Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η Πόλις εχει καταντήσει άλλη «Βαβυλών» η οποία εχει μεθύσει εκ του οίνου του θυμού της πορνείας του Οικουμενισμού και μ’ αυτό ποτίζει τα έθνη και τις Εκκλησιες, ο Αρχι-οικουμενιστής, Αρχιτρομοκράτης Βαρθολομαίος.

Η ΕΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ...





του Αποτειχισθεντος Αγωνιστου Θεολογου Νικολ. Πανταζη



«Και είδον άλλον άγγελον πετόμενον εν μεσουρανήματι, έχοντα ευαγγέλιον αιώνιον ευαγγελίσαι επί τους καθημένους επί της γης και επί παν έθνος και φυλήν και γλώσσαν και λαόν, λέγων εν φωνή μεγάλη, φοβήθητε τον Κύριον και δότε αυτω δόξαν, ότι ήλθεν η ωρα της κρίσεως αυτού, και προσκυνήσατε τω ποιήσαντι τον ουρανόν και την γην και την θάλασσαν και πηγάς υδάτων, και άλλος δεύτερος άγγελος ηκολούθησε λέγων, έπεσεν, έπεσε Βαβυλών η μεγάλη, ή εκ του οίνου του θυμού της πορνείας αυτής πεπότικε πάντα έθνη. Και άλλος άγγελος τρίτος ηκολούθησεν αυτοίς λέγων εν φωνή μεγάλη, ει τις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού, και λαμβάνει το χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί την χείρα αυτού…” (Αποκάλ. 14’ 6-9).






Όταν η τέως αγία Κωνσταντινούπολις έπεσε, ο Όσιος Ιωσήφ Βρυένιος, αλλά και στους δικούς μας εσχάτους καιρούς ο Άγιος Γέρων Νεοχρυσόστομος Αυγουστίνος, αμφότεροι είναι οι μόνοι που ομολόγησαν τρανωτάτη τη φωνή, εν τρομερή ευσυνειδησία και πλήρη αυτογνωσία ότι η Πόλις έπεσε αποκλειστικώς διά την αμαρτίαν της βλασφημίας του Οικουμενισμού! 

Η Πόλις είχε καταντήσει άλλη «Βαβυλών» η οποία είχε μεθύσει εκ του οίνου του θυμού της πορνείας του Οικουμενισμού και μ’ αυτό πότισε τα έθνη και συνεχίζει να ποτίζει εξ’ αυτού σήμερα, ο Αρχι-οικουμενιστής, Αρχιτρομοκράτης Βαρθολομαίος.






Όταν το 1452 για πρώτη φορά έλαβε χώρα το βδέλυγμα της ερημώσεως και είχε πατήσει παπικό πόδι στο Ναό της του Θεού Σοφίας, ένα μόλις έτος μετά, είδαμε τα φρικτά και βλέπουμε ακόμη τα τραγικά αποτελέσματα και τα βαρύτατο μαρτύριο τραβά η Φίλη Ορθοδοξία μας, που αντί να πεθαίνουμε εμείς για αυτήν, πεθαίνει αυτή εξ’ αιτίας μας...






Ως επ’ εσχάτων των αισχροτάτων ημών ημερών, στις 29 Νοεμβρίου λοιπόν 2006, την οροσημειακή και γενοκτονιακή αποφράδα  ημέρα για την Ορθοδοξία, που δυστυχώς πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, όταν ξαναπάτησε παπικό πόδι στο Πατριαρχικό Ναό και αποκαλέστηκε ομολογιακώς, μυστηριακώς και επισήμως εκ της Ωραίας Πύλης ο Αιρεσιάρχης «Παναγιώτατος», είδαμε έκτοτε τα πολλαπλά και απανωτά φρικτά αντίποινα και δεινά που διαπερνά η Πατρίδα μας και πόσα φρικιαστικότερα θα έρθουνε ακόμη, Θεέ μου, όλα εξ’ αιτίας των πουλημένων, προδοτών ρασοφόρων που μεθούν και οργιάζουν από τον πορνικό του Οικουμενισμού τον οίνο.






Τον έσχατο αυτόν αντίχριστο «αγιογράφησαν» εικόνα, συν τοις πονηροίς αγγέλοις αυτού πάσι, εποίησαν είδωλο, και όποιος δεν προσκυνεί το βοσπορίτικο θηρίο και την «χρυσή» του παρα-εικόνα, κανόνα του βάζουν και επιτίμιο, εμθύμιο και αυτό της καταπτώσεως της μεγάλης και φοβερής.





Για την κρίση στην Ελλάδα και για τις επόμενες σύγκορμα ανατριχιαστικές και ασύλληπτα καταστροφικές σφραγίδες που θα επακολουθήσουν, δε φταίνε οι G12 ούτε οι ιλουμινάτι μα ούτε και ο αντίχριστος Πάπας.






Φταίνε αυτοί που τον προσκυνούν, τον λιβανίζουν και τον αναγνωρίζουν ως Επίσκοπο Κανονικό, Παναγιώτατο Αδελφό και Συνδαιτημόνα Φαιδρό. Φταίτε ΣΕΙΣ οι Οικουμενιστές, της Ορθοδοξίας οι Προδότες.






Δε φταίνει οι Αποτειχισθέντες που ακολουθούν την Αγιοπατερική Οδό του Διαχωρισμού από τους Ψευδο-Λυκοποιμένες μα ούτε και οι κατά τα άλλα αγαπητοί αδελφοί και συμπολεμιστές Εσφιγμενίτες που ιερώτατο, ύψιστο και ύστατο αγώνα επιτελούν να κρατήσουν τις επάλξεις, που τας πύλας και θύρας εν σοφία προσέχουν. 



Φταίτε ΣΕΙΣ οι τύρανοι Δεσποτοκράτες, οι γλύφτες και προσωπολάτρες, οι χλιαροί και δειλοί Αντι-οικουμενιστές που φοβείσθε να επιτελέσετε ομαδικώς, Συνοδικώς Διακοπή Μνημονεύσεως με την απατηλή και ανυπόστατη επιφύλαξη της δήθεν αποφυγής σχίσματος.




Θα το βρωντοφωνάζω και από τον τάφο μου μέχρι και γενεές δεκατέσσερις: ΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΕΤΕΜΟΝ, ΑΛΛΑ ΣΧΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΩΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΕΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΡΥΣΑΣΘΑΙ!!!





Φταίτε σεις όλοι, οι ιερωμένοι, οι χλιαροί και βολεμένοι, που «δε μασάτε» για αντι-ρατσιστικούς νόμους και για κατάργηση αργίας της Κυριακής αλλά μασάτε τα λόγια σας, τρέμετε και προσκυνάτε την εικόνα τη χρυσή του θηρίου που θεριεύει, ζει και βασιλεύει στη βέβηλη Βαβυλώνα του Οικουμενισμού.  



Νικόλαος Πανταζής,

Αποτειχισθεις θεολόγος, Αυστραλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου