Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Την εστειλε την υποθεσι στα ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ και μαλιστα στον ΑΡΧΙΚΟΡΑΚΑ και αυτος ησυχασε και τωρα χαμογελαει πλατια και γεματα και μαζι του και το ...χαριεστατο παπαδαριο του που χαμογελαει και εκεινο ....ξεκαρδιστικα και πολυ κολακευτικα!!!!!!!!!!!!! Μπραβο Κολονελο μας εσυ, "ομοιος και απαραλλακτος" ΑΥΓΟΥΣΤIΝΟΣ, μας εισαι;;;!!!! Σαν και τον αλλο εκει τον Καλαμαριας Ιουστινο!!!! Σωσσιες του πραγματικοι, μεγαλη δοξα θα ανθιση στην Εκκλησια απο σημερα και περα.....

Την εστειλε την υποθεσι στα ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ και μαλιστα στον ΑΡΧΙΚΟΡΑΚΑ και αυτος ησυχασε και τωρα χαμογελαει πλατια και γεματα και μαζι του και το ...χαριεστατο παπαδαριο του που χαμογελαει και εκεινο ....ξεκαρδιστικα και πολυ κολακευτικα!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο Κολονελο μας εσυ, "ομοιος και απαραλλακτος" ΑΥΓΟΥΣΤIΝΟΣ, μας εισαι;;;!!!! Σαν και τον αλλο εκει τον Καλαμαριας Ιουστινο!!!!
Σωσσιες του πραγματικοι, μεγαλη δοξα θα ανθιση στην Εκκλησια απο σημερα και περα.....


Ο θαρραλεος και απτοητος ΕΥΖΩΝΟΣ Της Εκκλησιας του Χριστου, ο αρχιμανδριτης Παϊσιος Παπαδοπουλος, το παληκαρι του Χριστου μας, μιμητης των Αγιων Πατερων της Ορθοδοξιας, διωκεται.
Πατερα Παϊσιε Παπαδοπουλε, το συνθημα ολων των Αγιων μας ηταν: 
ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ, ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΜΑΡΤΥΡΙΟ.
Οχι απο τους Νερωνες και απο τους Καλλιγουλες.
Αλλα απο τους Νεωνερωνες και απο τους Νεοκαλλιγουλες με τις μιτρες και με τις πατεριτσες, που κατελαβαν τα ποστα της Εκκλησιας και ασχημονουν στα θυσιαστηρια Της, κατα το οραμα του Μεγαλου Αντωνιου.
Μεγαλη οργη κατελαβε την Εκκλησια.
Κρατα γερα πατερα Παϊσιε και μην πτοεισαι.
Και αν σε "καθαιρεσουν" εκεινα εκει τα φθονερα οντα της Ιωαννου Γενναδιου 14, για λογους Πιστεως και Δικαιοσυνης, θασαι ο ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΣ αετος της Εκκλησιας, δεν θα εχει επανω σου καμμια συνεπεια η Ψευτοκαθαιρεσι, οπως δεν ειχε και επανω στους Αγιους Πατερες, δεν ειχε συνεπεια απο ολοκληρη πατριαρχικη συνοδο, επανω στον Μεγαλομαρτυρα Χρυσοστομο που την εγραψε στα κατυμματα των υποδηματων του και συνεχισε μεχρι και στην εξορια του, να λειτουργει και να χειροτονει ακομα και επισκοπους.
Ιδου τι λεγει ο Μεγας Φωτιος: 
"Και εδιδασκε και εχειροτονει πολλους μεν επισκοπους, πλειους δε πρεσβυτερους και διακονους"(Μυριοβ.P.G. 103,σελ.357C).
Ποιος τα εκανε αυτα τα αναρμοστα και σχισματικα, για τους παρανοϊκους Τελεβαντους και Αμεθυστους και οι της Ιδιωτικης...; 
Μα ο Μεγαλομαρτυρας, απο τους μιτροφορους Νερωνες, αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος.
Μια "εκκλησια" Αιρετικη και Οικουμενιστικη, δεν αποτελει Εκκλησια, αλλα ...χαβρα Εβραιων.
Απο μια τετοια Ψευτοεκκλησια, φευγει ο Θεος και ο Αγγελος Της Εκκλησιας αλλα και οι Προφηται και οι Αποστολοι και οι Μαρτυρες και ολοι οι Αγιοι ΣΥΣΣΩΜΟΙ.
Και αυτη η Ψευτοεκκλησια, εχει σημερα τους ΟΙΚΟΥΣ, τους ναους, αλλα δεν εχει τον ΕΝΟΙΚΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.
Μια τετοια Ψευτοεκκλησια ειναι Πανσπερμια Αιρετικων και Πανθρησκειαστων.
Και εντολη ολων των Αγιων ειναι, να φευγουμε απο τους ενεργητικους ή τους παθητικους Αιρετικους και Οικουμενιστες, ως απο ΟΦΕΩΣ,   
μ α κ ρ υ α  τους.
Οποιοι δεν το κανουν, παραμενουν στην Ψευτοεκκλησια και παιρνουν ΜΟΛΥΣΜΟ.
Οφειλουμε να ακουμε παντοτε την φωνη των Αγιων μας και οχι των ....σαλιγκαρων και των καλιακουδων και των νυκτικορακων!!!! 
Τα βιντεο υπαρχουν, χρονια τωρα τα βλεπουμε και θα συνεχισουμε να τα βλεπουμε για να ξυπνησουμε και οφειλουμε να αποφευγουμε ολους αυτους που προσχωρησαν στις Οικουμενιστικες Αιρεσεις και στους προδοτες επισκοπους, ως απο ΟΦΕΩΣ. 
Αυτο μας επιτασσουν οι Αγιοι Πατερες.
Ακου εκει, "οι ΑΙΡΕΣΕΙΣ αποτελουν ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ", μας ειπαν απο την Κρητη οι 150 της Ληστρικης με πρωτο και καλυτερο τον Αρχιαιρεσιαρχη.
Τι ανηκουστος βλασφημια ειναι αυτη; 
Κυριε, σωσε την Εκκλησια Σου, εκ των Λυκων Λυμαινομενων Αυτην.
Η Κολασι ελεγε ο πατηρ Παϊσιος ειναι γεματη απο δεσποταδες και απο παπαδες.
Εκεινος τους ειδε σε οραμα και τον κατελαβε ΤΡΟΜΟΣ, δεν το πιστευε....αλλα το κατεγραψε.


8 σχόλια:

  1. ελπιζω ο συνοδικος πειραιως που αρχιζει η θητεια του απο την πρωτη του παροντος μηνος να αντιδραση και να κανει σε πραξη αυτα που μεχρι προτινος ελεγε διοτι απο την μεγαλη συνοδο και μετα δ ε ν μ ι λ α ε ι Σ Ι Ω Π Η ΣΙ ΩΠ Η γιατι αραγε φοβηθηκε αυτα που εγραψε ο ιωσηφ προικονησου που τον ειχε για μια 8ετιαν μισθοδοτουμενον ιεροκηρυκα γιατι σεβασμιωτατατε δεν απαντατε στον σεβ ιωσηφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταλαίπωρη μητρόπολη Φλώρινας που κατάντησες επί των ημερών του Θεοκλήτου!
    Αχ πάτερ Αυγουστίνε πού να φανταζόσουν σε τι χέρια βρίσκεται η μητρόπολη που τόσο δόξασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα γνωριζετε κ οδυσσεα συμφωνα με τον νομον περι εκκλησιαστικων δικαστηριων προηγειται το κατα μητροπολεις επισκοπικον δικαστηριον και μετα αποστελλεται στα συνοδικα δικαστηρια δεν γνωριζω αν εγινε αυτη η διαδικασια και κυριως
    η παροχη εξηγησεων ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΆΞΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ. ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΣ

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει ευθύνη ο μακαριστός Αυγουστίνος. ..
    Άλλοιμονό του άν δέν είχε εννοήσει τί ανθρώπους είχε δίπλα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υμεῖς , οσοι κοινωνάτε με τον παπικό Βαρθολομαίο , τον αιρεσιάρχη εχθρό του Θεού ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ' ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.

    Οὐαὶ ὑμῖν, ὅτι οἰκοδομεῖτε τὰ μνημεῖα τῶν προφητῶν, οἱ δὲ πατέρες ὑμῶν ἀπέκτειναν αὐτούς. 48 ἄρα μαρτυρεῖτε συνευδοκεῖτε τοῖς ἔργοις τῶν πατέρων ὑμῶν, ὅτι αὐτοὶ μὲν ἀπέκτειναν αὐτοὺς, ὑμεῖς δὲ οἰκοδομεῖτε αὐτῶν τὰ μνημεῖα. 49 διὰ τοῦτο καὶ ἡ σοφία τοῦ Θεοῦ εἶπεν· ἀποστελῶ εἰς αὐτοὺς προφήτας καὶ ἀποστόλους, καὶ ἐξ αὐτῶν ἀποκτενοῦσι καὶ ἐκδιώξουσιν, 50 ἵνα ἐκζητηθῇ τὸ αἷμα πάντων τῶν προφητῶν τὸ ἐκκεχυνόμενον ἀπὸ καταβολῆς κόσμου ἀπὸ τῆς γενεᾶς ταύτης, 51 ἀπὸ τοῦ αἵματος Ἅβελ ἕως τοῦ αἵματος Ζαχαρίου τοῦ ἀπολομένου μεταξὺ τοῦ θυσιαστηρίου καὶ τοῦ οἴκου· ναί, λέγω ὑμῖν, ἐκζητηθήσεται ἀπὸ τῆς γενεᾶς ταύτης. 52 οὐαὶ ὑμῖν τοῖς νομικοῖς ὅτι ἤρατε τὴν κλεῖδα τῆς γνώσεως· αὐτοὶ οὐκ εἰσήλθετε, καὶ τοὺς εἰσερχομένους ἐκωλύσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεσποτα θεοκλητε αυτον τον απλον ιερομοναχον στελνης για καθαιρεση και κοιμασαι ησυχα αντι να καθαιρεσεις τοσους αλλους συνεπισκοπους και συμπρεσβυτερους για διαβασε το μπογκ τρισ χειροτερος και ιερα κατηχηση να φριξης
    το τελος εγγιζει΄΄΄΄΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επαχυνθη ελιπανθη και απελακτισε τον θεον
    θεαμα ενοχλητικο επαχυνθη και στο σωμα και στην ψυχην ο θεοκλητος αγων το84ον ετος της ηλικας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου