Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Iδου ποιος ειναι ο ...αρχιεπισκοπος σας χριστιανουληδες, πραγματικος ...ΚΟΥΚΟΥΣΚΙΑΧΤΗΣ των εκαστοτε κρατουντων και μιας θηλυκιας ...λεοπαρδαλεως!!!!!! Δειτε την θρασυτατη ...ταχυτητα της, αν και αργησε και η συναισθησι της θεσης της. Με παροιμιωδη απαθεια οδευει αλλα και πρωτοφανη...αναιδεια. Και αυτη καλα, ομως ο ....δουλακος σας;Αν ζουσε στην εποχη του Σταλιν θα ειχε γινει ο ....πρωτομαρτυρας της εκκλησιας σας!!!

ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, 
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.


ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΘΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Αληθεια, ποια ...αναστηματα!!!
θα τον κρινουν;


Χειροκροτειστε τον ..."γενναιο" σας ...Αχυρενιο.

ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΛΙΑΠΗ, αντε σπιτι σου ανθρωπε μου, να ασχοληθης με την ψυχη σου που επιδεινωνεις την καταστασι της.

ΑΪΝΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

Μας γραφει σχετικα

ο Αγωνιστης ιατρος Λυκουργος Νανης:

Ο μητροπολιτης Γόρτυνος Ιερεμίας, μαθητεύσας, από τα νεανικά του χρόνια, "παρά τους πόδας", του μακαριστού π.Αυγουστίνου Καντιώτη, εντός των κόλπων της εκλεκτής ιεραποστολικής αδελφότητος Ο ΣΤΑΥΡΟΣ που εξακολουθεί να τροφοδοτεί πνευματικά τον ελληνικό λαό, στοιχήθηκε στη γραμμή του μακαριστού του γέροντα όπως και σ αυτή του επίσης μακαριστού "λέοντος του Βορρά" Ελευθερουπόλεως Αμβροσίου των οποίων η μέχρι διωγμών πεπαρρησιασμένη στάση τους απέναντι στους εκπροσώπους του Καίσαρα τυγχάνει παγκοίνως γνωστή. 

Ευχόμαστε στο μητροπιλίτη Γόρτυνος Ιερεμία να συνεχίσει να κινείται στην ίδια γραμμή και επ ουδενί να μην καμφθεί τόσο απ το θλιβερό γεγονός της παραπομπής του όλου ζητήματος προς συζήτηση στη ΔΙΣ όσο και από τις ελεεινές επιθέσεις που του επιφυλάσσονται από διαφόρους κύκλους, δημοσιογραφικούς και μη! 

Όσο για τον κ.Ιερώνυμο τον συλλυπούμαστε για την κατόπιν παρεμβάσεως της γνωστής και μη ςξαιρετέας κας Κωνσταντοπούλου απόφασή του! 

Δε φθάνει που η λεγόμενη ΔΙΣ έφθασε να συνεδριάζει τρις μηνιαίως (θα μαλλιάσει η γλώσσα μας να το φωνάζουμε), δε φθάνει που ασχολείται με δευτερεύοντα και επουσιώδη θέματα εισάγει και από πάνω προς συζήτηση (ουσιαστικά με τη διαδικασία του κατεπείγοντος) το θέμα που προέκυψε με το μητροπολίτη ενώ θα έπρεπε να του απονεμηθούν πανηγυρικά απ τον αρχιεπίσκοπο, στον οποίο προσέφυγε διαμαρτυρόμενη και "κλαυθμηρίζουσα" η προρρηθείσα εθνομήτηρ, τα αναγκαιούντα και επιβαλλόμενα εύσημα.


 Η απαράδεκτη αρχιεπισκοπική πρακτική θα πρέπει, το δίχως άλλο, να καταστεί αντικείμενο καυστικής κριτικής, στιγματισμού και ομόθυμης καταδίκης από την πλευρά των ορθοφρονούντων πιστών, κληρικών και λαικών. Ειδικά απ τη μεριά των συνεπισκόπων του που διαβλέπουν ατην επαινετέα ενέργεια του μητροπολίτη Γόρτυνος μία έκφραση και έκφανση της αναγκαίας και επιβαλλόμενης ειλικρίνειας και παρρησίας που πρέπει να χαρακτηρίζει τις σχέσεις των εκπροσώπων της Εκκλησίας με τους αξιωματούχους της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοικήσεως. 


Η σθεναρή στάση του ρηθέντος επισκόπου υπενθυμίζει στην εκκλησιαστική παρεμβολή το παράδειγμα μεγάλων πατέρων και διδασκάλων της Εκκλησίας αλλά και αυτό συγχρόνων εκκλησιαστικών μορφών που με την έναντι των πολιτικών εξουσιαστών στάση τους καταξίωσαν την αυτοτέλεια του αρχιερατικού τους αξιώματος στα πλαίσια του πολιτειοκρατικού συστήματος διοικήσεως της κατ Ελλάδα Εκκλησίας που έλκει την καταγωγή του από την αλήστου μνήμης Βαυαροκρατία και που κατέστησε την Ελλαδική Εκκλησία ταπεινή θεραπαινίδα της κατ επίφασιν και κατ όνομα χριστιανικής πολιτείας. 

Επισης και ο καθηγητης Πανεπιστημιου κ. Δημ. Χατζηνικολαου, με τον οποιο συμφωνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ, μας γραφει:
 
Ἐπί τοῦ προκειμένου, ὁ κ. Ἱερεμίας ἔχει ἀναμφιβόλως δίκαιον καί τοῦ ἀξίζουν πολλά συγχαρητήρια, πού ἐλέγχει εὐθαρσῶς τούς ἄρχοντας. 

Δυστυχῶς, ὅμως, σφάλλει εἰς ἕνα μεῖζον, εἰς τό πρώτιστον, ζήτημα, πού εἶναι ὅτι κοινωνεῖ μέ τήν παναίρεσιν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ. 
Τά ὑπόλοιπα εἶναι ὅλα δευτερεύοντα. 

Ἄν ὑποθέσωμεν ὅτι κάποιος ἀπό τούς ἄρχοντας εἶναι συνειδητός Ὀρθόδοξος Χριστιανός καί γνώστης τῆς αἱρέσεως πού ἐπικρατεῖ, αὐτός ἀσφαλῶς καί ΔΕΝ θά ἔπρεπε νά "λειτουργηθῇ" εἰς ναόν ὅπου λειτουργεῖ ὁ κ. Ἱερεμίας! 

Διότι, ὅπως διδάσκει ὁ Ἅγιος Μᾶρκος Εὐγενικός, ὅλες οἱ Γραφές, ὅλες οἱ Σύνοδοι καί ὅλοι οἱ διδάσκαλοι τῆς Ἐκκλησίας ἀπαγορεύουν τήν κοινωνίαν μέ τήν αἵρεσιν.


Δειτε και τις ...αρσενικες και θηλυκες ...ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ των ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΙΩΝ, που εξ αιτιας τους εφτυσε πολυ και φτυνει πολυ αιμα η Πατριδα μας, ΠΩΣ αντιμετωπιζουν το ζητημα. 
Σαν ...μανιασμενες ΜΑΙΝΑΔΕΣ!!!!
Οι ασχετοι, οι αγραμματοι, οι αστοιχειωτοι. 


6 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΙΕΡΕΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ Ο ΑΡΧΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλετε να εξοργιστείτε;
    Κοιτάχτε πώς τα περιγράφει ο Αντώνης Τριανταφύλλου του γνωστού amen!!!

    Επικοινωνία Ιερώνυμου με Ζ.Κωνσταντοπούλου-Στη ΔΙΣ το περιστατικό στη Μεγαλόπολη του Αντώνη Τριανταφύλλου - See more at: http://www.amen.gr/article20666#sthash.PX5Poclp.dpuf
    http://www.amen.gr/article20666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἐπί τοῦ προκειμένου, ὁ κ. Ἱερεμίας ἔχει ἀναμφιβόλως δίκαιον καί τοῦ ἀξίζουν πολλά συγχαρητήρια, πού ἐλέγχει εὐθαρσῶς τούς ἄρχοντας. Δυστυχῶς, ὅμως, σφάλλει εἰς ἕνα μεῖζον, εἰς τό πρώτιστον, ζήτημα, πού εἶναι ὅτι κοινωνεῖ μέ τήν παναίρεσιν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ. Τά ὑπόλοιπα εἶναι ὅλα δευτερεύοντα. Ἄν ὑποθέσωμεν ὅτι κάποιος ἀπό τούς ἄρχοντας εἶναι συνειδητός Ὀρθόδοξος Χριστιανός καί γνώστης τῆς αἱρέσεως πού ἐπικρατεῖ, αὐτός ἀσφαλῶς καί ΔΕΝ θά ἔπρεπε νά "λειτουργηθῇ" εἰς ναόν ὅπου λειτουργεῖ ὁ κ. Ἱερεμίας! Διότι, ὅπως διδάσκει ὁ Ἅγιος Μᾶρκος Εὐγενικός, ὅλες οἱ Γραφές, ὅλες οἱ Σύνοδοι καί ὅλοι οἱ διδάσκαλοι τῆς Ἐκκλησίας ἀπαγορεύουν τήν κοινωνίαν μέ τήν αἵρεσιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απαράδεκτη αρχιεπισκοπική πρακτική θα πρέπει, το δίχως άλλο, να καταστεί αντικείμενο καυστικής κριτικής, στιγματισμού και ομόθυμης καταδίκης από την πλευρά των ορθοφρονούντων πιστών, κληρικών και λαικών. Ειδικά απ τη μεριά των συνεπισκόπων του που διαβλέπουν ατην επαινετέα ενέργεια του μητροπολίτη Γόρτυνος μία έκφραση και έκφανση της αναγκαίας και επιβαλλόμενης ειλικρίνειας και παρρησίας που πρέπει να χαρακτηρίζει τις σχέσεις των εκπροσώπων της Εκκλησίας με τους αξιωματούχους της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοικήσεως. Η σθεναρή στάση του ρηθέντος επισκόπου υπενθυμίζει στην εκκλησιαστική παρεμβολή το παράδειγμα μεγάλων πατέρων και διδασκάλων της Εκκλησίας αλλά και αυτό συγχρόνων εκκλησιαστικών μορφών που με την έναντι των πολιτικών εξουσιαστών στάση τους καταξίωσαν την αυτοτέλεια του αρχιερατικού τους αξιώματος στα πλαίσια του πολιτειοκρατικού συστήματος διοικήσεως της κατ Ελλάδα Εκκλησίας που έλκει την καταγωγή του από την αλήστου μνήμης Βαυαροκρατία και που κατέστησε την Ελλαδική Εκκλησία ταπεινή θεραπαινίδα της κατ επίφασιν και κατ όνομα χριστιανικής πολιτείας. Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γόρτυνος Ιερεμίας, μαθητεύσας, από τα νεανικά του χρόνια, "παρά τους πόδας", του μακαριστού π.Αυγουστίνου Καντιώτη, εντός των κόλπων της εκλεκτής ιεραποστολικής αδελφότητος Ο ΣΤΑΥΡΟΣ που εξακολουθεί να τροφοδοτεί πνευματικά τον ελληνικό λαό, στοιχήθηκε στη γραμμή του μακαριστού του γέροντα όπως και σ αυτή του επίσης μακαριστού "λέοντος του Βορρά" Ελευθερουπόλεως Αμβροσίου των οποίων η μέχρι διωγμών πεπαρρησιασμένη στάση τους απέναντι στους εκπροσώπους του Καίσαρα τυγχάνει παγκοίνως γνωστή. Ευχόμαστε στο μητροπιλίτη Γόρτυνος Ιερεμία να συνεχίσει να κινείται στην ίδια γραμμή και επ ουδενί να μην καμφθεί τόσο απ το θλιβερό γεγονός της παραπομπής του όλου ζητήματος προς συζήτηση στη ΔΙΣ όσο και από τις ελεεινές επιθέσεις που του επιφυλάσσονται από διαφόρους κύκλους, δημοσιογραφικούς και μη! Όσο για τον κ.Ιερώνυμο τον συλλυπούμαστε για την κατόπιν παρεμβάσεως της γνωστής και μη ςξαιρετέας κας Κωνσταντοπούλου απόφασή του! Δε φθάνει που η λεγόμενη ΔΙΣ έφθασε να συνεδριάζει τρις μηνιαίως (θα μαλλιάσει η γλώσσα μας να το φωνάζουμε), δε φθάνει που ασχολείται με δευτερεύοντα και επουσιώδη θέματα εισάγει και από πάνω προς συζήτηση (ουσιαστικά με τη διαδικασία του κατεπείγοντος) το θέμα που προέκυψε με το μητροπολίτη ενώ θα έπρεπε να του απονεμηθούν πανηγυρικά απ τον αρχιεπίσκοπο, στον οποίο προσέφυγε διαμαρτυρόμενη και "κλαυθμηρίζουσα" η προρρηθείσα εθνομήτηρ, τα αναγκαιούντα και επιβαλλόμενα εύσημα. Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γόρτυνος Ιερεμίας δήλωσε στο ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ότι ο αρχιεπίσκοπος δε μίλησε μαζί του τηλεφωνικά ενώ μίλησε με την Κωνσταντοπούλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου