Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Δημοσιευουμε αποψεις ειδικου επιστημονος και πιστου χριστιανου, σχετικα με πληροφοριακα στοιχεια της Καρτας του Πολιτη. Εαν υπαρχουν αντιρρησεις απο οποιονδηποτε παρακαλουμε να τις εχουμε. Εδω κανουμε διαλογο αγαπης εν Αληθεια. Λεγει ο Μεγας Αθανασιος " η Αληθεια, ου ξιφεσιν ουδε βελεσιν καταγγελεται, αλλα πειθοι και συμβουλια"

H Κάρτα του Πολίτη 
και το Χαραγμα του Αντιχριστου
1/ Η κάρτα του πολίτη είναι μια κάρτα παρόμοια με τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των Τραπεζών. Εργάζεται με ολοκληρωμένο κύκλωμα, δηλ. με τσιπ, όπως και των τραπεζών. Το τσιπ αυτό έχει νηματίδια και διακόπτες, που ανοιγοκλείνουν. Το άνοιγμα είναι το 1 και το κλείσιμο είναι το 0 (όπως στους διακόπτες της ΔΕΗ). Άλλη περίπτωση δεν υπάρχει, π.χ. να υπάρχουν 6 διακόπτες, γιατί το σύστημα δεν λειτουργεί.


2/ Στην Κάρτα του Πολίτη μπαίνουν κάποιες βασικές πληροφορίες και όχι ολόκληρα αρχεία. Μπορεί να έχει τα στοιχεία ταυτότητας, τον Α.Μ. ασφαλισμένου και τον ΑΜΚΑ και τον φορολογικό αριθμό ΑΦΜ. Δεν μπορεί να έχει άλλα στοιχεία και φακέλλους αστυνομικής παρακαλούθησης. Δεν μπορεί να περιέχει ιατρικούς φακέλλους. Δεν μπορεί να έχει κανένα φορολογικό στοιχείο. Δηλ. δεν μπορεί π.χ. να δει κανείς την ανάλυση του ΕΝΦΙΑ. Και τούτο, διότι δέχεται έναν πολύ περιορισμένο όγκο πληροφοριών. .


3/ Τότε ποιά η χρησιμότητά του: α/ Για τον έλεγχο στοιχείων της αστυνομικής ταυτότητας και μόνον από την αστυνομική αρχή. β/ Για το άνοιγμα των φακέλλων υγείας από τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία. γ/ Για τον φορολογικό έλεγχο και μόνον από την φορολογική αρχή. Καμία άσχετη υπηρεσία δεν μπορεί να μπει στα στοιχεία της άλλης, γιατί με την εισαγωγή της κάρτας στο μηχάνημα, πληκτρολογείται και ο αντίστοιχος κωδικός, όπως στις αναλήψεις των Τραπεζών. Δεν μπορεί π.χ. να δει κανείς τα τραπεζικά στοιχεία, καταθέσεις, αναλήψεις κ.λπ.


4/ Δεν μπορεί να γίνει υποκλοπή των στοιχείων εξ αποστάσεως, βάσει των ραδιοσυχνοτήτων, γιατί χρειάζονται σταθερά σημεία προγραμματισμένα εκ των προτέρων.


5/ Έστω, ότι δίνονται τα πλήρη στοιχεία λειτουργίας αυτών των τσιπς, δηλ. των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Δεν μπορεί να γίνουν κατανοητά, παρά μόνον από πολύ ειδικούς. Παράδειγμα: Έδωσα τις βασικές αρχές λειτουργίας των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων σε 10 σελίδες. Να με ειδοποιήσετε αν έγιναν κατανοητά από έναν μη ειδικό.


6/ Για να έχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνουμε τα προσωπικά μας στοιχεία, θα πρέπει να διαθέτουμε και τα κατάλληλα μηχανήματα. Π.χ. να έχουμε ένα μηχάνημα αποκωδικοποίησης στο σπίτι μας, όπου εκεί εισάγοντας π.χ. τον ΑΜΚΑ να δούμε όλους τους ιατρικούς φακέλλους, που μας αφορούν. Αν αυτό μπορεί να γίνει εφικτό, τότε μπράβο μας.


7/ Συμφωνούμε: Να μην παραλάβουμε την κάρτα, αν προηγουμένως δεν εγκαταστήσει ο καθένας μας στο σπίτι του τα κατάλληλα μηχανήματα αποκωδικοποίησης των καρτών.


8/ Η κάρτα του Πολίτη εργάζεται με το δυαδικό σύστημα αρίθμησης (0,1) και είναι αδύνατη η εισαγωγή του δεκαδικού συστήματος (και επομένως και του 6).καθότι το σύστημα δεν λειτουργεί. Αρνείται πεισματικά να δεχθεί τον αριθμό ...666!


9/ Ασφαλώς η κατοχή κάρτας (οποιασδήποτε κάρτας) δεν σημαίνει απεμπόληση δόγματος ή κανόνων της Εκκλησίας.


10/ Πράγματι, ο Οικουμενισμός αποτελεί αίρεση, από την οποίαν θα πρέπει να απομακρυνθεί κανείς πάραυτα. Μπροστά στον Οικουμενισμό, η κάρτα του πολίτη είναι ένας αθώος τρόπος συναλλαγής με την Πολιτεία.


11/ Σχετικά με τα σφραγίσματα και χαράγματα, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:



Η κατά πνεύμα εξήγηση του χωρίου της Αποκ. 13, 16 είναι η εξής:



1.- Χάραγμα, δηλαδή, είναι η αμαρτία που γίνεται πάθος. Που χαράξεται στην ψυχή μας. Και την κυριεύει. «Έκαστον γαρ των παθών ώσπερ γράμμα και χάραγμα ημίν και σημείον» (Κλήμης ο Αλεξανδρεύς ΒΕΠ Τ. 8, σελ. 341). Παίρνει συνεπώς το χάραγμα του Αντιχρίστου εκείνος πούναι δούλος της αμαρτίας. Που με τα έργα του έχει απαρνηθεί το Χριστό. Εκείνος που από τον θρόνο της ψυχής του εκθρόνισε τον Χριστό και ενθρόνησε πανηγυρικά τον Αντίχριστο.

α/ «Χάραγμα επί της δεξιάς αυτών χειρός»

Χέρι είναι τα έργα μας. Η δεξιά είναι ένδειξη δυνάμεως. (Έξοδος 15, 6). Έργα της δεξιάς χειρός είναι τα μεγάλα σαρκικά αμαρτήματα. Ιδιαίτερα η πορνεία ή η μοιχεία, που ιδιαίτερα ευχαριστούν τους δαίμονες. (Κλίμαξ, λόγος 15, 32). Και όλως ιδιαιτέρως τον Αντίχριστο!

β/ «επί του μετώπου αυτών»

Μέτωπο είναι η έδρα της νοήσεως. Μέτωπο ίσον φρόνημα. Αλλά πρώτα το χέρι, μετά το μέτωπο. Γιατί τα έργα μας, παρόλο που προέρχονται από το μέτωπο -λογισμό- φτιάχνουν το φρόνημά μας. Πρώτα τα έργα, μετά το φρόνημα. Πρώτα η αμαρτία μετά η αθεΐα!



2.- Οι δούλοι λοιπόν, της αμαρτίας ήδη έχουν πάρει το χάραγμα του Αντιχρίστου! Και συνεπώς είναι εκτός της Βασιλείας του Θεού! Έτσι περιττεύει κάθε άλλο χάραγμα! «Μη πλανάσθαι. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίται ούτε πλεονέκται ούτε κλέπται ούτε μέθυσοι ου λοιδωροί, ουχ άρπαγες βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι» (Α΄ Κορινθ. 6, 9-11).

Επομένως δεν είναι δύσκολο από τα κείμενα της Εκκλησίας να βγεί το συμπέρασμα: Το χάραγμα είναι η εσωτερική διάθεση του ανθρώπου. Δεν δίδεται σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλ’ απαιτεί τον παράγοντα χρόνο για να αναπτυχθεί. Το χάραγμα λοιπόν του θηρίου ήδη δίνεται. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πάρει κιόλας το χάραγμά τους.



Άραγε, οι ήδη χαραγμένοι άνθρωποι, που έχουν τον Αντίχριστο μέσα τους, προσπαθούν να διώξουν τον Αντίχριστο που νομίζουν, ότι τους εμφανίζεται; Προσπαθούν δηλ. να διώξουν τον ορατό Αντίχριστο, ενώ τον αόρατο, ούτε αντιλαμβάνονται, ότι τον έχουν ήδη μέσα τους!!!!!





19 σχόλια:

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο κύριο λέει βλακείες. Μερικά από τούτα μπορεί να ίσχυαν πριν από χρόνια. Σήμερα έχουν ανατραεπεί.
    Ειδικός χωρίς όνομα; Μήπως είσαι συ ο ειδικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο ποιον εχουν ανατραπει;
      Φερε μας τα στοιχεια ανατροπης Ανωνυμε σοφε εσυ, απο μας τους βλακες.
      Ειδικος ειναι ο καθενας που ξερει ΑΠΟ ΜΕΣΑ και τα βγαζει εξω.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή μας λέτε να πιστέψουμε την δική σας ερμηνεία σχετικά με το σφράγισμα του αντιχρίστου και να μην προσέξουμε την ερμηνεία που δίνουν οι πατέρες της Εκκλησίας μας, ο άγιος Ανδρέας, ο πατέρας Αθανάσιος Μυτηλιναίος; Σας προτείνω ταπείνωση και μελέτη των Πατέρων, είστε σε λάθος δρόμο. Οι ομιλίες του πατρός Αθανασίου θα σας βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μεγαλυτερος ερμηνευτης των Γραφων ολων των αιωνων, ο Αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, δεν τολμησε να ερμηνευση το Συμβολικο βιβλιο της Αποκαλυψεως.
      Ποιος εχει ταπεινωσι και εχει το δικαιωμα να μιλαει;
      Ο παπαΣαραντος ο ακολουθος και προστατης των Μοιχεπιβατων και ακολουθος και μνημονευτης των Αιρετικων Οικουμενιστων, ή ο Συνωμοσιολογος ...ερευνητης και ....συγγραφεας Λαμπροπουλος που μας κηρυξε οπαδους του ...Αντιχριστου επειδη τον ζητησαμε περισσοτερες πληροφοριες για τα λεγομενα του;
      Κυριοι, εσεις που λετε πολλα, οφειλετε και να μας εξηγητε πολλα οταν σας το ζηταμε.
      Αυτο αποτελει λογον της Αγιας Γραφης.
      Αλλοιως ....ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ .

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη ο πατηρ Αθανασιος μιλησε για το περιεχομενο και την λειτουργια της καρτας του πολιτη, της συγκεκριμμενης καρτας;
      Φερτε μας την ομιλια του αυτη.
      Να την ακουσουμε και να την αναλυσουμε.
      Εδω μιλαμε για πραγματικοτητες και οχι για υποθεσεις και φαντασιες απο τις οποιες βριθουν τα κεφαλια των σημερινων Συνωμοσιολογων ων ΠΡΩΤΟΣ και ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ο παπαΣαραντος και οι οπαδοι του που κεντουν τις ευαισθησιες των πιστων και δημιουργουν ενα βαθυ σκοτος γυρω μας.
      Δεν τους ενοχλει η Παναιρεσι του Οικουμενσμου που αυτη ειναι η χειροτερη και Απαισιωτερη ΚΑΡΤΑ που ΜΟΛΥΝΕΙ αθεραπευτα και σκοτιζει τον νου και την ψυχη και πολεμα τα φαντασματα του αυριο που ισως και πιθανον και κατα πασαν πιθανοττητα και αν και ποτε...
      Αν οι απιστοι του χθες , του σημερα ή του αυριο ετοιμαζουν για μας κατι κακο ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ Τα ματια μας για να τα δουμε.
      Αλλα τετοιοι ΥΠΝΑΛΕΟΙ χριστιανοι που ειμαστε εμεις σημερα που κοιμομαστε ολορθοι, θα επιτρεψει ο Θεος πολλα να παθουμε και θα παθουμε αυτο που αξιζουμε.
      Ο Θεος φωναζει καθημερινα:
      ΩΡΑ ΥΜΑΣ ΕΞ ΥΠΝΟΥ ΕΓΕΡΘΗΤΕ.
      Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΙ μπηκε μεχρι και μεσα στα σπιτια σας και ΜΟΛΥΝΕΙ τα παντα και εσεις ....αλλου βαρατε.
      Υπαγετε εις την απωλεια, θα μας πη αυριο, ο Θεος.
      Και δικαιως.

      Διαγραφή
    3. Ακούστε την 102η ομιλία του πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου στις Κατηχήσεις του Αγίου Κυρίλλου Ιεροσολύμων. Γενικότερα ακούστε όλες τις ομιλίες του στις Κατηχήσεις του Αγίου αυτού. Θα σας δωθεί η απάντηση. Το ότι όμως χρησιμοποιείτε εκφράσεις όπως "βουλώστε το" δείχνει ότι όχι μόνο δεν έχετε ταπείνωση και πνεύμα μαθητείας, αλλά ούτε καν χριστιανικό ορθόδοξο φρόνημα. Λυπάμαι. Εύχομαι να καταλάβετε που βρίσκεστε και να προσπαθήσετε να αλλάξετε. Ο Κύριος να σας ευλογεί.

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστουμε για τον ελεγχο που μας κανετε αλλα ξερετε κατι;
      Βαρεθηκαμε να μιλαμε τα απλα ελληνικα και να μην μας κατανοουν οι ελληνες και ιδιατερα καποιοι χριστιανοι.
      Εβραγχιασεν ο λαρυγγας μας απο τις επαναληψεις των ιδιων πτωσεων και χαθηκε πλεον η υπομονη μας.
      Υποτιθεται οτι οι χριστιανοι εχουν μεσα στο κουτελο καποιο μυαλο αλλα αυτο το εχουν .....σαν κινουμενη μαζα.
      Καλο θαναι αυτοι οι χριστιανοι που επαψαν να σκεπτονται και να παρασυρονται πολυ ευκολα και να αποδεχονται την καθε σαβουρα που κυκλοφορει, να προσεξουν λιγο την μαζα του μυαλου τους να την περιποιηθουν και να την τακτοποιησουν.
      ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ αποδιδεται μονο σε αυτους και οχι στα σκεπτομενα οντα και ιδιαιτερα τους συνειδητους και αγρυπνους χριστιανους των ημερων μας που προσεχουν ολα τα βηματα τους και δεν βιαζονται αλλα με οτι διαδιδεται ιδιαιτερα σημερα το προσεχουν και το εξεταζουν απο πασης αποψεως.
      Περιμενετε να δητε και τις απαντησεις του ...ερευνητου εκ Κρητης Λαμπροπουλου για να δητε τον φονταμελισμο εν παση τη μεγαλοπρεπεια του.
      Και αυτος ο κυριος εμφανιζεται ως ....εσχατολογικος διδασκαλος.
      Η εντολη του Θεου ειναι ναμαστε Φρονιμοι ως οι οφεις και ακεραιοι ως αι περιστεραι.
      Μην το ξεχνατε.

      Διαγραφή
    5. Σε κανέναν δεν θα έπρεπε να απευθύνεστε έτσι αγαπητέ κύριε. Όχι αν θέλετε να είστε πιστός, ακόλουθος του Εσταυρωμένου. Μην ξεχνάτε επίσης ότι "ού πάντων η πίστης". Αυτό ίσχυε πάντοτε, βρείτε μου όμως έναν άγιο ή απόστολο που να εκφραζόταν έτσι απευθυνόμενος στους άπιστους ή πλανεμένους. Αν κάποιος σφάλλει ή αδιαφορεί, διακυνδινεύει την αιώνια ζωή του - για εμάς τους χριστιανούς ορθοδόξους θα έπρεπε αυτό να σημαίνει πόνο για την ψυχή αυτή, όχι θυμό, οργή, βρισιές. Αν κάποιος μας αδικεί θα έπρεπε να τον ευλογούμε. Σκεφθείτε το.

      Διαγραφή
    6. Ενταξει, αφου εσυ εφαρμοζεις αυτα που λες, πολυ καλα.
      Ομως κανεις λαθος για τους αγιους.
      Οι αγιοι ηταν σκληροι και στις εκφρασεις.
      Ποιες θεωρουνται βαρειες εκφρασεις και ποιες οχι, εσυ θα μας το πης;
      Τι εισαι δικαστηριο;
      Θα σου φερω αγιους πολλους και οχι εναν.
      Περιμενε σε λιγο και θα το δης.
      Καποιοι σημερα φαινεται οτι εμφανιζονται ΕΥΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ των Πατερων σημερα.
      Μαλλον καποιοι απο μας.
      Αν σου φερω τους χαρακτηρισμους καποιου αγιου προς ενα πρωην τεκνο του και σου αποκαλυψω ποιος αγιος ειναι αυτος δεν θα το πιστεψης.
      Λοιπον, ας παψουμε ναμαστε εμεις ευγενεστεροι των Πατερων.
      Και οι σκληρες εκφρασεις εχουν τον σκοπο τους και εκφραζουν την ιερη αγανακτησι, ακομα και των Αγιων Πατερων.
      Αναμενε στο ακουστικο σου και θα εκπλαγης.
      Καποιος γεροντας το ειδε και πηγε να μου το παρη για να μην το χρησιμοποιησω αλλα αυτο ταιριαζει απολυτα στον ΑΙΡΕΤΙΚΟ ...ΧΟΙΡΟ της ΚΙΝΑΙΔΟΧΩΡΑΣ Ιωαννη Πατρωζο και θα το αποδωσω εις αυτον και την τριμελη συρομενη παρεα του.
      Γιατι οχι;

      Διαγραφή
    7. Θα προτιμούσα να μην συνεχίσω την συζήτηση μαζί σας αν πράγματι πιστεύετε ότι αυτό είναι συμπεριφορά χριστιανού. Προσπάθησα να σας βοηθήσω, δεν θα δεχθώ όμως να συνεχίσω μία συζήτηση που μόνο φθείρει και δηλητηριάζει. Ο τρόπος και τα λόγια σας δεν περιέχουν ούτε αγάπη, ούτε υπομονή, ούτε ταπείνωση. Σας προτίνω να μελετήσετε όλες ανεξαιρέτως τις ομιλίες του πατρός Αθανασίου για να μάθετε τι θα πει χριστιανικό φρόνημα. Επίσης να μελετήσετε την διδασκαλία των Πατέρων για τα θανάσιμα αμαρτήματα και να δώσετε έμφαση στα αποσπάσματα περί οργής και περί υπερηφάνειας.

      Διαγραφή
  3. Έχω δύο απορίες σχετικά με την ανάρτηση σας...

    1) Εκτός από τη πνευματική ερμηνεία του Χαράγματος δεν υπάρχει και μία χειροπιαστή; Δηλαδή αυτός που δεν θα το έχει, δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει οτιδήποτε;

    2) Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, όποιος λάβει το Χάραγμα δεν θα μπορεί να μετανοήσει. Έτσι δεν είναι; Αν είναι έτσι, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ήδη δίδεται το Χάραγμα και ως εκ τούτοι οι άνθρωποι που το δέχονται, δεν μπορούν να μετανοήσουν; Θέλω να πω δηλαδή ότι μήπως δεν δίδεται ακόμη το Χάραγμα του Αντιχρίστου αλλά σαφώς η εσωτερική διάθεση μας μπορεί να οικειώνεται με το Αντίχριστο πνεύμα πλην όμως όσο ζούμε, ακόμη, έχουμε τη δυνατότητα να μετανοήσουμε ενώ οι άνθρωποι εκείνοι που θα λάβουν το Χάραγμα του Αντιχρίστου δεν θα μπορούν να μετανοήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ενδιαφερει την νοσηρη περιεργεια σου ή τα γραφομενα;
      Αν τα γραφομενα μπορεις να τα ανατρεψης ΚΑΝΤΟ.
      ΄Η φερε μας καποιον που τα ξερει για να τα ανατρεψη.
      ΓΚΕΓΚΕ;

      Διαγραφή
  5. ''Αλλά πρώτα το χέρι,μετά το μέτωπο''!Ή στο χέρι ή στο μέτωπο μας λέει ο Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστευετε οτι ο Αντιχριστος θα χρησιμοποιηση τα συγχρονα ηλεκτρονικα μεσα για να επιβληθη;
    Αυτο ειναι αστειο.
    Η Αποκαλυψι ειναι συμβολικο βιβλιο.
    Χερι και μετωπο, ε;
    Ποιος μπορει να δωση την ακριβη εννοια απο την συμβιολικη τους;
    Τι σημαινουν οι πολυχρωμοι ιπποι, ο κοκκινος, ο μαυρος, ασπρος, μπορει καποιος να μας πη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα κατατεθέντα στοιχεία είναι του 2015.

    Ασφαλώς, πάρα πολλοί, που δεν θέλουν την κάρτα του πολίτη, χρησιμοποιούν τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των Τραπεζών, των οποίων η λειτουργία στηρίζεται στην ίδια αρχή. Στις κάρτες αυτές τα τσιπάκια είναι ολοκληρωμένα κυκλώματα.
    Τα τσιπάκια αυτά δέχονται ορισμένο κωδικό (ΡΙΝ), για να λειτουργήσουν. Στα τσιπάκια αυτά περιέχονται ορισμένα στοιχεία, όπως αναλήψεις, καταθέσεις, μεταφορές λογαριασμών και κάποιες τελευταίες κινήσεις. Δεν μπορούν όμως να παρουσιάσουν τις αναλήψεις, τις καταθέσεις, τους τόκους και τους φόρους από τους τόκους από το άνοιγμα του λογαριασμού και εδώ, γιατί ο όγκος αυτών είναι τεράστιος και δεν χωράει στο τσιπάκι.

    Και κάτι τελευταίο, που γίνεται πρόσφατα: Μια άλλη υπηρεσία (ΔΟΥ) μπορεί άνετα να μπει στον τραπεζικό λογαριασμό και να δει όλα τα στοιχεία των καταθέσεων και αναλήψεων και ακόμη μπορεί να δεσμεύσει και να αναλάβει κατάθεση χρημάτων, χωρίς προειδοποίηση. Επ' αυτού του τελευταίου δεν είδαμε κάποια διαμαρτυρία.
    Φαίνεται, ότι στο τσιπάκι των καρτών των Τραπεζών δεν θα υπάρχει ο Αντίχριστος, το 666 κ.λπ. Αλλά ούτε και στο τσιπάκι του κινητού ή του τάμπλετ ή του υπολογιστή. Μόνο στην κάρτα του Πολίτη φαίνεται να υπάρχει ο Αντίχριστος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον 12,14.
    Δεν βρισκουμε την 102 ομιλια.
    Υπαρχουν μονο 67.
    Που μπορουμε να την βρουμε για να την ακουσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα προτιμούσα να μην συνεχίσω την συζήτηση μαζί σας αν πράγματι πιστεύετε ότι αυτό είναι συμπεριφορά χριστιανού. Προσπάθησα να σας βοηθήσω, δεν θα δεχθώ όμως να συνεχίσω μία συζήτηση που μόνο φθείρει και δηλητηριάζει. Ο τρόπος και τα λόγια σας δεν περιέχουν ούτε αγάπη, ούτε υπομονή, ούτε ταπείνωση. Σας προτίνω να μελετήσετε όλες ανεξαιρέτως τις ομιλίες του πατρός Αθανασίου για να μάθετε τι θα πει χριστιανικό φρόνημα. Επίσης να μελετήσετε την διδασκαλία των Πατέρων για τα θανάσιμα αμαρτήματα και να δώσετε έμφαση στα αποσπάσματα περί οργής και περί υπερηφάνειας.
    ---------------------------------------------------------------------
    Εχεις μεγαλο θρασος.
    Γι αυτο μας συνιστας τις ομιλιες του πατρος Μυτηλιναιου;
    Καταλαβαμε, φιλε.
    Ακουσε τες πρωτα εσυ και εφαρμοσε τες γιατι οσα μας γραφεις αποδεικνυεις οτι εισαι μεγαλος αγενης και μονο λογια χωρις εργα.
    Το κειμενο σου εμφανιζει θρασος αλλα και θυμον.
    Δεν μας επιδρας.
    Πιαστηκες απο μια κουβεντα μας και μας περιελαβες να μας διδαξης την χριστιανικη ηθικη.
    Σε ευχαριστουμε απο σενα δεν θα παρουμε.
    Εισαι ακαταλληλος.

    Το προβλημα μας κυριε, ειναι η Καρτα του Πολιτη.
    Θελουμε λοιπον να ακουσουμε την ομιλια γιατι νομιζαμε οτι μιλαει ο π. Αθανασιος για την Καρτα.
    Ομως εσυ ο ...μεγαλοϊδεας περι του εαυτου σου, μας συμβουλευεις να μαθουμε τι ειναι ηθκη του Ευαγγελιου.
    Δεν ειναι η συζητησι μας.
    Απορριπτεσαι.
    Φαινεται ανηκεις και εσυ στους Συνωμοσιολογους, αυτο μυριζουμε απο τα γραφομενα σου.
    Θυμωσες γιατι ΨΑΧΝΟΥΜΕ, οπως εχουμε καθηκον και υποχρεωσι.
    Εσυ προτιμας να εισαι ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ.
    Ως φαινεται,
    Αλλο Ευαγγελιο διαβαζουμε εμεις και αλλο εσυ, φαινεται.
    Δεν συνεχιζουμε μαζι σου, εισαι εκτος θεματος.
    Αν εχεια να προσθεσης κατι στο ζητημα πες το μας.
    Αλλοιως πηγαινε με τους δικους σου τους ομοϊδεατους σου Σαραντο και την παρεα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βρείτε μου όμως έναν άγιο ή απόστολο που να εκφραζόταν έτσι απευθυνόμενος στους άπιστους ή πλανεμένους.
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Kατ' αρχας φιλε μου το "βουλωστε το" δεν ειναι υβρις αλλα ενα επιφωνημα οργης και αγανακτησης.
    Ισως να μην συνηθιζεται αλλα καποτε συνηθιζεται να λεγεται.

    Ωστε, θελεις αγιους που χρησιμοποιουσαν "υβριστικες"εκφρασεις;
    Πολυ καλα.
    Κατ αρχας ο ιδιος ο Κυριος μας.
    Πως ονομαζε τους Αιρετικους και τους Φαρισαιους;
    Δεν το γνωριζεις;
    Υποκριτας, Οφεις, Εχιδνες, Οχιες, μωρους, τυφλους, φονεις, πατροκτονους, θεοκτονους, αρπαγας, κλπ

    Να προχωρησω σε Αγιους;
    Ο Μεγας Φωτιος ονομαζει τους αιρετικους, φρνοβλαβεις, δυσσεβεις, θεοστυγεις δεισιδαιμονες.αλαστορας, συμμορια.
    Να συνεχισω;
    Τα αφηνω για αλλοτε.
    Πως τα βλεπεις φιλε.
    Εμφανιζεσαι, λοιπον, και κανεις τον ευγενεστερο των Αγιων και αυτου του Κυριου μας.
    Με τις υγειες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου