Κυριακή 15 Μαΐου 2016

H ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΤΗ ΔΟΞΗ ΑΥΤΗΣ. Κυριε Τσιπρα, τον αστυνομικο διοικητη της Λαρισας, που εχει αριστερη αποψι της Ψευτοδημοκρατιας μας, να τον προαγαγετε και σε στρατηγο. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. Μπραβο σας, "γενναιοι"!!!





H ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΗ 
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ,
ΕΝ ΠΑΣΗ ΤΗ ΔΟΞΗ ΑΥΤΗΣ.

Κυριε Τσιπρα, τον αστυνομικο διευθυντη της Λαρισας, που εχει αριστερη αποψι της Ψευτοδημοκρατιας μας, να τον προαγαγετε και σε στρατηγο.

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.
Μπραβο σας, "γενναιοι"!!!


Οι Αγωνιζομενοι χριστιανοι της Λαρισας δεν πτοηθηκαν στις απαγορευσεις της Αριστερας Δικτατοριας μας και μετεβησαν σε ειρηνικη συναξι προ του Αγιου Αχιλλειου που την απαγορεψε ο αστυνομικος διοικητης για να μην ενοχληθη ο Παυλοπουλος που μεχρι χθες ψηφιζε ολα τα εξοντωτικα μετρα κατα του λαου.
Μεχρι στιγμης συνεληφθησαν 5 ανηλικα παιδια (11 μεχρι 16 ετων) με την μητερα τους, διοτι μοιραζαν την νομιμα κυκλοφορουσα εφημεριδα των Αγωνιζομενων ο ΑΓΩΝ. 


Ο Παυλοπουλος σταθηκε και πηρε απο το ενα παιδι την εφημεριδα και εν συνεχεια εγιναν οι συλληψεις.
Τι συνεβη, λοιπον;
Εδωσε εντολη ο ιδιος ο Παυλοπουλος για να συλληφθουν τα χριστιανοπουλα; 
Νεωτερες πληροφοριες λενε οτι τα ανηλικα χριστιανοπουλα τα χτυπησαν αγρια οι αστυνομικοι και αυτη την στιγμη βρισκονται στο νοσοκομειο Λαρισας. 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. 
Λεβεντοπαιδα του Χριστου μην φοβαστε τους διωκτες των Χριστιανων. 
Οι Χριστιανοι νικησαν Νερωνες και Καλλιγουλες που τους ερριχναν στα λιονταρια.
Ο Αγιος επισκοπος σας ο αθανατος Θεολογος σας ευλογει απο ψηλα.
 
Περισσοτερα οταν εχουμε νεωτερα. 

3 σχόλια:

  1. Ο Παυλόπουλος για την επαίσχυντη στάση του στο θέμα της θεσμοθέτησης της σεξουαλικής ανωμαλίας, που υπέγραψε δηλαδή το ελεεινό διάταγμα, θα έπρεπε να αφορισθεί και όχι να γίνεται δεκτός με τιμές από τους δεσποτάδες. Το ίδιο ισχύει και για τους βουλευτές που ψήφισαν τον άνομο νόμο. Αλλά πού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν βάση όσα γράφετε. Δεν θα θέλαμε, ο Προκόπης Παυλόπουλος, που στο παρελθόν πήρε αξιοπρεπή και θαρραλέα στάση σε κοινωνικά και εθνικά θέματα, να έχει υπογράψει τέτοιους ανθρωπίνους νόμους παράνομους κατά τον Θείον Νόμον. Αλλά, αν όπως αναφέρετε, θα επιθυμούσατε οι δεσποτάδες να ... τον αφορίσουν, εκείνον ή τους βουλευτές που υπέγραψαν άνομον νόμον, διερωτώμεθα αν πρώτα θα έπρεπε να επιληφθούν στα του οίκου τους. Δεν συνεχίζω διότι ο ιστολόγος θα λογοκρίνει το σχόλιο. Εξάλλου οι πλείστοι κυβερνητικοί βουλευτές -και υπουργοί και αυτός ο Πρωθυπουργός- αποδεικνύονται τίμιοι με τα πιστεύω τους, αφού, αν θυμάστε δεν θέλησαν να ορκιστούν με τον θρησκευτικό όρκο, σε αντίθεση με τους υποτιθέμενους "χριστιανούς" βουλευτές που ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, τον οποίον μάλιστα ετέλεσαν εν μεγαλοπρεπή τελετή οι δεσποτάδες (πάλι αυτοί) αν και ο όρκος απαγορεύεται ρητώς από τον Κύριο και την Καινή Του Διαθήκη. Τις πταίει;

      Διαγραφή
  2. http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/8332-o-proedros-tis-dimokratias-ston-agio-axillio-foto
    Kατάπτυστη προσφώνηση του Ιγνατίου Λάππα στον Προκόπη Παυλόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου