Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ν. Τάξη με την συνεργασία των Ποιμένων που αλώθηκαν από τον Οικουμενισμό, πολτοποιεί τον Ελληνορθόδοξο Ελληνικό λαό! Κοιμηθείτε, λοιπόν, τον γλυκό ύπνο της Νέας Τάξης!

wgb-e1440770507450

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,

ΑΥΡΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αυτή η φωτογραφία που δημοσιεύεται ένα βρετανικό μπλογκ από ένα ευρωπαϊκό σχολείο έχει τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο:
Diversity=White Genoside, δηλαδή, Διαφορετικότητα=Λευκή Γενοκτονία!
Στα ελληνόφωνα εκμηδενιστικά κανάλια εμφανίζεται τελευταία με μεγάλη συχνότητα μια διαφήμιση για σχολικά τετράδια που καλεί τους μαθητές μιας τάξης κάποιου σχολείου να τα παραλάβουν. Μόνο που κανένας μαθητής σκόπιμα δεν ακούγετε να έχει ελληνικό όνομα, ενώ τα περισσότερα ονόματα είναι κλασικά μουσουλμανικά ονόματα.
Η μεγαλύτερη σύγχρονη επιχείρηση της Νέας Τάξης υπό τις ευλογιές και κάποιων συνεργαζόμενων θρησκευτικών παραγόντων, είναι η πολτοποίηση των λαών και ιδιαίτερα του ελληνικού λαού που κρατούσε μέχρι σήμερα με «αδικαιολόγητη» επιμονή τις αναχρονιστικές ελληνορθόδοξες παραδόσεις του.
Η επιχείρηση αυτή εντάθηκε τους τελευταίους μήνες με το τσουνάμι των παρανόμων μουσουλμάνων που μόλις αποβιβάζονται σε ελληνικό έδαφος ευχαριστούν τον Αλλάχ και τον προφήτη Μωάμεθ που τους έδωσε την δυνατότητα να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, πληρώνοντας φυσικά το αντίτιμο στην τουρκική μαφία.
Η χώρα μετατρέπεται σε μια εκρηκτική αποθήκη αλλόφυλων και αλλόθρησκων που αύριο θα έχουν κατακλύσει και με τις ευλογίες των εκμηδενιστικών μας κυβερνήσεων κάθε δημόσια εκδήλωση. Τα σχολεία μας όπου κάποτε μαθαίναμε το «Πάτερ ημών», αύριο θα μαθαίνουμε το «Λα ιλά ιλα Αλλαχ» και αυτό θα το προβάλουν σαν… πρόοδο και εκσυγχρονισμό για πάσης φύσεως αφελείς και ηλιθίους.


Κοιμηθείτε τον γλυκό ύπνο της Νέας Τάξης και μην τολμήσετε να πείτε κάτι εναντίον του πολυπολιτισμού που είναι η σύγχρονη δικτατορία πλύσεως και στη συνέχεια εκμηδενισμού των εγκεφάλων.
Και καλά όλοι αυτοί οι «εθνοσωτήρες», οι ποιμένες μας και οι πνευματικοί μας αλήθεια που «κρύφτηκαν» και δεν αρθρώνουν μια φωνή αντίστασης σε όλη αυτή την ανθελληνική και αντιχριστιανική λαίλαπα ;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Από Πατερική παράδοση

2 σχόλια:

  1. Κάπου στη Γραφή λέγει: "Σ' αυτή τη νέα κατάσταση δεν υπάρχουν πια εθνικοί και Ιουδαίοι, περιτμημένοι και απερίτμητοι, βάρβαροι, Σκύθες, δούλοι, ελεύθεροι.....".
    Έλα όμως, που υπάρχουν! Υπάρχουν οι περιτμημένοι μουσουλμάνοι!

    Και κάπου αλλού λέγει: "Αγαπάτε τους εχθρούς σας". Αγαπάμε τους μουσουλμάνους; Μα φυσικά, αλλά από μακρυά. Για να μη μας κατακλύσουν, αφήστε τους να πνιγούν. Μουσουλμάνοι είναι.

    Εμείς, μακρυά από τους μολυσμένους. Εμείς, οι Χριστιανοί του καναπέ δεν επιδιώκουμε τη μαρτυρία της Πίστης, ούτε τον κατατρεγμό και τη χατζάρα, λόγω αυτής της μαρτυρίας. Να χάσουμε τη βολή μας; Καλέ άντε.

    Το μυστικό των πρώτων Χριστιανών, που ήθελαν να κάνουν όλους Χριστιανούς φαίνεται να ήταν το βόλεμα, η ασφάλεια, ο καναπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://amethystosbooks.blogspot.gr/2015/09/blog-post_81.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου