Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Η πρώτη ΨΕΥΤΟ "καθαίρεση" κληρικού απο το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ πατριαρχειο της Ρουμανιας. Πατερ Κυπριανε, εσυ δεν καθαιρεισαι ποτε απο τους Αιρετικους, οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ που σε δικασαν ειναι οι ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΙ απο την Εκκλησια. Συνεχισε να λειτουργεις, μην παψης να λειτουργεις, ειναι ανυπαρκτες και ανυποστατες οι ποινες τους.

Η πρώτη ΨΕΥΤΟ "καθαίρεση" κληρικού απο το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ πατριαρχειο της Ρουμανιας

Πατερ Κυπριανε, εσυ δεν καθαιρεισαι ποτε απο τους Αιρετικους, οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ που σε δικασαν ειναι οι ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΙ απο την Εκκλησια.

Συνεχισε να λειτουργεις, μην παψης να λειτουργεις, ειναι ανυπαρκτες και ανυποστατες οι ποινες τους.  

 
Στην Ρουμανία, το εκκλησιαστικό δικαστήριο προεβη στην ΨΕΥΤΟΚΑΘΑΙΡΕΣΙ εναντίον του πατρός Κυπριανου Στάϊκου, που διέκοψε το μνημοσύνου του Επισκόπου του Κοβάσνα κ. Ανδρέα.
Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΤΙΚΗ Σύνοδος της Ρουμανίας, δήλωσε επίσημα ότι δέχεται την ΛΗΣΤΡΙΚΗ  "Σύνοδο" της Κρήτης και θα διώκει τους κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς, που δεν την δέχονται.
Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ  επίσκοπος Ανδρέας ειναι ο πρωτος που εφηρμοσε το άρθρο 22 της ψευδο-Συνόδου στην επαρχία του. 
Ο πατήρ Κυπριανός Στάϊκου, ειναι  διδάκτορας θεολογίας, ειναι πολύ σεβαστός κληρικός και πολυ καλος πνευματικός. Είναι το πρωτο  θύμα τον οικουμενιστών της Ρουμανιας.
Η μόνη κατηγορία που τον βάρυνε, ήταν ότι δεν κάνει υπακοή στην "πανορθόδοξη Σύνοδο" και βεβαίως στο Οικουμενιστικο πατριαρχειο του.
Ο μοναχός Σάββας Λαυριώτης πηγε στη Ρουμανια για να υπερασπιστεί τον διωκόμενο κληρικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου