Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Δεν ακουτε τους αρχιερεις ή τους ιερεις να μιλανε για την Αιρεσι του Οικουμενισμου; Δεν την γνωριζουν;Την γνωριζουν πολυ καλα αλλα δεν την κατηγορουν αφου και αυτοι ανηκουν σε αυτη την Αιρεσι. Αφου δεν τους ακουτε να μιλανε γι αυτη τη Μεγαλη, τη Μεγαλυτερη Αιρεσι που εμφανιστηκε ποτε, μαλλον ειναι φιλαιρετικοι ή υποπτοι Οικουμενιστες αιρετικοι. ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ. ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ.

 Δεν ακουτε τους αρχιερεις ή τους ιερεις να μιλανε για την Αιρεσι του Οικουμενισμου;
Δεν την γνωριζουν;Την γνωριζουν πολυ καλα  αλλα δεν την κατηγορουν αφου και αυτοι ανηκουν σε αυτη την Αιρεσι.
Αφου δεν τους ακουτε να μιλανε γι αυτη τη Μεγαλη, τη Μεγαλυτερη Αιρεσι που εμφανιστηκε ποτε, μαλλον ειναι φιλαιρετικοι ή υποπτοι Οικουμενιστες αιρετικοι.
ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ.
ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ.



8 σχόλια:

  1. Μαθαίνω οτι ο πατήρ Νικόλαος Μανώλης θα αποτειχιστή μόνο απο τον Ανθιμο και όχι απο οσους κοινωνούν με τον Ανθιμο. Πώς το βλέπετε, παρακαλούμε να μας πήτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο π. Ν. Μανώλης αποτειχίζεται μόνο από τον Θεσ/νίκης Άνθιμο, δηλ. κάνει μια τρύπα στο νερό, αφού όλοι οι Μητροπολίτες της Β. Ελλάδας, των νησιών του Β. Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη μνημονεύουν Βαρθολομαίο.

      Διαγραφή
  2. Προκαλουμαι συνεχεια και Λυπουμαι που θα το πω.
    Ευχομαι οσοι Αποτειχιζονται να αποτειχιζονται σωστα οπως ακριβως αποτειχιζονταν οι Αγιοι Πατερες.
    Αυτο σημερα δεν συμβαινει αλλα λογω της δειλιας ψευτοαποτειχιζονται και ετσι δημιουργουν περισσοτερα προβληματα.
    Ενας μαλιστα επεστρεψε στο ιδιο εξεραμα.
    Ο πατηρ Μανωλης ευχομεθα να πραξη τα σωστα.
    Βεβαια τον ακουσα σε καποιο βιντεο που μιλησσε για τους Αποτειχισμενους με πικρια και οτι ειναι πολυ δυσαρεστημενος μαζι τους.
    Δηλαδη τι ηθελε να κανουμε ο πατηρ Νικολαος, να επαινεσουμε τους γερονταδες και να αρουμε τους επαινους μας απο τις Ορθοδοξες Αποτειχισεις των Αγιων μας;
    Σοβαρολογει;
    Γιατι θυμωσε μαζι μας;
    Γιατι διαδιδονταν οτι οι γερονταδες Αγαθων και Εφραιμ δεν συνιστουσαν αποτειχισι;
    Μπα;
    Ουτε οταν μπηκε και δεν βγηκε η Εκκλησια της Ελλαδος στο Παγκοσμιο συνονθυλευμα των Αιρεσεων, ουτε οταν υπεγραψαν στο Ριο Τζανεϊρο και στο Πορτο Αλεγκρε οτι οι Λατινοι εχουν το ιδιο βαπτισμα με τους ορθοδοξους, ουτε οταν συλλειτουργησε ο Δημητριος με τον Παπα, ουτε οταν υποδεχθηκε ως ορθοδοξο και εψαλε τη φημη του Παπα στο Φαναρι, ουτε, ουτε, ουτε, και τους βλεπουμε τωρα να μιλουν για Αποτειχισι.
    Για να δουμε τι θα κανουν.
    Εγω κρατω μικρο καλαθι, το δηλωσα.
    Μαλλον δηλωσα οτι κρατω μικρο ΚΑΛΑΘΑΚΙ.
    Ιδωμεν.
    Ομως μας χαρακτηρισε και Αποιμαντους.
    Και ρωτω, ειναι καλα;
    Τι ειπε, καταλαβε;
    Μαλλον εκεινη τη στιγμη ειχε καποια τρικυμια φρενων.
    Να δουμε τι θα κανουν και οι γερονταδες του.
    Δεν μας παρατουν τετοιοι γερονταδες Σιγονταροοικουμενμιστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αποδίδει σωστά το νόημα ο κ. Οδυσσέας, π. Μανώλης έχει την πεποίθηση ότι το ορθόδοξο ποίμνιο των 10 εκατομμυρίων Ελλήνων Ορθοδόξων ποιμένεται άψογα και δεν υπάρχει πρόβλημα διαποίμανσης, ενώ θεωρεί ... αποίμαντους τους συνειδητοποιημένους πιστούς οι οποίοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ΨΕΥΤΟ-σύνοδο του Κολυμπαρίου!

      Είς είναι ο Ποιμήν. "Κύριος ποιμένει με και ουδέν με υστερήσει" (ψαλμ.22). Ο Κύριος είναι Εκείνος που μας ποιμένει και Δόξα τω Θεώ μας άφησε την θεόπνευστη Καινή του Διαθήκη, ώστε ο Ίδιος να μας κηρύττει αιωνίως αναλλοίωτο τον λόγο Του, ενώ η Θεία Πρόνοια φροντίζει και για τα τυπικά, ώστε ακόμα και σε καιρούς μαζικής αποστασίας να υπάρχουν έστω ολίγοι, ένας εδώ κι άλλος εκεί, κάποιοι Ορθόδοξοι ποιμένες κι ορθόδοξοι ερμηνευτές των Γραφών που δεν αλλοιώνουν την άπαξ παραδοθείσα τοις αγίοις Πίστη. Εκείνους ευλαβούνται, προστρέχουν, συμβουλεύονται, αναπαύονται οι αγνές ψυχές. Παρά τις επί μέρους διαφωνίες. Δόξα τω Θεώ, λοιπόν, ο Κύριος δεν αφήνει αποίμαντες τις ευλαβείς ψυχές. Τι εννοεί ο π. Μανώλης, μήπως ότι οφείλουμε να αποδεχτούμε τις αποφάσεις της ΨΕΥΤΟ-συνόδου του Κολυμπαρίου, δηλαδή να συμφωνήσουμε ότι υπάρχουν πολλές εκκλησίες που σώζουν, πολλά έγκυρα βαπτίσματα και ένας πάπας της Ανατολής; Μή γένοιτο! Τότε θα είμαστε ποιμενόμενοι μεν από τους οικουμενιστές, αποίμαντοι δε από τον Κύριο. Νομίζω.

      Διαγραφή
    2. Μικρό καλάθι να κρατάμε για όλους ακόμα και για τους εαυτούς μας. Ο οικογενειάρχης παπάς δεν είναι εύκολο να αποποιηθεί τον μισθό με τον οποίο ζή την πολύτεκνη οικογένειά του. Αν αρχίσουν οι διωγμοί, και όποιος δεν συμφωνεί με την ψευτοσύνοδο του Κολυμπαρίου αν είναι λαϊκός θα αφορίζεται, αν είναι κληρικός δεν θα μισθοδοτείται, για μεν τους λαϊκούς θα είναι και τίτλος τιμής ο αφορισμός (ξεχώρισμά) τους από το παρόν σεσηπός εκκλησιαστικό κατεστημένο, για δε τους κληρικούς ας κρατάμε μικρό καλάθι, οι άνθρωποι θα γίνουν κρυπτοχριστιανοί, επίσημα θα αποδέχονται τις αποφάσεις της ψευτοσυνόδου, ανεπίσημα και υπό το πετραχήλι θα την αναθεματίζουν για να σώσουν την ψυχή τους και τις ψυχές του λαού.

      Διαγραφή
    3. Αφηστε τις δολιχοδρομικες ερμηνειες και δητε καταματα την καταστασι.
      Γιναμε πλεον μια απο τις Αιρεσεις, δεν ειμαστε Εκκλησια Χριστου.
      Δε υπαρχει σημερα επι της γης Εκκλησια Χριστου σε οσους υπεγραψαν ολα τα Αιρετικα εδω και εκει και ιδιαιτερα αυτα στο ΛΗΣΤΡΙΚΟ Κολυμπαρι.
      Ξυπνειστε και παρτε θεσι.
      Αποτειχιστητε.
      Ειναι η Πατερικη Γραμμη και μας το φωναζουν οι Αγιοι Πατερες και η Αγια Γραφη, οταν γραφει το ΚΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.....
      Δεν εχουμε δικαιωμα να κανουμε τους εξυπνους. ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟ ΟΦΕΩΣ, αυτο δεν το διαβαζετε στην ΟΜΟΦΩΝΙΑ των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ;
      Τι χασκεις λοιπον;
      Φα ΦΥΓΕΙΣ ΧΑΣΚΩΝ....

      Διαγραφή
  3. δεν προκειται να κανη τιποτα...........
    λογια του αερος για καταναλωση
    παραδειγμα ο πειραιως τον οποιον απασχολει το θεμα των κοπτων και οχι τα του οικουτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προ ετων ο αγιος πειραιως που ηταν σε εξαρση η αντιοικουμενιστικη του σημαια ειχε δι επιστολης καταδικασει την καθαιρεση του σεβ Αρτεμιου τωρα που υπεστειλε την σιμαια
    καμια δηλωση δια τους διωκομενους κληρικους και δη δια τον πρωτο καθαιρεθεντα
    δεν εχει ομολογιακο φρονημα ολα αυτα ειναι της στιγμης
    αγιε πειραιως οι κληρικοι σας εννοω της Εκκλησιας μας ειναι αμεπτοι και ασχολεισθε με αλλοτρια ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ
    ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου