Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΘΑΡΘΗ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΕΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ  ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ



Ο ταπεινος καλογηρος ιερομοναχος πατηρ Ευθυμιος Τρικαμηνας, που βαδιζοντας την Ορθοδοξο Πατερικη γραμμη προκαλει τους δουλωθεντας στην Αιρεσι και συμπλεομενους με τους Αιρετικους Οικουμενιστες πατριαρχες, επισκοπους και αρχιεπισκοπους, ομιλει στον ιερο ναϊσκο του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου προαστιων Θεσσαλονικης την 21.6.2014 οπως μιλουσαν οι Αγιοι Πατερες και οχι οπως ομιλουν σημερα οι διαφοροι ιεροκηρυκες.

Δικαιολογειται η στασι του αυτη;

ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ, αφου αυτη ειναι η ΑΕΙΠΟΤΕ γραμμη των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ της Ορθοδοξιας.

Ειναι δυνατον να θεωρειται ορθοδοξος οποιος βαδιζει διαφορετικη γραμμη;

ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ.

Οι εξετασεις ολων μας διδεται μια φορα στη ζωη μας.

Και ή θα προβιβασθουμε, ή θα απορριφθουμε.

Απαξ και διαπαντος. 

ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ.

Οσοι πιστοι προσελθετε.

29 σχόλια:


  1. O θεόπνευστος φορεύς της αποστολικής και αγιοπατερικής καθολικής Παραδόσεως της Εκκλησίας του Χριστού, ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, ευαγγελίζεται εκ της καρδίας όλων των αγίων Πατέρων, όλων των αγίων Αποστόλων, όλων των αγίων Συνόδων της Εκκλησίας την εξής θεανθρωπίνην αλήθειαν: «Ουκ έστι τύπος ο άρτος και ο οίνος του Σώματος και Αίματος του Χριστού (μη γένοιτο), αλλ' αυτό το Σώμα του Κυρίου τεθεωμένον...
    Δι' αυτού καθαιρόμενοι ενούμεθα τω Σώματι Κυρίου και τω Πνεύματι Αυτού, και γινόμεθα Σώμα Χριστού (= η Εκκλησία)... Μετάληψις δε λέγεται. δι' αυτής γάρ της Ιησού θεότητος μεταλαμβάνομεν. Κοινωνία δε λέγεταί τε και εστιν αληθώς, διά το κοινωνείν ημάς δι' αυτής τω Χριστώ και μετέχειν Αυτού της σαρκός τε και της θεότητος. κοινωνείν δε και ενούσθαι αλλήλοις δι' αυτής. επεί γαρ εξ ενός άρτου μεταλαμβάνομεν, οι πάντες εν Σώμα Χριστού και εν Αίμα, και αλλήλων μέλη γινόμεθα, σύσσωμοι Χριστού χρηματίζοντες.

    Πάση δυνάμει τοίνυν φυλαξώμεθα μη λαμβάνειν μετάληψιν αιρετικών μήτε διδόναι.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    «Μη δώτε γαρ τα άγια τοις κυσίν, ο Κύριός φησι, μηδέ ρίπτετε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων» (Ματθ. 7, 6), ίνα μη μέτοχοι της κακοδοξίας και της αυτών γενώμεθα κατακρίσεως. Ει γαρ πάντως ένωσίς εστι προς Χριστόν και προς αλλήλους, πάντως και πάσι τοις συμμεταλαμβάνουσιν ημίν κατά προαίρεσιν ενούμεθα. Εκ προαιρέσεως γαρ η ένωσις αυτή γίνεται, ου χωρίς της ημών γνώμης. Πάντες γαρ εν σώμα εσμεν, ότι εκ του ενός άρτου μεταλαμβάνομεν, καθώς φησιν ο θείος Απόστολος»
    .
    Ο ατρόμητος ομολογητής των θεανθρωπίνων ορθοδόξων αληθειών αναγγέλλει εις όλους τους ανθρώπους όλων των κόσμων: «Το γαρ κοινωνείν παρά αιρετικού ή προφανώς διαβεβλημένου κατά τον βίον αλλοτριά Θεού και προσοικειοί τω Διαβόλω»

    Κατά τον ίδιον ο άρτος των αιρετικών δεν είναι «σώμα Χριστού»

    Διά τούτο, «Ως ουν ο θείος άρτος υπό των Ορθοδόξων μετεχόμενος, πάντας τους μετόχους εν σώμα αποτελεί. ούτω δη και ο αιρετικός κοινωνούς τους ούτω αυτού μετέχοντας αλλήλων απεργαζόμενος, εν σώμα αντίθετον Χριστώ παρίστησι»

    Επί πλέον, «Η παρά των αιρετικών κοινωνία ου κοινός άρτος αλλά φάρμακον (= δηλητήριον), ου σώμα βλάπτον, αλλά ψυχήν μελαίνον και σκοτίζον» 5.... (Από το βιβλίον ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Ζουριδη,οι αποτειχισμενοι εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με τους μη αποτειχισμενους;Αν δεν εχουν αυτο δεν ειναι αποτειχιση,ειναι σχισμα.Οποιος αποτειχισμενος δεν εχει εκκλησιαστικη κοινωνια με Ορθοδοξους μη αποτειχισμενους,ειναι αφορισμενος απο την Εκκλησια του Χριστου.Η αποτειχιση των κληρικων απο τους Οικουμενιστες Επισκοπους ειναι η Ορθοδοξη σταση που προστατευει την Εκκλησια απο σχισματα.Αυτα τα προβληματα ειναι που δημιουργουν οι κληρικοι στην Εκκλησια οταν δεν κοβουν το μνημοσυνο των Οικουμενιστων προισταμενων τους!

      Διαγραφή
    2. Κ Σοφία
      Στην αποτείχιση με το τείχος της πίστης χωρίζομαι απο τον αιρετικό σατανά . Η Ορθόδοξη πίστη είναι ένα τείχος που απο την μία είναι ο Θεός και όσοι είναι του Θεού (= εκκλησία του θεού) και απο την άλλη ο σατανάς και όσοι είναι του σατανά.( = εκκλησία του σατανά)

      Οποιος κοινωνεί με τον σατανά είναι του σατανά ακόμα και ψευτο "κοινωνεί" με τον Θεό .Αν το έχει δίπορτο . Ολοι αυτοί του σατανά μέσω του σατανά είναι ενωμένοι και μεταξύ τους και με αιρετικούς και με ετεροθρήσκους και για αυτό βλέπεις Βαρθολομαίο Παπα μουσουλμάνους και Εβραίους να λατρεύουν τον ίδιο θεό.

      Στο αλλο στρατόπεδο είναι του Θεού . Ο Θεός τους ενώνει με όσους είναι του Θεού . Με πάσα επισκοπή ορθοδόξων .
      Ορθόδοξος να βγεί εκτός του ορθόδοξου τείχους της πίστης και να έρθει σε κοινωνία με το σατανά δεν νοείται . Ο κοινωνών ακοινωνήτω ακοινώνητος έσται .

      Ο λατινόφρων Βαρθολομαίος όταν μνημόνευσε πάπα λιποτάχτησε απο την εκκλησία του Θεού και αυτομόλησε στο στρατόπεδο του σατανά .
      Ανάμεσα σε μας και τους παπικούς εδώ και εκατοντάδες χρόνια υφίσταται σχίσμα μέγα γιατί ως αιρετικοσχησματικοι απεκόπησαν απο πλήθος συνόδων . Και αυτοί αλλά και όσοι τους μνημόνευαν τότε ή θα τους μνημονευαν στο μέλλον .
      Και αυτό είχε γίνει 2 φορές στο παρελθόν με τις ψευδοενώσεις και την μνημόνευση τότε του Πάπα απο τον Βεκο πχ και υην Μαμή και τώρα είναι η τρίτη φορά που επιχειρείτε ψευδοένωση με την μνημόνευση Πάπα απο τον Βαρθολομαίο .
      Και επειδή ακριβώς γίνεται για 3 φορά έχομε το δεδικασμένο οχι μόνο απο αγιοπατερική συμφωνία και συνόδους και εντολές Αγιων Πατριαρχών αλλά και το ΑΙΜΑ οσιομαρτύρων και άνωθεν μαρτυρία .
      Και τις 2 προηγούμενες φορές ο πατριάρχης είχε την σύμφωνη γνώμη "συμοδου" και επιδοκιμάστηκε και απο "συνοδο" τις οποιες γράψαμε οπου γράφουμε και τώρα και τον Βαρθολομαίο και τις συνόδους του.
      Οποιος σου είπε οτι δεν μας χωρίζει σχήσμα μέγα με τους παπικούς δεν είναι ορθοδοξος αλλα λύκος με προβιά .
      Οπως πχ ο π, Ζήσης με τους καμία σαρανταρία πάπα ρολόγους του.
      Και επειδή μνημονεύουν τον παπικό Βαρθολομαίο λένε εμάς σχισματικούς απλά γιατί στέκονται μαζί του στην ίδια πλευρά του σχίσματος όσο τον μνημονεύουν είτε συμφωνούν είτε όχι μαζί του.
      Οι ουνίτες εδω και εκατοντάδες χρόνια μας λένε σχισματικούς λές τα κοπέλια του Βαρθολομαίου να χαλάσουν την παράδοση ?










      Διαγραφή
    3. ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

      Οι μη αποτειχισμένοι είναι σχισματικοί γιατί δεν είναι ορθόδοξοι αλλά αιρετικοί Οικουμενιστές ως εντειχισμένοι στην Παναιρεση του Οικουμενισμού και βρίσκονται εκτός της Μίας Αγίας Εκκλησίας τους Χριστού.
      Αληθινοί ορθόδοξοι και εντός της Μίας Αγίας Εκκλησίας του Χριστού είναι μόνο οι αποτειχισμένοι από την αντίχριστη Παναίρεση-Πανθησκεία του Οικουμενισμού, οι οποίοι δεν έχουν καμία εκκλησιαστική Κοινωνία με τους αιρετικούς Οικουμενιστές και τους δήθεν ορθόδοξους αντιοικουμενιστές μη αποτειχισμένους που προδίδουν με απύθμενη υποκρισία τον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία του στην Οικουμενική Πανθρησκεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Παναιρετικών εκκλησίων του αντιχρίστου. http://www.youtube.com/watch?v=vdx11IBJrc8 βίντεο.

      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ".

      Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Άγιο Λόγο του Χριστού γιατί ο "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέγει: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)" και πρέπει να Ομολογούμε την Αληθινή Ορθόδοξη Πίστη μας στον Αναστημένο Θεάνθρωπο Χριστό και στην ΜΙΑ Αγία Εκκλησία Του για την Σωτηρία της Αθάνατης ψυχής μας και αυτό προϋποθέτει ότι προσπαθούμε να την μελετάμε και να την γνωρίζουμε βιωματικά με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος του Θεού.

      Σύμφωνα με το Σύμβολο της Πίστεώς μας ομολογούμε ότι πιστεύουμε στην αληθινή ΜΙΑ, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος και δεν υπάρχουν άλλες Εκκλησίες καθώς οι αιρετικοί (παπικοί, προτεστάντες, μονοφυσίτες, «οικουμενιστές δήθεν ορθόδοξοι» και άλλοι) δεν αποτελούν την ΜΙΑ Εκκλησία του Χριστού και βρίσκονται εκτός Εκκλησίας αφού διαστρεβλώνουν τον Άγιο Λόγο του Θεού και δεν είναι χριστιανοί (ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ «Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός», ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, P.G 26, 596A.) και αναθεματίζονται από τον Χριστό και την αληθινή ορθόδοξη ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ των Θεοφόρων Πατέρων μας, Μαρτύρων και Ομολογητών (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχος: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν,ἀνάθεμα ἔστω").
      .
      ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...
      ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ...
      ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟ 2006 ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΣΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ . http://www.youtube.com/watch?v=WzFefJUAyZ8 βίντεο.
      ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ μου αδελφέ Σωτήριε, ν' αγιάσει το στόμα σου! Φοβερός είσαι! Φοβερός και ο λόγος σου! Φοβερή η αλήθεια και πικρή. Όχι για να υπερηφανευτείς αλλά για να συνεχίσεις να διατρανώνεις και να διαλάμπεις την μεγάλη μα ΟΔΥΝΗΡΗ Αλήθεια του Χριτού που ήλθε να βάλει ΜΑΧΑΙΡΑ και πληγή σε κάθε "πληγωμένο" και "πικραμένο".


    Κάθονται και κοινωνούν με τους ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ και μας αποκαλουν εμάς "σχισματικούς". Τέτοια σχιζοφρενική παράλογη νοοτροπία δεν έχω ξανασυναντήσει. Θαυμάστε τους. Ιδού, οι της παναιρέσεως συμπορευτές και του Οικουμενισμού οι έμμεσοι προωθητές. Οι του Πάπα Μνημονευτές και του πορνικού, βεβήλου Π.Σ."ε" οι λατρευτές. Οι των Αποτειχισένων αποτυχημένοι "εξολοθρευτές" και της προλήψεως υποτιθεμένων "σχισμάτων" πυρσοκροτητές. Οι του εστεμμένου θηρίου θαυμαστές και του βδελύγματος της ερημώσεως θιασώτες. Οι "σώστες" της σατανικής, ενωτικής τάσεως και "ναυαγοσώστες" της βυθιζομένης καταστάσεως.


    "Στάση του Νίκα" η στάση του Νίκου και παρίστανται διαμαρυρόμενοι για το που εμείς κοινωνούμε... Κι' απορούμε, από αυτό εξαρτάται η δική τους σωτηρία; Για μας θα δώσουνε απολογία ή για τους εαυτούς τους; Δε κοιτούν τους οπαδούς τους, οι νεογεροντάδες της συμφοράς, της εν διαστάσει Θεού διασποράς, που κάποτε απειλούσαν οι ίδιοι για Διακοπή Μνημοσύνου και τώρα τελούνε Μνημόσυνο-Κηδεία για την Βαρθολομέϊκη παραεκκλησία που ήδη όζει πολυχρονία, με το βέβηλο κι' αισχρό Πολυχρόνιον ποιείσαι "κύριος ο θεός" του κόσμου τούτου Πάπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστά κανει ο Ιερομόναχος Ευθύμιος και δεν Κοινωνάει τους έχοντας κοινωνία με Οικουμενιστες Επισκόπους.Εχει το δικαίωμα σαν πνευματικός,απο τον Χριστο και Θεο μας, να δένει και να λύνει.Δηλαδή ειναι ο μικρος αφορισμός που δεν επιτρέπει τον πιστο να Κοινωνιση τα Άγια,εχει ομως ο Π. Ευθύμιος εκκλησιαστική κοινωνία με οσους Κοινωνουν σε Οικουμενιστες Επισκόπους.Οι τρεις κύριοι(Ζουριδης,Πανταζης,Μοσχοβιτης)καλον ειναι να αφήσουν τα άκρα, τα οποια ειναι δαιμονικα ,και να ακολουθήσουν τον Πατερα Ευθύμιο,ο! οποίος ειναι ενας πρόδρομος των δυο προφητών της Ιεράς Αποκαλύψεως.Ναι,οι κύριοι αυτοί ειναι εν δυναμη σχισματικοι,βεβαίως βεβαίως.-

      Διαγραφή
    2. Και ποιά είναι αυτά τα άκρα ακριβώς, αγαπητή Σοφία;

      Διαγραφή
    3. "Ανώνυμη Σοφία" γιατί Δεν βλέπεις ότι ο π, Ευθύμιος Τρικαμηνάς ειναι αποτειχισμένος απο την Παναίρεση του Οικουμενισμού και δεν έχει εκκλησιαστική κοινωνία με οικουμενιστές και με όσους κοινωνούν από οικουμενιστές; Δεν το λέει με σαφήνεια;

      Ακραίο, αντίχριστο και δαιμονικό "ανώνυμη Σοφία" είναι ότι προδίδεις τον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία του γιατί κοινωνάς από τους αιρετικούς Οικουμενιστές, τον Αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο που μνημονεύει τον Αντίχριστο αλάθητο αιρετικό Πάπα της Ρώμης ως αγιότατη κεφαλή της Εκκλησίας και όχι τον Χριστό. Κοινωνάς απο οικουμενιστές και είσαι εντειχισμένη στην αντίχριστη Παναίρεση του Οικουμενισμού και μιλάς για "άκρα των άλλων"; ΠΟΙΑ ΑΚΡΑ;

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΥΘΥΜΙΟ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ;

      Διαγραφή
    4. Για κάθε αντίχριστο παπικό είμαστε σχισματικοί εμείς οι Χριστιανοί εδω και εκατοντάδες χρόνια .

      Εσείς τι μνημονεύετε ? Αν μνημονεύεται τον παπικό Βαρθολομαίο κυρία Σοφία ... Οντως σχίσμα ΜΕΓΑ είναι ανάμεσα σε σας κ Σοφία μου και σε μας που αναθεματίζουμε τον Πάπα και όποιον δεν τον αναθεματίζει εδω και εκατοντάδες χρόνια .
      Εδω και εκατοντάδες χρόνια ο νομος σε μας λέει οτι όποιος μνημονεύσει πάπα λογίζεται παπικός και εντολή σε μας είναι :"Εξορκίζω όλους τους λαϊκούς, όσοι είστε γνήσια τέκνα της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, να φεύγετε ολοταχώς από τους ιερείς που υπέπεσαν στην υποταγή στους Λατίνους, και μήτε σε εκκλησία να συγκεντρώνεστε μαζί τους, μήτε να παίρνετε οποιαδήποτε ευλογία από τα χέρια τους. Είναι καλύτερα να προσεύχεσθε στο Θεό στα σπίτια σας μόνοι, παρά να συγκεντρώνεσθε στην εκκλησία μαζί με τους Λατινόφρονες. Ει’ δ’ άλλως, θα υποστήτε την ίδια κόλασι μ’ αυτούς". απο τον Αγιος τον Γερμανός Β΄ Πατριάρχη της Κωνσταντινουπόλεως (1222-1240)

      Ο Πάπας είναι συνοδικά καταδικασμένος και οσοι τον μνημόνευαν τότε και απο τότε .Αρα είστε και σχίσμα και αίρεση και αντίχριστη
      ΟΧΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ γιατι εν δυνάμει πανα πεί οτι δεν εχεις καταδικαστεί απο σύνοδο . Και εδω υπάρχουν καταδίκες .

      Και αν με λες σχισματικό σκορδοκαϊλα μου .
      Δεν είμαι κυρία μου . Εγω χριστιανός είμαι και αναθεματίζω καθε σχίσμα και αίρεση . Και μπορεί να μην έχω κοινωνίσει απο τον μητροπολίτη μου απο τότε που μνημόνευσαν πάπα αλλά δεν έχω εκκλησιαστεί και πουθενά αλλού. Και τον Θεό τον έχω στην Καρδία μου , όπως μια γκαστρωμένη έχει το παιδί της .Και τον ξέρω και με ξέρει και τον έχω και με έχει και άλλον Θεό ούτε θέλω να τον δω . Δεν μου χρειάζεται άλλος .
      Ασε με μένα και κοίτα ποιο Θεό έχεις . Γιατι νομίζω οτι δεν έχεις τον Ιησού αλλά τον αντίχριστο "Ιησου" του Πάπα .
      Θυμάσαι ενα τραγουδάκι που λέει γαϊδαρος φορά σαμάρι και δεν ξέρει να το βγάλει οταν σαν παιδιά παίζοντας βάζαμε κρυφά ένα χαρτάκι στην πλάτη του συμμαθητή χωρίς να το καταλάβει ?

      Ε ! Ετσι χωρίς να το καταλάβετε σας κάνανε παπικούς με την μνημόνευση του Παπα απο τον Βαρθολομαίο στο πλαίσιο της πολιτικής με τα κοινά μυστήρια.

      Και ενω τα παιδιά τραγουδάνε για να βγάλει ο άλλος το σαμάρι ο Ζήσης και οι καμία σαρανταριά πάπα ρολογοι του τραγουδάνε για να συνεχίσει να το φορεί . Φόρα γαϊδαρε σαμάρι να μη ξεβολευτεί ο αντίχριστος ο αφέντης μας ο Βαρθολομαίος και στεναχωρηθεί και μας κόψει την κοινωνία και πως θα ζήσουμε χωρίς παπικούς στη κεφαλή μας να πάπα ρολογούμε ?

      Ει’ δ’ άλλως, θα υποστήτε την ίδια κόλασι μ’ αυτούς". λεει ο Αγιος ο Γερμανός και δεν λέει ψέματα . Αμα έχεις αυτιά ακου και κοίτα να μετανοήσεις να σταματήσεις να μνημονεύεις τους παπικούς γιατί όπως στρώνεις θα κοιμηθείς . Με τα παπάκια και άσε τις δικαιολογίες .

      Διαγραφή
    5. Σοφία όταν κατηγορείς και χαρακτηρίζεις ως ακραία δαιμονικά και σχισματικά πρόσωπα που μιλούν επώνυμα και δημόσια στο διαδίκτυο έχεις υποχρέωση να μιλάς επώνυμα και με αποδείξεις διαφορετικά είσαι αποδεδειγμένα θρασύδειλη συκοφάντης με συνεργό όποιον σου δίνει το "ανώνυμο-ανεπώνυμο δημόσιο βήμα". Λυπάμαι κύριε Τσολογιάννη γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι απωλέσατε το ορθόδοξο ήθος σας και ελπίζω να έχετε το θάρρος και την δεοντολογία να δημοσιεύσετε όσα τεκμηριωμένα γράφω… Γιατί γίνεστε συνένοχος κύριε Οδυσσέα Τσολογίαννη σε διασπορά ψευδών ειδήσεων και εξυπηρετείτε ανώνυμους συκοφάντες ως διαχειριστής της σελίδας; Μήπως πιστεύετε ότι δεν έχετε ευθύνη;

      Επιπλέον Σοφία γράφεις ανωτέρω: "έχει ομως ο Π. Ευθύμιος εκκλησιαστική κοινωνία με οσους Κοινωνουν σε Οικουμενιστες Επισκόπους".
      Ο πατέρας Ευθύμιος είναι αποτειχισμένος, απομακρυσμένος από τους αιρετικούς οικουμενιστές και από όσους κοινωνούν από τους οικουμενιστές και παριστάνουν τους ορθόδοξους… Το διακηρύττει με σαφήνεια ο ίδιος ο αποτειχισμένος από την Παναίρεση του Οικουμενισμού π. Ευθύμιος ότι δεν έχει καμία εκκλησιαστική κοινωνία με οικουμενιστές, δεν μνημονεύει και δεν κοινωνά αιρετικούς και για αυτό καταδικάστηκε άλλωστε από τους αιρετικούς Οικουμενιστές αρχιερείς της Ελλάδος. Γιατί τον συκοφαντείς δημόσια; Δες το βιβλίο του: "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf .

      Αποδεδειγμένα ακραία αιρετική και πονηρή θρασύδειλη σατανική συμπεριφορά είναι η δημόσια προδοσία της Μίας, Αγίας Εκκλησίας του Χριστού που διαπράττουν οι αιρετικοί οικουμενιστές-πανθρησκειαστές (σαν εσένα Σοφία) που κοινωνούν από τον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος μνημονεύει τον "αλάθητο" αντίχριστο αιρετικό Πάπα της Ρώμης ως αγιότατη κεφαλή της Εκκλησίας και όχι τον Χριστό. Επιπλέον ο Βαρθολομαίος και ο Πάπας συμπροσέυχονται με όλους τους αιρετικούς οικουμενιστές και αλλόπιστους (μουσουλμάνους, βουδιστές, εβραίους σιωνιστές που αναμένουν τον "αντίχριστο μεσσία τους") στον διάβολο πατέρα τους, δημόσια και φανερά…

      Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ (με την μνημόνευση αιρετικών, τα συλλείτουργα και τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς και αλλόπιστους)...

      "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄Κορ., 6:14).

      «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5).

      Οι δαίμονες φοβούνται, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν την Θεότητα του Θεανθρώπου Χριστού και φρίττουν ωστόσο προσκυνούν τον διάβολο και με αυτόν μόνο επικοινωνούν, το ίδιο και οι δήθεν αντιοικουμενιστές που γνωρίζουν και "αναγνωρίζουν" την Μία Αγία Εκκλησία του Χριστού και «καταδικάζουν» με τον υποκριτικό λόγο τους την Παναίρεση του Οικουμενισμού αλλά επικοινωνούν εκκλησιαστικά με τους αιρετικούς της αντίχριστης Παναίρεσης-Πανθρησκείας του Οικουμενισμού και όχι με τον Χριστό.

      Διαγραφή
    6. Οι κληρικοι μας, κ. Σ. Ζουριδη, δεν μνημονεύουν τον αιρετικο Βαρθολομαιο.Οταν ο Επισκοπος έρθει στη εκκλησια μας και μνημονευση το εχθρό του θεου, τοτε εμείς δεν εκκλησιαζομαστε εκεί και παμε σε αλλη εκκλησία.Οι κληρικοί αυτοι που δεν αποτειχιζονται απο τον Επίσκοπο ο οποίος μνημονευη αιρετικό Πατριάρχη δεν καθαιρούνται απο τους Κανόνες της Εκκλησίας.Έχουν βεβαίως βεβαίως ΕΥΘΥΝΗ,η σταση τους ομως αυτη(η κακοδοξη)δεν υποχρεώνει τους πιστούς να αποτειχιστουν και να μην κοινωνουν απο τους κληρικους αυτους,οπως εσυ για 12 χρόνια.Σαν τα νήπια παιδια κάνεις κ.Ζουριδη.Ο αγιος Γερμανός λεει για αυτους που ειναι Λατινοφρονες.Οι κληρικοι μας εδω ειναι αντίπαπικοι και αντιοικουμενιστες(μνημονευουν τον Επίσκοπο που μνημονευη τον αιρετικο Βαρθολομαιο,κατ'οικονομια).Ναι ,ο Θεος που εχουμε δεν ειναι ο Ιησούς.Ο Θεος που εχουμε ειναι:Ο Πατέρας ο Παντοκρατορ,ο Κυριος Ιησους Χριστός ο Υιος και Λογος του Θεου το Φως το Αληθινο,και το Πνευμα το Αγιο ο Παρακλητος ο Ζωοποιος.Εμείς,κ. Ζουριδη. Σ.,δεν φοράμε στην πλάτη μας σαμάρι.Φοράμε στην πλάτη μας τον Σταυρό μας και ακολουθουμε τον Χριστο μας και Θεο μας.Λες για ανάθεμα,μήπως είσαι κληρικός ;Οδοντίατρος δεν είσαι;;Πως αναθεματιζεις;;;[Η απάντηση στον κ. Πανταζη κατεποθη απο τον ιστολογο,δυστυχώς]!

      Διαγραφή
    7. Σοφία όταν κατηγορείς και χαρακτηρίζεις ως ακραία δαιμονικά και σχισματικά πρόσωπα που μιλούν επώνυμα και δημόσια στο διαδίκτυο έχεις υποχρέωση να μιλάς επώνυμα και με αποδείξεις διαφορετικά είσαι αποδεδειγμένα θρασύδειλη συκοφάντης με συνεργό όποιον σου δίνει το "ανώνυμο-ανεπώνυμο δημόσιο βήμα". Λυπάμαι κύριε Τσολογιάννη γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι απωλέσατε το ορθόδοξο ήθος σας και ελπίζω να έχετε το θάρρος και την δεοντολογία να δημοσιεύσετε όσα τεκμηριωμένα γράφω… Γιατί γίνεστε συνένοχος κύριε Οδυσσέα Τσολογίαννη σε διασπορά ψευδών ειδήσεων και εξυπηρετείτε ανώνυμους συκοφάντες ως διαχειριστής της σελίδας; Μήπως πιστεύετε ότι δεν έχετε ευθύνη;

      Επιπλέον Σοφία γράφεις ανωτέρω: "έχει ομως ο Π. Ευθύμιος εκκλησιαστική κοινωνία με οσους Κοινωνουν σε Οικουμενιστες Επισκόπους".
      Ο πατέρας Ευθύμιος είναι αποτειχισμένος, απομακρυσμένος από τους αιρετικούς οικουμενιστές και από όσους κοινωνούν από τους οικουμενιστές και παριστάνουν τους ορθόδοξους… Το διακηρύττει με σαφήνεια ο ίδιος ο αποτειχισμένος από την Παναίρεση του Οικουμενισμού π. Ευθύμιος ότι δεν έχει καμία εκκλησιαστική κοινωνία με οικουμενιστές, δεν μνημονεύει και δεν κοινωνά αιρετικούς και για αυτό καταδικάστηκε άλλωστε από τους αιρετικούς Οικουμενιστές αρχιερείς της Ελλάδος. Γιατί τον συκοφαντείς δημόσια; Δες το βιβλίο του: "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf .

      Αποδεδειγμένα ακραία αιρετική και πονηρή θρασύδειλη σατανική συμπεριφορά είναι η δημόσια προδοσία της Μίας, Αγίας Εκκλησίας του Χριστού που διαπράττουν οι αιρετικοί οικουμενιστές-πανθρησκειαστές (σαν εσένα Σοφία) που κοινωνούν από τον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος μνημονεύει τον "αλάθητο" αντίχριστο αιρετικό Πάπα της Ρώμης ως αγιότατη κεφαλή της Εκκλησίας και όχι τον Χριστό. Επιπλέον ο Βαρθολομαίος και ο Πάπας συμπροσεύχονται με όλους τους αιρετικούς οικουμενιστές και αλλόπιστους (μουσουλμάνους, βουδιστές, εβραίους σιωνιστές που αναμένουν τον "αντίχριστο μεσσία τους") στον διάβολο πατέρα τους, δημόσια και φανερά…

      Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ (με την μνημόνευση αιρετικών, τα συλλείτουργα και τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς και αλλόπιστους)...

      "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄Κορ., 6:14).

      «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5).

      Οι δαίμονες φοβούνται, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν την Θεότητα του Θεανθρώπου Χριστού και φρίττουν ωστόσο προσκυνούν τον διάβολο και με αυτόν μόνο επικοινωνούν, το ίδιο και οι δήθεν αντιοικουμενιστές που γνωρίζουν και "αναγνωρίζουν" την Μία Αγία Εκκλησία του Χριστού και «καταδικάζουν» με τον υποκριτικό λόγο τους την Παναίρεση του Οικουμενισμού αλλά επικοινωνούν εκκλησιαστικά με τους αιρετικούς της αντίχριστης Παναίρεσης-Πανθρησκείας του Οικουμενισμού και όχι με τον Χριστό.

      (Πόσες φορές χρειάζεται να προσπαθήσω για να δημοσιευτεί ένα τεκμηριωμένο σχόλιό μου; Πάνω από δύο; Μόνο τα ανώνυμα συκοφαντικά δημοσιεύονται αμέσως;)

      Διαγραφή
    8. Σοφία όταν κατηγορείς και χαρακτηρίζεις ως ακραία δαιμονικά και σχισματικά πρόσωπα που μιλούν επώνυμα και δημόσια στο διαδίκτυο έχεις υποχρέωση να μιλάς επώνυμα και με αποδείξεις διαφορετικά είσαι αποδεδειγμένα θρασύδειλη συκοφάντης με συνεργό όποιον σου δίνει το "ανώνυμο-ανεπώνυμο δημόσιο βήμα". Λυπάμαι κύριε Τσολογιάννη γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι απωλέσατε το ορθόδοξο ήθος σας και ελπίζω να έχετε το θάρρος και την δεοντολογία να δημοσιεύσετε όσα τεκμηριωμένα γράφω… Γιατί γίνεστε συνένοχος κύριε Οδυσσέα Τσολογίαννη σε διασπορά ψευδών ειδήσεων και εξυπηρετείτε ανώνυμους συκοφάντες ως διαχειριστής της σελίδας; Μήπως πιστεύετε ότι δεν έχετε ευθύνη;

      Επιπλέον Σοφία γράφεις ανωτέρω: "έχει ομως ο Π. Ευθύμιος εκκλησιαστική κοινωνία με οσους Κοινωνουν σε Οικουμενιστες Επισκόπους".
      Ο πατέρας Ευθύμιος είναι αποτειχισμένος, απομακρυσμένος από τους αιρετικούς οικουμενιστές και από όσους κοινωνούν από τους οικουμενιστές και παριστάνουν τους ορθόδοξους… Το διακηρύττει με σαφήνεια ο ίδιος ο αποτειχισμένος από την Παναίρεση του Οικουμενισμού π. Ευθύμιος ότι δεν έχει καμία εκκλησιαστική κοινωνία με οικουμενιστές, δεν μνημονεύει και δεν κοινωνά αιρετικούς και για αυτό καταδικάστηκε άλλωστε από τους αιρετικούς Οικουμενιστές αρχιερείς της Ελλάδος. Γιατί τον συκοφαντείς δημόσια; Δες το βιβλίο του: "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf .

      Αποδεδειγμένα ακραία αιρετική και πονηρή θρασύδειλη σατανική συμπεριφορά είναι η δημόσια προδοσία της Μίας, Αγίας Εκκλησίας του Χριστού που διαπράττουν οι αιρετικοί οικουμενιστές-πανθρησκειαστές (σαν εσένα Σοφία) που κοινωνούν από τον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος μνημονεύει τον "αλάθητο" αντίχριστο αιρετικό Πάπα της Ρώμης ως αγιότατη κεφαλή της Εκκλησίας και όχι τον Χριστό. Επιπλέον ο Βαρθολομαίος και ο Πάπας συμπροσεύχονται με όλους τους αιρετικούς οικουμενιστές και αλλόπιστους (μουσουλμάνους, βουδιστές, εβραίους σιωνιστές που αναμένουν τον "αντίχριστο μεσσία τους") στον διάβολο πατέρα τους, δημόσια και φανερά…

      Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ (με την μνημόνευση αιρετικών, τα συλλείτουργα και τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς και αλλόπιστους)...

      "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄Κορ., 6:14).

      «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5).

      Οι δαίμονες φοβούνται, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν την Θεότητα του Θεανθρώπου Χριστού και φρίττουν ωστόσο προσκυνούν τον διάβολο και με αυτόν μόνο επικοινωνούν, το ίδιο και οι δήθεν αντιοικουμενιστές που γνωρίζουν και "αναγνωρίζουν" την Μία Αγία Εκκλησία του Χριστού και «καταδικάζουν» με τον υποκριτικό λόγο τους την Παναίρεση του Οικουμενισμού αλλά επικοινωνούν εκκλησιαστικά με τους αιρετικούς της αντίχριστης Παναίρεσης-Πανθρησκείας του Οικουμενισμού και όχι με τον Χριστό.

      (Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που προσπαθώ να δημοσιεύσω το τεκμηριωμένο σχόλιό μου... Πρόβλημα στο διαδίκτυο; Γιατί τα ανώνυμα συκοφαντικά σχόλια δημοσιεύονται τόσο εύκολα;)

      Διαγραφή
    9. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ "ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ" ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ κύριε Οδυσσέα Τσολογιάννη; (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ 3)

      ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ».

      «Χωρίς επώνυμο Σοφία» όταν κατηγορείς και χαρακτηρίζεις ως ακραία δαιμονικά και σχισματικά πρόσωπα που μιλούν επώνυμα και δημόσια στο διαδίκτυο έχεις υποχρέωση να μιλάς επώνυμα και με αποδείξεις διαφορετικά είσαι αποδεδειγμένα θρασύδειλη συκοφάντης με συνεργό όποιον σου δίνει το "ανώνυμο-ανεπώνυμο δημόσιο βήμα". Λυπάμαι κύριε Τσολογιάννη γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι απωλέσατε το ορθόδοξο ήθος σας και ελπίζω να έχετε το θάρρος και την δεοντολογία να δημοσιεύσετε όσα τεκμηριωμένα γράφω… Γιατί γίνεστε συνένοχος κύριε Οδυσσέα Τσολογίαννη σε διασπορά ψευδών ειδήσεων και εξυπηρετείτε ανώνυμους συκοφάντες ως διαχειριστής της σελίδας http://apotixisi.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7584.html?showComment=1404354449957#c6418753624616954582 ; Μήπως πιστεύετε ότι δεν έχετε ευθύνη;

      Επιπλέον "Σοφία" γράφεις ανωτέρω: "έχει ομως ο Π. Ευθύμιος εκκλησιαστική κοινωνία με οσους Κοινωνουν σε Οικουμενιστες Επισκόπους".
      Ο πατέρας Ευθύμιος είναι αποτειχισμένος, απομακρυσμένος από τους αιρετικούς οικουμενιστές και από όσους κοινωνούν από τους οικουμενιστές και παριστάνουν τους ορθόδοξους… Το διακηρύττει με σαφήνεια ο ίδιος ο αποτειχισμένος από την Παναίρεση του Οικουμενισμού π. Ευθύμιος ότι δεν έχει καμία εκκλησιαστική κοινωνία με οικουμενιστές, δεν μνημονεύει και δεν κοινωνά αιρετικούς και για αυτό καταδικάστηκε άλλωστε από τους αιρετικούς Οικουμενιστές αρχιερείς της Ελλάδος. Γιατί τον συκοφαντείς δημόσια; Δες το βιβλίο του: "Ἡ Διαχρονικὴ Συμφωνία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιὰ τὸ Ὑποχρεωτικὸ τοῦ 15ου Κανόνος τῆς Πρωτοδευτέρας Συνόδου περὶ Διακοπῆς Μνημονεύσεως Ἐπισκόπου Κηρύσσοντος ἐπ’ Ἐκκλησίας Αἵρεσιν", του Iερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά, Degiorgio εκδόσεις, Τρίκαλα 2012. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν http://www.freevolition.gr/15.pdf .

      Αποδεδειγμένα ακραία αιρετική και πονηρή θρασύδειλη σατανική συμπεριφορά είναι η δημόσια προδοσία της Μίας, Αγίας Εκκλησίας του Χριστού που διαπράττουν οι αιρετικοί οικουμενιστές-πανθρησκειαστές (σαν εσένα Σοφία) που κοινωνούν από τον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος μνημονεύει τον "αλάθητο" αντίχριστο αιρετικό Πάπα της Ρώμης ως αγιότατη κεφαλή της Εκκλησίας και όχι τον Χριστό http://www.youtube.com/watch?v=WzFefJUAyZ8 . Επιπλέον ο Βαρθολομαίος και ο Πάπας συμπροσεύχονται με όλους τους αιρετικούς οικουμενιστές και αλλόπιστους (μουσουλμάνους, βουδιστές, εβραίους σιωνιστές που αναμένουν τον "αντίχριστο μεσσία τους") στον διάβολο πατέρα τους, δημόσια και φανερά http://www.youtube.com/watch?v=vdx11IBJrc8 .
      ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

      Διαγραφή
    10. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
      Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ (με την μνημόνευση αιρετικών, τα συλλείτουργα και τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς και αλλόπιστους)...

      ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·»

      "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄Κορ., 6:14).

      ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχος: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω".

      «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5).

      ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ".

      ΟΠΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο Ι΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: "ΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩ, ΚΑΝ ΕΝ ΟΙΚΩ ΣΥΝΕΥΞΗΤΑΙ, ΟΥΤΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΣΘΩ", ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ "ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ "ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ" (σελίδα 24 του "Ιερού Πηδαλίου").

      Οι δαίμονες φοβούνται, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν την Θεότητα του Θεανθρώπου Χριστού και φρίττουν ωστόσο προσκυνούν τον διάβολο και με αυτόν μόνο επικοινωνούν, το ίδιο και οι δήθεν αντιοικουμενιστές που γνωρίζουν και "αναγνωρίζουν" την Μία Αγία Εκκλησία του Χριστού και «καταδικάζουν» με τον υποκριτικό λόγο τους την Παναίρεση του Οικουμενισμού αλλά επικοινωνούν εκκλησιαστικά με τους αιρετικούς της αντίχριστης Παναίρεσης-Πανθρησκείας του Οικουμενισμού και όχι με τον Χριστό.

      Υ.Γ. (Σχετικά με την "ένσταση" του εν Χριστώ αδελφού μου Σωτήρη που μου εξέφρασε πρέπει να τονίσω ότι:
      "Αδελφέ μου Σωτήρη αν μας κατηγορούσαν για αμαρτωλούς και ανάξιους θα είχες δίκαιο να μου πεις να μην διαμαρτυρόμαστε δημόσια αλλά όταν αφορά την Ορθόδοξη Πίστη μας πώς να δεχτούμε ότι είμαστε ακραίοι σχισματικοί και αιρετικοί;
      Ακόμα και ο Χριστός είπε σε αυτόν που τον χαστούκισε: «Αν δεν μιλώ σωστά απόδειξε το αλλιώς γιατί με χτυπάς» (Ιωάν. ιη’, 23). Δεν μισούμε τον Αδερφό μας αλλά την αδικία μόνο ιδιαίτερα όταν αφορά την Ορθόδοξη Πίστη μας".)

      (Πόσες φορές θα πρέπει να προσπαθήσω για να δημοσιεύσω το τεκμηριωμένο σχόλιό μου... Γιατί τα ανώνυμα συκοφαντικά αιρετικά σχόλια δημοσιεύονται τόσο εύκολα; Μήπως επειδή (άγνωστο για πόσο χρόνο) απουσιάζει ο διαχειριστής της σελίδας όπως έμαθα; Κανείς δεν μπορεί να κρύψει και να διαγράψει την αλήθεια γιατί το διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλο με άπειρες σελίδες…)
      ...

      ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
      ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
      (ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
      ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο)

      Διαγραφή

  3. Την εντεκατη (11) Κυριακη απο του Πασχα του 2014 την 
    Γ' Κυριακη του Ματθαιου
    (Παλαιο 16/06/2014 και
    Νεο 29/06/2014)
    οι οικουμενιστες ποδοπατησαν διεστρεψαν και εξαφανισαν ξανα οπως πολλες φορες το συνηθιζουν το
    Κανονα του Κυριακοδρομιου
    της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αφου στους ιερους ναους που λειτουργουνε αρνηθηκαν να διαβασουνε τον Αποστολο και το Ευαγγελιο που διαβαζανε ολοι οι Ορθοδοξοι.
    Οι Ορθοδοξοι διαβαζανε την
    Αποστολικη Περικοπη :
    ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ Ε' 1-10 και την Ευαγγελικη Περικοπη :
    ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΣΤ' 22-33.
    Οι οικουμενιστες αρνουνται να
    ακολουθησουν ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    Πολλες φορες κατα τον ετησιο Λειτουργικο Λατρευτικο και Ευχαριστιακο κυκλο του
    Κυριακοδρομιου Κανονα που τηρουμε ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
    ερχονται οι οικουμενιστες που
    εσχισαν την ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    με μασονικη εντολη, που αθετουν ολη την παραδοση
    ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ αφου αρνουνται πολλες φορες να νηστεψουν, που εχουν τοσα αναθεματα απο τις ΑΓΙΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ αφου αρνουνται να  ακολουθησουν την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ αφου ακολουθουν ευχαριστως την δευτερη καινουργια παραλληλη διαφορετικη και ξεχωριστη εκκλησια την μετα   του 1924, που συνεχιζουν να  καταστρεφουν το ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ερχονται λοιπον να διαστρεψουν να ποδοπατησουν και να συντριψουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου.
    Οποτε θελουν ακολουθουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ οποτε θελουν ακολουθουν τους οικουμενιστες της μασονιας
    αλλαζωντας τα Ευαγγελια του Ορθρου ( Εωθινο ) της Θειας Λειτουργειας τον Αποστολο και τον Ηχο. Ενα πνευματικο μπαχαλο δημιουργουν διοτι μια ακολουθουν τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ μετα φευγουν ακολουθουν τους μασονους του οικουμενισμου μετα παλι ακολουθουν το ΟΡΘΟΔΟΞΟ τυπικο και μετα παλι ακολουθουν το μασονικο τυπικο και παλι απο την αρχη.
    Αυτοι ολοι που γνωριζουν τι
    κανουν δεν απαλασονται απο το  σχισμα του σατανα που ουτε το αιμα του μαρτυριου τους σωζει
    εαν δεν μετανοησουν στην πραξη φευγωντας απο την  σχισματικη "εκκλησια"των μασονων οικουμενιστων  επιστρεφωντας στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Γιωργάκη Γιαννόπουλε γιατι σχίζουν την Εκκλησια του Χριστου οι του Παλαιού;Για το Ημερολόγιο!Δεν ξέρετε οτι είστε ναός του Θεού και οτι το Πνεύμα του Θεου κατοικεί μεσα σας;Εαν λοιπόν κανεις καταστρέφει το ναο του Θεού αυτον θα τον καταστρέψει ο Θεος!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ;

      ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; ΕΣΥ; ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ; «ΤΟ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟ»; (Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΛΠ;...)

      Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΙΚΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ Ή ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙ ΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...

      ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ Ή ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;

      Διαγραφή
    3. Εμεις, κ.Μοσχοβιτη,επιλέξαμε τον Αγιο Θεό και την Εκκλησια του.Εσείς(οι τρεις)αφησατε το πλοίο της Εκκλησίας και μπηκατε στις βαρκούλες των σχισματων,σαν τους Γ.Κ.Χ. (Κ. =Κακοδοξοι).

      Διαγραφή
    4. Κ.Μοσχοβιτη απο αυτα που λες εισαι σχισματικος.

      Διαγραφή
    5. Κυρία Σοφία
      ------------------------------------------- 1 --------------------------------------------
      Πάπας Βαρθολομαίος ΠΣΕ μουσουλμάνοι και Εβραίους λατρεύουν τον ίδιο θεό.Τον Σατανά .
      Κυρία μου η ενότητα Πάπα Βαρθολομαίου ΠΣΕ μουσουλμάνων και Εβραίων , η ενότητα όσων λατρεύουν τον ίδιο θεό τον Σατανά κάθε μέρα θα γίνεται και ποιό εμφανής ... όταν εσείς φτάσετε στο Αμή και πείτε εγώ δεν θέλω να είμαι σε αυτή την ενότητα του σατανά θα είστε σχισματική ?
      --------------------------------------- 2-----------------------------------------------------

      Οταν λέτε "Οι κληρικοι μας, κ. Σ. Ζουριδη, δεν μνημονεύουν τον αιρετικο Βαρθολομαιο. Οταν ο Επισκοπος έρθει στη εκκλησια μας και μνημονευση το εχθρό του θεου, τοτε εμείς δεν εκκλησιαζομαστε εκεί και παμε σε αλλη εκκλησία...."
      Οταν λέτε αυτά σοβαρά τα λέτε ?

      Ειτε είναι παρών είτε είναι απών ο πατριάρχης η μνημόνευση του Πατριάρχη απο τον επίσκοπο δέν είναι απλά μία προσευχή γι' αύτόν,
      Είναι ομολογία του επισκόπου ότι έχει ενότητα μαζί και με αυτόν αλλά και με την όλη εκκλησία του θεού του Πατριάρχη που δεν είναι άλλος απο τον Θεό του Πάπα δηλαδή ο Αντίχριστος ..

      Ομοια είτε είναι παρών είτε είναι απών ο επίσκοπος η μνημόνευση του επισκόπου δέν είναι απλά μία προσευχή γι' αύτόν, άλλά είναι μία ομολογία ότι έχετε ενότητα μαζί του και οτι ανήκετε στήν εκκλησία του θεού του επισκόπου , που είναι ο θεός του Πατριάρχη Βαρθολομαίου που δεν είναι άλλος απο τον Θεό του Πάπα δηλαδή ο Αντίχριστος ..

      Οικονομία στην προσκύνηση του αντίχριστου δεν χωρεί ...

      Αντί να λέτε εμάς σχισματικούς δεν ψάχνετε να καταλάβετε τι εστί μνημόνευση και αν έχει να κάνει με το αν είναι παρών η απών ο επίσκοπος , παρών η απών ο πατριάρχης ?
      ------------------------------------ 3------------------------------------------
      Αντε και δεν έχεις κότσια να κάνεις οτι κάνουμε
      αντε και δεν είναι υποχρεωτικό αλλά προαιρετικό το να διακόψει ο πιστός
      το μνημόσυνο των αιρετικών
      Απο πότε είναι κατακριτέο ?
      Είσαι σίγουρη οτι δεν κολάζεσαι οταν μας λες σχισματικούς
      γιατί δεν κάνουμε την ίδια "οικονομία στην αίρεση " με σένα και δεν μνημονεύουμε τους αμνημονεύτους και δεν κοινωνούμε τους ακοινωνητους ?

      Διαγραφή
  4. Κυρα Σοφια συγνωμη εσυ με αυτους εισαι η με τους αλλους.
    Εαν εισαι με αυτους εμεις ειμαστε οι αλλοι. Εκτος αμα εισαι με τους αλλους εμεις ειμαστε αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. K. Aνωνυμιδη εμείς ήμαστε με τον Χριστο.ημαστε με τον Αγιο Ιουστίνο Ποποβιτς(τον μεγαλύτερο Θεολόγο του 20ου αιώνα),ήμαστε με τον Πατερα Ευθύμιο.Αυτα που θα γράφαμε,κ. Άλλοι, δεν τα γράφουμε γιατι δεν θα δημοσιευτούν(όπως η απαντηση στον ΝΙ. ΠΑ.),αν μας πειτε ομως,κ. Αυτοι, που εκκλησιαζεστε,εμείς θα κανουμε τον κόπο να γράψουμε και ας μην δημοσιευτούν.

      Διαγραφή
  5. Κ. Γιωργάκη Γιαννόπουλε
    Είμαι λαϊκός .Εάν έρθει επίσκοπος στην τοπική εκκλησία μου , την μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου αφού κάνω έλεγχο ότι όντως είναι ορθόδοξος θα εκκλησιαστώ σε εκκλησία που αυτός μνημονεύετε . Και μέσω της μνημόνευσης του επισκόπου ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ θα κοινωνώ με την όλη εκκλησία του Κυρίου .
    Εάν έρθει ιερέας στην τοπική εκκλησία μου , την μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου αφού κάνω έλεγχο ότι όντως είναι ορθόδοξος θα εκκλησιαστώ σε εκκλησία που αυτός μνημονεύει "πασας επισκοπής ορθοδόξων" . Δεν ταυτίζομαι με την πίστη του ιερέα αλλά με την πίστη "πασας επισκοπής ορθοδόξων " με τους οποίους μυστηριακά κοινωνώ . Τό γεγονός οτι δεν ταυτίζομαι με την πίστη του Ιερέα δεν με θα με απαλλάξει απο την προσωπική ευθύνη οτι έχω ελέγξει την πίστη του και αν αυτός την έχει μολύνει τυχόν με την κοινωνία ακοινωνήτων .
    Αλλά μέσω του εκκλησιασμού ακριβώς επειδή είναι ιερέας και όχι επίσκοπος σε καμία περίπτωση δεν κοινωνώ με κάτι αλλο απο "πάσης επισκοπής ορθοδόξων"
    Η κοινωνία είναι βλέπεις μυστηριακό θέμα .
    Τώρα δεν είναι όλοι οι παλαιοημερολογήτες σχησματικοί ή σχησματο αιρετικοί .
    Πχ . Ο πατήρ Βαϊος δεν είναι ημερολογιολάτρης αν και ακολουθεί το ιουλιανό
    ο πατήρ Αγγελακάκης . Ο επίσκοπος Αρτέμιος κτλ .
    Αν πάω στα μέρη τους βέβαια και θα εξετάσω την πίστη τους και αυτοί την δική μου βεβαίως βεβαίως αλλά δεν νομίζω οτι εξ αιτίας του ημερολογίου θα τα χαλάσουμε και μάλλον θα με δεχθούν στο εκκλησίασμα τους για όσο καιρό είμαι στα μέρη τους εφόσον έχουμε την ίδια πίστη .
    Αντίθετα ενας παλαιοημερολογίτης σχησματοαιρετικος θα με αντιμετωπίσει οχι σαν χριστιανό αλλά σαν νεοημερολογίτη και θα μου λέει παπαριές για το ημερολόγιο σαν να είμαι Ινκας ή Μαγιας κτλ και βασικό δογμα της πίστης να είναι το καλεντάρι .
    Εχει βεβαίως βεβαίως και ο καθένας απο αυτούς πολλες φορές κοτσάρει και το "φιλιοκβε" την αιρετική απαγορευμένη απεικόνηση της Αγίας Τριάδας οπότε εύκολα καταλαβαίνει ο ορθόδοξος με τι έχει να κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς όπως τα λέτε είναι αδελφέ sotirio. Όπως ο επίσκοπος Αρτέμιος που είναι με το παλαιό, δέχθηκε τον π. Ευθύμιο. Τώρα τούτοι γιατί δεν δέχονται εμάς σε κοινωνία, δήθεν επειδή ήμαστε ημερολάτρες και αναγάγουμε το ημερολόγιο σε δόγμα, αυτό είναι μέγα μυστήριο. Να σας πώ βεβαίως ότι το ημερολόγιο όντως δεν είναι δογματικό θέμα, όμως οι επιπλοκές που έφερε, άπτονται δογματικών θεμάτων. Πιστεύω το γνωρίζετε αυτό καλύτερα από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tsallinia γνωριζόμαστε απο παλιά σαν συζητητές πριν ακόμα αποτειχιστής
    Χαρά μου που ξανά τα λέμε .
    Πήγες και συζήτησες με τον π Τρικαμηνά και δεν σε δέχτηκε αν και του είπες οτι
    είσαι αποτειχισμένος , οτι δεν θεωρείς το ημερολόγιο δογματικό θέμα οτι ναι μεν προτιμάς το ιουλιανό αλλά θέλεις να εκκλησιαστής με αυτόν ?
    Και πως δικαιολόγησε την στάση του ?

    Δεν πιστεύω να εκκλησιάζεσαι σε κανένα που μνημονεύει αιρετικο σχησματικό παλαιοημερολογίτη επίσκοπο ? Αν το κάνεις αυτό δεν μπορείς να το έχεις δίπορτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι αδελφέ μου, είμαι αποτειχισμένος και κοινωνώ μόνο σε ιερείς που είναι αποτειχισμένοι, ακολουθώντας το πάτριο εορτολόγιο.

    Τον π. Ευθύμιο δεν μπορείς να τον βρείς εύκολα, διότι ασκητεύει όπως γνωρίζετε. Έχω αφήσει όμως πάμπολες φορές μηνύματα προς τον ίδιο, μέσω πνευματικών του παιδιών κτλ. Τους έχω πει ότι δεν θεωρούμε το ημερολόγιο δόγμα, αλλά ο διχασμός που επήλθε, αφού το νέο εισήχθη αντικανονικά και δεν ακολουθήθηκε από όλους, είναι δογματικό θέμα. Γιατί και εγώ να μην πώ σήμερα ότι σταματάω την νηστεία και γορτάζω τα Χριστούγεννα. Τι με εμποδίζει? Και μάλιστα ο ίδιος ο π. Ευθύμιος έχει αναφέρει σε βιβλία του, ότι όποιος επιθυμεί να κάνει ειλικρινή αντιοικουμενιστικό αγώνα, ωφείλει να ακολουθήσει το παλαιό, αφού εισήχθει στην εκκλησία μόνο για να προωθήσει τον οικουμενισμό.

    Η απάντηση των αδελφών ήταν: ναι έτσι είναι, δεν διαφωνούμε. Τότε τους λέω αφού συμφωνείτε, γιατί υπάρχει διάσπαση? Άρα κάπου δεν συμφωνούμε... όταν ο π. Ευθύμιος ανεβαίνει Θεσσαλονίκη, γιατί δεν συλλειτουργεί με τον παπα Γιώργη?Η με τον πατέρα Σταύρο που είναι τόσο κοντά του?

    Ο κ. Οδυσσέας γιατί επανειλημένως έχει πεί ότι η εκκλησία των κατακομβών εν Ελλάδι είναι μόνο οι ακολουθούντες τον μοναδικό ελληνικό ορθόδοξο κρατήρα, που είναι ο πατερ Ευθύμιος?Πόσες φορές διαφωνήσαμε επί τούτου?

    Και εντάξει, καταννοώ ότι ο κύριος Οδυσσέας είναι ελεύθερος να λέει ότι επιθυμεί, άλλωστε εγώ τον βλέπω σαν πατέρα μου και τον εκτιμώ βαθύτατα, αλλά, ο πατέρας Ευθύμιος γιατί δεν διαχωρίζει την θέση του, απο τα λεγόμενα του κ. Οδυσσέα? Η έστω να μας πει ξεκάθαρα τι πιστεύει! Μήπως συμφωνεί? Τότε γιατί πήγε στον Σεβασμιώτατο Αρτέμιο, που είναι με το πάτριο, ενώ με τους ντόπιους αποτειχισθέντες πατέρες του πατρίου, δεν έχει καμία επικοινωνία?

    Ας μου απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ. Καλοπροαίρετα όμως και κόσμια, όπως καλοπροαίρετα και κόσμια έγραψα και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Επίσκοπος Αρτέμιος δεν έχει εκκλησιαστική κοινωνία με τις παρασυναγωγές των παλαιοημερολογιτών και το ημερολόγιο δεν αποτελεί ζήτημα πίστεως ούτε δογματικό όπως η παναίρεση του Οικουμενισμού από την οποία έχει αποτειχιστεί ο π. Ευθύμιος και για αυτό έχει εκκλησιαστική κοινωνία με τον αποτειχισμένο απο την παναίρεση του οικουμενισμού Επίσκοπο Αρτέμιο.

      Από όσο γνωρίζω δεν έχει κατακρίνει ο π. Ευθύμιος τους αληθινά αποτειχισμένους ιερείς, που δεν είναι ενταγμένοι σε καμιά σύνοδο-παρασυναγωγή των ημερολατρών, όποιο ημερολόγιο και να χρησιμοποιούν... Δεν υπάρχει "εκκλησία του ημερολογίου", νέου ή παλαιού γιατί υπάρχει μόνο η Μια, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού.

      Γνωρίζουμε για την ορθόδοξη πίστη των αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας Μαρτύρων και Ομολογητών και όχι για "πάτριο ημερολόγιο"... Η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος όρισε μόνο τον Πασχάλιο Κανόνα και όχι ένα πάτριο, άγιο και μόνιμο ημερολόγιο που δεν έχει σχέση με το ορθόδοξο εορτολόγιο...

      (Δεν γράφω το ονοματεπώνυμο μου τώρα εδώ επειδή η ορθόδοξη κόσμια απάντηση μου απέναντι σε συκοφαντία και τα ψεύδη ανωνύμου αιρετικού που αφορά την Ορθόδοξη Πίστη μας ακόμη δεν δημοσιεύτηκε με την δικαιολογία ότι απουσιάζει ο κύριος Οδυσσέας όπως έμαθα... Τα συκοφαντικά αιρετικά σχόλια όμως τα δημοσιεύσατε ερήμην του και αυτό σας τιμά; Μπορεί να μην φανεί η αλήθεια σε ολόκληρο το διαδίκτυο;)

      Διαγραφή
  9. ΜΑΡΤΥΡΊΑ: ΣΎΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΆΒΟΛΟ
    Γεια σας, φίλοι.
    Επικοινώνησα μαζί σας μετά την έρευνά σας στο φόρουμ μου.
    Έκανα το Σύμφωνο πριν από μερικούς μήνες χάρη στον πνευματικό ναό. 
    Αφού έλαβα την ανταμοιβή μου, η οποία εκτιμάται σε 10 εκατομμύρια ευρώ, έφυγα για να αγοράσω ένα σπίτι στο Μαϊάμι όπου μένω σήμερα.
    Τρώω ό, τι θέλω.
    Πίνω ό, τι θέλω. 
    Ταξιδεύω όπου θέλω.
    Χάρη στα χρήματά μου επενδύω στις εταιρείες μου που λειτουργούν υπέροχα. 
    Είμαι τώρα ένας πολυεκατομμυριούχος που διαπραγματεύεται δημόσια.
    Εδώ είναι η επαφή του διάσημου ναού που με βοήθησε: espiritualtemplo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου