Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΑΦΕΣ ΣΥΝΟΔΙΚΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ του Θεολογου Νικολαου ΠΑΝΤΑΖΗ

ΣΥΝΑΦΕΣ ΣΥΝΟΔΙΚΟΝ 

ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


του Θεολογου Νικολαου ΠΑΝΤΑΖΗ


Οι οικουμενισταί πατριάρχαι ως είδον,
οι αιρεσιάρχαι ως εδίδαξαν,
ο Αθηναγόρας ως μετέδωκεν,
ο Βαρθολομαίος ως παρέλαβεν,
οι δεσποτοκράται ως εδογμάτισαν,
η οικουμενιστική οικουμένη
ως συμπεφώνηκεν,
η πλάνη ως έλαμψεν,
η αίρεσις ως αποδέδεικται,
το ψεύδος ως επεκράτησεν,
η θεοσοφία ως επαρρησιάσατο,
ο Πάπας ως εβράβευσεν,
ούτω φρονούσι,
ούτω λαλούσι,
ούτω κηρρύσουσιν εωσφόρον,
τον πραγματικόν θεόν αυτών,
και τους ψευδείς "αγίους" αυτού,
εν λόγοις τιμώντες,
εν συγγραφαίς,
εν νοήμασιν, εν θυσίαις,
εν Ναοίς, εν εικονίσμασι,
τον μεν Πάπαν ως
"παναγιώτατον και δεσπότην"
προσκυνούντες και μνημονεύοντες
τους δε διά τον οικουμενιστικόν αυθέντην
ως αυτού γνησίους μασόνους τιμώντες
και την πανθρησκειακήν
προσκύνησιν απονέμοντες.
Αύτη η πίστις των Οικουμενιστών,
αύτη η πίστις των Μεταπατέρων,
αύτη η πίστις των νεορθοδόξων,
αύτη η πίστις
τον Αντίχριστον εστήριξεν.
Επί τούτοις
τους τοις ασεβείας κήρυκας
αγιογραφικώς και αγιοπατερικώς
εις ατιμίαν και αισχύνην της ασεβείας
υπέρ ης αγωνίσατο,
αγανακτούμεν και λέγομεν:
Των της Παναιρέσεως προμάχων
ασεβών βασιλέων,
αιρεσιαρχών πατριαρχών,
οικουμενιστών αρχιερέων,
λυκοποιμένων και ψευδοδισκάλων,
κοινωνούντων μετά ακοινωνήτων,
μασονικών εθνομαρτύρων,
δειλών και ειδωλολατρών:
Ανάθεμα έστω! (Γαλάτας α' 9).

Ο παραπάνω Αναθεματισμός δεν εκπέμπεται αποκλειστικώς μόνον από μένα. Απευθύνθηκε αρχιερατικώς και παταγωδώς προς τον Τριαδικό ημών Θεό από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ εν ώρα Θείας Λειτουργίας κατά την Κυριακή της Ορθοδοξίας το Σωτήριον και Κολαστήριον Έτος 2012:

"Τοις κηρύσσουσι και διδάσκουσι την ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΝ του Διαχριστιανικού, Διαθρησκειακού και Συγκριτιστικού ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΘΕΜΑ, ΑΝΑΘΕΜΑ, ΑΝΑΘΕΜΑ!!!"   Το βίντεο εδώ στο 2:42 λεπτό:    https://www.youtube.com/watch?v=lipm6rfJkGA

Ας ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ εδώ πως αυτό το ΑΝΑΘΕΜΑ αποδίδεται ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ εις τύπον της Αγίας Τριάδος!!! Η οποιαδήποτε αφέλεια συνεπάγεται ΘΕΟΜΠΑΙΞΙΑ και ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ κατά του Αγίου Πνεύματος! Και η τιμωρία αυτή είναι ΤΟΣΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ που ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ! Κι' ας μην επανέλαβε τον Αναθεματισμό το επόμενο έτος, Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ! Το εξέλαβε, το κατέθεσε, και το ενέγραψε στα Ουράνια Βιβλία! Το επτασφράγισε με Θεϊκή, Τριαδική ΟΡΓΗ. Το αποδέχτηκε και το ασπάστηκε Η ΣΥΜΠΑΣΑ ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. "Φωνή Λαού, Οργή Θεού!"

Ως επίσκοπος δεν έκανε ποτέ κάποια αναίρεση του επισήμου Λειτουργικού αυτού ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και ΕΓΚΥΡΟΥ Αναθεματισμού! Ο Πιστός Λαός του Θεού, τον οποίο εκπροσωπούν οι επίσκοποι και οι ιερείς, εγκρίνει κι επαυξάνει, ασπάζει κι αποδέχεται και διαιωνίζει αυτόν τον ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟ! Για αυτό εάν προσέξετε στο βίντεο, ο Λαός βροντοφωνάζει το Ανάθεμα ΤΡΕΙΣ!!!

Η "μεγάλη" (βλ. μυρμιγκένια) και αποδεδειγμένα πλέον τοις πάσι ΛΗΣΤΡΙΚΗ Σύνοδος του Κολυμπαρίου είναι ΗΔΗ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ!!! Για αυτόν ΑΚΡΙΒΩΣ τον κρύφιο, πονηρό και υποσυνείδητο λόγο αρνείται διπλωματικά να παραστεί ο Πειραιώς για να μην υπόκειται και αυτός στον ίδιο τον ισχύοντα ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ!! Αντάμα με τους Αναθεματισμένους, μεμολυσμένους, μαγαρισμένους και κολασμένους! Παρέα στον Πύρινο Ποταμό με τους Κλέπτες και Ληστές της Θεϊκής Διδασκαλίας και καταπατητές της Αληθείας.

ΠΟΥ να φανταστεί όμως (και δεν χρειάζεται καν να το φανταστεί διότι το ΓΝΩΡΙΖΕΙ πολύ καλά) πως και να μην παραστεί στη Σύνοδο, πάλι και πολλάκις ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ διότι:
ΚΟΙΝΩΝΕΙ με ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ υπ' αυτού,
ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ μαζί τους,
ΕΝΩΝΕΤΑΙ μαζί τους και
ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ μαζί τους,
άρα αυτομάτως καθίσταται:
αυτοκατάκριτος,
αυτοκαταδικαστέος και
αυτοαναθεματισμένος!

Είναι η Λογιστική Μέθοδος του Θεού, απλή θεολογική λογική, η Αγιοπατερική λογική και Διδασκαλία του ΙΔΙΟΥ του Θεοδιδάκτου Συγγραφέως της Θείας Λειτουργίας ο οποίος ΞΕΡΕΙ και ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ την Μνημόνευση ως "πίστεως αποδοχή και υποταγή προς το υπερέχον!"

Το ότι ο Πειραιώς συνειδητά συναγελάζεται, συνεορτάζει και Συλλειτουργεί στα περίλαμπρα, πολύχρυσα και πολυαρχιερατικά ονομαστήρια της ΗΔΗ Αναθεματισμένης πλέον Δεσποτοκρατίας, αυτή η ΚΟΙΝΩΝΙΑ του σημαίνει ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ κι αυτή η Ενσωμάτωση σημαίνει ΑΠΟΔΟΧΗ αιρετικής, οικουμενιστικής πίστεως κι ΥΠΟΤΑΓΗ στην Παναίρεση την οποία αυτοί ΓΥΜΝΗ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ διδάσκουν!

"Ποντάρει" όμως ο Πειραιώς με χαρακτηριστική πανουργία στην ΑΜΑΘΕΙΑ και ΑΓΝΩΣΙΑ του πλείστου Λαού και με το να καταδικάζει εμάς, (οι οποίοι τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ παρρησία και ομολογία στους Ορθοδόξους), αποκαλώντας μας "σχισματικούς", εύχεται ο ταλαίπωρος πως έτσι θα μας περιφρονήσουν οι περισσότεροι και δεν μας πιστέψουν. ΤΟΝ ΘΕΟ όμως ΔΕΝ μπορούν να Τον κοροϊδέψουν!

Οι λαϊκοί οφείλουν, κατά την εντολήν του Αποστόλου Παύλου ("του στόματος του Χριστού"), να Αναθεματίζουν, όχι μόνο τους εκκλησιαστικούς-αιρετικούς ανθρώπους αλλά ακόμη και αγγέλους! (Γαλάτας α' 9). Εδώ το "αγγέλους" έχει δύο έννοιες:

Η πρώτη είναι η συμβολική, Αγιοπατερική έννοια του επισκόπου "τω αγγέλω της εν Σάρδεσιν εκκλησίας" (Αποκ. γ' 1), οι οποίοι είναι οντολογικά οι οφθαλμοί της εκκλησίας, καθώς εντέλλεται ο Μέγας Αθανάσιος: "ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφωνται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, ΧΡΗ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΒΑΛΛΕΣΘΑΙ! Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον, ἤ μετ’ αὐτούς ἐμβληθῆναι, ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (P.G. 35, 33, ΒΕΠΕΣ 33, 199).

Η δεύτερη έννοια είναι η λειτουργική και μεταμορφωσιακή του διαβόλου και των αγγέλων αυτού: "αὐτὸς γὰρ ὁ σατανᾶς μετασχηματίζεται εἰς ἄγγελον φωτός" (Β' Κορ. ια' 14) και καθώς ερμηνεύει ο Μέγας Πατήρ ημών Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: "επειδή πολλάκις ο σατανάς εαυτόν μεταμορφοί, και δαίμονες πολλάκις εν σχήμασιν αγγέλων εαυτούς μεταμορφώσαντες, προς την εαυτών έννοιαν (κατά την δική τους διαβολική, πωρωμένη ερμηνεία) την αιρετικήν διδασκαλίαν εισάγουσι!" (Εις Μνήμην Μαρτύρων, Τομ. 3, Σελ. 993. Παρ. C).

Οι Οικουμενιστές λοιπόν ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι Σιγονταρο-οικουμενιστές προς την εαυτών πωρωμένη έννοιαν εισάγουν αιρετικές διδασκαλίες ξένες και διαφορετικές, παράδοξες και παραπληγικές, συνείσκατες και συμβιβαστικές, αντορθόδοξες και Αντι-αποστολικές. Κλείνω και αφιερώνω στην αγάπη σας, εναν φρικτότατο μα αληθέστατο λόγο του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ημών Πατρός, Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου ("το στόμα του Παύλου!") λέγοντας για τους πραγματικούς Ορθοδόξους Πιστούς:

"Άμα μεν και τηρεί εαυτόν (φυλάγεται, φεύγει, απομακρύνεται, αποτειχίζεται) ΜΗ βουλόμενος ανοίξαι χώραν τοις δαίμοσιν, άμα δε και δείκνυσιν ημίν ο (αληθινός εκ του Κυρίου) Άγγελος ότι ΕΞΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΩΘΗΝΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ!!!!!!!" (Εις Μνήμην Μαρτύρων, Τομ. 3, Σελ. 994. Παρ. Ε).

ΕΞΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΩΘΗΝΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ!!!Πηγή: http://www.wallingoff.com/623

1 σχόλιο:

 1. Σιγά ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι...!!!

  Διαβάσατε κανονικά τα αναθέματα 1 (ΜΙΑ)φορα και το κάνατε θέμα, αντι να αναρρωτιέστε ΓΙΑΤΙ τόσο καιρι ανήκετε και είστε σε κοινωνία εκκλησιαστική με αυτούς που όχι μόνο ΔΕΝ (τους συμφέρει) να τα διαβάσουν αλλά έχουν καταργήσει και περιορίσει Νηστείες (βλέπε νηστεία Αποστόλων) αλλά και έχουν κάνει ένα σωρό άλλες Καινοτομίες με σκοπό την καταστροφή της Ορθοδοξίας και την μετατροπή της σε Οικουμενισμό...!!

  Τα αναθέματα διαβάζονται κανονικά όλους τους αιώνες μέχρι σήμερα από τους Ορθοδόξους (οι οποίοι ΔΕΝ κοινωνούν με όσους καταστρέφουν την Ορθοδοξία (προφορικώς η γραπτώς ή με τις πράξεις τους... Παγκοσμίως όλα τα χρόνια - βλέπε "Αιρετική Εγκύκλιο 1920, Νεοημερολογιτισμό - Οικουμενισμό, Ίδρυση ΠΣΕ 1948, κλπ "Καινοτομίες" που κάνανε μέχρι σήμερα ενώ υπάρχουν Πανορθόδοξοι Σύνοδοι που απαγορεύουν με Αναθέματα ΚΑΘΕ Καινοτομία - βλέπε Πανορθόδοξη 1848...!!!)

  Και επειδή τα "διάβασε"? Τι? Αναθεμάτισε και τον εαυτό του. Μήπως άραγε ΔΕΝ ειναι σε κοινωνία με όλους αυτούς? Μήπως η Αποστολική του Διαδοχή δήθεν "δεν προέρχεται από αυτούς" που αναθεματίζει???

  Ακόμα και αν κόψει κοινωνία με όλους αυτούς, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ (χειροτονία) από αυτούς όλους τους ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΦΡΟΝΕΣ...!!!

  Άραγε ένας που προέρχεται από Λατίνους (ή άλλη Αίρεση ή Σχίσμα) εκκλησιστικά έχει Ιεροσύνη ή Έγκυρα Μυστήρια...???
  Δεν νομίζω...!!!

  Χαρτοπόλεμος και φανφάρες λοιπόν...(ως προς την Ορθή Πίστη και την ΕΓΚΥΡΗ Αποστολική Διαδοχή όλων αυτών...!!!)

  ΞΥΠΝΑΤΕ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου