Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ;;; Γιατί τα πλούσια αραβικά κράτη δεν δέχονται πρόσφυγες; Η επιχείρηση κατάληψης της Ευρώπης από το Ισλάμ είναι σε εξέλιξη.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ;;; Γιατί τα πλούσια αραβικά κράτη δεν δέχονται πρόσφυγες;

Η επιχείρηση κατάληψης της Ευρώπης από το Ισλάμ είναι σε εξέλιξη.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ;;;
α) Γιατί τα πλούσια αραβικά κράτη δεν δέχονται πρόσφυγες;


Η επιχείρηση κατάληψης της Ευρώπης από το Ισλάμ είναι σε εξέλιξη.


Είναι γεγονός ότι η Δύση στα χρόνια του Βυζαντίου επιδίωξε πολλές φορές την κατάκτησή του με τη διπλωματία ή με πολέμους. Αποτυγχάνοντας τελικά στο σκοπό της άφησε τα ανατολικά κράτη εξασθενημένα και αδύναμα να αντιδράσουν στους επερχόμενους Τούρκους οι οποίοι έφθασαν έξω από τη Βιέννη (1529 μ.Χ.). Στην εποχή μας παρατηρούμε μια νέα εισβολή στην Ευρώπη χωρίς όπλα αλλά με τις μάζες προσφύγων που τους ανάγκασαν με πολλούς τρόπους να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους για δήθεν μια καλύτερη ζωή.
Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι αυτό το κατακλυσμικό προσφυγικό τσουνάμι που απειλεί την Ευρώπη χρηματοδοτείται από τις πλούσιες χώρες του Κόλπου (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Εμιράτα…).
Επίσης ότι τα κράτη αυτά, ενώ προσφέρουν στα Ηνωμένα Έθνη εκατομμύρια για την ανακούφιση των προσφύγων (μουσουλμάνων) ανά τον κόσμον και καταδαπανώνται για το κτίσιμο εκατοντάδων τζαμιών στην Ευρώπη (μόνο στη Γερμανία μιλούν για 200 τζαμιά) δεν δέχονται ούτε έναν πρόσφυγα στην πατρίδα τους.
Στην πόλη Μίκα - κοντά στη Μέκκα - υπάρχουν 100.000 κλιματιζόμενες σκηνές (με δωμάτια, κουζίνα, μπάνιο) χρησιμοποιούμενες μόνο 5 ημέρες το χρόνο από προσκυνητές Χάτζ για το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στη Μέκκα, τον υπόλοιπο δε χρόνο μένουν κενές. Σ’ αυτές θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν μέχρι 4 εκατομμύρια πρόσφυγες. Δυστυχώς δεν τους δέχονται παρ’ όλο ότι είναι ομόθρησκοι και με την ίδια κουλτούρα. Προτιμούν να δαπανούν εκατομμύρια στέλνοντάς τους στην Ευρώπη κι αλλού.
Ο εκπρόσωπος του Κουβέιτ Fahad Alshelaimi δήλωσε στους New York Times: «Δεν μπορούμε να δεχθούμε ανθρώπους από διαφορετικά περιβάλλοντα και από ένα άλλο μέρος, που έχουν προβλήματα ψυχολογικά, το νευρικό τους σύστημα έχει καταρρεύσει ή έχουν κάποιο άλλο τραύμα, για να συμμετέχουν στις κοινωνίες μας». Εδώ γεννιούνται εύλογα ερωτήματα:
Είναι τυχαίο ή αποτελεί ένα καλομελετημένο σχέδιο των σκοτεινών κύκλων αποβλέπον στην αποχριστιανοποίηση κυρίως της Ελλάδας και κατ’ επέκταση της Ευρώπης που βρίσκεται είδη στο στάδιο αυτό;


1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ…
    http://katanixis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_174.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου