Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Οι Αγιοι Πατερες της Ορθοδοξιας ακομα και απο τους πρωτους αιωνες κηρυτταν την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ, οπως ο Μεγας Βασιλειος που δεν δεχονταν ουτε τις συμπροσευχες με τους Αιρετικους αλλα και τους υποπτους Αιρεσεως, σαν τους δικους μας Σιγονταροοικουμενιστες, οπως θα γραψουμε παρακατω, γιατι η συμπροσευχη αποτελει ΑΠΟΔΕΙΞΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Ολοι οι Αγιοι Πατερες ηταν ΚΑΘΕΤΟΙ και με τους Αιρετικους και με τους κοινωνουντας με τους Αιρετικους.

O AΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΜΑΧΟΣ, εσαει ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ...Αμεθυστος, ξεκινησε ΤΟ 2016 ΛΥΣΣΑΛΕΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ.


Καταλαβαινουμε γιατι αφριζει και  τους οδοντας τριζει ο Αισχροστομος αυτος διαβολικος τυπος που διαμενει στην Κιναιδοχωρα την Αγγλια και Αλητοαμπελοφιλοσοφει με τις ανοησιες της ...Μαριας Λουιζας και μπερδευει τα αλαλα και τα μπαλαλα με καποια Πατερικα κειμενα σαν εργατης πανουργος και δολιος και λαοπλανος.
Το καινουργιο βιβλιο του αδελφου Γιαννη Ριζου απο την Πτολεμαϊδα, γραφει και λεει πλερια την Αληθεια την οποια θα δημοσιευσουμε ολοκληρη και ατοφια, οπως αυτη βγαινει αβιαστα απο την Ιστορια της Εκκλησιας και απο τις επιταγες των Αγιων Πατερων της Ορθοδοξιας, που περιγραφει αναλυτικοτατα στο υπεροχο αυτο βιβλιο του.
Καλουμε ολους τους καλοπροαιρετους ανθρωπους να προμηθευτουν το βιβλιο του Γιαννη Ριζου που στοιχιζει μονο 9 ευρω για να ανοιξουν τα ματια της ψυχης τους και να μαθουν την πραγματικη Πατερικη Αληθεια που οι Σατανανθρωποι προσπαθουν να την σκεπασουν, πλην εις ματην. 
Μεχρι και ταυτισμενους με τους Παλαιοημερολογητες μας θελει ο Μεθυσμενος αυτος ΚΥΩΝ της Αλβιωνας, ο οποιος δεν ξερει ουτε τι λεει, ουτε τι γραφει, αφου δεν ξερει απο που να μας πιαση, αφου δεν πιανομαστε ευκολα εμεις οι Αποτειχισμενοι απο τους Αιρετικους.
Με την δημοσιευσι και μονο του πρωτου αρθρου του βιβλιου του Γιαννη Ριζου, ο Σατανας και τα οργανα του σαν τον Αμεθυστο ΛΥΣΣΑΞΑΝ απο το κακο τους.
Μην παραλειψη κανενας να προμηθευθη αυτο το εξοχο βιβλιο παραγεματο απο τη ζωντανια των Αγιων Πατερων για το ζητημα της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ για να χτυπηθη κτακεφαλα ο Σατανας και τα οργανα του.
Η διευθυνσι του Γιαννη Ριζου ειναι Τραπεζουντος 12 Πτολεμαϊδα 50200 και το τηλεφωνο του 6976-786356.
 

3 σχόλια:



  1. Blogger Ο/Η amethystos είπε...

    Αν αφήσουμε έναν ποντικό ήσυχο επειδή είναι ένας, γρήγορα οι ποντικοί θά γεμίσουν καί θά καταλάβουν τό σπίτι. Απέμειναν λίγοι επειδή δέν τούς αφήνουμε σέ χλωρό κλαρί.
    -----------------
    αυτά σας γράφει ο Αμέθυστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωστε αυτα πιστευει ο ανισσοροπος;
    Μας λεει ποντικους ο αρουραιος αυτος του σκοτους ο αλητης Τζων Πατρωζος με την τριμελη παρεα του εκ των οποιων ο ενας ειναι κουμπαρος του, το φερεφωνο του ο Σταυρος Νικολαϊδης;
    Και πιστευει οτι δεν μας αφηνει σε κλαρι και ετσι απομειναμε λιγοι;
    Μα δεν γνωριζει ο αστοιχειωτος οτι αν κρινουμε τους πιστους δουλους του Θεου με τα ματια του Θεου - εμεις κατ' απομιμησι του Θεου ετσι τους προσμετρουμε - οτι οι εκλεκτοι ειναι οι ΛΙΓΟΙ και αυτο ειναι το ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ;
    Αυτοι και οι αχριστιανοι τους ποσοι ειναι;
    Δεν τους μετρουν για να μας πουν;
    Ουτε τα συρφετομπουλουκια των αχριστιανων δεν τους προτιμουν και δεν τους ακολουθουν.
    Απο πιστους παλι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Μα ΤΙΠΟΤΑ.
    Τρεις και ο κουκος, σαν την παρεα του Πατρωζου.
    Ουτε ΜΙΣΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ δεν εκκλησιαζεται.
    Και ολοι τους ειναι ....καρναβαλοχριστιανοι της λαμπαδουρας.
    Τους γνωριζουμε, ειναι δικοι μας ανθρωποι, συγγενεις μας.

    Οι Αποτειχισμενοι αποτελουν την μαγια που θα φερη την Ανοιξι.
    Ειναι το ΜΙΚΡΟ ΛΕΙΜΑ του Ιησου.
    Που βαδιζουν στα βηματα των Αγιων.
    Που απομιμουνται τους Αγιους μας.
    Που αυτη ειναι η εντολη των Αγιων μας που οι κωφοι και οι ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ, οπως ειναι και οι ιδιοι, δεν την ακουνε.
    Οι Αιρετικοι και οι Οικουμενιστες σαν τον ανισσοροπο Τζων Πατρωζο και την τριμελη παρεα του αποτελουν ξενα σωματα και αχρηστο υλικο για τα μπαζα, αν δεν μετανοησουν για ολα οσα αντιθεα και αντορθοδοξα γραφουν.
    Αυτοι σαν χυδαιοι υβριστες των Αγιων μας και των Θειων και Ιερων Κανονων θα οδηγηθουν οπου ο Διαβολος και οι αγγελοι του και ολα τα ....κοινωνικα κατακαθια και αποβλητα, οι ....αρουραιοι της καθε εποχης στο σκοτος το εξωτερον.
    Ευχομεθα να μετανοησουν και να κλαψουν και να θρηνησουν που βριζουν τους μιμητες των Αγιων Πατερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΙΜΕΘΥΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου