Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Οι "Αντι-Οικουμενιστές" αρνούνται να πάρουν θέση!



 
 
Τα οικουμενιστικα δρώμενα καταιγιστικά. Οι Οικουμενιστές δραιώνουν τν αρεση δουλεύοντας μ λιγγιώδεις ρυθμούς, ν ο ντι-Οκουμενιστς ντιδρον μ ρυθμος χελώνας. κόμα ν δηλώσουν παρουσία, μετὰ τν καλοκαιριν ἀντι-Οἰκουμενιστικὴ τους ραστώνη, νὰ δώσουν τὸ παρὸν ἔστω καὶ μὲ κάποιο νέο χαρτοπόλεμο.
 
 
Γι λλη μι φορά ρνονται ν παντήσουν κα ν πάρουν πίσημη θεολογικ θέση γι τ κρίσιμο θέμα τς Διακοπς τς Μνημονεύσεως τν αρετικν Οκουμενιστν –παρὰ τὶς παρακλήσεις καὶ τὶς προκλήσεις– ἔχοντας διὰ τῆς σιωπῆς ἀποφασίσει, γιὰ ἄλλη μι φορά, χωρς θεολογικ λόγο νὰ καταδικάζουν ἀδελφοὺς καὶ πνευματικά τους τέκνα.
 
 
γωνίζονται μάλιστα ( ὅπως ἐγκύρως πληροφορηθήκαμε) ν προσεταιριστον τν μόλις ποτειχισθέντα ερομόναχο, κα το πόσχονται τι θ τν ντάξουν σ ντι-Οκουμενιστικ τάχα Μητρόπολη ἢ μονή, μὲ σκοπὸ ν κυρώσουν τν ποτείχισή του, φο θ ντειχισθεῖ καὶ θὰ μνημονεύει καὶ πάλι Οἰκουμενιστὲς καὶ "ντι-Οκουμενιστς" πισκόπους, πο δείχνουν τν ντι-Οκουμενισμό τους ...κοινωνοντες μ τος παναιρετικος Οκουμενιστές.
 
 
Ἔτσι νομίζουν πὼς θὰ ξεπεράσουν τὸν σκόπελο τῆς ἀποτειχίσεως, ἔτσι θὰ ἀποφύγουν νὰ τὰ ...βάλουν μὲ τοὺς Ἁγίους Πατέρες ποὺ διὰ πράξεων, λόγων καὶ θεσπίσεως Ἱερῶν Κανόνων ἐντέλλονται τὴν μὴ κοινωνία μὲ αύτοὺς ποὺ οἱ ἴδιοι κατονομάζουν ὡς Παν-αἱρετικούς.
 
 
Τὸν Διάλογο γιὰ θέματα Πίστεως μὲ τοὺς ἔχοντας ἄλλη (ἔστω καὶ λανθασμένη) θέση ἀδελφούς τους, λόγῳ μὴ ὑπάρξεως ἐπιχειρημάτων, ἀποκλείουν, λόγῳ τῆς ἐπάρσεως ὅτι ἔχουν τὸ ἀλάθητο. Ἡ ταπείνωση, ὅμως, προσελκύει τὴ Θ. Χάρη καὶ λύνει τὰ προβλήματα.Κι ἂν οἱ ἄλλοι δὲν τὴν ἔχουν, ἡ δική τους στάση θὰ τοὺς παραδειγματίσει.
 
 
Χάραξαν ἕνα ἀγῶνα ἀντι-Οἰκουμενιστικὸ στὰ μέτρα τους, καὶ ἀποκλείουν τὸ ἁγιοπατερικὸ δρόμο ἀπὸ τοὺς ἀνθρώπους. Οὔτε αὐτοὶ «εἰσέρχονται, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους» ἀφήνουν νὰ εἰσέλθουν.
 
Παρουσιάζουμε κάποια ἀπὸ τὰ πανάθλια κατορθώματα τῶν Οἰκουμενιστῶν, μὲ τὰ προλογικὰ σχόλια ἑνὸς ἀντι-Οἰκουμενιστικοῦ ἱστολογίου, ποὺ παρὰ ταῦτα... καὶ ἄλλα πολλά, κοινωνεῖ μὲ τοὺς Οἰκουμενιστές.

 

 

  1. Ο Πατριάρχης της Σερβικής Εκκλησίας, ενδεδυμένος με άμφια της αιρέσεως, τιμά μονοφυσίτες επισκόπους 

 

22-600x337.jpg
Ο Πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος και ο διάδοχος του θρόνου της Σερβίας  Αλέξανδρος, επισκέφθηκαν την συριακή αντιχαλκηδόνια εκκλησία στη Σουηδία. Οι μονοφυσίτες επίσκοποι Mor Julius Abdelahad Shabo και Dioscoros Mor Benjamin Atas έλαβαν ένα μετάλλιο από του Πατριάρχη της Σερβίας για την ανθρωπιστική συμβολή τους στους Σέρβους στη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων.
 
Στον πατριάρχη δόθηκε ως δώρο ένας Σταυρός και μία ποιμαντική ράβδο τα οποία έφερε μαζί του ενδεδυμένος με άμφια των Μονοφυσιτών!
Επίσημη υποδοχή διοργανώθηκε από την αιρετική συριακή εκκλησία των αγ. Πέτρου και Παύλου στο Norsborg προς τιμήν του πατριάρχου και του διαδόχου του θρόνου την οποία παρακολούθησε μια μεγάλη ομάδα με διαφορετικές ορθόδοξες και χριστιανικές ομολογίες.
Έλεος πια με τις Οικουμενιστικές συμπεριφορές των προκαθημένων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Έδωσαν συγχωροχάρτι στους αιρετικούς Μονοφυσίτες, όχι μόνον όπως είδαμε τον τελευταίο καιρό, ο οικουμενικός πατριάρχης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς από αυτούς λίγο πολύ το περιμέναμε. Όμως η άλωση της σερβικής Εκκλησίας από την παναίρεση, είναι πρόσφατη και μας ξενίζει πάρα πολύ… Ακόμα να την συνηθίσουμε! Αυτό λοιπόν δεν το έχουμε ξαναδεί. Ορθόδοξος ιεράρχης να περιφέρεται ενδεδυμένος με άμφια μονοφυσιτών!!!
 (Ἡ συνέχεια τοῦ ἄρθρου μὲ φωτογραφίες ἐδῶ)
 

2. Ποιό είναι το πιο βαρύ πιόνι στη μασωνική σκακιέρα;

Άρθρο - βόμβα του Ν. Χειλαδάκη
Ο ιστορικά πρωτοφανής κατήφορος του Οικουμενικού Πατριάρχη μας, έχει ψύξει τις καρδιές μας με τα οικουμενιστικά του ολισθήματα.
Αποδείχτηκε στη συνέχεια πως η χρήση της λέξεως “ολισθήματα” υπήρξε στάχτη στα μάτια του πιστού λαού. 
Πρόκειται για απόψεις, για θέσεις και για πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην ψυχή του, τις οποίες υπηρετεί με ακρίβεια και συνέπεια.
Με συνοπτικές διαδικασίες, με σχέδιο οργανωμένο, ακυρώνει αποφάσεις οικουμενικών συνόδων και κηρύσσει γυμνή την κεφαλή την αίρεση του οικουμενισμού. 

Συνοδοιπόροι του στην “πατερομαχία” που εκκολάπτεται στο Φανάρι, μητροπολίτες της ελλαδικής Εκκλησίας, πάτρωνες και προωθητές της μεταπατερικής θεολογίας.
Φυσικά εμπροσθοφυλακή και πρωτοπαλλήκαρα, όλοι οι αρχιερείς του οικουμενικού θρόνου, που του οφείλουν αιώνια αγάπη και τυφλή υπακοή ώστε να ξεπληρώσουν την τιμή της Αρχιερωσύνης τους.
Ετούτοι οι "φορείς" της Ορθοδοξίας, σκορπίστηκαν στα πέρατα της οικουμένης και αντί να κυρρήξουν Χριστό και Ορθοδοξία μπερδεύουν και σκανδαλίζουν τους πιστούς ορθοδόξους της διασποράς. 
Παράγουν τον πιο ακραιφνή οικουμενιστικό αχταρμά με τη δικαιολογία οτι “..μας δίνουν τις εκκλησιές τους..” ή “..μας φιλοξενούν στις αίθουσές τους..”, ή τάχα πως “..είμαστε γείτονές τους..”.
Ποιός δεν τρέμει σύγκορμος από την αφόρητη αλήθεια των λόγων του Αγίου Σεραφείμ Ρόουζ που μας παραθέτει ο κ. Χειλαδάκης:
«Ορθόδοξοι θεολόγοι και άλλα επίσημα Ορθόδοξα σώματεία διεξάγουν “διαλόγους” με Ρωμαιοκαθολικούς και Προτεστάντες και εκδίδουν “κοινά ανακοινωθέντα” με θέματα όπως η Θεία Ευχαριστία, η πνευματικότητα και τα παρόμοια, χωρίς καν να πληροφορούν τους ετεροδόξους ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η Εκκλησία του Χριστού στην οποία όλοι είναι προσκεκλημένοι, ότι μόνο τα δικά Της Μυστήρια είναι χορηγοί Χάριτος, Δεν υπάρχει όριο στην προδοσία, την νόθευση και την αυτοκαταστροφή της Ορθοδοξίας ; ».
Από «Η Ορθοδοξία και η θρησκεία του μέλλοντος», του Αγίου Ιερομόναχου, Σεραφείμ Ρόουζ.
Όποιος από εμάς τολμούσε να εκφραστεί όπως ο κ. Χειλαδάκης, αμέσως θα πέφτανε οι σύμμαχοι της απωλείας να μας χαρακτηρίσουν κινδυνολόγους. 
Πως δήθεν αγνοούμε την πραγματικότητα και πως ο Οικουμενικός μας πατριάρχης είναι Μάρτυρας. Ποιός όμως δύναται να ψέξει τον κ Χειλαδάκη; 
Τολμάνε οι νεοφανείς αυτόκλητοι Θρακοσωτήρες, αναλυτές  και ισλαμολάγνοι, μέλη της πατριαρχικής κουστωδίας, να σταθούν απέναντι σε ένα ηρωϊκά μαχόμενο δημοσιογράφο;
Αυτός ελέγχεται μόνο από τη φωνή της συνειδήσεώς του, και όχι από εβραιομασωνοκίνητους δημοσιογραφικούς κολοσσούς που χαϊδεύουν τον... υπάκουο. 
Το πιο βαρύ πιόνι στη σκακιέρα της εβραιωμασονίας, όσο βαρύ και να είναι, δεν είναι παρά ένα πιόνι, ούτε συμπαίχτης ούτε νικητής.
Προσοχή το παρακάτω άρθρο διαβάζεται με τα μάτια ανοιχτά.

Ναι στο πατριαρχείο όχι στην αποστασία
«Ορθόδοξοι θεολόγοι και άλλα επίσημα Ορθόδοξα σώματεία διεξάγουν “διαλόγους” με Ρωμαιοκαθολικούς και Προτεστάντες και εκδίδουν “κοινά

 (Ἡ συνέχεια τοῦ ἄρθρου ἐδῶ)

4 σχόλια:

  1. Ειδαμε τι γραφουν.
    Μας ειπαν οτι και το ....Κατανυκτικο του σκοτους γραφει τα ιδια.
    Ολοι οι κουτσοι και οι στραβοι στους ποδας του Σιγονταροοικουμενιστου παπα Ζηση.
    Ο Τελεβαντιος Κυπριος Χαραλαμπους ομοιος στους ομοιους και η κοπρια στα λαχανα.
    Τελεβαντιος και Ακατανυκτικος.

    Δεν ειμαι υποχρεωμενος να βαζω καμμια πηγη.
    Δεν ειμαι υποχρεωμενος να ρωταω κανεναν τους.
    Εβαλα ενα κειμενο που περιεγραφε κατα τη γνωμη μου σωστα πραγματα και προσθεσα και το οτι ο Βαρθολομαιος ΤΟΥΣ το θεωρει εργοις και λογοις εκλεκτο μοναστηρι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ.
    Και συμποαριστυαται σε τετοια Δαιμονικα μορφωματα και στελνει και κειμενα επαινετικα συμππαραστασης.
    Αλλα δεν τους πειραξε αυτο τους ανοητους.
    Τους πειραξε που χαρακτηρισα τον "πατριαρχη" ΤΟΥΣ, των Σιγονταροοιοκουμεβνιστων, Αρχιαιρεσιαρχη.
    Οι ανθρωποι ή εχουν μονιμη τρικυμια ΦΡΕΝΩΝ ή τους διακατεχει επηρεια ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ.
    Οταν ο Αρχιαιρεσιαρχης αυτος κηρυττει και λεγει οτι στις Δαιμονικες θρησκειες και στον Μουσουλμανισμο διανοιγονται αλλοι δρομοι σωτηριας, αυτο δεν ειναι ΥΒΡΙΣ και ΑΙΡΕΣΙ και ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ κατα του Μοναδικου Σωτηρα του Κοσμου και των ανθρωπων του Κυριου ημων Ιησιου Χριθστου;
    Τοτε τι ειναι Κυπριε;
    Τοτε τι ειναι ...θολολογακο και θιξαμε τον πατριαχρη ΣΟΥ;
    Αλλα ξεχασαμε. Ο δικος μας ο Χριστος ειναι ο Χριστος τοτυ Αγιου Ευαγγελιου και των Αγιων Πατερων.
    Ο δικος σας ειναι καποιος αλλος, αγνωστου ....ταυτοτητος και αναγνωρισεως.
    Δεν μας αφηνετε κακοδοξοι και ετεροδοξοι.
    Δεν αφηνετε ησυχη την Εκκλησια;
    Δεν σας χρειαζεται τετοιοι που ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάλθηκε όμως στην Κατάνυξη κι ένα θαυμάσιο σχόλιο που κάνει σκόνη τα όσα λέει ο Χαραλάμπους.
    Ανώνυμος9 Οκτωβρίου 2014 - 11:46 μ.μ.

    Πολύ σοβαρό το θέμα όντως....
    να αναδημοσιεύσουν άρθρο χωρίς να τους το έχει σταλεί με εμαιλ. Δεν ξανάγινε!

    Και για να σοβαρευτούμε:
    Ενημερώνω τον κ.Βασίλειο Χαραλάμπους ότι επώνυμα άρθρα στο διαδίκτυο δημοσιεύονται σωρηδόν. Αυτή είναι και η λογική των ιστολογίων: να αναπαράγεται η άποψη.
    Εφόσον αναφέρεται ο συγγραφέας του, κανείς ποτέ δεν έθεσε ποτέ τέτοιο ζήτημα.
    Αλίμονο αν δημοσιευόταν μόνον τα άρθρα έρχονται με εμαιλ! τι παράλογη απαίτηση είναι αυτή. Και αν έχει τέτοιες απαιτήσεις, ας το γράφει στο τέλος του άρθρου του.

    Εφόσον στην δημοσίευση αναφέρεται ο συγγραφέας και εφόσον το άρθρο δημοσιεύεται από πολλά ιστολόγια πρώτη φορά βλέπω απαγόρευση αναδημοσίευσης για συγκεκριμένο ιστολόγιο!

    Όσο για τον τίτλο που έδωσαν στο άρθρο, κάθε ιστολόγος δίνει τον τίτλο που νομίζει -ειδικά όταν το ίδιο το άρθρο δεν έχει τίτλο. Και όσο πιο ενδιαφέρον κάνεις τον τίτλο τόσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα εξασφαλίζεις και στο άρθρο.

    Ακούς εκεί, να το δημοσιεύσουν στο Αποτείχιση και να πικράνουν τον θεολόγο κ.Χαραλάμπους για τον "οικουμενικό πατριάρχη μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν απαντάς δειλέ;;; ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΔΕΙΛΟΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωπα ρε επωνυμε "γενναιε" εσυ!!!
    Δεν ξερεις μωρε τι σου γινεται;
    Κοινο μυαλο δεν εχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου