Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

1 σχόλιο:

  1. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ευαισθητοποιήθηκε για το πρόβλημα που προέκυψε ένεκα της εισροής προσφύγων στο έδαφος της Ελληνικής επικράτειας και πολύ καλά έκανε κατ αρχήν, ασχέτως, βεβαίως, της απαραδέκτου ενεργείας του να προσκαλέσει το δίκερω γίγα της Ρώμης στην αιματοπότιστη πατρίδα μας!
    Περιμέναμε, όμως, από τον κ.Παυλόπουλο, να ευαισθητοποιηθεί απείρως περισσότερο, όταν το ελληνικό Κοινοβούλιο ψήφισε το νόμο της ντροπής, τη θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφιλοφίλων τουτέστιν! Να μη θέσει και αυτός την υπογραφή του στο ηθικό και νομοθετικό αυτό εξάμβλωμα και έκτρωμα αλλά να το αναπέμψει στη Βουλή κατασφαλίζοντας κατ αυτόν τον τρόπο την ηθική αξιοπρέπεια του λαού και των αρχόντων του και δίνοντας ένα μάθημα στους ολετήρες που νομοθετούν κατά τρόπο αχρείο και ελεεινό. Δυστυχώς δεν το έπραξε! Τοιουτοτρόπως υπέχει και αυτός μέγα μερίδιο ευθύνης για την ηθική εξαχρείωση της νεοελληνικής κοινωνίας και την απάμβλυνση του ηθικού αισθητηρίου των μελών της που συνεπάγεται η νομιμοποίηση της σεξουαλικής διαστροφής και ανωμαλίας. Και είναι αδιανόητο να μην έχει ακούσει ακόμη ο κ.Παυλόπουλος, όπως και οι λοιποί πολιτικοί εξουσιαστές το "ΟΥΚ ΕΞΕΣΤΙΝ ΥΜΙΝ ΑΝΤΙΝΟΜΟΘΕΤΕΙΝ ΤΩ ΑΙΩΝΙΩ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΧΡΙΣΤΩ" από την πλευρά του αφώνου αρχιεπισκόπου και των σιωπώντων συνοδικών.
    Ευαισθησία για τους πρόσφυγες κε Παυλόπουλε, ναι, εφ όσον, βεβαίως, η τελευταία δεν υπερβαίνει τα εσκαμμένα! Απείρως, όμως, περισσότερη ευαισθησία απαιτείται από την πλευρά σας για τον ηθικό ξεπεσμό της νεοελληνικής κοινωνίας που συνεπάγεται η ψήφιση τρισαίσχιστων νομοθετημάτων!
    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου