Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρετικος πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη. Και αυτο αποδειχθηκε περιτρανα και δικαιωθηκαμε απολυτα απο την προσφατη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολυμπαριου, οπου οι Αιρεσεις ανακηρυχθηκαν ως ...εκκλησιες και ταυτιστηκαν με την Μια Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια του Χριστου.

 Μεθαυριο Σαββατο 3 Σεπτεμβριου της Ανακομιδης των λειψανων του Αγιου Νεκταριου του Θαυματουργου, ο αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας θα τελεση ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥΡΩΤΗΣ Θεσσαλονικης.
 

Οσοι ειναι τεκνα της Ελευθερας δηλαδη της Ορθοδοξιας και οχι της παιδισκης της Αιρετικης Οικουμενιστικης "εκκλησιας",
μπορουν να προσελθουν.
 

Τηλεφ. συννενοησης 6972-896024
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 

Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης Αιρετικος πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.

Και αυτο αποδειχθηκε περιτρανα και δικαιωθηκαμε απολυτα απο την προσφατη ΛΗΣΤΡΙΚΗ συνοδο του Κολυμπαριου, οπου οι Αιρεσεις ανακηρυχθηκαν ως ...εκκλησιες και ταυτιστηκαν με την Μια  Αγια Καθολικη και Αποστολικη Εκκλησια του Χριστου.

Οσοι, λοιπον, αισθανονται οτι δεν ειναι ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΙ ή οσοι ειναι προδομενοι ορθοδοξοι, μπορουν να προσελθουν για να ζησουν μεσα στην Χαρι της Εκκλησιας του Χριστου.

Οι ετεροδοξοι εχουν τους Οικους, ημεις εχουμε τον ΕΝΟΙΚΟΝ.

2 σχόλια:

 1. Πράγματι, ο άγιος Νεκτάριος είναι θαυματουργός, όπως αναφέρεται στο απολυτίκιο του 1955, κατά τη 2η ανακομιδή, αλλά και ως Πατέρας της Εκκλησίας, όπως αναφέρεται στο απολυτίκιο του 1926, κατά την 1η ανακομιδή. Θεωρούμε, ότι είναι και τα δύο, πλην όμως το θαυματουργός προσελκύει περισσότερο κόσμο.
  Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο, το οποίον όμως αποκρύπτεται. Το Μοναστήρι, όπου κείται το ιερό λείψανο, δεν είχε κανένα βιβλίο του, όταν ζήτησα μερικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν έχουν ζήτηση τέτοια "βαρειά" συγγράμματα στην εποχή μας. Σε μιας εξηκονταετίας βίο παρατηρήσαμε να αλλάζουν κάθε δεκαετία οι προτιμήσεις των θρησκευομένων προς αγίους, ταυτόχρονα με τις ονοματοδοσίες των παιδιών (Σπυρίδων, Γεράσιμος, έπειτα Νεκτάριος και Νεκταρία, έπειτα Ραφαήλ και Ραφαηλία κ.ο.κ.) όπως και οι τόποι προορισμού των προσκυνηματικών εκδρομών (Κεφαλονιά Κέρκυρα, Αίγινα, Λέσβος, Μήλεσι Σουρωτή) με αποτέλεσμα και την αλλαγή της εκδοτικής δραστηριότητας και του περιεχομένου των βιβλίων που προτιμούν οι θρησκευόμενοι σε κάθε δεκαετία.

   Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου