Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ο πατηρ Νεκταριος στο παρελθον εγραφε κατι περιεργα και τον ελεγξαμε. Τωρα ομως, εδω στο κειμενο αυτο ταυτιζομεθα μαζι του.

Η ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ 

ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ

gerontas-nektarios-agioreitis

Μέσα στον ζοφερό κυκεώνα που ζούμε αυτές τις μέρες, καθώς όλα τα «θηρία» της εξόντωσης μας έχουν βγει και γρυλίζουν έτοιμα να μας κατασπαράξουν, έρχεται και μια φωνή θαρραλέα από το Άγιο Όρος. Είναι η φωνή του γέροντα Νεκταρίου που μονάζει κοντά στις Καρυές, ενός Γέροντα που τα λόγια του μας συγκλονίζουν και μας αποζημιώνουν από την μέχρι σήμερα στάση της επίσημης εκκλησιάς που ξεπουλιέται για τα τριάκοντα ευρωπαϊκά αργύρια. Ο Γέροντας Νεκτάριος, όπως και ο Γέροντας Γαβριήλ από τις Καρυές, είναι φωτεινές εξαιρέσεις στο Άγιο Όρος που κάποτε ήταν ο Φάρος της Ορθοδοξίας και σήμερα συνεργάτης του τουρκολάγνου και σπόνσορα της διαστροφής, κ Μπουτάρη.
Ας ακούσουμε την φωνή του Γέροντα που είχαμε την ευτυχία να τον γνωρίσουμε από κοντά και να πάρουμε την ευλογία του.
 

«Χαίρετε αδελφοί μου πονεμένοι και απογοητευμένοι.
Την προσεχή Κυριακή 5/7/2015 Αγ. Αθανασίου του εν Άθω, όλοι οι Έλληνες απόγονοι των αρχαίων σοφών, στους οποίους σπερματικά χαρίσθηκε η θεία σοφία του Τριαδικού Θεού και διέλαμψαν και διαλάμπουν φιλοκαλικά έως και στις ημέρες μας, όλοι οι απόγονοι του εκλεκτού σκεύους του Θεού ημών, μεγάλου και ανυπέρβλητου στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι φίλοι Μακεδόνες, όλοι οι απόγονοι των Αγίων, ευεργετών και ηρώων Αρβανιτών, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Ποντίων, όλοι οι απόγονοι των Αγίων και ηρώων Κρητών και Θεσσαλών, Ηπειρωτών και οι Θράκες και οι Νησιώτες και οι Μοραΐτες, οι Κύπριοι και οι Βορειοηπειρώτες, όλος ο ελληνισμός όπου γης:
 

Εγκαταλείψτε τώρα μετά βδελυγμίας το γυμνό αποπνεύμα, το χαύνο, το υποκριτικό, το ανέντιμο, το δυσώδες, το γέμον ανωμαλιών δυτικό επικοδόμημα που τυχόν δημιουργήσατε μέσα σας και γκρεμήστε το με δύναμη.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ. Αλλά μόλις βγείτε από το παραβάν πάρτε την πιο σοφή απόφαση της ζωής σας.
Αντικαταστήσατε σας παρακαλώ πονεμένοι μου Έλληνες τα άχρηστα μπάζα της Δύσης, με τον Ιησού Χριστό και Ορθοδοξία, με το μεγαλείο της ελληνικής φυλής αρχαίο και νέο, με τις αρετές του ευλογημένου από το Θεό γένους ημών, την φιλοτιμία, τη θυσία, το ήθος, το ύφος, την εγκράτεια, την αγαθότητα, την αγάπη, την αλληλεγγύη και προσφέρετέ τα όλα αυτά τα καλά στο διπλανό Έλληνα που πάσχει και στην πατρίδα. Μόλις τα δώσετε, ο Θεός θα σας χαρίσει καινούρια.

Το ΟΧΙ μας ας μη στρέφεται κατά προσώπων της δύσεως, αλλά κατά των ληστρικών αποφάσεων των σχεδιασμένων από τους σατανιστές εβραιομασόνους και Ιλουμινάτι πολιτικούς της Εσπερίας.
Έλληνες αγκαλιαστείτε μεταξύ σας και όλοι με το Χριστό μας
Είναι η αγκαλιά που πρέπει να μεγαλώσει και να δυναμώσει τώρα. Το μεσοδιάστημα από τώρα την αρχή αυτής της φάσεως της κρίσεως έως και τη χαρά της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και της πατρίδας θα είναι δύσκολο. Αυτό το μεσοδιάστημα όμως, αν το διαβούμε μαζί με τον Ιησού Χριστό μας, θα περιέχει διαστήματα ανακούφισης. Θα διανύσουμε μαζί με το Χριστό μας την κοιλάδα της λύπης και ο Ιησούς μας θα μας οδηγήσει απέναντι και εκεί θα είναι το ΠΑΣΧΑ, η Αναλαμπή, οι αλησμόνητες πατρίδες, η Βασιλεύουσα.

Αν δεν μετανοήσουμε και πιάσουμε με πίστη και δύναμη το χέρι του Χριστού μας, θα καταντήσουμε «μπάζα της Δύσεως». Μην επιφυλάσετε για τον εαυτό σας αυτήν την προοπτική.
Την διαρκή νίκη δε θα τη δώσουν τα αντιμνημονιακά κόμματα και οι ιδεολογίες, αλλά θα τη δώσει ο Ιησούς μας, αφού τον πείσουμε ότι ποθούμε το υπόλοιπο της ζωής μας να το διαβούμε μαζί Του εν μετανοία.



 Ο ψευδοαρχιερεύς της Βορείου Ελλάδος απεκαλήφθη.
Τώρα στα δύσκολα θα αποκαλυφθούν πολλές κρυφές μουσίτσες, φαρισαίοι υποκριτές, δήθεν πατριώτες και ενάρατοι, θεοκτόνοι όμως στην πραγματικότητα και πατριδοκτόνοι.

Τίμιοι Χριστιανοί και πατριώτες μου απεκάλυψαν με αγανάκτηση ότι ο παραπάνω αναφερόμενος με τα διακριτικά του πάθη, ψευδοαρχιερεύς, είπε στο λόγο του σε Ιερό Ναό της Συμπρωτεύουσας την παρελθούσα Κυριακή 28/6/2015 (εύρεσις λειψάνων Κύρου και Ιωάννου Αναργύρων), ότι «εγω θα ψηφίσω Ευρώπη». Ελπίζει αυτός ο ανόσιος η φράση του αυτή να γίνει χάδι στα ώτα των πονεμένων Ελλήνων ψηφοφόρων και να πάνε να ψηφίσουν κατά του Χριστού μας και κατά της πατρίδας μας.
 
1) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων στην πατρίδα μας;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
 

2) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε νόμο υπέρ των αμβλώσεων;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Τώρα όμως έχουμε νόμο με εκατομμύρια αμβλώσεις.
 

3) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε πάνω από 80% διαλυμένες οικογένειες από διαζύγια;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
 

4) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε θανάτους νέων ανθρώπων στους δρόμους από ναρκωτικά;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
 

5) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, ήταν η μοιχεία, η πορνεία και η κάθε είδους ανωμαλία στην πατρίδα μας τόσο ψηλά, όπως σήμερα;
Απάντηση: Όχι δεν ήταν.
 

6) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε 3-4 εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην πατρίδα μας;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
 

7) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να τρώει τα σπλάχνα της πατρίδας μας, όπως το έχουμε τώρα; Να μεταναστεύουν οι νέοι Έλληνες και να μας μένουν εδώ οι μουσουλμάνοι με τους γέρους Έλληνες; Να μας αναγκάζουν οι δυτικοί φίλοι σου, μέσω της οικονομικής ανέχειας να στρώσουμε και εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες το χαλί για να υποδεχθούμε τον Αντίχριστο;
 


Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα μας τα προκάλεσαν οι ομοούσιοι φίλοι σου, που τους ψηφίζεις.
Άκουε να σου πω ανούσιε ψευδοαρχιερέα
Είσαι φαρισαίος υποκριτής. Είσαι περιφερόμενος θεατρινίζων μασκαράς. Είσαι θεοκτόνος και πατριδοκτόνος. Δεν μπορεί εσύ να είσαι υιός Ρωμιάς.
 


Άκουε Ιησού Χριστέ μας Πανάγαθε!
Πανάγαθε Ιησού Χριστέ μας, άκουσε την αίτηση των αγανακτισμένων παιδιών Σου. Οδηγεί ο Ιεράρχης που γνωρίζεις, τα παιδιά Σου να συνεχίζουν να είναι φίλοι και συνεργάτες με όλους τους δυτικούς, που όλοι εκείνοι είναι παραδομένοι στον Αντίχριστο.
Σε παρακαλούμε, μη τον αφήνεις άλλο να λέει ότι είναι Ιεράρχης Σου. Μάζεψέ τον και απόστειλε στη θέση του γνήσιο Ποιμένα που θα σε αγαπά και θα είναι έτοιμος να θυσιαστεί για την Ορθόδοξο Πίστη και την Πατρίδα.
Ευχαριστούμε που μας άκουσες Ιησού Χριστέ μας.
Ας γίνει το θείο θέλημά Σου.
Εκ μέρους των αγανακτισμένων παιδιών Σου
Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
 

Ο τελευταίος των Αγιορειτών Μοναχών
Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
Αγιορείτης

Υ.Γ.: Σεβαστοί μου και επιπόθητοι Έλληνες Χριστιανοί:
 

ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ. Έχετε στα χείλη και στο νου σας το γλυκύτατο όνομα του Θεού μας με την ευχή:
– Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού ελέησον με τον αμαρτωλόν
Της Υπεραγίας Μητρός του Θεού μας, με την ευχή:
– Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς.
Τα ονόματα των Αγίων μας, με την ευχή:
– Π.χ. Άγιε Νεκτάριε πρέσβευε υπέρ ημών κλπ.
Η νίκη είναι του Χριστού μας, ο οποίος και θα μας τη χαρίσει. Αμήν. Γένοιτω.»


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

4 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Μπραβο!! Μπραβο!! Μπραβο!!
    Ουτε μισολογα ουτε ανακατεμενα λογια!
    Απιστευτο!
    Μπραβο στον κ.Χειλαδακη!
    Η καλυτερη αναρτηση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Π.ΝΕΚΤΑΡΙΕ,ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Ας μᾶς ἐπιτραπῆ νά ὑπενθυμίσουμε κι' ἐμεῖς (τῆς 'Ορθοδόξου Φιλικῆς Ἑταιρείας τῶν ἁπανταχοῦ Ὀρθοδόξων) ὅτι μέ τόν ἴδιο "πανευρωπαικό" καί "παγκοσμιοποιημένο" προσανατολισμό, καί μέ τή ἴδια περιφρόνησι πρός ὅ,τι γνήσιο καί παραδοσιακό,ὡμίλησεν καί παλαιότερον ὁ ἴδιος 'Επίσκοπος, ὅταν ἐτέθη θέμα ἐπιστροφῆς τῶν νεοημερολογιτῶν εἰς τήν ἀκαινοτόμητον πίστιν καί ὁμολογίαν, εἰπών χαρακτηριστικά: "Τώρα πιά εἴμαστε Εὐρωπαῖοι, δέν μποροῦμε νά συζητᾶμε γιά ἐπιστροφή στά παλαιά.... ὅλος ὁ κόσμος πάει μπροστά.... ἐμεῖς δέν ειναι δυνατόν νά συζητᾶμε τέτοια πράγματα". Αὐτό καθ' ἡμᾶς σημαίνει ὅτι τό πνεῦμα τῆς ἀθέου Εὐρώπης καί κατ' ἐπέκτασιν τό πνεῦμα τῆς ἀντιχρίστου πανθρησκείας ἔχει ἀλλοιώσει γιά τά καλά ὄχι μόνον τούς πολιτικούς, ἀλλά καί τούς ἐκκλησιαστικούς ἡγέτας τῆς πατρίδος μας, τόσον ὥστε νά βλέπουν "τό φως ὡς σκότος καί τό σκότος ὡς φῶς", καί εἰς τοσοῦτον μάλιστα βαθμόν, ὥστε "νά πλανηθοῦν καί οἱ ἐκλεκτοί" καί νά μή μείνη κανένας ἀμέτοχος αὐτῆς τῆς ἐθνικῆς καί ἐκκλησιαστικῆς προδοσίας. Δυστυχῶς τό πρόβλημα εἶνβαι πολύ μεγαλύτερον ἀπ' ὅ,τι νομίζουμε. Καί δέν ὑπάρχει περίπτωσις θεραπείας τοῦ κακοῦ, παρά μόνο μέ τήν ἐπέμβασιν τοῦ Θεοῦ. 'Αφοῦ ἀπό τήν πλευρά τῶν ἀνθρώπων: "οὐκ ἔστι ποιῶν χρηστότητα, οὐκ ἔστιν ἕως ἑνός" "πάντες ἐξέκκλινα, ἅμα ἠχρειώθησαν". Ὁ Θεός νά γίνη ἴλεως, δι ὅλους μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
    ΙΔΟΥ ΠΟΙΑΝ ΕΥΡΩΠΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ.

    Η νέα ειδωλολατρική Ευρώπη δεν καυχάται για καμία θεότητα πού βρίσκεται πάνω από τον εαυτό της. Αυτή καυχάται μόνο για τον εαυτό της, για τη σοφία της, για τον πλούτο της, για τη δύναμη της. Φουσκωμένο μπαλόνι είναι σχεδόν έτοιμο να εκραγεί, δίνοντας αφορμή για γέλιο στην Αφρική και την Ασία ώριμος όγκος έτοιμος να ανοίξει, να γεμίσει το σύμπαν με τη δυσωδία του. Αύτη είναι ή σημερινή αντιχριστιανική Ευρώπη, ή Λευκή Δαιμόνια. Ή Ευρώπη ζει στο φαύλο κύκλο των εφευρέσεων. Όποιος παρουσιαστεί με νέα εφεύρεση ανακηρύσσεται μεγαλοφυΐα. Όποιος πάλι περιγράφει τις εφευρέσεις των άλλων, ανακηρύσσεται διδάκτωρ επιστημών. Οί εφευρέσεις της Ευρώπης είναι πολυάριθμες, σχεδόν αναρίθμητες. Καμία όμως από τίς εφευρέσεις αυτές δεν κάνει τον άνθρωπο καλύτερο, τιμιότερο και περισσότερο φωτισμένο. Ή Ευρώπη στα τελευταία χίλια χρόνια δεν έχει εμφανισθεί ούτε καν μία φορά με μία και μοναδική εφεύρεση στον πνευματικό και ηθικό τομέα, αλλά αποκλειστικά και μόνο στον υλικό τομέα. Οί εφευρέσεις της Ευρώπης οδήγησαν την ανθρωπότητα στο χείλος της καταστροφής. Την οδήγησαν στο άνευ προηγούμενοι» στην ιστορία του Χριστιανισμού πνευματικό σκοτάδι και την τρομακτική βαθμιαία καταστροφή. Διότι ή Ευρώπη όλες τίς εφευρέσεις της, δεν γνωρίζουμε αν από δική της εχθρική (κακή) διάθεση ή από επιρροή των Εβραίων, τίς έχει στρέφει εναντίον του Χριστού. Όταν εφευρέθηκε το τηλεσκόπιο για την παρατήρηση των μακρινών αστέρων, οί Ευρωπαίοι επιστήμονες το ερμήνευσαν εις βάρος του Ευαγγελίου του Χριστού. Όταν εφευρέθηκε το μικροσκόπιο, πάλι σαρκασμός και χλευασμός για τον Χριστό. Όταν εφευρέθηκε το τραίνο, ή ατμομηχανή, ή τηλεγραφία και το τηλέφωνο, όλος ό αέρας αντηχούσε από την ευρωπαϊκή αύτοκαύχηση βάρος του Θεού και του Χριστού Του.Όταν είχαν επινοήσει οί άνθρωποι μηχανές για το ταξίδι στις θάλασσες, για το πέταγμα στον αέρα, για τη συνομιλία από μεγάλες αποστάσεις, τότε φάνηκε ό Χριστός στην Ευρώπη ότι είναι τόσο άχρηστος και καθυστερημένος, όσο και οί αιγυπτιακές μούμιες. Όλες όμως τίς εφευρέσεις τις στο διάστημα των τελευταίων διακοσίων ετών, ή Ευρώπη τίς έχει χρησιμοποιήσει για την αυτοκτονία της στους παγκοσμίους πολέμους, για το έγκλημα, για το μίσος, για το γκρέμισμα, για την απάτη, για τον εκβιασμό, για την βεβήλωση των ιερών και οσίων των λαών, για το ψέμα, τίς ατιμίες, τίς ακολασίες και την αθεΐα σ' ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά στην πραγματικότητα, ή Ευρώπη κανένα άλλο δεν εξαπάτησε, εκτός από τον εαυτό της. Οί μη χριστιανικοί λαοί έχουν καταλάβει τι εστίν Ευρώπη, τι προσφέρει και τι θέλει, για τούτο και την ονόμασαν «Λευκή Δαιμόνια.». Άκουσε τι λέγει ο προφητάναξ Δαβίδ: «Ούτοι εν άρμασι και ούτοι εν ίπποις, ημείς δε εν ονόματι Κυρίου Θεού ημών μεγαλυνθησόμεθα» (Ψαλμ. 19, 8). Οί καυχησιολόγοι εκείνοι θα νυστάξουν στα προσκέφαλα της ψεύτικης δόξας τους και εμείς θα αφυπνισθούμε και θα επανέλθουμε στην προηγούμενη καλή μας κατάσταση. Ό δε απόστολος Παύλος φωνάζει ακόμη πιο δυνατά: Άνθρωπε, «τι έχεις ο ουκ έλαβες; ει δι και έλαβες τι καυχάσαι ως μη λαβών;» (Α' Κορ. 4, 7). Γνώριζε ότι όλες οί εφευρέσεις βρέθηκαν στο κτήμα του Θεού, ενώπιον των οφθαλμών του Θεού, και μαθέ τη ντροπή και την τιμιότητα! (Από το βιβλίο τον π. Ιουστίνου Πόποβιτς «Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣ1Α ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ», σελ. 253- 255. Στο κείμενο έγινε γραμματική και γλωσσική απλοποίηση)


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου