Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ “TWILIGHT ZONE” ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ “TWILIGHT ZONE” ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η “Νέα” Τάξη Πραγμάτων, δεν είναι καθόλου “νέα”, μα πράγματι πολύ παλαιά “ισόκαιρη του κόσμου”. Από τα χρόνια τα παλιά, προ της Γεννήσεως του Χριστού, που η ανθρωπότητα ολόκληρη βρισκόταν υπό την κυριαρχία του διαβόλου, υπήρχε διάχυτο παντού το παγανιστικό πνεύμα της υποταγής στη πανθρησκεία του Βαβέλ.
Ο Πύργος της Βαβέλ προβάλλει ως προφητικό, προδρομικό Προπύργιο της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού. Η σύγχυση γλωσσών συνεπάγεται συγκριτισμό δογμάτων και συγχώνευση θρησκειών. Συγκερασμό κρατών και ενοποίηση εθνών. Ο “Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών” είναι η υλοποίηση του βαβυλωνιακού ονείρου: Οραματισμός Ηγεσίας των Σατανολατρών. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση Μασόνων και Σιωνιστών.
Ο παλαιός αρχέκακος όφις, ως πρωτότοκος πάσης οιήσεως, πατήρ πονηρίας και ψευδούς, αντιθέου, καχεκτύπου ενοποιήσεως, μετέρχεται, όχι κάτι νέο για μια Νέα Τάξη, αλλά κάτι παλαιό μιας Παλιάς Αταξίας: “Δεύτε διαλεχθώμεν εν διαλόγω διαθρησκειακώ!”
Άαα τον πονηρό! “Παλιό το κόλπο”…. “Εεεύα, Ευάκι μου για έλα δω, τί ότι είπεν υμίν ο Θεός πως στη θέωση να φθάσετε μπορείτε; Τί ότι κατά την Αγίαν Πεντηκοστήν το Πανάγιον Πνεύμα, εις ενότητα πάντας εκάλεσεν; Και συμφώνως δοξάσωμεν τον ‘Παναγιώτατον’ Πάπαν!”


“Δεύτε Χριστοφόροι λαοί κατίδωμεν τραύμα, Μνημονεύσεως Βαρθολομαίου!” Όσοι μνημονεύετε Βαρθολομαίο, γίνεσθε νέοι πρόδρομοι του Αντιχρίστου, επαναφέροντες την πάλαι ποτέ διαλάμψασα και σκοτίσασα Παλαιάν Τάξιν Πραγμάτων. Γίνεσθε έμμεσοι προωθητές του οικουμενιστικού του σκότους. Σκοταδιστές της νύκτας του συμβιβασμού, Νονοί της ετεροζυγίας και συνυπαρξίας. Συμβολαιογράφοι της απολύτου Ιδιοκτησίας. Επικυρωτές της Σιωνιστικής Κυριαρχίας.
Τα Παπικά “Κονκορντάτουμ” τα οποία παρασκηνιακώς έχει υπογράψει η “Εκκλησία της Ελλάδος” πριν από εξήντα και πλέον χρόνια, τα οποία μάλιστα έχει αποκαλύψει και καταδικάσει ο άγιος επίσκοπος Φλωρίνης Αυγουστίνος (ούτε “πρώην”, ούτε “τέως” ούτε “μακαριστός”, ΕΝΑΣ είναι “ο π. Αυγουστίνος” και ΔΕΝ θα ξανάρθει άλλος!) έχουν μεταβιβάσει κάθε εξουσία κυρίαρχης ιδιοκτησίας στην Τράπεζα του Βατικανού. Τα Χρυσόβουλα τα Βατοπαιδινά ψίχουλα μηδαμινά μπροστά στου Πάπα τη παντόφλα.


Θα φανεί απίστευτο, παρατραβηγμένο προϊόν φαντασιοπληξίας και άκρως σοκαριστικό αυτό που θα πω, αλλά ΑΚΟΜΗ και αυτό το Άγιον Όρος ολόκληρο ανήκει στο Βατικανό!! Αυτά όλα τα “δωρεάν” υπέρογκα κι απανωτά κονδήλια των δισεκατομμυρίων Ευρώ, τί νομίζετε, ότι τα προσφέρει “ελεημοσύνη” ο Ιουσϊτης Πάπας για την ψυχή της μάνας του;;


Το ότι η Ελλάδα ως Έθνος-Επιχείρηση είναι δημοσίως καταγεγραμμένη στο Ύπατο και Κεντρικό Χρηματιστήριο της Washington, ως “μετοχική, κερδοσκοπική Εταιρεία με το όνομα “Ελληνική Δημοκρατία”, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ έχει πολλά να αποκαλύψει για το ΠΟΙΟΣ κατέχει ασφαλώς τον τίτλο κυρίαρχης ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ της Πατρίδος μας και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της Επισήμου Διοικητικής “Εκκλησίας”. Ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Σύνοδος, ΔΕΝ μπορούν να κάνουν “ΚΙΧ”, διαχρονική, πανδαιμονιακή “ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ” σε όλο της το μεγαλείο…


Είναι λοιπόν παλιά κόλπα του Υδροχόου, όχι σαν διαβολικό ζοντόβολο “Ζώδιο”, αλλ’ ως αστρονομικός αστερισμός του νοτίου ημισφαιρίου, ο οποίος ανήκει στους 48 αστερισμούς που σημειώθηκαν πρώτη φορά στην αρχαιότητα από τον Πτολεμαίο και στους 88 επίσημους αστερισμούς που το 1922 θέσπισε η Διεθνής Αστρονομική Ένωση.


Ο Φωσφόρος Εωσφόρος, ο φέρων την “Αστρονομικήν Αυγήν”, αυτός που μεταφέρει το φως, (Αυγερινός) ο ΤΕΩΣ “Πρωινός Αστήρ” ήταν και παραμένει ο κυρίαρχος συντονιστής (πάντοτε κατά παραχώρησιν Θεού φυσικά) των Αστερισμών, οι οποίοι διοικούνται από “τις αρχές και τις εξουσίες του σκότους” (για αυτό και τα Ζώδια είναι σατανικά). Μπήκαμε για καλά στον Υδροχόο.
Ο Εωσφόρος διά του Ο.Η.Ε και του Π.Σ.”ε”, συνεχίζει να εξουσιάζει τα ΕΘΝΗ και ΟΛΕΣ τις Θρησκείες, (δυστυχώς η Ορθοδοξία συγκαταλέγεται διαβολικώς ως “Θρησκεία” ενώ ΔΕΝ είναι μία ανάμεσα σ’ όλες τις άλλες θρησκείες αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ) εξουσιάζει τον Πολυ-Πολιτισμό και τον Οικουμενισμό.


Το δηλώνει ο Προφήτης Ησαϊας (οι ερμηνευτικές παρενθέσεις δικές μου) στο 14ο Κεφ. Στίχ.
12: “Πῶς ἐξέπεσεν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ὁ ἑωσφόρος ὁ πρωΐ ἀνατέλλων; συνετρίβη εἰς τὴν γῆν ὁ ἀποστέλλων πρὸς πάντα τὰ ἔθνη (τα Ηνωμένα Έθνη! Εδώ το “αποστέλλων” δεν έχει μόνο την έννοια της αποστολής αλλά κατά τους Κολιτσάρα, Τρεμπέλα και Σωτηρόπουλο, την έννοια της καταδυναστευτικής υπερισχύσεως, εξουσίας και ιδιοκτησίας! ).
13 Σὺ δὲ εἶπας ἐν τῇ διανοίᾳ σου· εἰς τὸν οὐρανὸν ἀναβήσομαι, ἐπάνω τῶν ἀστέρων τοῦ οὐρανοῦ θήσω τὸν θρόνον μου (υπεράνω του Θεού), καθιῶ ἐν ὄρει ὑψηλῷ, ἐπὶ τὰ ὄρη τὰ ὑψηλὰ τὰ πρὸς Βορρᾶν,
14 ἀναβήσομαι ἐπάνω τῶν νεφῶν, ἔσομαι ὅμοιος τῷ ῾Υψίστῳ. (Εδώ το “όμοιος” δεν σημαίνει απλή σύγκριση, αλλά υποδηλώνει ανωτερότητα και υπεροχή!)
15 Νῦν δὲ εἰς ᾅδην καταβήσῃ καὶ εἰς τὰ θεμέλια τῆς γῆς (θα είσαι ο εξουσιαστής του Άδου που δεν θα φέρεις πλέον το φως αλλά το ΣΚΟΤΟΣ).
16 Οἱ ἰδόντες σε (Οικουμενιστές) θαυμάσονται ἐπὶ σοὶ καὶ ἐροῦσιν· οὗτος ὁ ἄνθρωπος ὁ παροξύνων τὴν γῆν, ὁ σείων βασιλεῖς;
17 ὁ θεὶς τὴν οἰκουμένην ὅλην ἔρημον (Ο Οικουμενισμός είναι ερημωμένος από Χριστό, από Αλήθεια κι’ από Χάρι του Αγίου Πνεύματος!) καὶ τὰς πόλεις αὐτοῦ καθεῖλε, τοὺς ἐν ἐπαγωγῇ οὐκ ἔλυσε!” (Ησ. ιδ’ 12-17).Δεν έλυσε τη δύναμή του, την “επαγωγή” και υπαγωγή του. Κατέχει ακόμη τα δεσμά της αιχμαλωσίας και με αυτά τα “διαθρησκειακά” δεσμά κατέχει αιχμαλώτους τους Οικουμενιστές Πάντες. Ο Εωσφόρος δεν φέρνει πλέον το Φως Χριστού το οποίον Φαίνει πάσι, αλλά μεταφέρει πλέον ψεύτικο φως, το σκότος της κολάσεως. Οικουμενισμός εστί ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ.
Ο Μόνος ΑΛΗΘΙΝΟΣ Αστήρ ο Πρωϊνός, “του Πατρός ο Εωσφόρος” είναι ο Χριστός! “Εγώ ειμί η Ρίζα και το Γένος Δαυίδ, ο Αστήρ ο Λαμπρός, ο Πρωινός!!!” (Αποκ. κβ’ 16). Γι αυτό το λόγο διάλεξε ΑΣΤΕΡΑ να καθοδηγήσει τους Μάγους, ως σύμβολο του Αστέρος του Λαμπρού του Πρωϊνού. Μέχρι να έλθει όμως ο Αληθινός στην Δευτέρα Του Παρουσία, ΟΛΑ τα Μέλη του Σατανικού του Π.Σ.”ε”, θα βρίσκονται υπό την αιχμαλωσία, απόλυτη κυριαρχία και Ιδιοκτησία του Εωσφόρου!


Ενδεικτικό στοιχείο είναι και το ότι η λεγάμενη “ορθόδοξη εκκλησία” διά της επισήμου διοικητικής αυτής Κεφαλής, συνεχίζει να παραμένει ως Ηγεσιακό, ενεργό, ισότιμο και ισόκυρο ΜΕΛΟΣ του Παγκοσμίου Συμβουλίου Βλασφημιών! Και ΔΕΝ μπορεί ΠΟΤΕ να αποσυρθεί, ακόμη και εάν το ήθελε! Τα δεσμά της αιχμαλωσίας του Υδροχόου δεν το επιτρέπουν…
Ο Υδροχόος δεν είναι “μπάσιμο” σε μια “Νέα” Εποχή. Είναι α) έξωσις, β) εξορία και γ) αποστασία πρωτο-ισραηλινή. Η Λυχνία, για άλλη μία φορά, έχει ήδη πια μετακινηθεί…


Έξωσις μεν από της Ορθοδοξίας τον Παράδεισο ο οποίος ικετεύει “ήχω των φύλλων αυτού” την θείαν επαναφοράν της Αγιοπατερικής Διακοπής Μνημονεύσεως. Εκάθισαν οι Αδάμαντες του Αντιοικουμενισμού απέναντι του παραδείσου και την ιδίαν γύμνωσιν ιδόντες, στήνουν Ημερίδας θρηνούντες περί ανυπάρκτου τάχα, “συνοδικής διαγνώμης”.Εξορία δε εις τον τόπον της δουλείας του κρατικού μηχανισμού, της δουλείας του διεθνούς δανεισμού των μεγαλοτραπεζιτών “Ρόθτσαϊλντς” και Σία. Αποστασία από την Αλήθεια και τυφλή υπηρεσία στο Οικουμενιστικό το ψεύδος και Πανθρησκειακό το σκότος. Οι ούπω Αποτειχισθέντες, “νυνί Αποικισθέντες του παραδείσου πρώτον” σύγχρονοι Αντι-Οικουμενιστές επιχειρούν με αχόρταγο χαρτοπόλεμο και χάρτινα “αεροπλανάκια” να καταρρίψουν τον τσιμεντένιο και ατσάλινο Πύργο της συγχρόνου Βαβέλ, ενώ παράλληλα είναι και Μόνιμοι Κάτοικοι, Οικήτορες σταθεροί και Τακτικοί-Ουσιαστικοί Θαμώνες.
Του παραδείσου λοιπόν οικήτορες γενέσθαι επιποθούντες, απαλλαγώμεν της αλυσιτελούς τροφής του “δεύτε διαλεχθώμεν” και Θεόν καθοράν εφιέμενοι, “εξέλθετε εκ μέσου αυτών και αφορίσθητε!” Λέγει Κύριος Παντοκράτωρ, και ουχί Πανταζής.


Η ιστορία η “Παλαιά” και συνάμα τόσο “Νέα”, επαναλαμβάνεται ξανά. Η ανθρωπότητα διαπερνά την θάλασσα την ερυθρά, βαμμένη κατακόκκινη από το αίμα των εκτρώσεων του Κάιν, το αίμα των κανιβαλικών μεταμοσχεύσεων, το αίμα από τα φορολογικά δρακόντεια μέτρα που πίνουν οι δράκοντες πολιτικοί και οι Λυκάνθρωποι ηγέτες οι εκκλησιαστικοί. Ζούμε στη διάσταση του Λυκόφωτος, στο εκκλησιαστικό “Twilight Zone” .
Στήνεται πλέον νέα γιορτή της Σκηνοπηγίας του Π.Σ.”ε”. Και…. “καλόν εστίν ημάς ώδε είναι” έφη Βαρθολομαίος. “Και ποιήσωμεν τρείς σκηνάς: μία για σένα, ώ Πάπα πάπαρε και πατήρ πατέρων, μία για μένα και μία… για τον λατρευτό μας Εωσφόρο!”
Στήνεται πλέον της Ε.Ο.Κ. η νέα αγελάδα η χρυσή κι η Ελλαδίτσα μας η φτωχή, αυτοκτονεί σε εννέα όγδοα στης Καισαριανής το τοίχο. Κι ο τοίχος της Βαβυλώνας της Μεγάλης, της Πόρνης της μεγάλης και της ξακουστής στήνεται στα τείχη της Κωνσταντίνου-πόλεως. Η κερκόπορτα η Ημερολογιακή, δεν αργεί τον Χιτώνα του Χριστού στα δύο να σχίσει.Στήνεται, (στήσιμο κι αυτό) στημμένο σκηνικό σιγονταρο-οικουμενιστικό των συγχρόνων Αντι-οικουμενιστών απάντων. “Ότι πολλοί Αντίχριστοι Αντι-οικουμενιστές γεγόνασι…” Ακρίτες, Αχρικαιρίτες και Μαυραγορίτες, της μαύρης, κατάμαυρης-Θεόμαυρης αγοράς του εξαγοραζομένου μαύρου ορίζοντα της μελλούσης, μαυρομαλλούσης Μεγάλης Συνόδου…
“Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σα καλιακούδα…” Σα πολύ μαύρα τα βλέπουνε οι αγαπητοί μας Αντιοικουμενιστές, αμαυρωτές του της Αποτειχίσεως Αγώνος. Θα την πλύνουν την Σύνοδο με ξέπλυμα κανονικό, “Ληστρική Σύνοδο” θαρρώ, ετοιμάζονται να την πούνε…


“Τον αράπη κι’ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!” “Τον Οικουμενιστή κι’ αν Μνημονεύεις, το θυμίαμα χαλάς!” Σημασία δεν έχει πως θα την ονομάσετε, αλλ’ εάν τους κατονομάσετε και καταδικάσετε κι’ εάν τους αναθεματίσετε δις και τρις!
Σημασία έχει εάν θα συνεχίσετε να τους μνημονεύετε κι’ αν θα συνεχίσετε να ενσωματώνεστε (αυτό σημαίνει “Avatar”) μαζί τους “διά της κοινής πίστεως αποδοχής και υποταγής προς το υπερέχον”. Αυτός είναι “το κατέχον”, ο Βαρθολομαίος. Ο Πάπας είναι ο Αντίχριστος και ο Βαρθολομαίος Μέγας Πρόδρομός του. Είναι ο Οικουμενιστικός Υδροχόος και Οικουμενικός Εωσφόρος!


Σημασία έχει εάν θα παύσετε την Μνημόνευσή του, εάν “θα” Αποτειχισθείτε. ΜΗ μείνετε στο “θα”… Απομακρυνθείτε. Φεύγετε αμέσως από αυτούς ως οι όφεις. Όχι “αν θέλετε” να φύγετε, αλλά “ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!” (στην Προστακτική).
ΠΡΕΠΕΙ να το θέλετε,
από μόνοι σας να το επιδιώκετε
και να το λαχταρείτε.
Εμπρός. Βάλτε “Ευλογητός!”
ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ,
ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
“Δι’ ευχών των Αγίων Πατέρων ημών…”

Πηγή: http://www.wallingoff.com/571

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου