Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.


ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΪΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στον ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥΡΩΤΗΣ

Θεια λειτουργια θα τελεση σημερα Σαββατο μνημη του Αγιου Ισαποστολου Κωνσταντινου και της μητρος αυτου Αγιας Ελενης θα λειτουργηση ο αρχιμανδριτης πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας στον ιερο ναο του αγιου Μαρκου του Ευγενικου Σουρωτης Θεσσαλονικης. 
Οσοι ειναι τεκνα της Ελευθερας και οχι της παιδισκης, μπορουν να προσελθουν.
Τηλεφ. συννενοησης 6972-896024
 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 

Ο π. Ευθύμιος δεν κοινωνεί όσους κοινωνούν εκεί που μνημονεύονται οι αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι, και κυριως εκει που μνημονευεται ο Αρχιοικουμενιστης πατριαρχης Βαρθολομαιος, ο χειροτερος και Λυσσωδεστερος ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ της Ιστοριας του Πλανητη.

3 σχόλια:

  1. Οδυσσέα, αυτό το χυδαίο υμνολογιο στον τρισκατάρατο Πάπα δεν το είδατε;
    http://fanarion.blogspot.gr/2016/05/blog-post_51.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ο π. Ευθύμιος , πριν πλησιάσει κάποιος το άγιο δισκοπότηρο, τον ρωτάει που εκκλησιάζεται και ποιος μνημονεύεται εκεί που πηγαίνει να εκκλησιαστεί; Δηλαδή όποιος εκκλησιαάζεται στον Αγ.Θεράποντα Τούμπας δεν είναι ευπρόσδεκτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε,
    ο π.Ευθυμιος ανακοινωνει πριν κοινωνηση τους πιστους το Σωμα και το Αιμα του Χριστου μας, οτι οσοι κοινωνουν απο τους Οικουμενιστες δεν μπορουν να κοινωνησουν εδω.
    Εσυ τι πιστευεις οτι συμβαινει με τον αγιο Θεραποντα; Ποιον επισκοπο μνημονευουν εκει;
    Αν ειναι αυτος Οικουμενιστης και ο παπας σου ειναι το ιδιο Μολυσμενος απο τον Οικουμενιστη επισκοπο του και το ιδιο εισαι και εσυ Μολυσμενος απο τον φιλοοικουμενιστη παπα σου.
    Τι δουλεια εχεις λοιπον με μας τους Αποτειχισμενους;
    Βεβαια εσεις κοινωνατε ακομα και τους Ειδωλολατρες, ακομα και τους Μουσουλμανους, ποιος ειναι δυνατον να τους ελεγξει και να τους συγκρατηση;
    Ετσι καταντησαν τους ναους του Χριστου οι Οικουμενιστες επισκοποι σας που συμπλεουν με τους Αιρετικους τους Βαρθολομαιους και τους λοιπους ομοιους του.
    Εμεις οι Αποτειχισμενοι φιλε μου ειμαστε τεκνα της Ελευθερας και οχι της Παιδισκης.
    Εσεις ειστε της Παιδισκης.
    Ου συγχρωνται Ιουδαιοι... Σαμαρειτες!!!!
    Τις μερις πιστω μετα απιστου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου