Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΜΙΣΘΟ του Αποτειχισμενου Θεολογου Νικολαου ΠανταζηΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΔΙΠΛΟ 

ΓΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΜΙΣΘΟ


του Αποτειχισμενου Θεολογου 

Νικολαου ΠανταζηΟΜΟΛΟΓΙΑ: Αυτη η εικονα, με το τεκμηριο - βιντεο, δεν σκανδαλιζει, παρα ελαχιστους κληρικους, της Εκκλησιας της Ελλαδος.
Εχουμε το δικαιωμα να ακουμε και να πειθαρχουμε σε αυτους τους κληρικους;
ΑΚΟΥΣΤΕ τι γραφει ο Αγιος Μαρκος ο Ευγενικος και μετα αποφασειστε:

Ιδου εγω Μαρκος ο αμαρτωλος λεγω υμιν, οτι ο μνημονευων του Παπα ως ορθοδοξου αρχιερεως ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΑΤΙΝΙΣΜΟΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΙ, μεχρι και αυτης της κουρας των γενειων, ΚΑΙ Ο ΛΑΤΙΝΟΦΡΟΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ ΚΡΙΘΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΛΟΓΙΣΘΗΣΕΤΑΙ.
(Προς τον ιερομοναχον Θεοφανη εις τον Ευριπον).

Δύο παλικάρια του Χριστού, δύο Δαίδαλοι Ορθοδοξίας (δαιδάλω = εργάζομαι με τέχνη) στης Δανίας τη Διασπορά, να διεργάζονται επώδυνα και εκδιωκτικά, την Αγιοπατερική της Αποτειχίσεως Αλήθεια. 
Στα στήθια η φλόγα του Χριστού, ο Οποίος το “ΦΕΥΞΟΝΤΑΙ” εντέλλεται από ποιμένος αλλοτρίου και αιρετικού, της Πίστεως διαστρεβλωτικού και Αρχιοικουμενιστού πάντως πατριάρχου.
‘Ω άνδρες, αδελφοί, με αντίσταση ηρωϊκή, Αδέσμευτοι Προμηθείς “Δεσμώτες”, σας διώκουν οι διαβολοδεσπότες, της Μασονίας οι μαριονέτες, μαινόμενοι μονόφθαλμοι και κύκλωπες κλεόπες. 
Χαρά και στέφανός σας. Σηκώνετε τον σταυρό σας. Μας διώκουν οι ίδιοι οι τσοπάνηδες και επίσκοποι επί σκοπώ πονηρώ και παναιρετικώ.
Όσα “επιτίμια ακοινωνησίας επ΄αόριστον” κι αν σας επιβάλλουν, είναι ανυπόστατα, άκυρα κι ανενεργή, δεν έχουνε καμία ισχύ, καμία δικαιοδοσία. 
Δεν μπορείς ποτέ να τιμωρήσεις κάποιον ο οποίος πνευματικώς δεν σου ανήκει. 
Δεν μπορείς να βάλλεις κανόνα, επιτίμιο ή ποινή, σε κάποιον ο οποίος έχει από τη δική σου εξουσία Αποτειχισθεί και δεν αναγνωρίζει πλέον καμία εξουσία σου επάνω του.
Αυτό δεν το ‘χουν καταλάβει όσοι συνεχίζουν ακόμη να διατηρούν εκκλησιαστική κοινωνία με αιρετικούς ποιμένες. 
Δεν το έχουν συνειδητοποιήσει πως έτσι αποδίδουν οικειοθελώς στους οικουμενιστές, εξουσία επί της ψυχής τους. 
Εναποθέτουν την σωτηρία τους σε αυτά τα κακά θηρία, τους κλέπτες και ληστές της Θείας Χάριτος, τους ψευδοδιδασκάλους και Λυκοποιμένες!
Φέρουν όμως ευθύνη, τεράστια ευθύνη και αναπάντεχη ενοχή. 
Με την δική τους ανόμοια και ανεπίτρεπτη συνοχή, συμβιβάζονται και υποτάσσονται στην αίρεσή τους. Συμμαρτηρούν στη βλασφημία τους. 
Συνυπάρχουν και συνοδοιπορούν, εμμέσως πλην σαφώς προωθούν την Παναίρεση κι ας διατείνονται πως διαφωνούν, καθόλου δεν δικαιολογούν τον εαυτό τους. 
Σιγοντάρουν και τρενάρουν διότι αρνούνται να φρενάρουν.
Η καταστρεπτική επέκταση μιας λαίλαπας δεν οφείλεται στην ορμητική της μανία, αλλά στην άρνηση και δειλία των πυροδιωκτών να θέσουν εμπόδια και φραγμούς με κοιτίδες συνολικού ελέγχου και ομαδικής καταστολής. 
Οι Σιγονταρο-οικουμενιστές λογίζονται ως έμμεσοι εμπρηστές και απαθέστατοι προωθητές της πανθρησκείας. 
Η δειλία και άρνηση ομολογίας είναι ένα τέταρτο είδος αθεΐας! 
Το πέμπτο είδος αθεΐας λέγεται συμβιβασμός και κοινωνία με ακοινωνήτους.
Σας νιώθουμε πολύ. 
Σφυγμομετρούμε τον αγώνα σας. 
Καταπίνουμε την πίκρα σας. 
Συνυπογράφουμε την πέρα για πέρα πραγματική σας δήλωση αυτή: “Εδώ στην ξενητειά υπάρχει μεγάλη πνευματική ξηρασία…”
 Υπάρχει όμως και η Όασις η Αγιοπατερική. 
Το δροσερό κρυστάλλινο νερό και το άφθονο ύδωρ αθανασίας που αποστάζει από τους μελιρρύτους ποταμούς της Σοφίας!
“῾Η Σοφία ᾠκοδόμησεν ἑαυτῇ Οἶκον!»”. “Τοῦτον τὸν οἶκον, στερέωσον Κύριε!” “Τὸ στερέωμα, τῶν ἐπὶ Σοὶ πεποιθότων, στερέωσον Κύριε, τὴν Ἐκκλησίαν”, την Διαχρονικήν!  “Στερέωσον Κύριε, τὴν Ἐκκλησίαν Σου, ἢν ἐκτήσω τῇ δυνάμει τοῦ Σταυροῦ Σου”. “Στερέωσον Κύριε, τὰς καρδίας ἡμῶν, τῷ σῷ Σταυρῷ, μὴ ἐκκλίνειν ἀπὸ σοῦ, ἐπὶ λόγους πονηρούς, ἢ εἰς πράξεις βδελυράς” του βδελύγματος της ερημώσεως, της παναιρέσεως του Οικουμενισμού!
Αδέλφια μας αγαπητά,
Στέφανοι λαμπροί σας αναμένουν από τον Αγωνοθέτη και Στεφανοδότη Χριστό διότι η απομάκρυσνή σας αυτή γίνεται γιά λόγους Πίστεως και διατηρήσεως της Ανοθεύτου Ορθοδόξου Αληθείας.  
Η Ορθοδοξία βρίσκεται εν διωγμώ. 
Οι συνειδητοί Ορθόδοξοι εν κατατρεγμώ.  
Τα των Αγίων Πατέρων δόγματα καταπατούνται και όσοι  στερούνται τα μυστήρια απο τους Μολυσμενους και εκουσίως διίστανται των οικουμενιστών, βρίσκει άλλους τρόπους ο Πανάγαθος και Παντοδύναμος Θεός να λαμβάνουν οι Αποτειχισθέντες Πιστοί την αγία Αυτού χάρι.
Μακάρι να σας γνωρίσουμε και από κοντά. 
Σας αγαπούμε κι ομολογούμε από κοινού την Αγιοπατερική Αλήθεια. 
Ανήκουμε τώρα στην ίδια Διαχρονική Οικογένεια. Καλωσήλθατε αδέλφια μας!
Καλόν Αγώνα
και Καλή Ομολογία!
Με τον Θρίαμβο
και με την Νίκη!
 «Δι’ εὐχῶν τῶν Ἁγίων Πατέρων ἡμῶν!»
Νικόλαος Πανταζής
Απο την ....έρημο της Αυστραλίας…
Πηγή:  http://www.wallingoff.com/776

2 σχόλια:

 1. οχι δα ερημος η αυστραλια η πολις τιἦς μελβουρνης που μενομε
  εχει 5 εκατομ, και 200χιλ ελληνες με τους ναους και το μοναστηρι της γοργοεπηκου
  μαρια λαμπρου βικτωρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το όνομά σου δεν το γνωρίζω, παρ' όλα αυτά σε συγχαίρω για την επωνυμία, (εφ' όσον ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα). Πριν όμως ξεφυτρώσεις να μας κάνεις μαθήματα Δημογραφίας, διότι και ο ίδιος διαμένω στη Μελβούρνη, καλύτερο και φρονιμότερο θα ήταν να σκεφτόσουν πρώτα: "Μήπως ο αρθρογράφος εδώ χρησιμοποιεί τον όρο "έρημος" με μεταφορική έννοια (κάτι αυτονόητο) και τελικά εκτεθώ παγκοσμίως;"

  Αντιθέτως μάλιστα, και γεωγραφικώς να μιλούσα, η Αυστραλία έχει - όχι μόνο μία - αλλά Δέκα Ερήμους η οποίες συνολικώς καλύπτουν το εν πέμπτον της Ηπείρου. Η παρομοίωση λοιπόν δεν είναι ατυχής και από πλευράς Ομολογίας Αγιοπατερικής έχουμε απόλυτη και καταθλιπτική ΕΡΗΜΟ.

  Όσο για το λαλίστατο Μοναστήρι της Γοργουπηκόου το οποίο αποκλειστικό ενδιαφέρον έχει να συγκεντρώνει χρήματα για την αποπεράτωση του Ναού, εάν θέλει να είναι όντως "Ορθόδοξο", θα πρέπει πρωτίστως να κάνει Γοργή Υπακοή στην ίδια την Παναγία η οποία εμφανίστηκε στους Μεγάλους Ομολογητές Αγίους Ζωγραφίτες Μάρτυρες (22 Σεπτεμβρίου) και προειδοποίησε τους μοναχούς για τους επερχομένους στρατιώτες, απεσταλμένοι από τον λατινόφρονα πατριάρχη Βέκκο (σαν τον σημερινό παπόφιλο και Αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο):

  «Ἀπελθών ταχέως εἰς τήν Μονήν, ἀνάγγειλον εἰς τούς ἀδελφούς καί τόν Καθηγούμενον ὅτι οἱ ἐχθροί ἐμοῦ τε καί τοῦ Υἱοῦ μου ἐπλησίασαν!" Το υπογραμμίζω:

  «ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΜΟΥ ΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΥ!»

  Μαζί τους κάηκαν ζωντανοί και Ομολόγησαν 4 ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΝΤΕΣ ΛΑΪΚΟΙ!!!!

  Ας κάνουν το Μοναστήρι και ΟΛΟΙ οι ιερείς της "Ιεράς" Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ΥΠΑΚΟΗ στους Αγίους και Θεοφόρους Πατέρες και ας προβούν σε Ομολογιακή Αποτείχιση, δηλαδή να ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ κάθε Εκκλησιαστική Κοινωνία με την "Ιερά" Αρχιεπισκοπή η οποία Μνημονεύει τον πατριάρχη, ο οποίος Μνημονεύει τον Πάπα και ΕΝΩΝΕΙ εσένα καθώς και όλους τους πιστούς μαζί του! Ένα μοιχειακό σώμα, μία ενότητα εν τη Θεία Ευχαριστία, μία συνουσία με την Παναίρεση του Οικουμενισμού και την Πανθρησκεία!

  Δεν θα εφαρμόσουν όμως την Πατερική Παράδοση της Εκκλησίας μας (κι ούτε πρόκειται) διότι κάτι τέτοιο θα έχει τρομακτικές συνέπειες και φοβερές απώλειες για το συμφέρον τους καθώς η αδελφότητα δεν είναι καθόλου διατεθειμένη να υποστεί ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΩΓΜΟ υπέρ της Αγίας μας Ορθοδόξου Πίστεως, η οποία βρίσκεται ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ και ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΩ!

  Η Κολυμπαριανή σατανοσυναγωγή τους έχει όλους δεμένους χειροπόδαρα με αλυσίδες που λέγονται ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ Διαμυστηριακή και ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Λειτουργική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου