Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, από την "Πειραϊκή Εκκλησία", παρά τις ενισχυόμενες αποδείξεις ότι ήταν μασώνος!

Μια και δεν έχουμε χρόνο να ακούσουμε το ραδιόφωνο της «Πειραϊκής Εκκλησίας», δεν έχουμε προσωπική γνώμη για τις εκπομπές της. Μας πληροφόρησαν όμως σκανδαλισμένοι χριστιανοί, ότι χθές Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, ακούστηκαν από το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας ακούσματα που κάθε άλλο παρά συμβιβάζονται με το αντι-Οικουμενιστικό προφίλ που καλλιεργεί ο μητροπολίτης Πειραιώς. Εκτός αν εγκατέλειψε πιά κι αυτόν τον ρόλο!
Το πρώτο άκουσμα ήταν την Τετάρτη, ώρα 1.00 π.μ. στην εκπομπὴ «ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ» μέ τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ἰωσήφ. Σ’ αὐτὴν ακούστηκαν "ύμνοι" για τον Οικουμενιστή πατριάρχη Βαρθολομαίο!!!
Το δεύτερο στις 10 περίπου το πρωΐ της Τετάρτης,  σε πρωϊνή εκπομπή ακούστηκαν ύμνοι για τον  Εθνομάρτυρα Χρυσόστομο Σμύρνης και ιδιαίτερα για το φρικτό μαρτύριό του. Ουδεμία βέβαια  αναφορά έγινε ότι το μαρτύριο αυτό έγινε χάριν της φιλοπατρίας του κι όχι για την αγάπη του στον Χριστό, απεναντίας μάλιστα εξυμνήθηκε σαν Ιερομάρτυρας σαν όλους τους Νεομάρτυρες της Ορθοδόξου Πίστεώς μας.

Απορίας άξιον πώς, η αντιοικουμενιστική Μητρόπολη Πειραιώς, που εξαπολύει μύδρους συχνά–πυκνά εναντίον των Μασόνων, των Σιωνιστών, των Οικουμενιστών και των εν γένει Προδοτών της πίστεώς μας, εξυμνεί και πλέκει εγκώμια σ’ αυτούς τους προδότες και μειοδότες της πίστεως;

Τόσα και τόσα δημοσιεύματα στον Ορθόδοξο Τύπο, τόσες διαμαρτυρίες, καταγγελίες στη Σύνοδο, τόσο άφθονο υλικό από τα Τεκτονικά δελτία της εποχής μέχρι και την αγιοποίηση του εν λόγω Εθνομάρτυρα, δεν έπεισαν την αγωνιστική Μητρόπολη και τα στελέχη της ότι Μασονία κι Αγιότητα δεν συμβιβάζεται, ότι Οικουμενισμός κι Αγιότητα δεν πάνε μαζί;

Χ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου