπλέον, επειδή δεν υπάρχουν και σωστοί ποιμένες και σωστή εκκλησία που να ενδιαφέρεται και να ασχολείται με έκαστο εκ των μελών της (είδατε καμμιά εκκλησία να αφορίσει τους καλλιεργητές και εμπόρους χασίς και ναρκωτικών που δολοφονούν τα παιδιά της Κρήτης και της Ελλάδας;) ακόμα και μετά τη βάπτισή μας κουβαλάμε ως ... αποδεκτές έξεις τις αμαρτίες των προπατόρων μας και τις κακές παραδόσεις του τόπου μας, μερικές φορές μάλιστα αυτές εισέρχονται και επιβιώνουν λάθρα στην Εκκλησία και καλό είναι ταπεινά να τις καταπολεμούμε. Βέβαια όπως αναφέρθηκε σε άλλα σχόλια οι σύγχρονοι Κρήτες σε μεγάλο ποσοστό είναι απόγονοι Βορειοελλαδιτών Βυζαντινών και Μικρασιατών, οπωσδήποτε όμως οι παραδόσεις του τόπου αντέχουν, και η ταπεινοφροσύνη συνδυαζόμενη με τη γνώση της σύγχρονης πραγματικότητας επιβάλλει σε όλους, την εν ταπεινώσει και αυτογνωσία αποβολή όλων των κακών παραδόσεων και παθών και όχι την λεκτική αποδοκιμασία τους.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ανώνυμε 10.27μ.μ., πολύ ωραία, λογικά και νηφάλια μιλάτε, συμφωνώ σε πολλά σημεία μαζί σας, απλά πιστεύω ότι ο πραγματικός Χριστιανός δεν είναι ο "χριστιανός της ταυτότητας" που κάποτε νηπιοβαπτίστηκε και ακολουθεί τυπικά κάποια ήθη και έθιμα ή ακόμα και αυτός που πιστεύει διανοητικά ως άλλος οπαδός (οποιασδήποτε ιδεολογίας), αλλά ο "καινός άνθρωπος" που έχει γνωρίσει τον Χριστό και του έχει δώσει την καρδιά του. Έχει πετάξει όλα τα σύγχρονα είδωλα ακόμα και το θέλημά του, ζει ως "πάροικος και παρεπίδημος" περιμένοντας να συναντήσει Αυτόν που τον αγάπησε (πρώτος) και πέθανε στο Σταυρό για να του το δείξει με το μέγεθος αυτής της θυσίας. Όποιος τα ζει όλα αυτά είναι "ουρανού πολίτης" και δεν επηρεάζεται από τοπικές νοοτροπίες και συνήθειες κτλ.. Οι πρώτοι Χριστιανοί είχαν το Άγιο Πνεύμα. Εμείς νομίζουμε ότι επειδή κάποτε όταν είμασταν μωρά λάβαμε στο Βάπτισμά μας, το Άγιο Χρίσμα, είμαστε πνευματικοί άνθρωποι, και σωσμένοι.Ο Άγιος Σεραφείμ όμως του Σάρωφ όμως όπως και ο Άγιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος μας λέει ότι σκοπός της ζωής μας είναι η απόκτηση του Άγίου Πνεύματος. "Άγιοι γίνεσθε γιατί εγώ είμαι Άγιος" μας λέει ο Θεός.
      Η μια περιοχή είχε βεντέτες, η άλλη αιματηρό διχασμό και εμφύλιο, η άλλη κλοπές, η άλλη κλείδωνες και ειδωλολατρικά έθιμα, η άλλη κουτοπονηριές και πισωπλατα χτυπήματα... δεν βγάζουμε άκρη με τα ανθρώπινα. Ο αληθινά σωσμένος μας αποκαλύπτεται στο Ευαγγέλιο, και δεν έχει καμιά σχέση με αυτά. Δεν χωράνε όλα μαζί δεν μπορούμε να δουλεύουμε δύο κυρίους ούτε να βάλουμε το νέο οίνο σε παλιούς ασκούς. Αυτ'η είναι η απάρνηση που ζητάει ο Κύριος. Ανάμεσα στα υπόλοιπα (όπως η προσκόλληση σε πλούτη δόξα ανθρώπους) που πρέπει να αφήσει η καρδιά μας είναι και η καταγωγή μας με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει. Όλα όσα κουβαλάμε από το περιβάλλον μας.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα και ευχαριστώ.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου