Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ω υπναλεοι Σιγονταροοικουμενιστες, ποτε θα ξυπνησετε και θα καταλαβετε εις ποια βαραθρα συμπαρασυρεσθε απο τους Οικουμενιστες και συν-συναγετε μαζι σας και τους χλιαρους ευσεβεις εις τα βαραθρα του Σατανικου Οικουμενισμου, με την Αντιπατερικη τακτικη σας; Ποιους μιμεισθε; Και που οδηγειτε μαζι με αυτους τους Καταστροφεις την Εκκλησια του Κυριου;

 

Οι "ασχήμιες" των αντι-Οικουμενιστών: Ασχημονούν, κοινωνούντες με τους "ασχημονούντες" που καταγγέλλουν!

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
Του Παναγιώτη Τελεβάντου


Με ιδιαίτερη θλίψη διαπιστώσαμε ότι οι οικουμενιστικές ασχημίες στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μανχάταν συνεχίζονται παρόλον ότι τις επισημάναμε και τις δημοσιοποιήσαμε.

Συγκεκριμένα το πορτραίτο με τη φωτογραφία του Πάπα εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στα εικονίσματα του ναού.

Είναι πολύ λυπηρόν το ότι ο π. Δημήτριος Κορδάρης -ο εφημέριος του ναού- δεν αντιλαμβάνεται ότι καμία φωτογραφία -ακόμη και ορθόδοξου ιεράρχη- δεν έχει θέση στο εικονοστάσι. Πολλώ μάλλον δεν έχει θέση η φωτογραφία του Πάπα.

Η φωτογραφία του οικείου ιεράρχη μπορεί να αναρτηθεί στο Γραφείο του ναού ή στην κοινοτική αίθουσα αλλά σε καμιά περίπτωση και σε κανένα χώρο του ναού η φωτογραφία του Πάπα ή του Αγγλικανού Πριμάτου ή οποιουδήποτε άλλου ετερόδοξου ή αλλόθρησκου θρησκευτικού ηγέτη.

Αλίμονον αν χρειάζεται να συζητούμε τόσο αυτονόητα πράγματα.


Θα παρακαλέσουμε τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής να υποδείξει καθηκόντως στον π. Δημήτριο την ανάγκη να απομακρύνει το κάδρο με τη φωτογραφία του Πάπα από το εικονοστάσι. Ο π. Δημήτριος Κορδάρης είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Σεβ. κ. Δημήτριου και επομένως είναι πολύ εύκολο να του δώσει τις κατάλληλες οδηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου