Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Αυτοι οι Σωτηρικοι, πλην του κ. Νικολαου Βασιλειαδη, εχουν καταντησει ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ μεσα στο Σωμα της Εκκλησιας.

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 

ΚΑΙ Ο ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ

ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ 

Η "ΟΜΟΛΟΓΙΑ".

«Μητρότητα: οδηγίες χρήσεως» Μηνιαία Σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών Αγρινίου

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 06:00’ μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία». Η σύναξη θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο της Διακονίας, που βρίσκεται στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.
Ομιλητής θα είναι ο πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Θερμός, (ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ενθερμος υποστηρικτης της ομοφυλοφιλικης αναισχυντιας) ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, επίκουρος Καθηγητής Ποιμαντικής στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Μητρότητα:  οδηγίες  χρήσεως».

9 σχόλια:

  1. Ο ανωτερω καλεσμενος κληρικος στο Αγρινιο εχει αναγκη των προσευχων μας.Εχει διαστρεψει,υποτιμησει και λοιδωρησει μεχρι και αγιους πατερες της εκκλησιας μας.Τα κειμενα του ειναι το λιγοτερο αιρετικα και κακοδοξα.Ομως ολοι τον καλουνε,ολοι πλην ελαχιστων, τον επαινουνε και δεν ξερω γιατι τον ετοιμαζουνε καποιοι αθεοφοβοι ! Καλυτερα να διαβαζουμε Αγια Γραφη,Γεροντικο,Κλιμακα,Ευεργεντινο,Αορατο Πολεμο,Συναξαριστη και αφηστε τους να πλανωνται στην ανοησια τους οι μεταπατερικοι αθεολογητοι.Ενημερωστε και αλλους αδελφους που "μαγευονται" απο τις αγαπολογιες η καλυτερα τις μωρολογιες τους.Προσοχη απο τους λυκοποιμενες νεας εσοδιας ,εξαπατουνε!Ο μυθος της κολοβης αλεπους να μας διδασκει και να μην τους ακολουθουμε στην πλανη ! Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παθητικός οικουμενιστής ο Ακαρνανίας Κοσμάς; Μακάρι να είχαμε κι άλλους σαν τον Κοσμά. Μάλλον δεν ξέρεις τί σου γίνεται....δεν εξηγείται διαφορετικά. Σίγουρα θα θεωρείς και τον εαυτό σου ομολογητή αν κρίνω από τον τίτλο του ιστότοπου. Ταλαίπωρε που θα πεις τον Κοσμά οικουμενιστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε χριστιανουλη θασαι κανας σωτηρικος ευσεβουλης. Τους γνωρισαμε καλα και ποτε δεν ...μας γεμιζαν το ματι.
    Βεβαια τοτε υπηρχε και ενας Διαμαντοπουλος.
    Δες και τους τρεις επισκοπους.
    Ο ενας ενοχος ηθικος αυτουργος χιλιαδων κακουργηματικων πραξεων που καθημερινα ολο και επαυξανουν, ο αλλος ασχολειται μονο με την Βορειο Ηπειρο και τιποτα αλλο και ο τριτος εθεσε ως σκοπο της ζωης του εναν κληρικο διαμαντι και ....αλλους που δεν εχουν τα ιδια ...δοντια και καλει Θερμους.
    Αρα εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται, εμαθες ανωνυμε ημιτυφλε μονο να τους χειροφιλατε και να τους εγκωμιαζετε ανθρωπους αξιας τριων οβολων.
    Δεν εχεις την ικανοτητα κατω απο τα ...ματακια τους να δεις το κρυπτομενο ΘΗΡΙΟ;
    Αντε ασε μας τοτε εισαι χριστιανος της ....αγελης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη ευγενεια και εσυ, γιατι αν δεν την εχεις την στοιχειωδη ευγενεια στους ανθρωπους, μετανοια δεν θα σουρθη, γι αυτο δεν σου την ευχομαι.
      Οι ανωνυμοι πρεπει ναστε ευγενεις αλλοιως στην αγελη σας, οχι εδω σ΄εμας.

      Διαγραφή
  4. Η μητρότητα όπως και η πατρότητα είναι συμμετοχή στη Δημιουργία! Είναι θεϊκό πράγμα, η μητέρα είναι συνδημιουργός διότι όπως και ο πατέρας, αλλά κυρίως αυτή ανατρέφει τα τέκνα (τέκνον = που τίκτεται από αυτή, ο ανήρ γεννά η γυνή τίκτει) εν παιδεία και νουθεσία Κυρίω, "η δε γυνή σωθήσεται διά της τεκνογονίας".

    Είναι πολύ υποτιμητικός, συνεπώς, πολύ για τα σκουπίδα ο τίτλος "μητρότητα: οδηγίες χρήσης". Τι είναι η μητρότητα, άψυχο αντικείμενο για να έχει οδηγίες χρήσης; Εκτός αν η ομιλία στρέφεται στα συνήθη γυναικολογικά θέματα, σερβιέτες, πάνες, θηλασμό κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν κάνω λάθος.
    Τον Βασιλειάδη τον είχε καλέσει ο Αναστάσιος στο Εγκαίνιά του ναού της Αναστάσεως στα Τίρανα. Όπου συμποσευχήθηκε με την παρουσία Καθολικών, Μουσουλμάνων και λοιπών κατά την Θεία Λειτουργία.
    Αυτά γιατί έχεις μνήμη επιλεκτική βάση των σκοπών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε συκοφαντη ησουνα παρον ή καποιος σου ταπε; Και γιατι δεν βγαινεις να τα γραψεις με το ονομα σου; Στην αγελη ανηκεις;
    Το θρασος του ανωνυμου γινεται σατανικη αναιδεια οντως.
    Ποιοι ειναι οι σκοποι μου θρασυτατε, αναιδη και αναισχυντε;
    Τους ξερεις; Εμεις ειμαστε δημοσιοι και οχι κουκουσκιαχτες. Λοιπον, Θα μας πης;
    Αει στην αγελη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρίξε μια ματιά το φωτογραφικό υλικό και θα τον δεις τον κ. Βασιλειάδη. Ήταν επίσημα προσκεκλημένος από τον Αναστάσιο. Την παραμονή στον εσπερινό κάθεται δίπλα στον Κύπρου Χρυσόστομο.
      Αν δεν τον έβλεπα δεν θα στο έλεγα. Ήμουν εκεί.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου