Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗ 

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ

4 σχόλια:

  1. Χειρότερη όλων είναι η παπική αιρετική εσχατολογία όπου προωθείται παγκόσμια και συντεταγμένα. Αναφέρει ότι ο Χριστός πριν έρθει ως ο Δίκαιος Κριτής κατά την Δευτέρα Παρουσία θα έλθει πρώτα ως "ο Βασιλιάς του Ελέους"!! Και φέτος μάλιστα ο Φραγκίσκος έθεσε σε ισχύ το ιωβηλαίο έτος του Θείου Ελέους! Το δε Θείο Έλεος κατά τους παπικούς εκπορεύεται από την άσπιλη καρδιά τόσο του Χριστού (όπως Τον είδε σε όραμα η Φαουστίνα Κοβάλσκα) όσο και της Παναγίας όπως αυτή παρουσιάζεται στην Φάτιμα και στο Γκαραμπαντάλ! Έτσι οι παπικοί έχουν τροποποιήσει όλες τους τις εικόνες ώστε να εμφανίζουν παντού την άσπιλη καρδιά ως άλλη μεγάλη Βαβυλώνα (εκεί απεικόνιζαν την καρδιά στο στήθος του ψευδοθεού της ζωής και του θανάτου). Πρώτα οι παπικοί περιμένουν την τιμωρία του Θεού δλδ τον μεγάλο πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Νάτο όπου θα οδηγήσει στον προσυλητισμό και της Ρωσίας στην άσπιλη καρδιά της Φάτιμα. Μετέπειτα οι παπικοί αναφέρουν στις ψευδοπροφητείες του Γκαραμπαντάλ ότι ο Χριστός θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο θαύμα που έκανε ποτέ και το οποίο θα σταματήσει τον πόλεμο και θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο και θα οδηγήσει σε θεραπεία αρρώστων και σε αναστάσεις ανθρώπων!! Είναι εκεί λογικά η στιγμή που θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος.....Γι αυτό και η Ρωσική Εκκλησία δεν συμμετείχε στο Κολυμπάρι...όχι γιατί δεν τα έχουν βρει αλλά γιατί πρέπει να υλοποιηθεί το σχέδιο των ψευδοπροφητειών σε Φάτιμα και Γκαραμπαντάλ. Πριν λίγες μέρες είχαμε και την αγιοποίηση της Μητέρας Τερέζας που πίστευε και αγωνίστηκε για την διάδοση των μηνυμάτων του Γκαραμπαντάλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν μου επιτρέπετε φίλε διαχειριστά σαν συμπλήρωμα των παραπάνω σας προτρέπω να ψάξετε στο ιντερνετ για τα μεγάλα ψευδοθαύματα που συμβαίνουν στον ήλιο και στον ουρανό κατά την ημέρα εορτής του Θείου Ελέους και είναι ορατά σε συγκεκριμένες περιοχές....Ως άλλοι αρχαίοι Βαβυλώνιοι και Αιγύπτιοι λάτρεις της θεάς Ίσιδας(Φάτιμα) που θέλει να αναστήσει τον Όσιρι(αντίχριστο) οι παπικοί κοιτάνε προς τον ήλιο τα μεγάλα ψευδοθαύματα που ήδη ξεκίνησαν. Κάντε έρευνα στο youtube και δείτε miracles of Divine Mercy και Dancing Sun in Mercy Hills, Philippines. Φέτος έγινε στην περιοχή holy love ministries στις ΗΠΑ. Εκεί δε έχουν ενώσει την άσπιλη καρδιά της Παναγίας και την ιερή καρδιά του Χριστού σε ένα και το λένε United Hearts και αυτοί είναι οι Children of the United Hearts οι οποίοι έχουν σκοπό τον προσηλυτισμό των πάντων στις δύο καρδιές. Η προσευχή που έχουν είναι η προσευχή για την ειρήνη στον κόσμο. Αυτό τους είπε όπως λένε η Παναγία. Δείτε τα σας παρακαλώ όλοι με προσοχή γιατί δυστυχώς το Μεγάλο ψευδοθαύμα που θα σταματήσει τον πόλεμο έχει δυστυχώς περάσει και στις Ελληνικές ψευδοπροφητείες....ευχαριστώ για την ανοχή σας!

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΟΝ
    Το ερώτημα είναι αν οι Πεντηκοστιανοί (στο δημοσίευμα αναφέρεται σε εφημερίδα της ΕΑΕΠ) της Ελλάδος που προσδιόριζαν χρονολογικά στη δεκαετία του 1990 - 2000 "τα έσχατα" ήσαν επηρεασμένοι από τους Προτεστάντες του εξωτερικού, ή από κάποιους Ορθοδόξους γεροντάδες. Και αν οι Ορθόδοξοι ήσαν επηρρεασμένοι αντίστοιχα από τους Προτεστάντες του εξωτερικού ή μήπως του εσωτερικού.
    Διότι, ενθυμούμεθα καλώς και με αποτροπιασμό, ότι αντιχριστοϋστερία και εσχατολογία είχε καταλάβει όχι μόνο τους πεντηκοστιανούς αλλά και τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό πριν το millenium - 2000, συντελούντων τινων Ορθοδόξων γεροντάδων, και τηλεοπτικών κηρύκων με τον σταυρό στο χέρι, του νέου, του παλαιού και των κοσμικών του Νοστράδαμου.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ - ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.
    Κάποιοι αιρετικοί Πεντηκοστιανοί περίμεναν πρώτα "την αρπαγή της Εκκλησίας". Κάποιοι μη αιρετικοί Ορθόδοξοι, περίμεναν πρώτα τον αντίχριστο. Διαφορά αιρέσεως από "ορθοδοξία". Κατά τα άλλα, στο ίδιο τσουβάλι πλάνης αμφότεροι. Το απέδειξαν τα γεγονότα. Έχουμε 2016. Αντίχριστος δεν φάνηκε, αρπαγή της εκκλησίας δεν συνέβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "τηλεοπτικών κηρύκων με τον σταυρό στο χέρι"

    Που τον θυμήθηκες!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=Y6u3fQ4_f1c
    στο 4 λεπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου