Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 

 

ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Διάβασα στην Εφημερίδα "Ορθόδοξη Αλήθεια" ότι ο προϋπολογισμός της "Μεγάλης" (μεγάλη η χάρη της!) "ΠAN-ορθόδοξης" (ο "θεός" "ΠΑΝ" εμπνευστής και καθοδηγητής της!) Συνόδου, η οποία θα λάβει χώρα αυτό το ξέχωρο καλοκαίρι που θα 'ρθεί, και μονιασμένους όλους αντάμα θα μας βρεί στην Κνωσοκλώσσα Κρήτη του ψευτοθεού Μήνωα, αναμένεται να ξεπεράσει το ποσό των 70.000.000 ευρώ!!"
Για να ΜΗΝ τρελλαθώ! Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου, μα θα το πω! ΑΛΗΘΕΙΑ θα πω! Αγαπητέ Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ του Θεού! ΜΗΝ πιστεύεις όλα όσα σου λένε οι δεσποτοκράτες-θεοκράτες και σατανοκράτες της συμφοράς του Έθνους! Έχουν χάσει όχι μόνο την εμπιστοσύνη του Λαού, αλλά ακόμη και αυτός ο διάβολος τους φοβάται και ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ απ' αυτούς!


ΜΗΝ τους ακούς! ΟΛΑ όσα λένε, είναι μόνο Η ΜΙΣΗ ΑΛΉΘΕΙΑ! Κι αν θέλεις να είσαι ακριβής, γνώριζε πως ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ προυπολογισμός ανέρχεται τουλάχιστον στα ΔΙΠΛΑΣΙΑ του δημοσίως και διπλωματικώς δηλωμένου ποσού, δηλαδή 140,000.000!! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ!!


Αυτά όλα τα οποία υπευθύνως καταθέτω, τα δηλώνω με στοιχεία και ενδείξεις και προυπολογισμούς οι οποίοι έχουν διαρεύσει από κρατικούς ισολογισμούς, τους οποίους ασφαλώς διακατέχω εν σχέσει με το αστρονομικό κόστος των "πανορθοδόξων Συνόδων" που έλαβαν χώρα εδώ στην Αυστραλία με κεντρικό, προσκεκλημένο και "τιμώμενο" ομιλητή τον Νεο-Νικολαϊτη Χρήστο Γιανναρά.


ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ, αγαπητέ και ΣΕΒΑΣΤΕ Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ του Θεού, αυτοί οι δεδουλωμένοι δεσποτοκράτες δεν συνέρχονται "για το καλό σου" ή για την "σωτηρία της ψυχής σου" αλλά ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, προς το θεαθήναι!! Είναι άρχοντες του μαμωνά και λάτρες της οικουμενιστικής γης, η "εκκλησία πονηρευομένων" και συνοδικώς συνερχομένων "δι' ευχών των αγίων της γης". Ορατής Ληστρικής Συνόδου απειλής. Σχισμάτων απειλής. Αναθεμάτων και κολασμών απειλής.Και να το ξέρεις, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ανεξαιρέτως παντού και πάντοτε αποζημιώνονται υπερπλουσίως για "τον κόπο τους" και μάλιστα ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΊΩΤΟ (πω τί ζημιά!!) - και μάλιστα στο ακέραιο! - υπέρ του δέοντος! Του οικουμενικού πρώτου "λέοντος πυρ πνέοντος" ΟΧΙ υπέρ της Ορθοδόξου Αληθείας αλλά ΚΑΤΑ των επικριτών και αρνητών της Υπάτης Στοάς της Μεγάλης Συνόδου...


ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ, Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ του Θεού, πως ΑΥΤΟΙ "οργιάζουν" πίσω από την πλάτη σου, και μάλιστα τη ΦΡΙΚΤΗ στιγμή που ΕΣΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ κι' αυτοκτονείς, ΑΥΤΟΙ οι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ και ΑΘΕΌΦΟΒΟΙ, εκεί να δεις κάτι πρωτοκλασσάτοι καλοπερασάκιδες και μαυραγορίτες κοτζαμπάσηδες του βοσπόρου να μεταφέρονται με λιμουζίνες πολυτελείας, παρέα με τα πνευματικά "τεκνώ" τους και τους άβουλους δουλοπρεπείς τους διάκους, με τους "μπράβους" και τα μπράβο, τις επευφημίες, υστεροφημίες και δόξες.


Αυτοί διαμένουν σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, απολαμβάνουν υπερπολυτελή γεύματα με περιζήτητες ειδικές ορέξεις να λιγουρεύονται ασυγκράτητα πατριαρχικές "ΟΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ" ώστε να' ναι "κάπως νηστήσιμο και το μενού" (φτού και το ζαχαρούχο γάλα Νουνού στη παγωμένη φραπεδιά τους) κι όπως δημοσίως εδήλωσε βοηθός επίσκοπος της Μελβούρνης: "εμείς ως επίσκοποι έχουμε εξουσία να καταλύουμε σε νηστείες όταν πανηγυρίζει ο Ναός", Ω ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΗΔΕΣ του εξαποδώ και τραγοπόδαρου ΠΑΝΑ!

Πανάθλια υποκείμενα και ρασοφορεμένοι αυτοκράτορες με κάτι κοιλιές διπλάσιες από τη δικιά μου (κι έχω μεγάλη κοιλιά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, μα ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είμαι ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Συνοδικός και ΠΟΛΙΣ επί Προποντίδος και Κερατίου Κόλπου κειμένη) κι όπως είπε κάποτε ο Ιωαννίνων σε δημοσιογράφο "ε πως να το κάνουμε, χρειάζεται και λίγο κοιλιά για ν' ακουμπάει καλά το αρχιερατικό εγ-κόλπιο πάνω απο τον κόλπο, την κοιλότητα της καρδιάς, το οποίο δεν θεωρείται αρχιερατικό άμφιο, αλλά αυτοκρατορικό έμβλημα του βυζαντίου!"


Ω δικέφαλοι, διπρόσωποι και διεφθαρμένοι ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ. Μια μέρα θα αποκαλυφθείτε και θα ΦΤΥΣΤΕΙΤΕ κατάμουτρα από τους προδωμένους και καταπατημένους των οποίων το ΑΙΜΑ ΡΟΥΦΙΞΑΤΕ μέχρι τελευταίας ρανίδος ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ. Με παγωμένες Heineken και ρέψιμο που φτάνει μέχρι δω, υπέρ πάσης Ωκεανίας, γλεντάτε και καλοπερνάτε "για το καλό μας"....


Θα κάνετε και "Μεγάλη" Σύνοδο, "για το καλό μας!" Θα συμφάγητε, θα πιείτε και θα ενωθείτε, με τοποτηρητές τρισκατάρατους θα συμπροσευχηθείτε, κι αυτό "για το καλό μας!" Μεθαύριο θα μας πείτε: "Κι η Μασονία κι ο Σιωνισμός, κι ο Αντίχριστος, το χάραγμα κι τριεξάρης αριθμός, κι αυτός "για το καλό μας!" Μα και η κόλαση που μας υπόσχεστε, ΚΙ ΑΥΤΗ, "για το καλό μας!"


Αν όμως θέλετε πράγματι, στ' αλήθεια "το καλό μας", σας συμφέρει καλύτερα να κρεμασθεί μύλος ονικός στο σβέρκο σας και να καταποντισθείτε (Ματθ. ιη' 6) στο Κρητικό Αρχιπέλαγος ΠΑΡΑ να αναγνωρίσετε επισήμως τις ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ως "Εκκλησίες" και να πορευτείτε αντάμα χέρι-χέρι στου Πάπα το κολομέρι για να βρείτε την υποτιθέμενη απωλεσθείσα ενότητα. Είστε ΟΙ ΚΛΕΠΤΕΣ και ΛΗΣΤΕΣ της Θείας χάριτος και η "Μεγαλοεγκυμονούσα" Σύνοδός σας κατά πάντα και διά πάντα ΛΗΣΤΡΙΚΗ!!!!!!!
Κι ΑΝ, λέγω, ΑΝ κάποιος από σας έχει ακόμη συνείδηση ζωντανή και υγιή, ΝΑ ΜΗΝ διανοηθεί να πατήσει πόδι στη Ληστρική Σύνοδο αυτή! Θα τον αναθεματίζουν οι Ορθόδοξοι Πιστοί, γενεές δεκατέσσερεις!

3 σχόλια:

 1. Οι κληρικοί που πιστεύουν στον ακτήμονα και λιτοδίαιτο Ιησού Χριστό και μάλιστα είναι οι πνευματικοί ηγέτες στην Εκκλησία Του κι επιπλέον άγαμοι μοναχοί, εφαρμόζουν τον του Ευαγγελίου Παύλειον λόγον: "έχοντες διατροφάς και σκεπάσματα τούτοις αρκεστησόμεθα". Είναι ως μοναχοί ακτήμονες, λιτοδίαιτοι, λιτά και πτωχικά και σεμνοπρεπώς ενδεδυμένοι διότι αυτά διδάσκει το Ευαγγέλιο και αυτά διδάσκουν κι εκείνοι στον Λαό του Θεού και συνεπώς είναι συκοφαντίες το ότι στολίζονται "στο όνομά Του" με έξαλλα χρυσά, προκλητικά αργυρά και πολύτιμα, κοσμικά και καρναβαλικά, μίτρες και εγκόλπια και ράβδους ενίοτε με χρυσάφια, περίτεχνα στολίσματα, πολύτιμους λίθους και υφάσματα χρυσοπλούμιστα συνολικής αξίας κάποιων στολών: αρκετών χιλιάδων ευρώ.

  Σε συνέχεια των ανωτέρω, υποθέτομεν ότι, ως λιτοδίαιτοι, θα φιλοξενηθούν δωρεάν σε κάποιο μοναστήρι ή σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας κάποιας "Ακαδημίας", ή πιθανώς να στρατοπεδεύσουν σε σκηνές, εν μέσω των προσφύγων και μεταναστών ως ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης στο δράμα των ξερριζωμένων. Και τότε όλα τα περί αστρονομικών ποσών των 70.000.000 ευρωπίων, θα αποδειχτούν ότι είναι μυθεύματα συκοφαντών ή εκτιμήσεις κακώς ενημερωμένων δημοσιογραφικών πηγών. Δεν είναι δυνατόν τα 70.000.000 ευρώ να εγγίζουν στην πραγματικότητα, εφόσον πρόκειται για "ανθρώπους του Θεού".

  Κατά τα άλλα, η ίδια εφημερίδα, χολώθηκε για την αδειοδότηση ραδιοσταθμού των Πεντηκοστιανών ο οποίος εξέπεμπε σε όλη την Ελλάδα και κακώς τον έκλεισαν. Γιατί; Τι φοβάται η εφημερίδα, "η σύγκριση είναι υπέρ των Ορθοδόξων... Οι πεντηκοστιανοί παραβαίνουν το Ευαγγέλιο, δεν έχουν καμιά σχέση με την Ευαγγελική λιτότητα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, οι ποιμένες τους φοράνε πανάκριβα χρυσά φορέματα, χρυσές μίτρες και κορώνες βυζαντινών αυτοκρατορων, στολές πανάκριβες, αυτοκρατορικούς μανδύες με ουρές, κρατούν χρυσές μπαστούνες", ό,τι κι αν πουν στο σταθμό τους, δεν πρόκειται να πείσουν τον λαό ότι διαβάζουν και προσπαθούν -με τον όποιο τρόπο τους- να εφαρμόσουν την Ευαγγελική λιτότητα και διδασκαλία. Εξάλλου δεν είδαμε από τους Ορθοδόξους να δείχονουν την ίδια ευαισθησία ζητώντας να κλείσουν κάποιοι σατανικοί ραδιοσταθμοί που εκπέμπουν οδηγίες εκμαυλισμού και εκπόρνευσης του λαού και της νεολαίας, σαφώς αντιχριστιανικού περιεχομένου διανθιζόμενου με πορνικά άσεμνα άσματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κυριε πανταζη αποτι γνωριζω ο κ, γιανναρας ειχε ελθει προ 10 ετων στην αυστραλια και οταν εορταζει ενας ναος γινεται καταλυσις ρωτηστε στο αγιον ορος πχ στην ξηροποταμου που εορταζει στις 14 σεπτεμβριου γινεται καταλυσις και σε αλλες μονεσ αναλογα με την εορτη μην γραφετε πραγματα που δεν εχουν βαση και σκανδαλιζετε εσεις τους αναγνωστες κων νικολαου αθηνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν αναφέρθηκα στο πότε ακριβώς ήρθε και δεν έχει σημασία αν ήταν πριν 5 ή 10 χρόνια. Σημασία έχει το μεγάλο, αστρονομικό κόστος των "μεγάλων" αυτών συνόδων των μεγαλοσχήμων.

  ΔΕΝ γράφω καθόλου αβάσιμα πράγματα και εφ' όσον εσύ κάνεις αυτή την δήλωση ότι "όταν εορτάζει ένας ναός γίνεται κατάλυσις", εσύ είσαι και υποχρεωμένος να προσκομίσεις τις αποδείξεις και μαρτυρίες.

  Η παράλογη προτροπή σου: "ρωτήστε στο άγιον όρος" δεν αποτελεί κριτήριο και βάση αλλά οι Κανόνες και το Τυπικό της Εκκλησίας είναι η βάση. Το ότι κάτι συνηθίζεται κάπου, αυτό δεν αυτοαναγορεύεται ως "Κανόνας" ούτε καταργεί τους Κανόνες και το Τυπικό. Αυτά είναι όλα αυθαιρεσίες και καινοτομίες, αυταρχικά παγιωμένες.

  Τί κι αν το κάνουν στο Άγιο Όρος; Όταν εσάς σας συμφέρει και σας βολεύει Η ΓΕΡΗ ΜΑΣΑ και ΤΟ ΨΗΤΟ, το επικαλείσθε, όταν όμως δεν σας συμφέρει κάποια νηστεία: "αα, αυτό είναι αγιορείτικο τυπικό, δεν ισχύει εδώ στον κόσμο..."

  Και ΜΗΝ χρησιμοποιείς το κόλπο ότι τάχα "σκανδαλίζω εγώ τους αναγνώστες", σε μένα αυτά δεν πιάνουν. Τους αναγνώστες τους σκανδαλίζουν οι οικουμενιστές αρχιερείς με φιλήματα Ιούδα και χειροφιλήματα του Πάπα και προσκύνημα της παντόφλας του.

  Τους αναγνώστες τους σκανδαλίζουν επίσης οι δουλοπρεπείς σύγχρονοι και συμβιβασμένοι "αντι-οικουμενιστές" χαρτοπολεμιστές που ξέρουν μόνο να γράφουν επιστολές και να "βαφτίζουν" πονηρά την Αντίθεη και Αντιπατερική κοινωνία τους με ακοινωνήτους, ως δήθεν "κοινωνικές εκδηλώσεις!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου