Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟΝ και ΦΡΙΚΑΛΕΟΝ στην ιστορια του πλανητη!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟΝ  

και ΦΡΙΚΑΛΕΟΝ 

στην ιστορια του πλανητη! 

Ενας Αρχιαιρεσιαρχης, 

ο αρχηγετης της Παναιρεσεως του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΜΟΥ, 

που μολις προχθες, δηλωσε δημοσια, αναιδεστατα, ασεβεστατα και γυμνη τη κεφαλη  - ακουσατε και φριξατε -

"οτι θελει να ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ την Εκκλησια του Χριστου",  

(ο αρχιαιρεσιαρχης επελεξε πολυ προσεκτικα τον ορο  α ν α σ υ ν θ ε σ ι, κατα τον κορυφαιο Μπαμπινιωτη, ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΙ σημαινει εκ νεου συνθεσι ενος αντικειμενου με την χρησι νεων συστατικων στοιχειων και με στοχο την βελτιωσι του). Φιλοδοξει, λοιπον, ο Αρχιαιρεσιαρχης να βελτιωση την "εκκλησια", σαν τον Αρειο ή σαν τον Νεστοριο και τους αλλους Αιρετικους.

Κι ομως, ουδεις τον καταγγελει ως Αιρετικο και βλασφημο, αλλα γινεται ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ απο ολες τις εκκλησιες και απο ολα τα πατριαρχεια, μαλλον προσφωνειται και εξυμνειται, ως ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!!!

Οντως, πρωτοφανες, πρωτακουστον  και Φρικαλεον!!

 Ο πλους εν νυκτι.. 
Πυρσος ουδαμου...
Χριστος καθευδει 
και ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΕΣΤΩΣ ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΓΙΩ....
Κυριε, σωσον τους ευσεβεις... 
Ιλεως γενου ημιν Κυριε... 

Να ευχηθουμε το 2016 που ανετειλε,να εγερθουν οι αφανεις Λεοντες της Ορθοδοξιας, για να αποταξουν απο την Αγια μας Εκκλησια τους Σατανικους Αιρετικους των ημερων μας τους Οικουμενιστας Πανθρησκειαστας - εφ' οσον αρνουνται να μετανοησουν - και να αποκηρυξουν τις απεχθεις Αιρεσεις τους, με πρωτον τον Αρχηγετη τους Καταληψια "πατριαρχη" Κωνσταντινουπολεως Βαρθολομαιο και απο ολους τους ΛΥΚΟΥΣ τους λυμαινομενους Αυτην, και να τους ενταξουν οπου τον Αρειο, τον Μακεδονιο, τον Διοσκουρο, τον Νεστοριο, και ολους τους ομοιους τους Αιρετικους της ιστοριας.
ΑΜΗΝ.

Υ.Γ.
H εφημερίδα των Φραγκολατινων “Καθολική” αναφέρει ότι ο Αρχιαιρεσιαρχης στην ομιλία του, κατά την αναγόρευσή του σε επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του παπικού κινήματος «Focolari», είπε ότι χρειάζεται «να γινη ανασύνθεση της ενότητας του σώματος του Χριστού που είναι η Εκκλησία»!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου