Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Ο ιστολογος της Ομολογιας απεστειλε στον βουλευτη της Νεας Δημοκρατιας Θεσσαλονικης το παρακατω εμειλ σαν απαντησι σε οσα προκλητικα ....ρητορευσε στην Παναγια Σουμελα Βεροιας.



Ο ιστολογος της Ομολογιας απεστειλε στον βουλευτη της Νεας Δημοκρατιας Θεσσαλονικης το παρακατω εμειλ σαν απαντησι σε οσα προκλητικα ....ρητορευσε στην Παναγια Σουμελα Βεροιας.

 


Kυριε Γκιουλεκα.
Οφειλετε καποτε να σταματησετε τα ψεμματα σας.
Εσεις μας στερησατε το χαμογελο, το παναθλιο προσκυνημενο κομμα σας που χρονια το ψηφιζαμε. 
Μας ηπιατε κυριολεκτικα το αιμα μας.
Eσεις κατασκευασατε μια νεα εθνικη γενοκτονια μεσα στην Πατριδα μας.
Πως ειναι δυνατον εσεις που μας στερησατε το χαμογελο, να μας το ξαναφερετε;
Με τι ...κοτσια;
Μονο ηλιθιοι σας πιστευουν πλεον και δυστυχως τετοιοι υπαρχουν σημερα πολλοι.
Θαπρεπε καποιος ποντιος που εκεινη τη στιγμη σας ακουσε, να σας αρπαζε απο τον γυακα και να σας γρονθοκοπουσε για την προκλητικοτατη αυθαδεια σας.
Ο Τσιπρας περπατησε εστω και για λιγο οσο διοικει, στα δικα σας βηματα, σας μιμηθηκε.
Κραζετε σαν τα ....παρθενικα χορτασμενα κορακια με γεματες τις τσεπες σας με τα χιλιαρικα του μισθου σας.
Αν εχεις ...απο αυτα, γιατι δεν ζητας ο μισθος των 300 να κοπη στη μεση;
Και ολα τα αλλα ....γενναια καλουδια σας;
Τι υποστηκατε εσεις κυριε, τι βαρυνε την ...πλατη σας.
Θαπρεπε να εξαφανιστητε απο το προσωπο της γης.

Ενας πολυτεκνος 6 παιδιων της Θεσσαλονικης του συλλογου Αγιοι Παντες με πλουσιο βιογραφικο ηρωϊκων πραξεων και οχι μονο λογων.
Υ.Γ. Εγω ξερω πως συγκρατηθηκα και  δεν σας αποδοκιμασα δημοσια μεχρι σημερα.

--------------------------------------------

Δηλώσεις από την Καστανιά Ημαθίας

Γκιουλέκας: Θα αγωνιστούμε για να ξαναφέρουμε στον τόπο το χαμόγελο


  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )



Καστανιά Ημαθίας
Στα «εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού», αλλά και στην «πολύ τραγική περίοδο, την οποία διέρχεται ολόκληρος ο ελληνικός λαός» αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, στην Καστανιά Ημαθίας.
«Σε μια πολύ τραγική περίοδο, την οποία διέρχεται ολόκληρος ο ελληνικός λαός, σε μια περίοδο που έχει χαθεί η ελπίδα και κυριαρχούν στους Έλληνες η οργή και η αγανάκτηση, θα αγωνιστούμε με τη βοήθεια της Παναγίας για να ξαναφέρουμε στον τόπο το χαμόγελο και τη χαμένη ελπίδα για τους Έλληνες πολίτες» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

4 σχόλια:

  1. να αγιαση το στομασου μακαρι να μιλουσαν ετσι οι κληρικοι μας δεν θα τολμουσαν αυτοι να μιλουν και να ασπαζονται μεσα στις εκκλησιες και παλι συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι να τους ελεγξουν;
    Οι ....δεσποινιδουλες;
    Θα επρεπε ο ...αντρακλας Θεοφιλος Λεμοντζης αρχιερατικος επιτροπος Χαλαστρας να τους ελεγξη για το θρασος τους, αλλα και εκεινος ο αμοιρος δεν ασχολειται με αυτα αλλα με ....γυρισματα προς τη μερια των δικαστηριων Θεσσαλονικης.
    Ετσι λεγεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γνωστος εν τη ιουδαια......
    να τον χαιρεται ο βεριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣ.

    Θρησκευόμενα κόμματα, άθεα κόμματα, δεξιοί, σοσιαλιστές, κεντρώοι, άλλα υπόσχονται προεκλογικά κι άλλα εφαρμόζουν μετεκλογικά. Η πανθομολογούμενη κοινωνική, πολιτική, θρησκευτική, ηθική και οικονομική κατάπτωση και διαφθορά των τελευταίων δεκαετιών, οδήγησε στα μνημόνια τα οποία ως πόντιοι Πιλάτοι, "αθώοι" του αίματος του λαού μεν, σταυρωτές των ηθικών και τιμίων βιοπαλαιστών δε, εφαρμόζουν στην πλάτη του Ελληνικού λαού και ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ όλοι μα όλοι οι κυβερνώντες.

    Τις πταίει; Η Ελλαδική Εκκλησία. Η οποία δεν είναι απρόσωπη. Έχει Διοίκηση, διαποίμανση, κήρυγμα θείου λόγου, διαφωτισμό, έχει υπευθύνους, έχει "ποιμένες" (το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε;) έχει μέλη, καταγράφεται η ιστορία της. Με το 98% του Ελληνικού λαού να είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας, θα έπρεπε η Ελλάδα να είναι χώρα αγίων και πρότυπο Κράτους στο οποίο θα κυριαρχεί ηθικός, κοινωνικός, οικογενειακός, οικονομικός, πολιτιστικός, πολιτικός παράδεισος, θα έπρεπε και οι Πολιτικοί και οι Κυβερνήτες και οι ψηφοφόροι να εμπνέονται από το φώς του Ευαγγελίου, εκείνοι όμως το περιφρονούν. Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν. Η ο γιαλός είναι στραβός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε ή (μάλλον) στραβά αρμενίζουμε διότι ο γιαλός είναι στραβός.

    Ας ήταν ζωντανή η Εκκλησία και θα βλέπαμε αν οι ηγέτες της ή ο λαός της θα ανεχόταν την θεοεμπαιξία των πολιτικών.

    Ο αιρετικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου