Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Αγαπητε Νικολαε, ευτυχως ο π. Επιφανιος Χατζηγιανκου, δεν συμμετειχε στο ανιερο συλλειτουργο της Φλωρινας με τον Οικουμενιστη Ελπιδοφορο. Απουσιασε επιδεικτικα. Το γνωριζουμε απο πρωτο χερι. Αρα ακομα δεν πεθανε η ελπιδα στην Φλωρινα. Ο Αυγουστινος "ζει και βασιλευει" στην Φλωρινα. Το απεδειξαν και οι αποδοκιμασαντες εντος του ναου κατα προσωπο τον γελοιο Ελπιδοφορο και συλληφθεντες για την δοξα της ΑΓΡΥΠΝΟΥΣΑΣ Εκκλησιας και Πιστεως των Ορθοδοξων. Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ αφησε την μαγια του στην Φλωρινα. Οι δε λαγωοι που τον αντικατεστησαν και αποδειχθηκαν αναξιοι διαδοχοι, θα εξαφανισθουν απο το προσκηνιο και το ονομα τους θα χαθη απο τον οριζοντα εις αιωνας αιωνων. Αυτο ειναι βεβαιο και αυτο τους αξιζει.

ΠΕΡΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΟΦΟΡΟΥ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΛΑΜΠΡΥΝΙΑΔΗ


του Θεολογου Νικολαου ΠΑΝΤΑΖΗ


Αυτό το Οικουμενιστικό υποκείμενο το οποίο προθύμως υπόκειται στην Παναίρεση του Οικουμενισμού, ο ψευδεπίσκοπος και λυκοποιμένας Προύσσης Ελπιδοφόρος Λαμπρυνιάδης, (τον οποίο γνωρίζω από λαϊκό, μ' αυτό το χαμόγελο το ψεύτικο και υποκριτικό και γλώσσα αιρετικόσπορη, φαρμακερή η οποία "κόκαλα δε σπα και κόκαλα τσακίζει"), αυτός ο αισχρότατος και μιαρότατος που ασπάστηκε αγαλλομένω ποδί, σκιρτών και αναπηδών περιχαρώς την σιχαμερή και μολυσματική χείρα του Αιρεσιάρχου και Αντιχρίστου Πάπα, ήλθε τώρα να λειτουργήσει στη Φλώρινα....ΚΑΛΑ έκανε! Γιατί;Για να αποκαλυφθούν οι Οικουμενιστές επίσκοποι και σιγονταρο-οικουμενιστές ιερείς!  Για να γνωρίσει ο λαός της Φλωρίνης και των περιχώρων, ποιοί είναι οι ψευδεπίσκοποι και ψευτο-ιερείς, οι οποίοι διδάσκουν αλλότρια, ξένα, παράξενα και παράδοξα, έτερα και ετερόδοξα, αντίθεα και αντορθόδοξα, Αντι-αποστολικά, Αντι-Ευαγγελικά, Αντι-πατερικά και Αντικανονολογικά, από τους οποίους ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ (και όχι ο Πανταζής) δηλώνει ότι τα πρόβατα “ἀλλοτρίῳ δὲ οὐ μὴ ἀκολουθήσωσιν, ἀλλὰ φεύξονται ἀπ’ αὐτοῦ, ὅτι οὐκ οἴδασι τῶν ἀλλοτρίων τὴν φωνήν.” (Ιωάν. ι’ 5).Ήταν μια καλη και Θεόσταλτη ΕΥΚΑΙΡΙΑ να φανερωθεί ποιοί ιερείς ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ εφαρμόζουν ολοψύχως και εμπίστως το "φεύξονται ἀπ’ αὐτοῦ", αλλά και ποιοί "γράφουν τον Χριστό στα παλιά τους τα εκκλησιολογικά τους παπούτσια!" Ποιοί περιφρονούν και ΚΑΤΑΦΡΟΝΟΥΝ τους Αγίους Πατέρες και τις Συνόδους. 

Ποιοί προφασίζονται "δυνητικότητες" και ποιοί είναι οι φορείς της Νέας Αιρέσεως του "Αχρικαιριτισμού". 

 Ποιοί καταδικάζουν θεωρητικώς και Χαρτοπολεμικώς τους αιρετικούς και ποιοί παραμένουν σε αντίθεη ΚΟΙΝΩΝΙΑ με αυτούς που καταδικάζουν και ενσωματώνονται διά των πνευματικών τους με όσους καταδικάζουν και σχιζοφρενικώς εκφράζουν αυτόν τον φαύλο κύκλο της κοινωνίας, της συνυπάρξεως και του συμβιβασμού!Ρωτώ:  ο προϊστάμενος του Αγίου Παντελεήμωνος π. Επιφάνιος Χατζηγιάγκου, πρώην ευεργέτης μου και ο π. Λαυρέντιος Γρατσίας, πρώην πνευματικός μου,

 • ήταν παρών σε αυτό το αντορθόδοξο και αντίθεο συλλείτουργο;
 • ΑΥΤΟΙ τί κάνουν;;
 • Γιατί σιωπούν ενόχως;
 • ΠΟΙΟΝ Μνημονεύουν;
 • με ποιόν κοινωνούν και από ποιόν κοινωνούν;
 • Γιατί καταδέχονται να ενσωματώνονται μέσω του συμβιβασμένου επισκόπου τους, με αυτόν τον δεδηλωμένο αιρετικό επίσκοπο;
 • Γιατί καταδέχονται να εκπροσωπούνται ουσιαστικώς, οντολογικώς, ισοτίμως, ισοκύρως και ισομελώς στο Σατανικό και Εωσφορικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Βλασφημιών;
 • Σε ποιανού όνομα κατακλείουν τα Μυστήρια, τις Ακολουθίες, Ευχές και Προσευχές και ποιό τελούνε "Δι' ευχών";;;Δεν γνωρίζουν τους Κανόνες ότι:η Μνημόνευση είναι (δογματικής πίστεως) αποδοχή και υποταγή προς το υπερέχον;" 
Δεν γνωρίζουν ότι "ο μνημονεύων κοινωνός εστίν αυτού, και πίστεως και των Θείων Μυστηρίων διάδοχος"; 
Ας δουν, παρακαλώ, ολόκληρο το Κείμενο:«Άνωθεν γαρ η του Θεού Ορθόδοξος Εκκλησία· την επί των αδύτων Αναφοράν (Μνημόνευσιν) του ονόματος του Αρχιερέως, συγκοινωνίαν τελείαν εδέξατο τούτο. Γέγραπται γαρ εν τη εξηγήσει της Θείας Λειτουργίας, ότι αναφέρει ο Ιερουργών το του Αρχιερέως όνομα, δεικνύων και την προς το υπερέχον (δογματικήν πίστεως) υποταγήν, και ότι κοινωνός εστίν αυτού, και πίστεως και των Θείων Μυστηρίων διάδοχος!”Και συνεχίζουν να αποδέχονται τον αιρετικό και να διαδέχονται την αίρεση και να καταδέχονται να εκπροσωπούνται στο Παναιρετικό, Μολυσματικό και ΒΛΑΣΦΗΜΟ κατά του Αγίου Πνεύματος Παγκόσμιο Συμβούλιο Βλασφημιών;;;;Δεν γνωρίζουν ότι  μεγάλους «εχθρούς γαρ Θεού ο Χρυσόστομος, ού μόνον τους αιρετικούς, αλλά και τους τοις τοιούτοις κοινωνούντας, μεγάλῃ τη φωνή απεφήνατο!!!»Δεν γνωρίζουν επίσης ότι ο Μέγας Πατήρ ημών Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος πάλι προειδοποιεί και διατυμπανίζει πως μεγάλες κατάρες ισχύουν για αυτούς τους λαϊκούς, πιστούς, γέροντες και πνευματικούς οι οποίοι κοινωνούν με ακοινώνητους;Δεν γνωρίζουν ότι οι Α΄και Β΄ Θείοι και Ιεροί Κανόνες της Γ΄ Οικουμενικής Συνόδου προειδοποιούν και αναθεματίζουν:

“Όποιος ενώθηκε (διά Μνημονεύσεως και Κοινωνίας) η πρόκειται να ενωθή με καταδικασμένους και εκτός Εκκλησίας ευρισκομένους αιρετικούς εγκαταλείποντας την Εκκλησία, εκπίπτει άμεσα της κοινωνίας και της ιερωσύνης”;;;;


Και για σεις λοιπόν σφυρίζετε υποκριτικά την των κεκοιμημένων λαϊκούρα "όλα πάνε καλά, όλα πάνε καλά"; 
Ναι; 
Όλα κανονικά, ομαλά και συνηθισμένα; Τα πάντα ρει; "Α, ρε Πανταζή!"

Αλήθεια; Εγώ σας φταίω; Και κάθεται μετά ο μητροπολίτης Θεόκλητος και ρωτά από τηλεφώνου τον Αντώνιο Μάρκου, "γιατί μας βρίζει τόσο πολύ ο Πανταζής;;"

Όχι, επίσκοπε Θεόκλητε! Δεν σας βρίζει ο Πανταζής! Απλά σας αποκαλύπτει! Λίγα σας λέγει! Λέγει τα πράγματα με τ' όνομά τους!  
Και οι Οικουμενιστές... "το χαβά τους!" Βέβαια! Το "Πανταζή"θ' ακούσουν;;
Εδώ δεν ακούνε τον ΜΕΓΑ Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, τον ΜΕΓΑ και Ιερό Φώτιο, τον ΜΕΓΑ Πατέρα Άγιο Θεόδωρο το Στουδίτη, τον ΜΕΓΑ Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, εμένα τον μυρμηγκά θα ακούσουνε;

Ακούσατε λοιπόν, ιερείς, και σύνετε! 
Σοβαρευτείτε!  
ΠΑΥΣΑΤΕ την Μνημόνευσιν και ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΙΤΕ!

Πηγή:  http:/www.wallingoff.com/645
ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Αγαπητε Νικολαε, ευτυχως ο π. Επιφανιος Χατζηγιανκου, δεν συμμετειχε στο ανιερο συλλειτουργο της Φλωρινας με τον Οικουμενιστη Ελπιδοφορο.
Απουσιασε επιδεικτικα.
Το γνωριζουμε απο πρωτο χερι.
Αρα ακομα δεν πεθανε η ελπιδα στην Φλωρινα.
Ο Αυγουστινος "ζει και βασιλευει" στην Φλωρινα.
Το απεδειξαν και οι αποδοκιμασαντες εντος του ναου κατα προσωπο τον γελοιο Ελπιδοφορο και συλληφθεντες για την δοξα της ΑΓΡΥΠΝΟΥΣΑΣ Εκκλησιας και Πιστεως των Ορθοδοξων.
Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ αφησε την μαγια του στην Φλωρινα.
Οι δε λαγωοι που τον αντικατεστησαν και αποδειχθηκαν αναξιοι διαδοχοι, θα εξαφανισθουν απο το προσκηνιο και το ονομα τους θα χαθη απο τον οριζοντα εις αιωνας αιωνων.
Αυτο ειναι βεβαιο και αυτο τους αξιζει.

3 σχόλια:

 1. ΘΛΙΨΗ, ΘΛΙΨΗ, ΘΛΙΨΗ και για το μητροπολίτη Θεόκλητο! Και αυτός δίπλα στον π.Αυγουστίνο γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε πνευματικά! Γιατί σεβασμιώτατε; Γιατί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί του κοστίζει ο θρόνος και ο μαμωνάς... Κουκοσκιάχτης ήταν πάντοτε και ΔΕΙΛΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://www.facebook.com/halkitheologicalschool/videos

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου