Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Υπομονή και Προσευχή Τέκνον! Πανταζή Ν.

Γέροντα,
  Παναίρεση. Διωγμός. Σατανοκίνητος Οικουμενισμός. Του Πάπα Πολυχρονισμός. Δεσποτοκρατίας  Ωχαδερφισμός.


"Υπομονή. Μπόρα είναι, θα περάσει..."!

Μα, γέροντα, εδώ μιλάμε για Τσουνάμι! Χαλασμό Κυρίου! Καβαλάρη Αποκαλύψεως!


"Υπομονή και προσευχή τέκνον μου..."!

Γέροντα, 
* ήρθε "το ποθούμενο" το δικό τους!

* Η Ένωση ήδη έγινε!

* Επίσημη Μνημόνευση Ανοικτή.

* Κοινωνία Διαμυστηριακή.

* Εμπέδωση σταδιακή

* εγκαθίδρυση ανεκτική

* αντίδραση μηδαμινή

* συμπόρευση μολυσματική

* υποχώρηση συμβιβαστική

* υποδούλωση καταδικαστική

* και επικοινωνία κολάσιμη.

"Υπομονή και προσευχή τέκνον μου..."!

Μα, γέροντα, έως πότε; Οι πάντα καλώς διεταξάμενοι Άγιοι Πατέρες όρισαν στάση Ορθόδοξη, Αποτειχισιακή, Μνημονεύσεως Διακοπή. Προσδιόρισαν χρόνους, εξόρκισαν καιρούς, αφορίσθησαν ανάμεσα απ' αυτούς. Τις Σειρήνες του ΠΣ"Ε" δεν τις ακούς; Δεν διαβλέπεις τον μολυσμό της ισοπεδώσεως της πίστεως και χαλαρώσεως της συνειδήσεως; Δεν προβλέπεις Μεγίστη προδοσία Χριστού, ανασταύρωση του Υιού;

"Υπομονή και προσευχή τέκνον μου..."!

Γέροντα, ιδού, ο Αντίχριστος καλπάζει επί θύραις. Σφράγισμα Μικροτσίπ RFID. Ναός του Σολομώντα υψώνεται. Διωγμός εξαπολύεται. Σταυροί στήνονται. Οι βηματισμοί του Θεού ακούγονται.

"Υπομονή και προσευχή τέκνον μου..."!

Συγγνώμη, γέροντα, σε επικίνδυνη, υπερπαραπλανητική "απάθεια" σε βρίσκω...

Άιντε, αααιιιντε, Ακάκιε, τα μακαρόνια φρόντισε να είναι Μίσκο!

Απο Πατερική Παράδοση

8 σχόλια:

  1. Τα μακαρόνια ή τις αστακομακαρονάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα φαινεται οτι δεν σε πειραζει η ανωνυμια αλλα οταν οι ανωνυμοι σε στριμωχνουν και δεν ξερεις που να κρυφτεις. .......κυρ ......θεολογε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάχτε ποιος μιλά για κρυφτούλη!!
      ......κυρ.....ανώνυμεεεεε......έλα.........
      βγες.........πες........μαρτύρα'τα...........
      τύφλα να χει τ' ανώνυμο το "στρίμωγμα"......ε.....ρε......αντίπαλοι..
      κουκουλοπολεμιστές!

      Διαγραφή
  3. Στην Ελλαδα οι κουκουλοφοροι διωκονται δια Νομου και αυτοι που σχολιαζουν ανωνυμως στο διαδυκτιο (αν θελουν,και ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια) καλυπτονται απο σχετικο Νομο.Συνεπως τα ..."επιχειρηματα" του εν πολλες αμαρτιαις περιπεσσοντος και περιπιπτοντος ...."θεολογου" ειναι ανευ αξιας. Αλλωστε δεν νομιζω να υπαρξει Θεολογος που θα θελησει να μιλησει με τον προρρηθεντα "θεολογο" (δηλ.καθηγητη θρησκευτικων) για λογους ευνοητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος νομος καλυπτει τους Ανωνυμους;
    Τι ειναι αυτα που λετε;
    Ξερετε οτι ειναι υπευθυνος ο ιστολογος εναντι του νομου για τις ανωνυμες συκοφαντιες και υβρεις;
    Για συνελθετε κυριοι ανωνυμοι.
    Μην λετε ψεμματα.
    Δεν καλυπτεσθε απο κανενα νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν ειπα οτι καλυπτονται οι υβριζοντες ανωνυμοι δια νομου.(αν ειναι δυνατον....)αλλα οτι 2472/1997 καθως και επομενοι,διασφαλιζουν το δικαιωμα στην επιλογη της επωνυμης η μη επωνυμης (δηλ ανωνυμης) συμμετοχης σε κοινωνικες και αλλες δραστηριοτητες.Χαρηκε λοιπον ο φιλος μας οταν ενας ανωνυμος του μιλησε για αστακομακαροναδες,αλλα οταν αλλος ανωνυμος επεχειρησε να τον ελεγξει τοτε θυμηθηκε οτι ο δευτερος ανωνυμος ηταν .......κουκουλοφορος.Ταυτα Οδυσσεα μου.

      Διαγραφή
  5. Νομικώς, άλλο πράγμα οι κουκουλοφόροι Αναρχικοί των Εξαρχείων και άλλο η διαδυκτιακή κουκουλοφορία, και μόνο που δεν γνωρίζεις την διαφορά, δείχνεις τη φτώχεια σου. Στο μόνο που μοιάζουν είναι ότι και οι δύο μορφές παρέχουν κάλυψη προσωπικών στοιχείων, "για λόγους ευνοήτους."
    Δεν αρνήθηκα ούτε αφαιρώ ποτέ το "νομικό" δικαίωμα της ανωνυμίας αλλά εκφράζω πάντα τη δική μου απέχθεια και το δικό μου δικαιωματικό αποτροπιασμό για αυτή την κατά πάντα ύπουλη μέθοδο όταν πρόκειται περί θεμάτων Πίστεως και όχι θεμάτων "υπό της μέσης" των οποίων μετέρχονται οι αισχροί και βρωμεροί που στερούνται επιχειρημάτων. Οσο για το "εν πολλαίς αμαρτίαις" δυστυχώς έχασες τα ψυχοπαθολογικά πρωτεία να επιρρίψεις πρώτος ως αναμάρτητος τον λίθο, σε πρόλαβαν άλλοι... Καί αφού "δεν νομίζεις να υπάρχει Θεολόγος (με Κεφαλαίο "Θ") που να θέλει να μιλήσει με τον προρρηθέντα "θεολόγο" (με "θ" μικρό) εσύ ποιό απ' τα δυό είσαι και γιατί μιλάς μαζί μου; Αν έχεις όρεξη για θλιβερή υπο-κείμενη κουβέντα, άθλιο υποκείμενο, αλλού τις κουτοπόνηρες εξυπνάδες σου.
    Νικόλαος Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου