Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Αδελφοι απο την Αργολιδα Γη. Λιγο αργα το καταλαβατε. Ασφαλως και δεν προκειται να υπαρχη καποια εστω και στοιχειωδης προκοπη της Εκκλησιας με τετοιο αρρωστο και πανουκλιασμενο αιμα. Εμεις το πηραμε χαμπαρι πριν απο εσας και τους ΑΠΟΠΕΜΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ και απο ΕΜΑΣ. Ειναι η ΜΟΝΗ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ απο το ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Σε μια τετοια ΨΕΥΤΟΕΚΚΛΗΣΙΑ αναχωρησε ΜΑΚΡΑΝ ο Αγγελος ΤΗΣ. Ο σωζων εαυτον σωθειτω.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

Όταν η Δεσποτική υποκρισία χτυπάει κόκκινο.



Ολυμπιακό μετάλλιο υποκρισίας και θρασύτητας παίρνουν οι  «Ορθόδοξοι» Επίσκοποι , που ενώ από την μία όποτε  νοιώσουν  ότι απειλείται η θρησκευτική αυτοκρατορία τους εξαπολύουν μύδρους κατά Φίλη και λοιπών πολιτικίσκων,ενώ από την άλλη ευκαίρως ακαίρως αλληλοφιλοφρονούνται και αλληλοπροσκυνούνται σαν τις γυναικούλες όποτε βρεθούν σε κανένα Πανηγύρι μετ΄άρτοκλασίας και θείου κηρύγματος ή σε κάποια άλλη κοσμική εκδήλωση.
Σάρκα από την σάρκα τους και κόκαλα από τα κόκαλά τους, από την ίδια μήτρα γεγεννημένοι (αν και οι πολιτικοί έχουν περισσότερα ηθικά και πνευματικά ελαφρυντικά από τους Μητροπολίτες)μοιράζουν μεταξύ τους την πίτα και στην χάση και στην φέξη του τουρκικού φεγγαριού χτυπάνε καμιά αντιπαράθεση σικέ για τα μάτια του κόσμου και την τιμή των όπλων.
Σύγχρονο παράδειγμα ο Μητροπολίτης Τριπόλεως Αλέξανδρος που ενώ από την μία καταγγέλλει την ομοφυλοφιλία αναφέροντας μάλιστα ότι διώκεται και ποινικά για τις δηλώσεις του κατά αυτής  ,από την άλλη τον βλέπουμε να  πιάνει ψιλή και φιλική κουβεντούλα με τον Κουρουμπλή τον υπογράψαντα προσφάτως το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων…


Κα άλλα και άλλα πολλά παραδείγματα…
Ακολουθούν φωτογραφίες και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.









Και τι γίνεται θα μου πείς τώρα;

1)Ή θα πρέπει οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί να πετάξουν όλους ανεξαιρέτως τους Δεσποτάδες έξω από την Εκκλησία(αφού ούτε ένας δεν αντιστάθηκε, ούτε καν ρητώς, κατά της ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου)πράγμα όμως αδύνατον, αφού ο σκόπιμα ακατήχητος κοσμάκης δεν έχει τα κότσια ούτε την διάθεση να το κάνει , αλλά και αν τολμήσει θα βρεί μπροστά του τις κρατικές κλούβες  των ΜΑΤ που εγγυώνται παντί τρόπω την ασφάλεια και την ακεραιότητα της εξουσίας των Επισκόπων .

ή

 2)Θα πρέπει οι πιστοί μαζί με όσους Ιερείς –ποιμένες διαθέτουν έστω και λίγη συνείδηση ,να απομακρυνθούν από την πνευματική και αντίχριστη φυτεία των Μητροπολιτών, αφού  ίδιος ο Κύριός μας την καταδικάζει λέγοντας : 

"Πάσα φυτεία ην ουκ εφύτευσεν ο Πατήρ μου ο ουράνιος, εκριζωθήσεται (Ματθ ιε΄-13)

και να βιώσουν το γεγονός της Εκκλησίας Ορθόδοξα και ελεύθερα από  τ ­ξου­σι­ο­λα­γνι­κ κα ­ξου­σι­ο­κρα­τι­κ κα­θε­στς τς Δε­σπο­το­κρα­τί­ας ,γε­νε­σι­ουρ­γ κα φο­ρέ­α πά­σης κα­κο­δο­ξί­ας , α­ρέ­σε­ως κα κα­κο­η­θεί­ας πο τα­λα­νί­ζει αιώνες τώρα  τν ­π γς στρα­τευ­ο­μέ­νη κ­κλη­σί­α το Χρι­στο κα ­πι­βάλ­λε­ται ­π τς κ­κλη­σί­ας ς σ­μα λ­λό­τρι­ο κα ­ω­σφο­ρι­κ δύ­να­μη κα­το­χς!­. 

Αν και αυτή η λύση φαίνεται  τολμηρή , είναι η μόνη δέουσα και Ορθόδοξη η οποία σιγά-σιγά θα αποδεικνύεται  όλο και πιο αναγκαία και απαραίτητη ιδιαιτέρως ύστερα και από τα «μέλλοντα γίνεσθαι  τη Οικουμένη»(κάρτες –τσιπάκια- σφραγίσματα) και την πλάνη και αντίχριστη καθοδήγηση των Συνοδικών Λυκοποιμένων που μονοπωλούν και μοντάρουν κατά τα νεοταξικά παραγγέλματα την Εκκλησιαστική ζωή μας.


Ή με τον Χριστό ή με τους διαβολοποιμένες!



Γ.Σ.

4 σχόλια:

  1. "Σύγχρονο παράδειγμα ο Μητροπολίτης Τριπόλεως Αλέξανδρος που ενώ από την μία καταγγέλλει την ομοφυλοφιλία αναφέροντας μάλιστα ότι διώκεται και ποινικά για τις δηλώσεις του κατά αυτής ,από την άλλη τον βλέπουμε να πιάνει ψιλή και φιλική κουβεντούλα με τον Κουρουμπλή τον υπογράψαντα προσφάτως το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων…"

    Ντροπή να κατακρίνετε τόσο βιαστικά και επιφανειακά τον μητροπολίτη Μαντινείας που διώκεται, επειδή είδατε μια φωτογραφία και μεγάλωσαν οι φαντασίες σας.
    Ξέρετε τί είπανε;
    Ήσασταν εκεί;
    Πού ξέρετε τί είπαν και τον κατηγορείτε;;
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Ομολογία το άρθρο το αποδέχεσαι και στο σημείο που λέει ...και από τα «μέλλοντα γίνεσθαι τη Οικουμένη»(κάρτες –τσιπάκια- σφραγίσματα) και..... ή απλά το παραβλέπεις αυτό και εστιάζεις στα υπόλοιπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι αληθεια οτι το ....μικροβιο του ΜΥΘΙΚΟΥ 666 εξαπλωνεται παντου.
    Παρεβλεψα αυτο το σημειο για να μην το απορριψω.
    Κατα τα αλλα το κειμενο μαχητικοτατο.
    Δεν ξερω βεβαια τι αποφασεις θα λαβουν αυτοι οι αδελφοι μας.
    Μηπως και αυτοι αποδειχθουν ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΔΕΣ σαν τους Αγιορειτες, δεν ξερω θα το δουμε.
    Αυτοι δινουν εξετασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική προκύπτει ότι Χξς = 666....και εξήγηση δεν βλέπω πουθενά...όλοι λένε το λέει η Αποκάλυψη. Πού το λέει όμως?

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου