Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Α  π  ο  κ  λ  ε  ι  σ  τ  ι  κ  ο

ΜΟΝΟ στην ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΙ,
αφου τα αλλα ...χριστιανουλικα ιστολογια, καλυπτουν τους ΨΕΥΤΟΑΓΙΟΥΣ καλογηρους και τους ΨΕΥΤΟΑΓΙΟΥΣ δεσποταδες.

=====================

HΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗΣ 
ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΓΙΩΝ ΚΑΛΟΓΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΓΙΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. 


ΛΑΡΙΣΑ ....Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ. 


ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ 
 ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΣ,
Ο ....ΑΚΤΙΣΤΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ 
ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. 


ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ!!! 


ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!!! 


ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 
ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΦΥΛΑΕΙ 
ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!!!! 


ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.......

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΑ.

 



18 σχόλια:

  1. 30 Μπράβοι και κυράτσες, ΟΠΑΔΟΙ ενός απογητευμένου μοναχού που δεν του φορέσαν την μήτρα παρά τις απεγνωσμένες εκκοσμικευμένες προσπάθειες μέσω της εκκοσμικευμένης του προβολής βρίζουν τον Επίσκοπό τους και τους υπολοίπους κληρικούς επειδή τους χάλασαν την καλοπέραση της κλίκας τους και τους τάραξαν την αυτοσυνειδησία του καλού χριστιανού. Τι το περιέργο; Τι το καινούριο; Ουδέν.
    Και τώρα βρίστε όσο θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες δηλαδή να μας πείσεις ότι οι αντιδρώντες είναι μόνο 30 "μπράβοι και κυράτσες" όπως σκωπτικά αποκαλείς κάποιους ευαισθητοποιημένους χριστιανούς; Σου αρέσει η εικόνα της "αστυνομικής" Εκκλησίας με τους πολισμάνους να προστατεύουν το δεσπότη απ την οργή του πλήθους;

      Διαγραφή
  2. Γιατί είναι χριστιανούλικα; Επειδή δεν συμφωνούνε με τις κακές ιδέες σου; Και ο λεοντόκαρδος Πειραιώς Σεραφεἰμ είναι εναντιον της υπεράσπισης αυτής της Μονής.
    Να και η ανακοίνωση
    http://www.imp.gr/index.php/2012-03-27-20-22-23/438-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πειραιώς τα έκανε μαντάρα στο συγκεκριμένο θέμα κι έδειξε δεσποτοκρατική και ιεροκρατική συμπεριφορά.

      Διαγραφή
    2. Τι έγινε αλήθεια με την υπόθεση του π.Δορμπαράκη;

      Διαγραφή
    3. Κάνεις λάθος, σωστά τοποθετήθηκε Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

      Διαγραφή
    4. Ο Πειραιώς στηρίζει δυστυχώς το Ναυπάκτου κι επειδή ο π.Γεώργιος Δορμπαράκης υπέγραψε ένα κείμενο-έκκληση για ειρήνευση στη μητρόπολη Ναυπάκτου εξαναγκάστηκε σε φυγή απ το δεσπότη.

      Διαγραφή
    5. O Πειραιως στηρίζει ευτυχώς τον Ναυπακτου και καλά κάνει. Δεν συμφωνούμε με διάφορες πράξεις του Μοναστηριου αλλά με τον λόγιο αντιοικουμενιστή Ναυπάκτου. Και μόνο ποιοί στηρίζουν τον π. Δορμπαράκη, όπως βοθροι Πάτρας, κακοκαιρίτες και άλλοι θολολογοι δείχνει ότι έχει δίκαιο ο Πειραιώς.

      Διαγραφή
    6. Φοβερή "λογική" απ τον ανώνυμο των 10:40 μ.μ. Επειδή οι καιρίτες και οι συναξιακοί στηρίζουν το Δορμπαράκη άρα ο Πειραιώς έχει δίκαιο! Τα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα του Οδυσσέα όμως δείχνουν άλλα πράγματα. Ο Πειραιώς με την επιεικώς βλακώδη ενέργειά του, και με το Δορμπαράκη αλλά κυρίως με τον πολύ παπα-Θερμό που εντελώς αυθαίρετα του προσάπτει αβάσιμες κατηγορίες περί τυρείας, φατρίας κ.τ.ο., κατόρθωσε να κάνει συμπαθή τον τελευταίο σε πολλούς. Και οι καιρίτες και οι συναξιακοί σήκωσαν κεφάλι και βγαίνουν κι από πάνω. Δυστυχώς ο Πειραιώς δεν μπορεί να απαλλαγεί απ το σεραφειμικό παρελθόν του όταν δηλαδή σε μια παρωδία δίκης ήταν γραμματέας του δικαστηρίου που καταδίκασε το μακαριστό Λαρίσης Θεολόγο σε δεκαετή αργία. Φέρθηκε καθαρά δεσποτοκρατικά και απογοήτευσε όσους τον εκτιμούν για τις θαρραλέες παρεμβάσεις του σε πολλά θέματα όπως π.χ. στο θέμα του οικουμενισμού.

      Διαγραφή
  3. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ ΟΓΔΟΝΤΑΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 'ΠΑΙΡΝΕΙΣ' ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΑΒΟΣ Κ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ. Η ΑΝΤΙΣΤΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΦΙΛΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eντάξει ρε αλοιθωρε.
    Μόνο αυτούς είδες;
    Οι 300 που υπέγραψαν αμεσα τη μηνυση και οι αλλες εκατοντάδες που θα μαζευτούν αυτοί είναι οι 30 κυράτσες, δεσποτόγατε;
    Πόσους παραπάνω από 50 είχε ο δεσπότης σου;
    Οι 100 θεσεις της αίθουσας είχαν 50 ατομα και 25 παπάδες.
    Αλλους μέσα σε όλη τη Ναύπακτο δεν έχει ο δεσπότης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Κ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ;Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ.

    ΕΚΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αλήθεια ειναι οτι ο δεσποτης δεν πειθει οτιθελει να λυθει το προβλημα στην μητροπολη του. Μαλλον θελει να το συντηρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ήθελα απο αυτό εδώ το βήμα λόγου, να κάνω έκκληση για βοήθεια και απο άλλα Μοναστήρια. Διότι πολύ φοβάμαι πως μεθαύριο θα έρθει και η δική τους η σειρά.. Διότι η λαίλαπα του Αντίχριστου και της Παγκοσμιοποίησης που θέλει όλη την Ορθοδοξία αφανισμένη, ισοπεδωμένη, θα επιχειρήσει να κλείσει και να βάλει στο χέρι όλα τα Μοναστήρια της Πατρίδας μας και το Άγιο Όρος (μέσω του Αρχιεπισκόπου, του Πατριάρχη, των Δεσποτάδων, των πολιτικών).

    Μην αισθάνεστε ασφαλείς και πως αυτό είναι κάτι μακρινό ή πως δεν πρόκειται να συμβεί σε εσάς.

    Είναι φανερό ότι ζούμε σε καιρούς διωγμών της Ορθοδοξίας και των Ορθοδόξων Μοναχών και λαϊκών. Είναι διωγμός κατά της Ορθοδοξίας , κατά της Ελλάδας διότι με εντολή- ΆΚΟΥΣΟΝ, ΆΚΟΥΣΟΝ- Υπουργού και Προέδρου Δημοκρατίας και τις «ευλογίες» του Μητροπολίτη ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ένα Μοναστήρι!!!

    Βοηθήστε, Βοηθήστε, Βοηθήστε! Είναι μια πραγματικότητα που μεθαύριο μπορεί να χτυπήσει και την δική σας πόρτα…

    Μην θεωρείτε ότι είναι μια διαμάχη μεταξύ του Γέροντα του Μοναστηριού και του Δεσπότη. Αυτό είναι η βιτρίνα, που πλάσαρε δήθεν ο Δεσπότης. Είναι ένας πόλεμος της Ορθοδοξίας και των Μασωνοεβραικών στοών που λυμένονται, που καταστρέφουν την Εκκλησία και την Ελλάδα.

    Είναι φανερό ότι ζούμε σε καιρούς διωγμών της Ορθοδοξίας και των Ορθοδόξων Μοναχών και λαϊκών. Είναι διωγμός κατά της Ορθοδοξίας , κατά της Ελλάδας διότι με εντολή- ΆΚΟΥΣΟΝ, ΆΚΟΥΣΟΝ- Υπουργού και Προέδρου Δημοκρατίας και τις «ευλογίες» του Μητροπολίτη ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ένα Μοναστήρι!!!

    Βοηθήστε, Βοηθήστε, Βοηθήστε! Είναι μια πραγματικότητα που μεθαύριο μπορεί να χτυπήσει και την δική σας πόρτα. Βοηθήστε! Ήδη πολλά Μοναστήρια έχουν τεράστια προβλήματα και φοβούνται να μιλήσουν, κυρίως οι Γυναικείες Αδελφότητες. Στηρίξτε με ότι και όπως μπορείτε. Τα αδέλφια σας, οι μοναχοί, κινδυνεύουν να κατασπαραχθούν απο τους λύκους. "Μακάριοι όσοι δείχνουν έλεος στους άλλους, γιατί σ' αυτούς θα δείξει ο Θεός,
    το έλεός Του."
    Πορφύριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι δεσπτοτάδες διαλύουν Μοναστήρια και αυτούς θα τους διαλύσει ο Θεός, άν έχουν άδικο.
    Αλλά ο συγκεκριμένος έδειξε πολύ κακία, πολλά απωθημένα θα είχε από τα νιάτα του.
    Καλά η αγαπημένη της καρδιάς του ,δεν τον ηρεμή;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΑΣΤΕ ΛΈΩ ΕΓΏ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΩΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεσηκωθείτε και μή χαρίζετε σε κανένα. Λάρισα πρέπει να γίνει η Ναύπακτος. Μόνο το λαό φοβούνται αυτοί. Η δεσποτοκρατία πρέπει να παταχθεί. Μας ρούφηξαν το αίμα σαν σουλτάνοι και τώρα θελουν να μας αποτελειώσουν με τις προδοσίες της πίστεως. Δεν ενδιαφέρονται καν για τη σωτηρία μας. Αν ενδίαφέρονταν για την ψυχή μας και όχι για τα όβολά μας δεν θα επιτρέπαν να γίνουν όλα αυτά. Ντροπή και αίσχος στο ράσο αυτό που αντί να αγιάζει μολύνει. Αντίσταση μέχρι θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου