Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΟΧΙ ΛΟΓΟΙΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΙΣ

      ΟΧΙ ΛΟΓΟΙΣ 
                                 ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΙΣ




ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΑ ΑΔΕΛΦΟ...

Φιλτατε....
αντευχομαι αλλα οι ευχες ειναι οπως ξερεις απλες ευχες.
Εις ματην ομως οι ευχες και τα πολλα λογια, λεγει ο επικαιροτατος Αγιος Μαρκος μας ο Ατλαντας της Ορθοδοξιας, αν δεν υπαρχει και ο ΕΡΓΟΙΣ αγωνας.....

ΕΡΓΟΙΣ ΓΕΝΝΑΙΩΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΧΘΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΕΙΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ...
Η ευσεβεια των Ορθοδοξων, δηλαδη η Ορθοδοξη Πιστι, σημερα ριπτεται εις τους Χοιρους και μαλιστα απο τους λεγομενους ποιμενες, αλλα και απο τους λεγομενους ευσεβεις.

Δυστυχως, εμπιστευθηκαμε το Πολυτιμοτερο των Αγαθων στα χερια μιας διασημης και ξεφωνημενης ...αρσενικης δεσποινιδας.
Ποια, λοιπον, ελπιδα σωτηριας της Πατριδος μας υπαρχει;
Πιστευω ΚΑΜΜΙΑ.
Αν δεν αλλαξουμε νοοτροπια και δεν δωσουμε την βαρυτητα στα ΜΕΙΖΟΝΑ και ΒΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, δηλαδη στην καταπροδομενη ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΙ, που ταυτισθηκε απολυτα και γυμνη τη κεφαλη και με τις υπογραφες ΟΛΩΝ, με τις Φρικτες Αντιχριστες Αιρεσεις των ημερων μας, οι δοκιμασιες μας θα αυξηθουν υπερβαλλοντως και θα πρεπει να περιμενουμε ακομα και την ΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Και αυτο αφορα τους ευσεβεις, διοτι οπως ο Αγιος Χρυσοστομος εμφανεστατα και κατηγορηματικοτατα γραπτα τονιζει:


 Μανθανετωσαν Ιουδαιοι και ειδωλολατραι Ελληνες (σαν τους σημερινους Ελληνες), οτι σωτηρες της πολεως εισι οι χριστιανοι και μανθανετωσαν αυτο τουτο οι ακολαστοι και οι διεστραμμενοι. (Εις ανδριαντας, PG. 49,32). 

Αν ομως οι χριστιανοι και οι ποιμενες τους, γινουν ενα, με τους ακολαστους και τους διεστραμμενους, οπως γινεται σημερα, δηλαδη με τους σημερινους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, τοτε ποια σωτηρια υπαρχει;
Φιλε μου, μου φαινεται οτι σημερα, ειναι ανυπαρκτοι ακομα και οι ΔΕΚΑ ευσεβεις για να αναδειχθουν οι σωτηρες της ΠΟΛΕΩΣ.
Θυμησου τα Σοδομα και τα Γομορα.

Ποσους ζητησε ο Θεος;
Θυμησου την Πτωσι της Πολεως μας της Μεγαλης.

Ποσοι αρνηθηκαν να συμμετασχουν στην Παμπαλαια Αιρεσι που ταυτισθηκε με την Πατρωα Ευσεβεια;
Μας το υπερτονιζει δε εμφαντικοτερα και ο Μονομαχος Αγιος της Παμπαλαιας Παναιρεσεως, με την οποια, ΟΛΟΙ, ΝΑΙ ΟΛΟΙ, περιπαθεστατα σημερα ερωτοτροπουμε μαζι της: 


"Oυκ έστιν γαρ ο λόγος εν λόγοις ο αγών, αλλ’ εν πράγμασιν.

Ουδέ ρητών και αποδείξεων ο καιρός, αλλά δεί τους αγαπώντας τον Θεόν έργοις αυτοίς γενναίως παρατετάχθαι και πάντα κίνδυνον ετοίμους είναι παθείν υπέρ της ευσεβείας και του μη τη κοινωνία χρανθήναι των ασεβών( των Αιρετικων) . (αγιος Μαρκος ο Ευγενικος).

ΛΟΙΠΟΝ, ευχες χωρις αντικρυσμα προοριζονται να μεινουν απλες ευχες δηλαδη ...αερας κοπανιστος!!!
Γιατι, το αντικρυσμα των ευχων θα ειναι ο, οχι λογοις, αλλα Ο ΕΡΓΟΙΣ Ο ΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΕΙΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ.

ΕΣΥ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ;
Εγω βλεπω συμμετοχη, κοινωνια, συνκοινωνια, συναγελασμον, συνευρεσι και πληρη αποδοχη - εκτος ελαχιστοτατων εξαιρεσεων - παντων και πασων, με την Παναιρεσι του καμουφλαρισμενου ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ και των καμουφλαρισμενων Αιρετικων ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ, των αρχιεπισκοπων, των επισκοπων, των πατριαρχων και ενος ολικως αδρανοποιημενου, μαλλον δε σχεδον ημιθανους και πνεοντος τα λοισθια λαου και αποδεχομενου τα παντα, τα αιρετικα και τα ορθοδοξα, τα καθαρα και τα ακαθαρτα, αβουλα, απαθεστατα, αδιακριτα και αδιαφορα.
Εσυ βλεπεις κατι το διαφορετικο;
Σε παρακαλω δειξτο και σε μενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου