Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Σεβασμιωτατε μητροπολιτη Πειραιως, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ δεν καλεσατε; ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ; Τι να πουν αυτοι στο ορθοδοξο ποιμνιο; Αυτοι ειναι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

Οικουμενιστές κάλεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και οι συνεργάτες του για να διαφωτίσουν ..."ορθόδοξα" τους πιστούς!!!

Ἀπὸ ἱστολόγιο "Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ"

Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Πειραιώς

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016  7.30 μ.μ.

Επιστημονική ημερίδα για το Κανονικό Δίκαιο
«Οι κανόνες και η εκκλησιαστική ζωή»

Θα μιλήσουν:
  • Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών με θέμα: «Η ποιμαντική θεωρία των Ιερών Κανόνων. Η φιλάνθρωπη οικονομία της Εκκλησίας»,
  • Θεόδωρος Γιάγκου, Καθηγητής Κανονικού Δικαίου στη Θεολογική Σχολή Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Το ιερό πηδάλιο και η ψευδοκανονική παράδοση»,
  • Αρχιμ. Γρηγόριος Παπαθωμάς, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών με θέμα: «Κανονικές προκλήσεις στην Εκκλησία του σήμερα»
Συντονίζει ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Τσιμούρης.


Μητροπολίτης Μεσσηνίας!! 
Θεόδωρος Γιάγκου (παρακολουθήσαμε διάλεξη του στην Ακαδημία Βόλου όπου αμφισβητούσε την αξιοπιστία του Πηδαλίου, δείτε εδώ) !!!
Εύγε μητροπολίτα Πειραιώς!!!



Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

4 σχόλια:

  1. δυστυχως κατηργησε και το γραφειον αιρεσεων κ.λ.π. ο πειραιως
    ουδεμια πλεον ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι Οδυσσέα, πέφτουν οι μάσκες των υποτιθεμένων αντιοικουμενιστών. Όσο και να διαφωνείς με τα λόγια δεν πείθεις κανέναν. Η αποτείχιση δηλαδή ο επίσημος διαχωρισμός στην πράξη από την αίρεση είναι η απόδειξη ορθοπραξίας. Μέση οδός ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα όσον αφορά τα ζητήματα πίστεως δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασφαλώς σε πολλά σημεία, ίσως στα περισσότερα είναι σωστό το πηδάλιον του Νικοδήμου. Το να διδάσκουμε όμως δημοσίως, ότι είναι δήθεν ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ, καίτοι γνωστό στους μελετητές του και για τη διείσδυση παπικών ή άλλων αστήρικτων δοξασιών αναβιβάζοντάς το πηδάλιον σε Ευαγγέλιο και Αγία Γραφή, είναι δείγμα ασέβειας στην Αγία Γραφή η οποία και είναι το μοναδικό πηδάλιο του Χριστιανού. Δεν είναι αλάνθαστο το πηδάλιον, ούτε άσφαλτο ούτε ανεπηρέαστοι από παπικές δοξασίες των καθολικών. Τί περίεργο αντιπαπικοί να υπερασπίζονται παπικές κακοδοξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέων ή Μυρμικολέων ? «Μυρμηκολέων ὤλετο παρὰ τὸ μὴ ἔχειν βοράν» (Ἰὼβ δ´ 11).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου