Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

....ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ και ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ; ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ;

....ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ και ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ 
ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, 
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ;
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ 
ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ;




Προσοχη Προσοχη

Απο ωρα σε ωρα ...θα εκραγη  ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.
Εισηλθαν μεσα στην Μανδρα της Εκκλησιας μεγαλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Θα προδωσουν ωμα και απροκαλυπτα, τα οσια και τα ιερα της Πιστεως.
Πρωτος και καλυτερος ο Αρχιαιρεσιαρχης που επελεγη μεθοδευμενα και προμελετημενα να παιξη τον πρωτευοντα προδοτικο ρολο, ανα την Οικουμενη ολη.
Γι αυτο και του αρεσει ιδιαιτερα να τον θεωρουν ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ.
Που εδω και χρονια δημιουργει μεσα στην Ορθοδοξια μεγαλα προβληματα.
Αποτελει σημερα τον μεγαλυτερο πειρασμο της Συνειδησης της Εκκλησιας.
Οι ξενες δυναμεις που τον επελεξαν, τον προσεχουν σαν κορη οφθαλμου και τον επιτασσουν να κανη οσα κανει και οσα θελουν αυτοι να κανη.
Μεχρι και στη ΛΗΣΤΡΙΚΗ του Κολυμπαριου καταφεραν να στειλουν οργανο και αυτης της CIA.
Και ακολουθει ο δευτερος ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ Ελλαδιτης που και αυτος τα πουλαει και τα αγοραζει ΟΛΑ.
ΠΑΝΤΟΤΕ τετοιος ηταν ο ρολος του.
Εμεις οι παληοτεροι εντοπιζαμε πολυ καλα τον ρολο του και παντοτε τον επισημαιναμε, αλλα λαλουσαμε δυστυχως παντοτε εις ωτα μη ακουοντων.
Λιγοι τοτε τον ειχαν καταλαβει, οπως λιγοι και σημερα τον καταλαβαινουν. 
Καποιοι λιγοτεροι βλεπουν πιο βαθεια και πιο μακρυα και εισχωρουν κατω απο τα πονηρα και δολια ματακια τους τα κρυμμενα μεσα απο τα μαλια και τα μεγαλα γενεια τους.
Εξ αιτιας του χαθηκαν ολες οι μαχες της Εκκλησιας.
Μεχρι και αυτη η Κυριακη αργια καταργηθηκε και δεν ακουστηκε κιχ.
Σχεδον ολα εχουν διαλυθει μεσα στην Εκκλησια και τωρα θα ολοκληρωθη το μεγαλο ΕΓΚΛΗΜΑ.
Οι πολλοι τον χαιρονται και τον καμαρωνουν, ως εμβριθη, σιωπηλο και συνετο.
Ομως ειναι πολυ υπογειος και δολιος ανθρωπος.
Ετσι καποτε οι πολλοι θα καμαρωνουν και τον Αντιχριστο.
Θαναι γοης και θελκτικος και θα μαγευη τους παντες.
Αν δεν αποκτησεις το αισθητηριο του εντοπισμου και του  διαχωρισμου των καλων και των κακων, κρινοντας τους με το Αγιο Ευαγγελιο ή εχεις παθει τον ΜΟΛΥΣΜΟ της Αιρεσεως που εισχωρησε μεσα στην Εκκλησια και συμμετεχεις με την θελησι σου και κοινωνεις μαζι της, παθαινεις ανηκεστο βλαβη της πνευματικης υγειας σου και σαν θολωμενος και υπνωτισμενος δεν μπορεις να ξεχωρισεις ουτε τα απλα και τα ασυνθετα πραγματα.

ΛΟΙΠΟΝ, 
Αναμεινατε στο ακουστικο σας.
Απο ωρα σε ωρα θα ανακοινωθουν και θα καταγγελθουν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ και οι εφιαλτικες πραξεις τους.
Θα πληροφορηθειτε πραγματα 
που δεν περιμενετε να ακουσετε.
Τα χαλια που εχει σημερα ο ακατηχητος και αχριστιανος λαος, ειναι η καταλληλη εποχη για να συμβουν τα παντα.
Ωρα υμας εξ υπνου εγερθηναι....

4 σχόλια:

  1. Αραγε, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες οι -υποτίθεται- Ορθόδοξοι καταλαβαίνουν τι τους γίνεται; Καταλαβαίνουν, ότι υπάρχει μολυσμός; Πως να καταλάβουν, αφού είναι στην ουσία ειδωλολάτρες;

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποτίθεται ότι σε μια σοβαρή Εκκλησία εκτός από το ποίμνιο, που ναι, είμαστε νεοειδωλολάτρες, ἀγευτοι του Ευαγγελίου και της διδασκαλίας του Κυρίου μας, υπάρχουν οι ποιμένες και οι διδάσκαλοι, που είναι υπεύθυνοι για την κατήχηση και την σωστή πνευματική ζωή του ποιμνίου. Συμπέρασμα;

      Διαγραφή
    2. Συμπέρασμα είναι, ότι ούτε σοβαρή είναι η Εκκλησία μας, αλλά ούτε και οι ποιμένες και οι διδάσκαλοι, καθότι άπαντες είναι μολυσμένοι.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  2. Φίλτατε Οδυσσέα διαβάζω "....ΑΡΑΓΜΕΝΟΙ και ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ;ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ;ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ; ..." και σκέφτομαι ότι έτσι που τους βλέπω ποιό πιθανό να γίνει ανάσταση νεκρών παρά επανάσταση Ελλήνων ... Δέν νομίζω ότι υπάρχει πλέον είδηση που θα κάνει τον Έλληνα ή τον "Έλληνα" να επαναστατήσει . Και θα στο πάω και παραπέρα και έξω απο την Ελλάδα , ποιό πέρα ακόμη και απο τους Ελληνες της διασποράς στους άλλους ορθόδοξους πχ Ρωσία κτλ . Ούτε εκεί βλέπω ορθόδοξες επαναστάσεις ...Δεν τα έμαθες τα νέα παντοφλο προσκυνήματα των Ρώσων στο Βατικανό ? Η μάχη μας,ημών των αποτειχισμένων προσομιάζει με την μάχη στο Μανιάκι ή τις Θερμοπύλες . Ισως είμαστε οι ακροτελεύτιοι ,η Βασιλική φρουρά που μάχεται ακόμη και δεν παραδίδεται ... Η Νίκη μας και η δικαίωση μας είναι στον ουρανό και όχι στην γή . Χρόνια συζητούσα με ένα παλίοφιλο που περίμενε λέει τους στρατηγούς για συντεταγμένη "νικηφόρα" αποτείχιση για να κάνει την κίνηση του ... τελικά απεβίωσε με την κοινωνία των ασεβών . Τον π Ζήση τον π Μεταλληνό και τον π Μανώλη μου ανέβαζε και μου κατέβαζε ... Πολύ θα ήθελα ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ να μου απαντήσουν αυτοί οι τρεις ... Όσοι κοιμήθηκαν , όσοι απεβίωσαν με την κοινωνία των ασεβών αιρετικών πχ επί Βεκου , επι Μάμα κτλ πού είναι ? Δέν θα πάει να τους βρεί το φιλαράκι μου ? Εδώ και 2000 χρόνια π Ζήση , π Μεταλληνέ π Μανώλη αιρετκών ουκ εστί σωτηρία . Οποιος απεβίωσε με την κοινωνία των ασεβών μήτε μνημόσυνο δεν του κάνουμε . Για πέστε μου το λοιπόν π Ζήση , π Μεταλληνέ π Μανώλη γιατί δεν σώζεστε και δεν αφήνεται και τους άλλους να σωθούν ? Αυτά τα περί " στρατηγικής αποτοιχείσεως" σε καιρό ομολογίας που τα βρήκατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου