Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Απαντησι απο το Υπερπεραν, στον σημερινο μητροπολιτη Θεοκλητο Πασσαλη, συμμαχο και μνημονευτη του Φρικτου Αιρεσιαρχου Βαρθολομαιου, του αειποτε και επι της Πατερικης γραμμης βαδιζοντα Ορθοδοξου και Αντιοικουμενιστου Επισκοπου των καρδιων μας και μητροπολιτου Φλωρινης Νεοχρυσοστομου Αυγουστινου. Γιατι διακοψαμε το μνημοσυνο του πατριαρχου;

Ωστε, ψευδεσαι δημοσια, αναγωγα και ασυστολα κ. Θεοκλητε;


Ο ...ηγαπημενος του κ. Θεοκλητου Πασσαλη....αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος, ο οποιος κατηγορηματικως και ακατασχετως, με λογια και με πραξεις, γυμνη τη κεφαλη και στεντορεια τη φωνη, αρνειται την μοναδικοτητα της Ορθοδοξιας ως Εκκλησιας του Χριστου, ταυτιζονταν την με τις Παμπαλαιες Αιρεσεις που εξεβληθησαν απο Αυτην.


Κριμα σε σενα και σε ολους τους συνενοχους σου κληρικους, που ενω παραμενετε μεσα στην Αιρεσι του Οικουμενισμου που εισηλασε μεσα στην Εκκλησια μεθοδευμενα αλλα και επισημα, απο τον Αρχιαιρεσιαρχη Βαρθολομαιο τον οποιο μνημονευετε σε καθε θεια λειτουργια, που αντι να διαχωρισετε την θεσι σας ή εστω και να ελεγξετε αυτες τις απαραδεκτες καταστασεις,  συγκατατεθεικατε με ολα αυτα τα πρωτοφανη αισχη και ταυτισατε την Εκκλησια με ολες τις Αιρετικες παρασυναγωγες του Πλανητη, σημερα δε με τα γραφομενα σας απευθυνομενος στον ηρωϊκο και γενναιο κληρικο σας, το καυχημα και το στολιδι της τοπικης σας Εκκλησιας, που αντι να τον τιματε, εσεις τον απειλειτε και τον καταδιωκετε, τωρα προσπαθειτε να εκθεσετε και τον Αειμνηστο Λιονταροψυχο π. Αυγουστινο, ως ...ομοφρονα σας και ως ανακολουθο στα λογια και στις πραξεις του, που εκεινος παντοτε δημοσια, αφοβα και ειλικρινεστατα, εγραφε, διακηρυττε και επραττε.
Λιγη ντροπη δεν βλαπτει, κ. Θεοκλητε.
Φθασατε στο σημειο να γραφετε οτι ο πατηρ Αυγουστινος "για αλλους λογους "(Νεα Πτολεμαϊδος 8.12.2016) επαψε το μνημοσυνο του Αθηναγορου και οχι για οσους ο ιδιος, τη ιδια χειρι, εκθετει δημοσια και ελαβαν γνωσι οι ΠΑΝΤΕΣ.
Πητε μας, κυριε, ποιοι ειναι οι ...αλλοι λογοι;
Γιατι επιριπτετε υπονοιες και μομφη στον αγιο Γεροντα, που ολοκληρη την ζωη του παλευε σαν Λιονταρι εναντιον των Αιρετικων, ενω εσεις κοινωνειτε μαζι τους;
Δεν γνωριζετε οτι ολοι οι Αγιοι Πατερες και ιδιαιτερα ο Πρωτοπαλαιστης και Μονομαχος Αγιος Μαρκος ο Ευγενικος και τους Γραικολατινους τους θεωρουσε Αιρετικους, Αποτειχισθηκε απο αυτους και εφευγε μακρυα τους και δεν τους ηθελε πουθενα, ουτε στην κηδεια του, ουτε στα μνημοσυνα του; 
Ενω εσεις κ. Θεοκλητε, τι; 
Τι εχετε να μας πητε για τον εαυτο σας, που μεχρι τωρα δεν ειπατε και δεν πραξατε ....και απαντες τα γνωριζουμε;
Και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.....
κ. Θεοκλητε, αν δεν φανερωσετε αυτους τους ...αλλους λογους, που λετε οτι υπηρχαν και σας τους ελεγαν (οπως γραφετε) οι τρεις μητροπολιτες οταν επαψαν το μνημοσυνο του Ιμαμη Αθηναγορα, αλλα και ο Γεροντας Αυγουστινος και δημοσια απεκρυπταν απο την Εκκλησια και τον ευσεβη λαο του Θεου, αλλα τους φανερωσαν μονο σε  σας, θα εχουμε αδικο αν σας αποκαλεσουμε ως  ενα μεγαλο ψευτη; 
(Δειτε http://www.eordaia.org/index.php/14-2016-dekemvrios/1219)


Απαντησι απο το Υπερπεραν, στον σημερινο μητροπολιτη Θεοκλητο Πασσαλη, συμμαχο και μνημονευτη του Φρικτου Αιρεσιαρχου Βαρθολομαιου, του αειποτε και επι της Πατερικης γραμμης βαδιζοντα Ορθοδοξου και Αντιοικουμενιστου Επισκοπου των καρδιων μας και μητροπολιτου Φλωρινης Νεοχρυσοστομου Αυγουστινου. 

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ: Γιατι διεκοψα το μνημοσυνο του πατριαρχου Αθηναγορα;

Μᾶς κατηγοροῦν, ὅτι δὲν σεβόμεθα τὸ Πατριαρχεῖο, διότι ὅλως αὐθαιρέτως διεκόψαμε τὸ μνημόσυνο τοῦ ὀνόματος τοῦ πατριάρχου.
Ὄχι, ἀδικοῦν τὴν ἀλήθεια, ὅταν λένε «ὅλως αὐθαιρέτως». Τὸ ἀληθὲς εἶνε τὸ τελείως ἀντίθετο. 

Ἐὰν ἀνοίξετε τὸ Πηδάλιο καὶ μελετήσετε τὸν ΙΕ΄ κανόνα τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου, τότε θὰ δῆτε ὅτι ὄχι «ὅλως αὐθαιρέτως» ἀλλὰ «ὅλως κανονικῶς» διεκόψαμε τὴ μνημόνευσι τοῦ πατριάρχου

Τὴν διεκόψαμε μετὰ ἀπὸ φρικώδεις δηλώσεις του περὶ πρωτείου καὶ ἀλαθήτου τοῦ πάπα, περὶ φιλιόκβε κ.λπ.

«Γυμνῇ τῇ κεφαλῇ» διεκηρύσσοντο, σὲ παγκόσμιο κλίμακα, ἀντορθόδοξες διδασκαλίες, ποὺ ἔχουν καταδικασθῆ ἀπὸ πλῆθος Συνόδους

Οἱ δὲ τρεῖς μητροπολῖται τῆς Βορείου Ἑλλάδος, οἱ ὁποῖοι μὲ πόνο ψυχῆς προχωρήσαμε στὴν διακοπὴ τοῦ πατριαρχικοῦ μνημοσύνου, μὲ ἔγγραφο πρὸς τὴν Ἱ. Σύνοδο δηλώσαμε ὅτι, ἐὰν ὁ πατριάρχης διέψευδε τὶς σχετικὲς δηλώσεις, ἐμεῖς θὰ ἐπαναλαμβάναμε τὸ μνημόσυνο. Ἀλλὰ δυστυχῶς ἐκεῖνος ἐπέμεινε στὶς πεπλανημένες ἀντιλήψεις του

Τὸ δὲ γεγονὸς ὅτι ἡ Ἱ. Σύνοδος, παρ᾿ ὅλες τὶς πιέσεις ποὺ δέχθηκε, δὲν προχώρησε νὰ ἐπιβάλῃ κυρώσεις ἐναντίον μας, δείχνει ὅτι κατὰ βάθος ἀνεγνώριζε τὴν ὀρθότητα τῆς ἐνεργείας μας

Προσέφερε δὲ ἡ ἐνέργειά μας αὐτὴ ὑψίστη ὑπηρεσία στὸ Πατριαρχεῖο, διότι ὑπῆρξε ἕνα φρένο στὸν πατριάρχη, ποὺ ἔσπευδε πυραυλοκινήτως πρὸς ἄκαιρον ἕνωσιν μὲ τοὺς παπικούς.

[Ἀπὸ βιβλίο «Ἀπαντήσεις ἐκκλησιαστικῶν θεμάτων», Ἀθῆναι 1973, σσ. 49-50 καὶ «ΚΟΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ», ἐκδοση 2016, σελ. 51) 

 

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Κυριε Θεοκλητε Πασσαλη και ολοι οι κακοδοξουντες ομοφρονες σας. 

Δεν αποτελει ΣΥΜΦΟΡΑ και ΚΑΤΑΡΑ η Αποτειχισι (o ορος Αποτειχισι ειναι του Αγιου και Ιερου Κανονα και εχει  ιεραν, υψιστην και τιμητικην ιδιαιτεροτητα) απο τους Οικουμενιστες Αιρετικους, αλλα ΣΥΜΦΟΡΑ και πραγματικη ΚΑΤΑΡΑ αποτελουν για την Αγια και Αμολυντο Εκκλησια του Χριστου, οι συμμαχουντες και οι κοινωνουντες με τους Αιρετικους κληρικοι και οι μνημονευοντες αυτους.

Τιμητικοτατα δε, σας αφιερωνουμε το παραπανω βιντεο, μηπως και συναισθανθειτε τα αυτονοητα.

Παρακαλουμε καθρεπτισθητε και περιμενουμε τον αντιλογο σας ...εν τη Εκκλησια και εις την ...ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ που ειναι ο ΛΑΟΣ του ΘΕΟΥ. 

4 σχόλια:

  1. http://www.eordaia.org/index.php/14-2016-dekemvrios/1219-anoixti-epistoli-toy-mitropoliti-theoklitou-gia-to-thema-tis-diakopis-tis-mnimonefsis-tou-episkopou-apo-ton-p-paisio-papadopoulo-sti-dimosiotita-oi-treis-epistoles-tou-mitropoliti-pros-ton-proin-igoumeno-tis-im-grigoriou-palama-filota-amyntaiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κκ θεοκλητε....με τις ........σου τελειωνει και η υπομονη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν ένας μισθωτός ποιμένας που έβοσκε τα πρόβατα που του εμπιστεύτηκε ο Κύριός του. Τον μισθό, τον πλήρωναν με τους φόρους τους τα ίδια τα πρόβατα, κι αν και θα έπρεπε να έχουν επιλέξει τα ίδια τον ποιμένα τους, που πλήρωναν, τους τον επέβαλαν χωρίς να πάρουν τη γνώμη τους. Ο λύκος καραδοκούσε, αλλά ο βοσκός έλεγε στα πρόβατα: Προσέξτε, αυτός είναι λύκος και θέλει να σας κατασπαράξει!

    Ένα καλοκαίρι, μαζεύτηκαν μερικοί βοσκοί με έναν που έλεγε πως είναι ο αρχιβοσκός, κάπου στο Λοκυμπάρι. Εκεί ο αρχιβοσκός, που έκανε παρέα με τους λύκους, τους είπε ότι θα πρέπει να αποδεχτούν ό,τι τους πει εκείνος, και έτσι, δέχτηκαν, πως... όοοοολοι οι βοσκοί και τα πρόβατα της Ορθομαντρίας θα πρέπει από δω και πέρα να δέχονται, ότι "οι λύκοι είναι κι αυτοί πρόβατα. Και ό,τι κάνουν οι λύκοι είναι έγκυρο και για τα πρόβατα".

    Από τότε κι ύστερα, μετά το Λοκυμπάρι, τα πρόβατα άρχισαν να φοβούνται. Είπαν στον βοσκό τους, να μην κάνει παρέα με τον αρχιβοσκό, που κάνει παρέα με τους λύκους. Και ότι δεν θέλουν να δέχεται ο βοσκός τους, που τον πληρώνουν για να τους σώσει από τους λύκους, ότι "οι λύκοι είναι κι εκείνοι πρόβατα και ό,τι κάνουν είναι έγκυρο για τα πρόβατα". Ο βοσκός τους απάντησε: Θα με τιμωρήσει ο αρχιβοσκός, πρέπει να τον κάνω παρέα, κι ας κάνει παρέα με τους λύκους, πρέπει να σας διδάσκω ότι "οι λύκοι είναι προβατα" επειδή έτσι διδάσκουν όλοι οι βοσκοί της Ορθομαντρίας, και όποιο πρόβατο πει κάτι διαφορετικό, θα το τιμωρήσω διότι χαλάει την ενότητα!
    -Τι να την κάνουμε τέτοια ενότητα, σκέφτηκαν τα πρόβατα, αν δεχτούμε ότι οι λύκοι είναι πρόβατα, τότε ούτε ο βοσκός θα τους διώχνει, ούτε τα μαντρόσκυλα θα γαυγίζουν, κι εμείς θα τους πλησιάζουμε και θα μας κατασπαράξουν όλα!!! Ένα ένα πρόβατο άρχισε να φεύγη από τον βοσκό, ενώ κανένα δεν τον εμπιστευόταν. Ο βοσκός δεν παραιτιόταν λόγω του μισθού. Τι έγινε στη συνέχεια, δεν ξέρουμε ακόμα, ίσως οι λύκοι να κατασπάραξαν τα περισσότερα πρόβατα, ίσως τα πρόβατα να πήγαν σε ἀλλο μαντρί, που είχε το ίδιο ή λίγο παλιότερο ημερολόγιο, ίσως ο βοσκός να άλλαξε... ισως ο αρχιβοσκός να παραδέχτηκε ότι δεν είναι αρχιβοσκός και να άφησε τους βοσκούς να αποφασίσουν, όλοι όμως όλης της ορθομαντρίας, δημοκρατικά και αντιπροσωπευτικά χρησιμοποιώντας τα χαρτιά από το λοκυμπάρι σαν πολύ χρήσιμα. Λοκόχαρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τυφλωμενος απο την αιρεση και την κοινωνια του με τους αιρετικους ο μητροπολιτης φλωρινας πηρε φορα...κατηφορα...και ποιος τον σταματα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου