Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Πληρης επαληθευσι.... ΔΑΜΑΣΚΗΝΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ .....ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Μηπως ο κ. Δαμασκηνος Καρπαθακης, θυμαται καποιον πλαστογραφο της συνοδου, που πλαστογραφουσε με το "χριστιανικο" ΗΘΟΣ ΤΟΥ;;;

ΙΔΟΥ το ηθος των Σεραφειμικων δεσποταδων μας....

ΒΡΕ τα Φιλαρακια 

Δαμασκηνος και Φιλης!!!!

Τωρα καταλαβαμε....



ΔΑΜΑΣΚΗΝΕ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ 

.....ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
  


Το μέρος του υπουργού Παιδείας, στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, παίρνει ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός, την ώρα που ο Νίκος Φίλης δέχθηκε νέα «πυρά» από άλλο εκπρόσωπο της Εκκλησίας.


Ο σαπιοκοιλιας Φιλης
 

Με επιστολή του ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός χαρακτηρίζει απαράδεκτες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για τον Νίκο Φίλη, σημειώνοντας: 
«Θλίβομαι βαθύτατα διότι εκ στόματος κάποιων “εκκλησιαστικών” προσώπων ακούστηκαν πρόσφατα απρεπείς και απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που οπωσδήποτε σας προσβάλλουν».
Συνεχίζει δε ξεκαθαρίζοντας πως «σαφώς δεν συμβιβάζονται με το χριστιανικό ήθος και ασφαλώς δεν εκφράζουν όλους μας», προσθέτοντας πως «μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις, απόψεις και προσεγγίσεις, όπως είναι φυσικό σε μια ελεύθερη κοινωνία, αλλά ο σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου είναι χριστιανική εντολή και προϋπόθεση δημοκρατίας».


Την ώρα που ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός συνέτασσε την επιστολή στήριξης προς τον υπουργό Παιδείας, αυτός δεχόταν ακόμη μία επίθεση, με αφορμή τις δηλώσεις του για τον ρόλο της Εκκλησίας την περίοδο της δικτατορίας, αυτή τη φορά από τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο.


«Ὁ ὑπουργός Παιδείας, ὡς κοινός λασπιᾶς, εἶναι πλέον ἀκατάλληλος καί ἀπαράδεκτος συνομιλητής τῆς Ἐκκλησίας» γράφει ο Μητροπολίτης στο romfea.gr και αποκαλεί τον Νίκο Φίλη «γιαλαντζί αριστερό» τον οποίο «τελείωσε ο αληθινός αγωνιστής της αριστεράς, Μανώλης Γλέζος ο οποίο εἶπε μετ’ἐπιτάσεως βλάσφημο καί ἐπί πλέον ὅτι τά λόγια τοῦ κ. Φίλη τά ὅσα ἐξεστόμισε εἶναι «γιά γέλια καί γιά κλάμματα», τόν εἶπε δηλαδή ἀνόητο καί ἐπικίνδυνο».

ΟΜΩΣ, ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΗΘΟΣ!!!!!


Βλεπουμε και στην εφημεριδα Ο ΑΓΩΝΑΣ Λαρισης, τα εξης ...χαριτωμενα πεπραγμενα του Δαμασκηνου Καρπαθακη κριμασιν οις οιδε Κυριος, σημερινος μητροπολιτης Διδυμοτειχου και Ορεστιαδος;;;;;

Πριν απο τον κ. Καρπαθακη υπηρχε στην ιδια μητροπολι  ενας μητροπολιτης που ειχε κατηγορηθει οτι εκανε χρησι εγχρωμων  ....κιλοτων!!!! και αυτος ειναι ενας απο εκεινους τους εκλεκτους του Βαρθολομαιου, που τον καλεσε και ελαβε μερος στην Ληστρικη Συνοδο του  Φαναριου που "αφορισε" τον Πρυτανη των Ελληνων Θεολογων κ. Νικολαο Σωτηροπουλο!!!!!
ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕ;
Πολλα τους ενωναν. 

ΠΟΛΛΑ.
Κατι θα ξερη και η ΖΩΖΩ που εχει διπλα του στα δεξια του...




ΨΑΛΤΙΚΑ

Ένα «μεγάλο» ανάστημα μας ήρθε φέτος στο πανηγύρι της Λάρισας (15/5/2015 Αγ. Αχιλλείου) για να μας υπενθυμίσει τις πλαστογραφίες που έκανε στα πρακτικά της Ιεράς Συνόδου σαν αρχιγραμματέας αναλαμβάνοντας εργολαβικά να βοηθήσει τον φίλο του Ιγνάτιο Λάππα.
Με το κήρυγμά του προσπάθησε να μας ενημερώσει πώς θα γίνουμε καλοί χριστιανοί. Πώς όμως συμβι-
βάζεται να λειτουργεί σε μνήμη ενός μεγάλου αγίου και οικουμενικού διδασκάλου όπως ο Άγιος Αχίλλειος
και παράλληλα να παραβρίσκεται σε θρησκευτική μουσουλμανική τελετή με τον κυκλικό χορό των δερ-βίσηδων, που τους βοηθάει - όπως λένε - να ενωθούν με το Θεό; 
Στην πραγματικότητα επικαλούνται τους δαίμονες.
Και κάτι που ο δεσπότης μπορεί να μην το γνωρίζει - εξ άλλου τι τον ενδιαφέρει; -. 
Οι δερβίσηδες χορεύουν πάνω σε ψηφιδωτό που απεικονίζει τον Παντοκράτορα Ιησού Χριστό, ποδοπατώντας τον (blogspot. Klassikoperiptosi).
Αυτό θα πει να είναι άνθρωπος με φιλελεύθερες ιδέες και χωρίς ταμπού. Τον περασμένο Νοέμβριο πήγε στις μουσουλμανικές γιορτές στο ΤουρκοΚουρμπάνι της Ρούσας για να τιμήσει την μνήμη του Μουρσέλ Μπαλί που με την βία εξισλάμισε τον χριστιανικό πληθυσμό της Ρούμελης. 
Αυτό κι αν αποτελεί «ευλογία», Δαμασκηνέ Καρπαθάκη!

Ευχαριστούμε πάντως τον ιγνάτιο για τους
προσκεκλημένους του. Θα συνεχίσουμε.

6 σχόλια:

  1. να δημοσιετσετε και την ιδιχειρο επιστολη του υποστηρικτου του φιλη αγιου................μητροπολιτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανως θα ελαβε και την ευλογια αδεια του παμπονηρου ιερωνυμου για την υποστηριξη του φιλη για να χτυπηθη ο καλαβρυτων ο οποιος ασφαλως θα απαντησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαι ειδικός στον μωαμεθανισμό αλλά αυτό το κουρμπάνι δεν είναι θυσία στον θεό των αντίχριστων Τούρκων ? Στον Αντίχριστο ?
    Δεν είναι αποστασία το να θυσιάζεις σε θεό αλλότριο ?
    Και οι άλλοι επίσκοποι που τον βλέπουν να θυσιάζει και δεν τον καθαιρούν δεν είναι του ιδίου φυράματος ? Δεν είναι και αυτοί αντίχριστοι ?
    Το ότι θυσιάζει σε θεό αλλότριο είναι βέβαια το ποιό σοβαρό
    Αλλά το δεύτερο είναι ότι τιμά αυτόν που υποδούλωσε την πατρίδα μας τον σφαγέα προγόνων μας επειδή ήταν χριστιανοί τον εξ ισλαμιστή των αδελφών μας τον εχθρό του Χριστού και των χριστιανών . Οι επίσκοποι που τον βλέπουν και δεν τον τιμωρούν δεν είναι του ιδίου φυράματος ?

    Και τι έλεγε εκείνος ο χαμένος ? Τι έλεγε ? Τήν αποτείχισιν πρέπει νά τήν αποφασίσουν οι «αξιωματικοί επίσκοποι » καί όχι οι στρατιωται- πιστοί ! Τί έλεγε ? Οτι πρίν ο πιστός αποκηρύξει τούς Οικουμενιστάς «ψευδεπισκόπους» (όρος του 15ου Κανόνος της ΑΒ'), θά πρέπη ν’ απαντήση θετικως εις τό ακόλουθον ερώτημα: «Πιστεύω ότι σύμπασα η ανά τήν Οικουμένην ’Ορθόδοξος ’Εκκλησία κατεπόθη υπό της πλάνης καί μόνον εγώ καί ολίγοι ακόμη εμείναμεν διασώζοντες τήν αλήθειαν;»
    Λοιπόν αν δεν βρίσκεται σύνοδος να βάλει τέτοιους αποστάτες στη θέση τους ΝΑΙ η ανά τήν Οικουμένην ’Ορθόδοξος ’Εκκλησία κατεπόθη υπό της πλάνης καί μόνον εγώ καί ολίγοι ακόμη εμείναμεν διασώζοντες τήν αλήθειαν !
    Αϊ στα ανάθεμα ψευδεπισκόποι του παναιρεσιάρχη , πουλημένοι προδότες που τιμάτε τους σφαγείς των Αγίων και κάνετε θυσίες στον σατανά




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί των επιστολών και χαρακτηρισμών:
    Γιατί χαρακτηρίζεται από τον άγιο Διδυμοτείχου "εκκλησιαστικός" (σε εισαγωγικά) ο άγιος Καλαβρύτων; Ιδού που και ο άγιος Διδυμοτείχου υποκύπτει στο ίδιο σφάλμα το οποίο καταδικάζει, χρησιμοποιώντας ανάλογο ή μάλλον χειρότερο υποννούμενο, που θα μπορούσε να εκληφθεί ως χειροτέρα προσβολή, από εκείνη που ο Καλαβρύτων όντως απρεπώς, ως οξύθυμος, πλην λογικώς συνήθως μετανοών, απηύθυνε διά παροιμίας στον αρμόδιο Υπουργό με συνέπεια το αντίθετο αποτέλεσμα.

    Αντικειμενικό και τεκμηριωμένο λόγο, απαιτεί η εποχή του 2016 από τους ιεράχες κι όχι παιδαριώδη καλογηρικά επιχειρήματα σκοτεινών εποχών αμαθείας. Και έχει και κατέχει επιχειρήματα ο άγιος Καλαβρύτων στη φαρέτρα του για να τα χρησιμοποιήσει επί τω αντικειμενικώ σκοπώ. Τον προσέβαλε, τον συκοφάντησε, τον κατηγόρησε ο Φίλης ή έθιξε τα "θρησκευτικά"; Οι απαντήσεις, με επιχειρήματα, με αντίλογο ή και με χαρακτηρισμούς αλλά κατά το παράδειγμα του Κυρίου ή των Αποστόλων, δηλ. με πνευματικά βέλη που αντικρούουν τις απόψεις του, τα έργα του, την ιδεολογία του. Όχι ... για κάποιο τοπικό πάχος, σύνηθες σε ανθρώπους της εποχής μας. Σοβαρά πράγματα είναι αυτά; Ή για παιδιά; Δεν σκέφτηκε ο άγιος Καλαβρύτων, ότι και μερικοί από τους αδελφούς του επισκόπους έχουν ευτραφείς "μπάκες" (κοιλιές, κατά τη Θεσσαλική ορολογία), όσο κι αν τις κρύβουν τα απλά ευρύχωρα ράσα και εναντίον και αυτών των ιεραρχών στρέφεται η παροιμία, διότι, ούτε λίγο ούτε πολύ τους χαρακτηρίζει μη οξύνοες, εφόσον οι παροιμίες έχουν γενική χρήση!

    Επί της ουσίας:
    Συμφωνώ με τον Φίλη για όσα είπε όταν ήρθε εκ Λατίνων το "λείψανο" υπό το όνομα της Αγ. Βαρβάρας αλλά και διότι, όπως άλλος σχολιαστής τόνισε, Κανονικώς η ιερά Ορθόδοξη κατήχηση στα παιδιά πρέπει να γίνεται από την Εκκλησία και από τη Χριστιανική Οικογένεια και όχι από το σχολείο, όπου συμβαίνει γυναίκες να κατηχούν άρρενες, ενώ κατά την Ορθόδοξη Πίστι δεν επιτρέπεται γυναίκες *(θεολογίνες) να κηρύττουν σε άντρες (λ.χ. μαθητές λυκείου, φοιτητές). Όταν η κατήχηση μετατρέπεται σε καταναγκαστικό μάθημα με εξετάσεις και βαθμολογία, διδασκόμενο από πιθανώς αθέους υλιστές ή υποκριτές υλιστές ή ακατάρτιστους θεολόγους, ή με μεταπτυχιακά σε προτεσταντικές ή παπικές σχολές, ή επιπλέον από νέες χυμώδεις καθηγήτριες, που οι έφηβοι τις αντιμετωπίζουν με άλλο "μάτι", τα αποτελέσματα είναι αυτά της Ελληνικής κοινωνίας. Ακατήχητοι και ακατάρτιστοι θεολογικώς και Ορθοδόξως παραμένουν οι περισσότεροι Έλληνες διότι "διδάχτηκαν "θρησκευτικά" στο σχολείο", "τα ξέρουν" και ... "τα εφαρμόζουν". Ευσεβεστάτη η Ελληνική κοινωνία, ηθικοτάτη η Ελληνική νεολαία, αφού διδάχθηκε "θρησκευτικά", κοινωνία αγίων χωρίς διαφορά, εκμετάλλευση, βλασφημίες, και απάτες η κοινωνία μας, τι να σας πω!!! Διδάχθηκαν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΛΟΙ!!! Κκιά έφαγαν κκιά μαρτυράνε (κουκιά έφαγαν κουκιά μαρτυράνε, Κοζανίτικη φράση)!!!

    Ο "αιρετικός" Ιωάννης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου είχα διαβάσει μια λίστα βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων .Του ΟΗΕ ? Η κάποιου άλλου οργανισμού? Δεν θυμάμαι Μεταξύ των άλλων αναφερόταν στο δικαίωμα των παιδιών στην θρησκευτική διαπαιδαγώγηση στην θρησκεία των γονέων των . Αυτό το δικαίωμα το επικαλούνται για να δικαιολογήσουν το ομολογιακό χαρακτήρα των θρησκευτικών για παπικούς , μωαμεθανούς κτλ αλλά και ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ και ΈΛΕΓΧΟ απο τα αντίστοιχα ιερατεία των καθηγητών που θα διδάξουν αυτά τα ομολογιακά μαθήματα .
      Και προσλαμβάνουν ακόμα και εκπαιδευτικούς που δεν έχουν τελειώσει μέση εκπαίδευση και δεν έχουν όχι μόνο παιδαγωγικές σπουδές αλλά ούτε καν πτυχίο πανεπιστημίου .
      Για τα παιδιά μας αυτό το ΔΙΚΑΊΩΜΑ δεν ισχύει και όταν μιλάνε ότι οι γονείς και δάσκαλοι για την πατροπαράδοτη πίστη κάνουνε τάχα ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟ !!! Εγώ ήξερα τον προσηλυτισμό όταν στρεφόταν ενάντια στην πατρογονική την επίσημη θρησκεία . Τώρα με την μανία εξισλαμισμού και αφελληνισμού φαίνεται οτι έχουμε διαστροφή και των εννοιών . Δεν είναι προσυλιτισμός να κάνεις τα παιδιά αντίχριστα αλλά έργο επαινετό να τα "προβληματίσει " να "αμφισβητούν " να "διαλέγονται " με τον παπισμό ,τον μουσουλμανισμό αλλά και με κάθε τι αντίχριστο όπως πχ την σεξουαλική διαστροφή !
      Σε λίγο θα αφαιρούν τα παιδιά απο τους ορθόδοξους γονείς κάτι που ήδη κάνουν στην Σουηδία . Είχα διαβάσει τις καταγγελίες που μια Ρωσίδα δασκάλα επειδή ήταν ορθόδοξη της πήραν το παιδί να το μολέψουν και ότι δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά αλλά πολλά και ενώ έχει φτάσει το Θέμα στο ευροκοινοβούλια απο ορθοδόξους η ΕΟΚ κάνει την πάπια .
      Ο Πειραιώς το θέτει σαν θέμα ισότητας και ζητά την ίδια μεταχείριση .Δεν είναι θέμα ισότητας ? Είναι ! Πλήν όμως αν μπει σαν τέτοιο υπάρχει η δικαιολογία , ο ισχυρισμός ότι προστατεύουν τις μειονότητες . Είναι ΆΡΝΗΣΗ βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παραβίαση διεθνούς δικαίου
      Το προωθεί ο Φίλης αλλά είναι σχέδιο των ΝΔ ΠΑΣΟΚ και οικουμενιστικής εκκλησίας . Δεν είναι ο Φίλη ο πατέρας αλλά ο εφαρμοστής του σχέδιου και κακώς τα έβαλαν με τον Φίλη όσοι τα έβαλαν και οχι με την οικουμενιστική ανίερη σύνοδο
      Μαζί τα κάνανε αντίχριστοι πολιτικοί και αντίχριστοι επίσκοποι ! Απο κοινού σχεδιάζονταν και απο μακρού χρόνου !
      Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τον προδοτικό ρόλο των οικουμενιστών .Γελούν όταν αναφερόμαστε σε επισκόπους που παίρνουν Τουρκική υπηκοότητα , μοιράζουν κοράνια , ζητούν και πετυχαίνουν να διδάσκετε το κοράνι απο το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο όπου μάλιστα κάνουν και τμήμα σε "ορθόδοξη θεολογική " σχολή ! Είμαστε και καλά γερο φανατικοί !
      Ε ρε πουλημένα κρέατα ... δίκαιο είχε ο Μακρυγιάννης
      "Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες."
      «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

      Διαγραφή
  5. κ δαμασκηνε επειδη εχεις σπουδασει και νομικα καλον θα ειναι και δια την σωτηριαν της ψυχης σου να γινης δικηγορος του φιλη πλεον τουτου σελιγα χρονια που εισαι στο διδυμοτειχον εχεις κανει καμια 15 αρια αγαμους νεαρους ξυρισμενουςκαι.................και καυχασαι οτι εχεις χειροτονησεις πλεον των 100 αγαμων απο την ημερα της χειροτονιας σου μηπως θελει να γινη και ο φιλης ορεσταδα γιαννης κουρτιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου