Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Τσιρκο καταντησαν την Εκκλησια. Οτι θελουν κανουν οι ...ισοβιοι και δεν δινουν λογαριασμο σε κανενα. Παρατουν τις μητροπολεις ...."αποιμαντες" και τρεχουν στις φιεστες και στα πανηγυρια.

Τσιρκο καταντησαν την Εκκλησια.

Οτι θελουν κανουν οι ...ισοβιοι και δεν δινουν λογαριασμο σε κανενα.

Παρατουν τις μητροπολεις ...."αποιμαντες" και τρεχουν στις φιεστες και στα πανηγυρια.

Ο ...καραγκιοζης υπερυμνητης του Αιρεσιαρχου του Φαναριου, ο Γενναδιος της Ιταλιας,  κομισε λειψανο του αγιου Νικολαου που κατεκλεψαν οι Αιρετικοι Φραγκολατινοι και εσπευσαν ...μπουλουκι οι δεσποταδες ...ταχα να το υποδεχθουν.
Και ενα λειψανο τους κανει να τρεχουν απο μητροπολι σε μητροπολι και να εγκαταλειπουν τον λαο ...ερμαιο στην τυχη του!!!
Εκει που δεν εκκλησιαζεται ουτε το 0,05% των Ελληνων, αυτοι αδιαφορουν γι αυτη την καταντια του λαου και τρεχουν, τρεχουν ασταματητα, ομαδες ομαδες και παριστανται στα πανηγυρια και στις φιεστες και στις διαφορες τελετες και υποδοχες, οποιας μορφης.
Ειναι επισκοποι της Εκκλησιας αυτοι;
΄Η ...χασομερηδες και γυρολογοι καριεριστες;
Εμεις απλα ρωταμε εσας τους θεατες της καθε εκκλησιαστικης ασχημιας.
Περιμενουμε τις αποψεις σας.

Αυτος ειναι ο μεγαλος ...καραγκιοζης της Ιταλιας το κοπελι του Βαρθολομαιου που κανει Οικουμενιστικη ...ιεραποστολη υπεραμυνομενος ολες τις Οικουμενιστικες αχρειοτητες των Αιρετικων Φαναριωτων.

Και αυτος μαζι με ολους τους αλλους;
Ο της Ελασσωνος Χαριτων;
Και εμεις νομιζαμε...
Μα ειναι αληθεια οτι τους επιλεγουν προσεκτικα και εξονυχιστικα, αν ειναι με τα νερα τους και δεν θαχουν καθολου προβληματα στο μελλον, για να διερχονται βιον αναπαυσεως, ενδοξον, ευφροσυνον και ανθοσπαρτον.
Οπως τα ...γαϊδουρια απο τα ....δοντια τους....
Τι δηλαδη, νομιζετε;
Τοσο κοπο και τοσο μοχθο κατεβαλαν και τοσες λερωμενες ποδιες φιλησαν, οπως λεγεται, για να ...επιλεγουν και να ...διορισθουν, να μην απολαμβανουν, ως ο αφρων πλουσιος, τις αναπαυσεις, τις δοξες και ολα τα αλλα ωφελη του αρχιερατικου αξιωματος;
Μην ξεχνατε τι απαντησε προσφατα ενας δεσποτης.
---Δεσποτης ειμαι και να μην περναω καλα;

Ω Κυριε Ιησου Χριστε, σε ποιους καιρους μας εφερες για να βλεπουμε την πρωτοφανη αυτη αθλιοτητα του Αγιου Θυσιαστηριου Σου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου