Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Και όσοι αρχιερείς ή Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι αγωνίζονται πυρετωδώς να ενώσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία μας με τον Πάπα ομοιάζουν κατά πάντα και είναι ομοιότροποι με τον Άννα και τον Καϊάφα και εν ημέρα Κρίσεως με τα αρχιερατικά τους διαδήματα θα κοσμούν τα φρικτότερα και τα κεντρικότερα μέρη της κολάσεως!

                            Καμιά κοινωνία μ' αυτούς.

   Γέροντας Γαβριήλ
    
     (Κουτλουμουσιανό κελί οσίου Χριστοδούλου):
«Αρχιερείς, Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι Ομοιότροποι με τον Άννα και τον Καϊάφα»!
                                                     

       Άγιον Όρος 21-11-2016
  
Γέροντας Γαβριήλ: 

     Ομοιότροποι με τον Άννα και τον Καϊάφα όσοι Αρχιερείς, Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι αγωνίζονται πυρετωδώς να ενώσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία μας με τον Πάπα!
   
Θα κοσμούν τα φρικτότερα και τα κεντρικότερα μέρη της κολάσεως!

     Είναι ευκολότερο να βαπτίσεις το σατανά παρά να συνετίσεις τον Πάπα!
Όσοι παραποιούν την αλήθεια και τη νοθεύουν, θα ισχύσουν γι’ αυτούς τα φοβερά λόγια του προφήτη Ησαΐα:  
 
«Ουα ο λγοντες τ πονηρν καλν κα τ καλν πονηρν, οι τιθντες τ σκτος φώς κα τ φώς σκτος, οι τιθντες τ πικρν γλυκ κα τ γλυκ πικρν».

Θα ισχύσουν πάλι γι’ αυτούς και τα φοβερά λόγια που είπε ο Απόστολος Παύλος στην Πάφο της Κύπρου προς το μάγο Ελύμα που διέστρεφε την αλήθεια, όταν ο Παύλος κατηχούσε τον ανθύπατο Σέργιο: «Ω πλήρης παντὸς δόλου καὶ πάσης ραδιουργίας, υιὲ διαβόλου, εχθρὲ πάσης δικαιοσύνης, ου παύσῃ διαστρέφων τὰς οδοὺς Κυρίου τὰς ευθείας; Καὶ νύν ιδοὺ χεὶρ Κυρίου επὶ σέ, καὶ έσῃ τυφλὸς μὴ βλέπων τὸν ήλιον άχρι καιρού. Παραχρήμα δὲ έπεσεν ἐπ᾿ αὐτὸν ἀχλὺς καὶ σκότος, καὶ περιάγων εζήτει χειραγωγούς».
Αυτά τα λόγια δεν τα είπε, ο Παύλος επειδή θίχτηκε ο εγωισμός του αλλά «πλησθείς ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ» όπως ρητώς το ιερό κείμενο λέγει. Αυτά τα λόγια θα ισχύσουν και για μας, όταν παραποιούμε την αλήθεια και τη διαστρέφουμε λέγοντας πως ο Πάπας είναι εκκλησία και έχει μυστήρια και διαφωνώντας έτσι με τους Αγίους πατέρες.
     Τα απαισιότερα ονόματα Αρχιερέων σε όλη την προχριστιανική και χριστιανική ιστορία και στον κόσμο όλο είναι δύο: Άννας και Καϊάφας∙ Χριστοκτόνοι και Θεοκτόνοι! 
 
Και όσοι αρχιερείς ή Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι αγωνίζονται πυρετωδώς να ενώσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία μας με τον Πάπα ομοιάζουν κατά πάντα και είναι ομοιότροποι με τον Άννα και τον Καϊάφα και εν ημέρα Κρίσεως με τα αρχιερατικά τους διαδήματα θα κοσμούν τα φρικτότερα και τα κεντρικότερα μέρη της κολάσεως!

Σημ: Για περαιτέρω πληροφορίες Κωσταντίνος Νάσιος τηλ. 6974939273

3 σχόλια:



  1. Η Ορθοδοξία δεν είναι δυνατόν να ενωθεί με τον πάπα που είναι αίρεση. Μόνο ο πάπας μπορεί να μεταννοήσει και να ενωθεί με την εκκλησία, πράγμα που δεν έχει γίνει.

    Ο κρατικός οργανισμός για την κάλυψη του θρησκευτικού συναισθήματος των πολιτών με την επωνυμία "εκκλησία της Ελλάδος" έχει ενωθεί με τον πάπα το 1965 με την άρση των αναθεμάτων. Ο πάπας από τότε ούτε αιρετικός ούτε σχισματικός είναι για την "εκκλησία της Ελλάδος", αφού δεν υπάρχει κάτι να τους χωρίζει. Ανάμνηση και ανανέωση των ανωτέρω αποτελεί η σύνοδός τους στο Κολυμπάρι, όπου αναγνωρίζουν de facto όλους τους αιρετικούς, ως εκκλησίες, αντίθετα με το ΠΙΣΤΕΥΩ που μιλά για Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία.

    Η εκκλησία της Ρωσίας δεν είναι αποστολική, δεν έχει αποστολική διαδοχή, αφού με την επιβολή του κουμουνισμού ο ορθόδοξος πατριάρχης της Ρωσίας Άγιος Τύχων έφυγε και πήρε μαζί του το μύρο που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα από την εποχή του αποστόλου Παύλου. Τότε στη Ρωσία μπαστακώθηκαν στα θρησκευτικά πόστα άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την ορθοδοξία και φυσικά δεν έχουν αποστολική διαδοχή. Οι σημερινοί παπάδες στην Ρωσία τέτοια "αποστολική διαδοχή " έχουν.

    Οι Έλληνες δημόσιοι υπάλλοι του θρησκευτικού κρατικού μηχανισμού έχουν "κοινωνία" μαζί τους.

    Ο πάπας δεν είναι καθολική εκκλησία αφού δεν δέχεται όλη την αλήθεια της ορθοδοξίας, δεν πιστεύει στον Τριαδικό Θεό.

    Δεν είναι άγιος ο θρησκευτικός χώρος ο οποίος έχει κοινωνία με τους αιρετικούς και τους ψεύτες.

    Οι λεγόμενοι παλαιοημερολογίτες λένε ότι έχουν αποστολική διαδοχή από τους Ρώσους που εκδιώχθηκαν τότε από τη Ρωσία, δηλαδή από τη Ρώσικη Διασπορά, όμως δεν έχουν τίποτα. Υποτίθεται ότι έχουν κοινωνία με ρώσικη διασπορά, αλλά στην πραγματικότητα κοινωνούν με το κομμάτι εκείνο (μεγάλο, αλλά όχι ...δυνατό) που πρόδωσε τον Μητροπολίτη Βιτάλιο και τα έχει κάνει πλακάκια με τους απόγονους του κομμουνισμού, τους υπαλλήλους της KGB.

    Αγιορείτες........αυτά δεν τα γνωρίζετε;
    Τυφλοί οδηγοί τυφλών ανθρώπων! Ξεχάσατε ότι ήγγηκεν η Βασιλεία των Ουρανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άρση των αναθεμάτων ήταν μεταξύ του Ρώμης Λέοντα Θ΄ και του ΚΠόλεως Μιχαήλ Α΄ Κηρουλάριου. Δεν αφορούσε ούτε την Εκκλησία της ΚΠόλεως, ούτε τα άλλα Πατριαρχεία, γι' αυτό βλέπουμε τον Αλεξανδρείας Νικόλαο Α΄ να χειροτονεί Λατίνους Ιερείς, να στέλνει αντιπρόσωπό του στη Σύνοδο του Λατερανού, το 1215 και να αποδέχεται την εξουσία του πάπα Ιννοκέντιου Γ΄. Τα Πατριαρχεία Αντιοχείας και Ιεροσολύμων αναγνώρισαν το Σχίσμα τον 13ο αι. το δε Αλεξανδρείας τον 14ο, κάτι όμως που δεν τους αφορούσε.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου