Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΙΣΧΟΣ!!! Και μονο γι αυτο του το Κανονικο εγκλημα ο Σωφρονιος Σαχαρωφ θα επρεπε να καθαιρεθη.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΙΣΧΟΣ!!!

Και μονο γι αυτο του το Κανονικο εγκλημα ο Σωφρονιος Σαχαρωφ θα επρεπε να ειχε καθαιρεθη.

 

          ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο πρωτος διδαξας    ...οραματιστης Σωφρονιος Σαχαρωφ !!!!

Ιδου το δευτερο μοναστήρι 

των ΣΥΝΕΙΣΑΚΤΩΝ 

που βρίσκεται στην περιοχή San Andrés Hueyacatitla, Puebla, 

του Μεξικό.


ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΔΟΘΕΝΤΟΣ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ.
Και ζηταει ο ηγουμενος, "μονο την ευχη του πατριαρχου" του, του Βαρθολομαιου.
Αν ο πατριαρχης αυτος δεν μοιραζει ευλογια, αλλα ΑΛΟΓΙΑ, λογω της Αιρεσεως του, δεν τον ενδιαφερει τον παππουλη του Μεξικου.
Ο Σωφρονιος Σαχαρωφ εκαμε την αρχη της ανοσιοτητος αυτης.
Και την αφησε να διαιωνιζεται. 
Καποιοι μας ειπαν οτι ηθελε να αποκαταστηση την ταξι, αλλα τελικα αφησε αυτην την ΑΤΑΞΙΑ γιατι δεν τον αφησαν οι αλλοι οι παπα ....Ζαχαριοι και οι ....Ζαχαρουλες.!!!!
Δητε ομως την συνεχεια. 
Παρουσιαστηκαν και αλλοι και δημιουργησαν μονη ΣΥΝΕΙΣΑΚΤΩΝ. 
Ειναι η δευτερη μετα το Εσσεξ.
Να περιμενετε και αλλες στη συνεχεια.
Η Πανθρησκεια του Οικουμενισμου θελει παντου ...Νικολαϊτες....
Και αυτοι νομιζουν οτι ειναι ορθοδοξοι.
Στα παληα τους τα παπουτσια γραφουν τους Ιερους Κανονες, σαν τον κυωνα της Κιναιδοχωρας αειποτε Μεθυσμενο και τον Αραβοαιγυπτιο Τζιχαϊστη Τρελλλογιαννη.
Και δειτε ποσο ωραια περιγραφουν την ζωη τους. 
Οπως και οι Νικολαϊτες της πρωτης εκκλησιας. 
Ζουν σε ...παραδεισο οι ανθρωποι. 
Συγκατοικουν και με γυναικες.
Ταχουν ολα. 
Τι να πει κανεις; 
Ειναι δυνατον να υπαρχουν ορθοδοξοι που υποστηριζουν τετοιες καταστασεις;
Αν υπηρχαν επισκοποι στην τοπικη εκκλησια
θαπρεπε ΑΜΕΣΑ να ειχε σταματησει αυτην την ασχημια και ασεβεια.
Ομως εκει δεν υπαρχει επισκοπος, αλλα μαλλον ανεπισκοπος και λυκοποιμενας, κοπελι του Βαρθολομαιου.
Ο κυριος αυτος ωρκιστηκε και διαβεβαιωσε οτι θα τηρη τους Ιερους Κανονες.
Και αυτος τους παραβαινει και τους τσαλαπαταει.
Θεε και Κυριε, σωσε την Αγια και Αμωμη Εκκλησια Σου απο τους ΒΑΡΕΙΣ ΛΚΟΥΣ που επεπεσαν επανω της για να την κατασπαραξουν.
===================================

Δύο ώρες μακριά από την πόλη του Μεξικού.

Στους πρόποδες του βουνού Hueyacatitla και σε υψόμετρο 2550 Μέτρων σε ένα μικρό χωριό έντονα καθολικό, πού όμως έχει αγκαλιάσει το Ελληνο Ορθόδοξο Μοναστήρι με αγάπη και χαμόγελο.

Σε αυτόν τον θρησκευτικό χώρο διατηρείται το μοναστήρι Εισόδια της Θεοτόκου αφιερωμένο στην Παναγία και η Μονή αφιερωμένη στον Προφήτη Ηλία. Εδώ διαμένουν ο Ηγούμενος Παύλος, ο Πατέρας Αλέξιος και ο Πατέρας Ιωάννης, και στην Μονή οι δύο μοναχές η Μακρίνα, και η Φιλοθέα.

Το μοναστήρι είναι ένα μικρό σπιτάκι με εσωτερική αυλή, αποτελείται από ένα μικρό παρεκκλήσι και τα κελιά όπου διαμένουν οι μοναχοί.
Κάθε πρωί στις 5 ξεκινά η λειτουργική ζωή με τα αναγνώσματα, τις κατανυκτικές Ιερές ακολουθίες τις ψαλμωδίες. Στο μικρό μοναστήρι επικρατεί η ομορφιά η γαλήνη και η κατάνυξη.
Μετά τις πρωινές προσευχές ξεκινούν τα διακονήματα, αυτοσυντηρούμενο το μικρό αυτό μοναστήρι, με τάξη καταπιάνεται με τις καθημερινές υποχρεώσεις.
Τα ζωντανά, τον κήπο, τα λαχανικά και όλα όσα χρειάζεται για να καλύπτει τις διατροφικές του ανάγκες. Ανοιχτό από την αυγή μέχρι και την δύση του ηλίου σε Ορθόδοξους και μή.

«Το μοναστήρι και οι καρδιές μας είναι ανοιχτές σε όλο τον κόσμο» μας λέει ο Ηγούμενος πατέρας Παύλος. «Την Ορθοδοξία δεν την υπηρετούμε μόνο μέσα στο παρεκκλήσι. Για μάς η κάθε μέρα είναι εορτή της Ορθοδοξίας».
Ο πυρήνας της μοναστικής ζωής εδώ στην ενδοχώρα του Μεξικού είναι η προσευχή, η κατάνυξη ο σεβασμός στην ζωή. Κάθε πρωί στις καθημερινές εργασίες είναι και η παραγωγή άρτου από τις δύο μοναχές.
Στην Μονή διατηρούν ένα μικρό εργαστήρι όπου με πολύ αγάπη συμβάλλουν στα έξοδα του μικρού Μοναστηριού.

Μόλις ψηθούν τα παραδοσιακά μεξικανικά ψωμιά τοποθετούνται σε δίσκους και η μοναχή Φιλοθέα ξεκινά με το αγροτικό να τα μοιράσει στα μικρά "μπακάλικα" του χωριού. Κάποιες στάσεις γίνονται και σε φτωχικά σπίτια.
Άπορες οικογένειες που όμως με την συμβολή και αγάπη του Ορθόδοξου Μοναστηριού έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κάποια εισοδήματα με τους άρτους που τους δίνουν οι μοναχές.
Το όνειρο τους είναι να αγοράσουν έναν χώρο λίγο πιο ψηλά στο βουνό και να γίνει εκεί το μοναστήρι. Μια επίπεδη επιφάνεια στο τεράστιο βουνό ανάμεσα από τα δέντρα, στη απόλυτη ησυχία.
«Ζητούμε από τον Πατριάρχη μας μόνο την ευχή του» μας λέει ο Ηγούμενος πατέρας Παύλος.
«Είναι πολύ σημαντική η παρουσία των ορθοδόξων μοναχών εδώ στο χωριό επειδή οι άνθρωποι ψάχνουν αναζητούν την επαφή με τον Θεό.
Στην Δύση δυστυχώς η χειρότερη κρίση είναι το κενό στην καρδιά των ανθρώπων, που προκαλεί ένα μεγάλο πρόβλημα στην πνευματικότητά τους.
Η παρουσία μας είναι μέρος της εδώ καθημερινής ζωής όχι μόνο στους πιστούς αλλά και σε κατοίκους άλλων θρησκειών.


Βλέπετε μόνο στην Ορθόδοξη Εκκλησία μπορεί κάποιος να βρει την θαλπωρή του πνευματικού πατέρα, αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν και δεν έχουν κάποιον να τους ακούσει να τους συμβουλέψει και να τους πει κάποια λόγια για την πνευματική τους ζωή.
Για αυτό πρέπει να έχουμε ανοιχτές τις πόρτες του Μοναστηριού και της καρδιάς μας.
Με αυτόν τον τρόπο χωρίς να κάνουμε κήρυγμα, εμφανίζουμε το σωστό πρόσωπο της Εκκλησίας μας και των Αγίων Πατέρων.
Παρόλο που είμαστε καλά εδώ στο χωριό, ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και να χτίσουμε τα μοναστήρια μας εις το βουνό και έτσι όχι μόνο οι μοναχοί και οι μοναχές αλλά όσοι πιστοί και επισκέπτες θέλουν, θα έχουν έναν χώρο προσευχής στην καρδιά της Κεντρικής Αμερικής και της Ι. Μητροπόλεως Μεξικού».


Ηγούμενος Πατέρας Παύλος
Ο Πατέρας Παύλος κατάγεται από την Βραζιλία ασπάστηκε την Ορθοδοξία και έζησε στο Άγιο Όρος για πέντε χρόνια όπου έμαθε και την ελληνική γλώσσα και έχει Βραζιλιάνικη και Ελληνική υπηκοότητα.


Πατέρας Αλέξιος
«Η Ορθοδοξία είναι για μένα ένας δρόμος όπου μπορώ να εμπεδώσω καλύτερα και πιο ζωντανά την παρουσία του Θεού. Υπάρχει μια συνεχής πρόσκληση Του να έχω ανοιχτή την καρδιά μου για να δεχθώ την Θεία Χάρη Του. Αυτή η Χάρη του Θεού δεν είναι κάτι που έρχεται μόνο με το ανθρώπινο έργο αλλά με την συνεργασία του Θεού. Η μοναστική ζωή για μένα είναι απλή ζωή η θεραπεία της καρδιάς από τις αμαρτίες. Το Θαύμα για τον Πατέρα Αλέξιο είναι η συνεχόμενη μετάνοια».

Αδελφή Μακρίνα
«Δεν είναι εύκολη η μοναχική ζωή, όταν μας ρωτάνε γιατί φορούμε τα μοναχικά ρούχα απαντώ «επειδή είμαι Ορθόδοξη Μοναχή». Τότε πολλές φορές εμφανίζεται η ζήλια η αβεβαιότητα. Νοιώθω πως αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι την διαφορά της μοναχικής ζωής μας με αυτή των Καθολικών. Πολλές φορές φεύγουν εντυπωσιασμένοι, προβληματισμένοι, παίρνουν κάτι θετικό στην καρδιά τους. Η Ορθοδοξία μου έδειξε τον δρόμο όχι μόνο για μια απλή ζωή αλλά τον δρόμο για την ταπεινοφροσύνη».

Αδελφή Φιλοθέη
«Μ' αρέσει η ζωή αυτή επειδή μπορώ να έχω μια ελεύθερη επαφή με τον Θεό. Την στιγμή που ψέλνω νοιώθω έντονη την παρουσία του Θεού, αυτή την στιγμή νοιώθω πως είμαι μια αληθινή μοναχή. Έγινα Ορθόδοξη Μοναχή γιατί έψαχνα πάντα μια σχέση με τον Θεό που να μπορώ να βρω τρόπο να απαντήσω στην αγάπη του. Είναι μια εμπειρία που μιλά στην καρδιά μου, με την δύναμη του Θεού που είναι πιο μεγάλη από την δική μου δύναμη».

http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/450392/ellinorthodoxo-monastiri-sto-mexiko

3 σχόλια:

 1. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ:


  ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ.
  Στό μυαλό του έχουν αναστηθεί τά Σόδομα καί τά Γόμορα. Βλέπει παντού όργια.
  Σάν μόνη βοήθεια θά τού ξαναθυμήσουμε τήν Αγία Ολυμπιάδα.

  Αμέθυστος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητε φιλε,
  ο ανθρωπος αυτος, ο Αιρετικος Αμεθυστος-Μεθυσμενος, ειναι ΑΛΛΟΔΟΞΟΣ.
  Εφτιαξε την δικη του "πορνοεκκλησια" και βεβηλωνει τα Αγια και Ιερα της Αγιας μας Εκκλησιας με τις βλασφημες και υβριστικες αναρτησεις του κατα της Αγιας μας Εκκλησιας, των Ιερων Κανονων και των Αγιων Πατερων.
  Μη τον διαβαζεται θα ΜΟΛΥΝΘΗΤΕ απο το ΑΧΡΕΙΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
  Τον ονομασα Κυωνα δηλαδη ΣΚΥΛΟ της Κιναιδοχωρας και ο χαρακτηρισμος ειναι του Αγιου Γρηγοριου του Θεολογου απευθυνομενος σε καποιον αλλο ΚΥΝΙΚΟ φιλοσοφο τον Μαξιμο.
  Αυτο το κατακαθι που εμφανιζεται και σαν "εκκλησιαστικος" ανθρωπος θεωρει τους κληρικους σαν μηχανες που απλα μας μεταδισουν τα αγια των αγιων.
  Δεν ειναι οντα υπαρκτα γι αυτον αλλα τους θεωρει απλα ....μηχανες.
  Προκειται για παραφρονα και οχι μονο.
  Μεγεθος παραφροσυνης.
  Συρει απο την μυτη του και αλλους τρεις ταλαιπωρους και αφωνους οπαδους του.
  Τον κουμπαρο του τον Σταυρο, τον ταλαιπωρο Βασιλη και τον Πετρακι.
  Και κανει εξυπναδες ατελειωτες και υβρεις αχαρακτηριστες.
  Προκειται περι ΑΛΗΤΟΥ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
  Μενει στην Αγγλια και απο εκει αμπελοφιλοσοφει βλακωδως και ηλιθιως μερα και νυχτα.
  Εφθασε στο σημειο, οπως πληροφορηθηκα, να ασχοληθη ακομα και με τα παιδια μου και να τα χαρακτηριση ...βουδιστες!!!
  Τρελλος για δεσιμο ειναι το απανθρωπο αυτο σκουληκι της Κιναιδοχωρας Αγγλιας.
  Γεμισε ο τοπος και ο πλανητης ΗΛΙΘΙΟΥΣ...
  Αποτελει μολυσμα και μιασμα ολου του πλανητη μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να σοβαρευθεί τάχιστα ο "γλεύκους μεμεστωμένος" της Αγγλίας. Όποιος, δηλαδή, καταδικάζει την ίδρυση και ύπαρξη μεικτών μονών είναι "πορνόγερος" και "βλέπει παντού Σόδομα και Γόμορρα";
  Τι βλακείες είναι αυτά που λέει;
  Προσωπικά, σέβομαι και υπολήπτομαι το μακαριστό Σωφρόνιο που κατέλιπε φήμη αγίου ανδρός. Έχω ακούσει ότι είχε μετανοιώσει για την ίδρυση αυτού του τύπου της "διπλής μονής" που είτε το παραδέχονται κάποιοι είτε όχι και αντικανονική είναι και σκανδαλίζει.
  Πρέπει το Οικουμενικό Πατριαρχείο να εφαρμόσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους ιερούς κανόνες στην περίπτωση της μονής του Έσσεξ. Αρκετά πια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου