Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Δεν ειδαμε ακομα τον δημοσιευθεντα καταλογο. Υπολογιζουμε ομως οτι ο προβατοσχημος Λυκος της Καψαλας, ο αθεραπευτα αστειος κοσμοκαλογηρος και ο κακος ....δασκαλοθεολογακος, απαρτιζουν το σωμα των νεων ....σωτηρων μας; Τι τους εμεινε τους θλιβερους Σιγονταροοικουμενιστες για να προσφερουν σημερα που καταλυθηκαν τα παντα; Την ...σφηνα τους απεναντι στη χριστιανικη καλη παραταξι της Κοινωνιας; Λιγη τσιπα δεν τους απεμεινε; Τελευταια ο "γενναιος ανηρ" Βλιαγκοφτης στην Σουρωτη "λειτουργηθηκε" και προσκυνησε τον Αιρεσιαρχη του Φαναριου, ο δε Νατσιος διατηρει αβροτατες σχεσεις με πολλους Οικουμενιστες γερονταδες μεχρι και τον υπουλο Εφραιμ, ο δε λυκος της Καψαλας μονιμα φερει επανω του την ....δοραν του προβατου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ομολογια: Λεγεται οτι αυτα τα τρια ...μπουμπουκια, εμφανιζονται σαν οι νεοι υποψηφιοι ...σωτηρες μας!!!
Εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους, τα Σιγονταροοικουμενιστικα αυτα ...ζαγαρια!!!! Τους αξιζει ενας μεγαλοπρεπης ...καταποντισμος...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η δημιουργία νέου κόμματος από θρησκευόμενους ανθρώπους δεν είναι μόνο φήμες, αλλά άρχισε να υλοποιείται με την έλευση στην εκλογική μου περιφέρεια, ομιλητού–εκπροσώπου της νέας κίνησης, η οποία προς το παρόν έχει τον τίτλο: Κίνημα "Παλιγγενεσία". Ο ομιλητής παρουσία μου ανέπτυξε εν συντομία το πρόγραμμα της νέας πολιτικής κίνησης. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω τους ψηφοφόρους μας κληρικούς και λαϊκούς και να εκφράσω την δικαιολογημένη απορία γιατί κάποιοι δημιουργούν ένα νέο κόμμα αντί να στελεχώσουν την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», η οποία από το 2008 μέχρι τώρα έχει λάβει μέρος σχεδόν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις τόσο Εθνικές, όσο και Ευρωπαϊκές.

Η "νέα" αυτή πολιτική κίνηση εμφανίζεται στους εκκλησιαζόμενους Έλληνες σαν απάντηση στο ερώτημα: «τι πρέπει να γίνει τώρα εδώ που φτάσαμε;» προτάσσει την ανάγκη πολιτικής λύσης και βασίζεται σε πατριωτικές και Ορθόδοξες θέσεις. Όμως η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ιδρύθηκε πριν 8,5 χρόνια, προέβλεψε αυτά που ζούμε σήμερα και από τότε διεξάγει ανένδοτο αγώνα εναντίον του πολιτικού κατεστημένου. Η "νέα" αυτή πολιτική κίνηση το μόνο που προσκομίζει ως νέο, είναι ένας νέος κατάλογος ονομάτων που συμμετέχουν σε αυτήν, μιας και οι ιδέες και τα προτάγματα της είναι αντιγραφή των Αρχών της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Ακόμα και φράσεις που χρησιμοποιούν: «δεν χωρίζουμε τους Έλληνες σε δεξιούς και αριστερούς», «δεν συνεργαζόμαστε με όσους υπηρέτησαν το παλαιό πολιτικό σύστημα, γιατί δεν βάζουμε νέο κρασί σε παλαιούς ασκούς», «απόλυτη προτεραιότητά μας η παιδεία» … είναι αυτούσια διατυπωμένες προτάσεις της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», όπως αυταπόδεικτα διαπιστώνει κανείς μέσω του διαδικτύου και των εντύπων της Παρατάξεώς μας.

Το μόνο που δεν μας είπε ακόμη το νέο κόμμα είναι για τον Καποδίστρια…

Επιπλέον δεν έκαναν ακόμη λόγο για ενυπόγραφη αποκήρυξη της μασονίας και του αποκρυφισμού….

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που νομίζει σωστό. Θα ήθελα όμως να απευθύνω στους υπεύθυνους της "νέας" πολιτικής κίνησης κάποια ερωτήματα:
•   Ποιο πολιτικό κενό έρχονται να καλύψουν με την ίδρυση του νέου κόμματος;
•   Τι νέο έχουν να φέρουν στο πολιτικό προσκήνιο, πλην κάποιων νέων προσώπων;
•   Γιατί κρατούν κρυφούς τους πνευματικούς πατέρες που ισχυρίζονται ότι τους έδωσαν ευλογία για να ξεκινήσουν κάτι από την αρχή; Ποιος όρισε αυτή την αρχή, μετά την αρχή που πρωτοέγινε από την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»;
•   Αν υπάρχουν αυτοί οι πατέρες, άραγε δεν γνωρίζουν την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και τον αγώνα που δίνει ή έχουν "πρόβλημα" με τα καθόλα ακέραια πρόσωπα, πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, που οραματίστηκαν την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και ενέπνευσαν ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική, την οποία θεωρούν ότι πρέπει να έχει ποιμαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων;
•   Γιατί όλοι αυτοί κληρικοί και λαϊκοί, οι δικαίως ανησυχούντες για την Ελλάδα, δεν ανησύχησαν τόσο χρόνια και δεν συντάχθηκαν να παλέψουν κάτω από τη σημαία της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που υψώθηκε πριν 8,5 χρόνια, εφόσον έχουν ανάλογες Αρχές, ώστε να υπάρξουν καλύτερα εκλογικά αποτελέσματα; Τα εκλογικά ποσοστά της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», μπορεί να μην είναι αυτά που οραματιζόμαστε και επιδιώκουμε, είναι, όμως, εκπληκτικά, αφ’ ενός μεν για το μηδαμινό αριθμό των κληρικών που δραστηριοποιήθηκαν και εφ’ ετέρου για τον ανεξήγητο πόλεμο κατά της Παρατάξεώς μας, που έγινε και εξακολουθεί να γίνεται από κληρικούς και θρησκευόμενους. Τα χαμηλά ποσοστά της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν είναι αποτέλεσμα αποδοκιμασίας της Πολιτικής μας παρουσίας, αλλά αποτέλεσμα αγνοίας του Ελληνικού πληθυσμού για την ύπαρξη της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», λόγω ανεπαρκούς ενημερώσεως του λαού από τα Μέσα πληροφόρησης. Είναι, επίσης, αποτέλεσμα της δικής τους παθητικής και εν πολλοίς εχθρικής και δυσφημιστικής στάσης, μιας και η Κεντρική Επιτροπή, τα μέλη και οι φίλοι της Παράταξης –με τα όποια λάθη και τις όποιες παραλείψεις μας– δίνουμε τον καλόν αγώνα αποκλεισμένοι από όλα τα ενημερωτικά μέσα πανελλήνιας εμβέλειας, μη φειδόμενοι προσωπικού χρόνου και προσωπικών δανείων υπέρ της Παρατάξεώς μας.

Αγαπητοί φίλοι, ο Θεός εν καιρώ θα αποκαλύψει τις προθέσεις της "νέας" πολιτικής κίνησης. Εμείς εστιάζουμε κυρίως σε δύο τινά:
Πρώτον ότι η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εξ αρχής έδειξε ότι δεν είναι Παράταξη ελέγξιμη, ούτε ξέφραγο αμπέλι, ώστε ανά πάσα στιγμή, η οποιαδήποτε φιλόδοξη πλειοψηφία, να αναλάβει τα ηνία και να την εκτρέψει από τον στόχο της καθοδηγήσεως της πολιτικής στην Παράδοση της Ρωμηοσύνης. Είναι τυχαίο, πως όσοι έφυγαν από την Παράταξή μας το έκαναν γιατί διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να την διαφεντέψουν με το «έτσι θέλω» και με τις πολιτικές των Ελληνικών παραρτημάτων των κομμάτων της Δύσης;
Δεύτερον ότι στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» οι προσωπικές φιλοδοξίες των ανθρώπων δεν μπορούν να ευοδωθούν, μιας και εδώ είμαστε όλοι εργάτες για έναν πνευματικό σκοπό. Όσοι επιθυμούν την προβολή τους, αναγκάζονται να αποχωρήσουν, όπως συνέβη πολλάκις στο παρελθόν, γιατί δεν μπορούν να καλλιεργήσουν προσωπικές φιλοδοξίες και οφέλη. Μας προξενεί δε ιδιαίτερη εντύπωση, η κατά καιρούς προσέλευση ανθρώπων, υποτιθεμένων πιστών, οι οποίοι μας "συμβουλεύουν" να έχουμε ταπείνωση και να μη νομίζουμε ότι μόνο εμείς έχουμε την αλήθεια, και, εν συνεχεία, με τη δική τους εκδοχή της "ταπεινώσεως" μας ζητούν να αναλάβουν τη διοίκηση της Παρατάξεως!

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυταπάρνηση εναντίον του φαύλου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και πιστεύουμε ότι ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός έχοντας επίγνωση του διαφορετικού ήθους, που αποδεδειγμένα μετά από τόσα χρόνια εκφράζει η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», δεν θα παρασυρθεί από διασπαστικές κινήσεις φιλαρχίας, που τελικά ρίχνουν νερό στον μύλο του κατεστημένου πολιτικού συστήματος, όσο κι αν φραστικά το καταδικάζουν.

Ο Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης

1 σχόλιο:

  1. Ἡ πολυδιάσπαση τῶν χριστιανικῶν προσπαθειῶν σέ διάφορους τομεῖς προδίδει ἀνωριμότητα, ἐπιπολαιότητα καί, κυρίως, .... ἐγωϊσμό. Γι' αὐτό καί μέ δεδομένο ὅτι οἱ θέσεις τῆς "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" εἶναι ἐξαιρετικές, καθώς καί ἡ συνέπεια καί σταθερότητα τῶν στελεχῶν της, ἡ ἐπιχειρουμένη "νέα" πολτική παρουσία θά πρέπει νά αἰτιολογήσει τήν ἐμφάνισή της εἴτε μέ νέες διαφορετικές καί ὀρθές θέσεις ἐπί σημαντικῶν ζητημάτων, εἴτε μέ συγκεκριμένες καί τεκμηριωμένες διαφωνίες ἐπί τῶν θέσεων τῆς "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", εἰδάλλως καί ἀσχέτως τῆς περαιτέρω πορείας της θά καταγραφεῖ ὡς διασπαστική κίνηση πού μᾶλλον συνειδητῶς καί ὄχι ἀνεπιγνώστως ἔρχεται νά ἀντιπαραταχθεῖ σέ μία ὁμολογουμένως καθαρή καί ἀσυμβίβαστη παρουσία, ὅπως αὐτή τῆς "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" καί παραλλήλως νά ὠφελήσει ὅσους λόγω κοινῶν συμφερόντων συμπορεύονται καί τελικῶς προωθοῦνται, σέ ἀντίθεση μέ τούς Χριστιανούς πού προτιμοῦν τό ἐγώ καί ὄχι τό ὀρθό καί κατά Μακρυγιάννη εὐλογημένο "ἐμεῖς"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου